Bitcoin Forum
January 29, 2023, 10:18:00 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 24.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 ... 203 »
  Print  
Author Topic: 🔥🔥🔥🔥🔥[GUNBOT] Trading Bot with 136 exchanges available!!!🔥🔥🔥🔥🔥  (Read 506972 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic. (6 posts by 1+ user deleted.)
Clannad
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
May 21, 2017, 11:53:56 AM
 #1581

Gunthar, congratullations, you did an awesome job !
The x4 edition is exactly what I had in mind through my different suggestions ...
Now I need 2~3 days of free time... I hope by the end of next week, to fully test this new release, cant wait !
Keep on the great job
Sincerely
Clannad
Unlike traditional banking where clients have only a few account numbers, with Bitcoin people can create an unlimited number of accounts (addresses). This can be used to easily track payments, and it improves anonymity.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1674987480
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1674987480

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1674987480
Reply with quote  #2

1674987480
Report to moderator
criptonauta
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile WWW
May 21, 2017, 02:19:50 PM
 #1582


Hi, just interested how much you have invested into Gunbot to turn that profit in five days??

cheers



I had ROI in 30 hours starting with 1.46.

Here I tell more: https://gunthy.org/index.php?topic=311.0


https://i.gyazo.com/fa487858f80a7a5cedbe1c33922ad6a2.png <- I still cannot post pics here due to status.
valkir
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 1004



View Profile
May 21, 2017, 08:34:21 PM
Last edit: May 21, 2017, 11:09:49 PM by valkir
 #1583

Can't wait to try it. I bough it on bitify. Waiting to get my license.  Grin

Edit: Got it! Gunbot is up and running.  Grin

██     Please support sidehack with his new miner project Send to :

1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr
Krystox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
May 21, 2017, 09:32:32 PM
 #1584

The banner says that Gunbot (limited edition) is also out for Bittrex. Can I just buy Gunbot off Bitify and there's an option for Bittrex?
Gunthar (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1358
Merit: 613


Liable for what i say, not for what you understand


View Profile WWW
May 21, 2017, 09:34:17 PM
 #1585

The banner says that Gunbot (limited edition) is also out for Bittrex. Can I just buy Gunbot off Bitify and there's an option for Bittrex?

Yeah when you send me api key send it for rex instead of polo

       ▄██▀ ▄█████▄
     ▄██▀ ▄███▀ ▐███▄
   ▄██▀ ▄███▀    █████▄
 ▄██▀ ▄███▀    ▄██▀  ▀██▄
██▀ ▄███▀    ▄██▀      ▀██▄
██ ███▀    ▄██▀    █▄    ███
██ ███    ███    ▄███    ███
██ ███▄    ▀███▄███▀     ███
██▄ ▀███▄    ▀███▀    ▄███▀
 ▀██▄ ▀███▄         ▄███▀
   ▀██▄ ▀███▄     ▄███▀
     ▀██▄ ▀███▄ ▄███▀
       ▀██▄ ▀█████▀
████
████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████
████
████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████
         ▄█████▄ ▀██▄
       ▄███▀ ▐███▄ ▀██▄
     ▄███▀    █████▄ ▀██▄
   ▄███▀    ▄██▀  ▀██▄ ▀██▄
 ▄███▀    ▄██▀      ▀██▄ ▀██
███▀    ▄██▀    █▄    ███ ██
███    ███    ▄███    ███ ██
███▄    ▀███▄███▀    ▄███ ██
 ▀███▄    ▀███▀    ▄███▀ ▄██
   ▀███▄         ▄███▀ ▄██▀
     ▀███▄     ▄███▀ ▄██▀
       ▀███▄ ▄███▀ ▄██▀
         ▀█████▀ ▄██▀
Krystox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
May 21, 2017, 09:42:47 PM
 #1586

The banner says that Gunbot (limited edition) is also out for Bittrex. Can I just buy Gunbot off Bitify and there's an option for Bittrex?

