Bitcoin Forum
March 04, 2024, 10:27:49 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 26.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 [103] 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 ... 204 »
  Print  
Author Topic: 🔥🔥🔥🔥🔥[GUNBOT] Trading Bot with 136 exchanges available!!!🔥🔥🔥🔥🔥  (Read 507631 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic. (6 posts by 1+ user deleted.)
Gunthar (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 614


Liable for what i say, not for what you understand


View Profile WWW
June 22, 2017, 10:59:35 AM
 #2041

Hi,

is this legal? I mean is it allowed by exchanges policy/ terms of use? (poloniex etc)

Absolutely yes, that's why exchanges provide an API server: for "Automatic Traders"- Reference https://poloniex.com/support/api/

       ▄██▀ ▄█████▄
     ▄██▀ ▄███▀ ▐███▄
   ▄██▀ ▄███▀    █████▄
 ▄██▀ ▄███▀    ▄██▀  ▀██▄
██▀ ▄███▀    ▄██▀      ▀██▄
██ ███▀    ▄██▀    █▄    ███
██ ███    ███    ▄███    ███
██ ███▄    ▀███▄███▀     ███
██▄ ▀███▄    ▀███▀    ▄███▀
 ▀██▄ ▀███▄         ▄███▀
   ▀██▄ ▀███▄     ▄███▀
     ▀██▄ ▀███▄ ▄███▀
       ▀██▄ ▀█████▀
████
████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████
████
████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████
         ▄█████▄ ▀██▄
       ▄███▀ ▐███▄ ▀██▄
     ▄███▀    █████▄ ▀██▄
   ▄███▀    ▄██▀  ▀██▄ ▀██▄
 ▄███▀    ▄██▀      ▀██▄ ▀██
███▀    ▄██▀    █▄    ███ ██
███    ███    ▄███    ███ ██
███▄    ▀███▄███▀    ▄███ ██
 ▀███▄    ▀███▀    ▄███▀ ▄██
   ▀███▄         ▄███▀ ▄██▀
     ▀███▄     ▄███▀ ▄██▀
       ▀███▄ ▄███▀ ▄██▀
         ▀█████▀ ▄██▀
1709591269
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1709591269

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1709591269
Reply with quote  #2

1709591269
Report to moderator
1709591269
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1709591269

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1709591269
Reply with quote  #2

1709591269
Report to moderator
1709591269
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1709591269

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1709591269
Reply with quote  #2

1709591269
Report to moderator
"You Asked For Change, We Gave You Coins" -- casascius
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
maciek197578
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
June 22, 2017, 01:51:55 PM
 #2042

Hello, a week ago I bought gunbot.
In the beginning everything was good. After a few days I could not call single pages error message code422.
I have generated a new API key and then ran nothing.
I could not connect to any side.
Now I have used the old API key again.
Now gunbot connects with the sides. But he can not recognize the balance or the price of the currency.
I can not continue trading.
What am I doing wrong?
The error is shown: cycle failed
fiscorcle
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 994
Merit: 502


View Profile
June 22, 2017, 01:56:23 PM
 #2043

Anyone else having trouble trading on Polo today? All the big cap coins are just frozen for me
maciek197578
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
June 22, 2017, 02:07:33 PM
 #2044

reference error:mystamp is not defined
Electric_Wizard
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
June 22, 2017, 02:26:56 PM
 #2045

Anyone else having trouble trading on Polo today? All the big cap coins are just frozen for me

All working for me, I am only running Polo pairs on big cap coins, a few 422s here and there on Polos side as per usual and hopefully they can mitigate this soon, but the bot is working despite those. Bittrex is running flawlessly however, I have never had a single error code from them.
Electric_Wizard
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
June 22, 2017, 03:15:57 PM
 #2046

MAC OS X USERS

I have published a tutorial guide to the Gunthy forum here: https://gunthy.org/index.php?topic=394.0

If you need assistance or have any further questions get in touch.