Yeah when you send me api key send it for rex instead of polo

Ok thanks~
Krystox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
May 21, 2017, 09:49:27 PM
 #1587

Is there possibly an OSX version of Gunbot as of right now?
Gunthar (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1358
Merit: 613


Liable for what i say, not for what you understand


View Profile WWW
May 21, 2017, 09:49:52 PM
 #1588

Is there possibly an OSX version of Gunbot as of right now?
yeah headless without gui like a linux boss

       ▄██▀ ▄█████▄
     ▄██▀ ▄███▀ ▐███▄
   ▄██▀ ▄███▀    █████▄
 ▄██▀ ▄███▀    ▄██▀  ▀██▄
██▀ ▄███▀    ▄██▀      ▀██▄
██ ███▀    ▄██▀    █▄    ███
██ ███    ███    ▄███    ███
██ ███▄    ▀███▄███▀     ███
██▄ ▀███▄    ▀███▀    ▄███▀
 ▀██▄ ▀███▄         ▄███▀
   ▀██▄ ▀███▄     ▄███▀
     ▀██▄ ▀███▄ ▄███▀
       ▀██▄ ▀█████▀
████
████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████
████
████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████
         ▄█████▄ ▀██▄
       ▄███▀ ▐███▄ ▀██▄
     ▄███▀    █████▄ ▀██▄
   ▄███▀    ▄██▀  ▀██▄ ▀██▄
 ▄███▀    ▄██▀      ▀██▄ ▀██
███▀    ▄██▀    █▄    ███ ██
███    ███    ▄███    ███ ██
███▄    ▀███▄███▀    ▄███ ██
 ▀███▄    ▀███▀    ▄███▀ ▄██
   ▀███▄         ▄███▀ ▄██▀
     ▀███▄     ▄███▀ ▄██▀
       ▀███▄ ▄███▀ ▄██▀
         ▀█████▀ ▄██▀
Krystox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
May 21, 2017, 09:56:53 PM
 #1589

Sweet. "headless without gui"

So do I just have to message you my api by pming you or what.
brazilman37
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 399
Merit: 250


onwards and upwards


View Profile
May 21, 2017, 09:57:28 PM
 #1590

Is there possibly an OSX version of Gunbot as of right now?
yeah headless without gui like a linux boss


haha good one Smiley

Brazilman37BTC

G A L L E O N [/b] COIN - Empowering Your Voyage
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ●●     Read Our Whitepaper    ●● ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
DISCORD    -    BITCOINTALK    -    WEBSITE    -    EXCHANGE
thedreamer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1002

Go Big or Go Home.....


View Profile
May 21, 2017, 10:23:49 PM
 #1591

Hi. I'm thinking of trying this bot. Does it play nice with Poloniex with it's current lag and issues?
I might just get it for bittrex instead.

Go Big or Go Home.
brazilman37
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 399
Merit: 250


onwards and upwards


View Profile
May 21, 2017, 10:36:38 PM
 #1592

Hi. I'm thinking of trying this bot. Does it play nice with Poloniex with it's current lag and issues?
I might just get it for bittrex instead.

anyone else having issues with it functioning on bittrex? i can only get it to work on poloniex and only btc/eth pair. its been like this since last night and im clueless.

I try to enter different pairs such as btc/xmr, btc/xbc and others but always get blank window with message in it "cannot display web page", then i click to close that trade and get error and whole program shuts down.

I will say i did complete one trade using 4xedition BB/BB max amount .03btc my beginning balance was 0.10 and after trade 0.10135786. so it works well just seems stuck on one pair in only one exchange.


Brazilman37BTC

G A L L E O N [/b] COIN - Empowering Your Voyage
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ●●     Read Our Whitepaper    ●● ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
DISCORD    -    BITCOINTALK    -    WEBSITE    -    EXCHANGE
Gunthar (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1358
Merit: 613


Liable for what i say, not for what you understand


View Profile WWW
May 21, 2017, 10:41:31 PM
 #1593

Hi. I'm thinking of trying this bot. Does it play nice with Poloniex with it's current lag and issues?
I might just get it for bittrex instead.

anyone else having issues with it functioning on bittrex? i can only get it to work on poloniex and only btc/eth pair. its been like this since last night and im clueless.

I try to enter different pairs such as btc/xmr, btc/xbc and others but always get blank window with message in it "cannot display web page", then i click to close that trade and get error and whole program shuts down.

I will say i did complete one trade using 4xedition BB/BB max amount .03btc my beginning balance was 0.10 and after trade 0.10135786. so it works well just seems stuck on one pair in only one exchange.