Also, for a 10% price reduction, my referral code is 'Electric Wizard'.
Callandro
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 40
Merit: 0


View Profile
June 22, 2017, 04:22:26 PM
 #2047

Hello, a week ago I bought gunbot.
In the beginning everything was good. After a few days I could not call single pages error message code422.
I have generated a new API key and then ran nothing.
I could not connect to any side.
Now I have used the old API key again.
Now gunbot connects with the sides. But he can not recognize the balance or the price of the currency.
I can not continue trading.
What am I doing wrong?
The error is shown: cycle failed

Your biggest mistake was to change your API-Key, since your OLD Api-Key is registered with the bot!
It wont work with the new Key!
422 error is in most cases fault of the site (poloniex mostly). That happens when the site is too busy.
Your bot is fine (because it is the same bot we all are using  Wink )

Switch back to your old API key and run the bot with new pairs.
fiscorcle
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 994
Merit: 502


View Profile
June 22, 2017, 08:26:42 PM
 #2048

Hello, a week ago I bought gunbot.
In the beginning everything was good. After a few days I could not call single pages error message code422.
I have generated a new API key and then ran nothing.
I could not connect to any side.
Now I have used the old API key again.
Now gunbot connects with the sides. But he can not recognize the balance or the price of the currency.
I can not continue trading.
What am I doing wrong?
The error is shown: cycle failed

Your biggest mistake was to change your API-Key, since your OLD Api-Key is registered with the bot!
It wont work with the new Key!
422 error is in most cases fault of the site (poloniex mostly). That happens when the site is too busy.
Your bot is fine (because it is the same bot we all are using  Wink )

Switch back to your old API key and run the bot with new pairs.


This - your API key is the only thing identifying you to the bot. Switch back to the old one
Bykiss
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 0


View Profile
June 22, 2017, 10:32:08 PM
 #2049

Hello, a week ago I bought gunbot.
In the beginning everything was good. After a few days I could not call single pages error message code422.
I have generated a new API key and then ran nothing.
I could not connect to any side.
Now I have used the old API key again.
Now gunbot connects with the sides. But he can not recognize the balance or the price of the currency.
I can not continue trading.
What am I doing wrong?
The error is shown: cycle failed

Your biggest mistake was to change your API-Key, since your OLD Api-Key is registered with the bot!
It wont work with the new Key!
422 error is in most cases fault of the site (poloniex mostly). That happens when the site is too busy.
Your bot is fine (because it is the same bot we all are using  Wink )

Switch back to your old API key and run the bot with new pairs.


This - your API key is the only thing identifying you to the bot. Switch back to the old one

Best thing to do is generate a new api key
Send it to Gunthar
As soon as you have his ok
Restart your instance

Ps. The best way to get support is in telegram group not here
Lauda
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2674
Merit: 2965


Terminated.


View Profile WWW
June 23, 2017, 08:32:00 AM
Last edit: June 25, 2017, 10:59:27 PM by Lauda
 #2050

In case that someone is interested in buying Gunbot, send a PM to Gunthar with the referral code "GrumpyKitty" for 10% off. Wink

Update: The discount code no longer provides 15%, but a 10% discount.

"The Times 03/Jan/2009 Chancellor on brink of second bailout for banks"
😼 Bitcoin Core (onion)
Rakeau
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
June 23, 2017, 09:00:25 AM
 #2051

I'm selling my Gunbot license for 0.09BTC if anyone is interested. Smiley
I assume it would be possible for Gunthar to verify and transfer my license?

Sent a PM to you + Gunthar on the other forum.
zantox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
June 23, 2017, 12:46:13 PM
 #2052

Hey
I have two questions:
Does this bot still makes much Profit ? Because there are so many Bots Out there ?
And how much Money so i need to Invest at the beginning ?

Thank you
Lauda
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2674
Merit: 2965


Terminated.


View Profile WWW
June 23, 2017, 01:50:18 PM
 #2053

Does this bot still makes much Profit ? Because there are so many Bots Out there ?
The bot requires some time and set-up. It won't magically make you profit over night. However, if you do listen to others/read you are surely going to profit. I've yet to meet someone who did that and lost money.

And how much Money so i need to Invest at the beginning ?
You need to buy the Bot first, which is 0.1 BTC (or 0.085 BTC with my referral code). After that, it depends on your capital. Remember that if the bot makes a 100% profit we are still talking about a little amount in absolute value if your starting capital is low. Therefore, I'd recommend anywhere between 0.2 -1 BTC as starting capital.

"The Times 03/Jan/2009 Chancellor on brink of second bailout for banks"
😼 Bitcoin Core (onion)
fiscorcle
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 994
Merit: 502


View Profile
June 23, 2017, 01:57:12 PM
 #2054

Does this bot still makes much Profit ? Because there are so many Bots Out there ?
The bot requires some time and set-up. It won't magically make you profit over night. However, if you do listen to others/read you are surely going to profit. I've yet to meet someone who did that and lost money.

And how much Money so i need to Invest at the beginning ?
You need to buy the Bot first, which is 0.1 BTC (or 0.085 BTC with my referral code). After that, it depends on your capital. Remember that if the bot makes a 100% profit we are still talking about a little amount in absolute value if your starting capital is low. Therefore, I'd recommend anywhere between 0.2 -1 BTC as starting capital.

0.2 is more than enough - I already have 50% ROI on my 0.2 investment from a year ago
BtcBotting
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
June 23, 2017, 03:13:48 PM
 #2055

Very impressive program!
if anyone is interested in purchasing from me, let me know!

Providing a generous discount! Smiley
JohnBitCo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 2030
Merit: 356


View Profile
June 23, 2017, 04:55:26 PM
 #2056

Hi guys,

What settings do you recommend for using 1BTC on poloniex ?

BB 21/29 or BB 24/27 or anything else ? how much pairs and how much btc for each ?

Have a nice day ! Smiley

I like to do about 10% of my total per trade. This way I only need to do 10 trades a day to achieve a total flip of my money and realize a nice gain per day. You must be careful with your settings though because if it is too aggressive you can end up with everything in bags. Using 10% you don't need to be greedy

Spending $100 per month to make 1% of $1000 is just a break even point.
 
Make sure you can afford the service and afford to drop in enough starter funds to get going.
 
thedreamer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1694
Merit: 1002

Go Big or Go Home.....


View Profile
June 23, 2017, 09:24:02 PM
 #2057

Although the newer version is much slower to trade when using BB than the earlier 1 I was using, it still earned it's cost within a few days with only 2btc invested.

I'll have to tweak it a bit when I have the time to speed up the trades.

Go Big or Go Home.
fiscorcle
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 994
Merit: 502


View Profile
June 23, 2017, 10:34:36 PM
 #2058

Although the newer version is much slower to trade when using BB than the earlier 1 I was using, it still earned it's cost within a few days with only 2btc invested.

I'll have to tweak it a bit when I have the time to speed up the trades.

Probably not all that much, this is a pretty slow time for me as well. Other weeks get 100+ trades per day
maddox7
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 187
Merit: 100


View Profile
June 23, 2017, 11:34:41 PM
 #2059

Although the newer version is much slower to trade when using BB than the earlier 1 I was using, it still earned it's cost within a few days with only 2btc invested.

I'll have to tweak it a bit when I have the time to speed up the trades.

Probably not all that much, this is a pretty slow time for me as well. Other weeks get 100+ trades per day

would you mind to share your settings? i am happy if my bot gets 10 trades per day with default settings
fiscorcle
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 994
Merit: 502


View Profile
June 24, 2017, 12:33:37 AM
 #2060

Although the newer version is much slower to trade when using BB than the earlier 1 I was using, it still earned it's cost within a few days with only 2btc invested.

I'll have to tweak it a bit when I have the time to speed up the trades.

Probably not all that much, this is a pretty slow time for me as well. Other weeks get 100+ trades per day

would you mind to share your settings? i am happy if my bot gets 10 trades per day with default settings

More likely than not you need to add more pairs
Pages: « 1 ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 [103] 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 ... 204 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!