Brazilman37BTC
I can help you to debug that, not in the thread tho: PM

       ▄██▀ ▄█████▄
     ▄██▀ ▄███▀ ▐███▄
   ▄██▀ ▄███▀    █████▄
 ▄██▀ ▄███▀    ▄██▀  ▀██▄
██▀ ▄███▀    ▄██▀      ▀██▄
██ ███▀    ▄██▀    █▄    ███
██ ███    ███    ▄███    ███
██ ███▄    ▀███▄███▀     ███
██▄ ▀███▄    ▀███▀    ▄███▀
 ▀██▄ ▀███▄         ▄███▀
   ▀██▄ ▀███▄     ▄███▀
     ▀██▄ ▀███▄ ▄███▀
       ▀██▄ ▀█████▀
████
████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████
████
████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████
         ▄█████▄ ▀██▄
       ▄███▀ ▐███▄ ▀██▄
     ▄███▀    █████▄ ▀██▄
   ▄███▀    ▄██▀  ▀██▄ ▀██▄
 ▄███▀    ▄██▀      ▀██▄ ▀██
███▀    ▄██▀    █▄    ███ ██
███    ███    ▄███    ███ ██
███▄    ▀███▄███▀    ▄███ ██
 ▀███▄    ▀███▀    ▄███▀ ▄██
   ▀███▄         ▄███▀ ▄██▀
     ▀███▄     ▄███▀ ▄██▀
       ▀███▄ ▄███▀ ▄██▀
         ▀█████▀ ▄██▀
brazilman37
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 399
Merit: 250


onwards and upwards


View Profile
May 21, 2017, 10:51:55 PM
 #1594

Hi. I'm thinking of trying this bot. Does it play nice with Poloniex with it's current lag and issues?
I might just get it for bittrex instead.

anyone else having issues with it functioning on bittrex? i can only get it to work on poloniex and only btc/eth pair. its been like this since last night and im clueless.

I try to enter different pairs such as btc/xmr, btc/xbc and others but always get blank window with message in it "cannot display web page", then i click to close that trade and get error and whole program shuts down.

I will say i did complete one trade using 4xedition BB/BB max amount .03btc my beginning balance was 0.10 and after trade 0.10135786. so it works well just seems stuck on one pair in only one exchange.


Brazilman37BTC
I can help you to debug that, not in the thread tho: PM

ok thx

Brazilman37BTC

G A L L E O N [/b] COIN - Empowering Your Voyage
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ●●     Read Our Whitepaper    ●● ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
DISCORD    -    BITCOINTALK    -    WEBSITE    -    EXCHANGE
brazilman37
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 399
Merit: 250


onwards and upwards


View Profile
May 21, 2017, 11:41:31 PM
 #1595

Hi. I'm thinking of trying this bot. Does it play nice with Poloniex with it's current lag and issues?
I might just get it for bittrex instead.

anyone else having issues with it functioning on bittrex? i can only get it to work on poloniex and only btc/eth pair. its been like this since last night and im clueless.

I try to enter different pairs such as btc/xmr, btc/xbc and others but always get blank window with message in it "cannot display web page", then i click to close that trade and get error and whole program shuts down.

I will say i did complete one trade using 4xedition BB/BB max amount .03btc my beginning balance was 0.10 and after trade 0.10135786. so it works well just seems stuck on one pair in only one exchange.


Brazilman37BTC
I can help you to debug that, not in the thread tho: PM

thank you Gunthar for the expedient assistance. its all looking good now. just waiting on bittrex for where i need to go to get my license to trade there.

Thank you very much,

Brazilman37BTC

G A L L E O N [/b] COIN - Empowering Your Voyage
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ●●     Read Our Whitepaper    ●● ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
DISCORD    -    BITCOINTALK    -    WEBSITE    -    EXCHANGE
heikelbit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
May 22, 2017, 12:44:53 AM
 #1596

Where do I look for the link?

you get link when you pay for it. if interested i can sell for 0.085 BTC

I have paid for it, I'm using 3.1b

essentially the same as 3.2 I believe if you don't want the gui

is anyone with this new version having issues with the 4x using bb method?
i can only click start on the default btc/eth settings any other coin try and change for example btc/dash or like that i get errors then then program shuts down after error window. I also tried other methods like 1000 trades and others and nothing happens. says gunbot is not running.

I mean watching the only pair i can start it looks like its waiting for eth price to hit low price to start trading but the way it looks eth isnt going down that far.

Brazilman37BTC


It seems you have a 32 bit windows or processor, I had the error message too I am using a windows startup (32 bit version) and it has not that smart of a processor, maybe Gunthar should make sure his compiled version is 32 bit compatible because I did run the 3.1 version fine on the same machine
brazilman37
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 399
Merit: 250


onwards and upwards


View Profile
May 22, 2017, 12:58:35 AM
 #1597

Where do I look for the link?

you get link when you pay for it. if interested i can sell for 0.085 BTC

I have paid for it, I'm using 3.1b

essentially the same as 3.2 I believe if you don't want the gui

is anyone with this new version having issues with the 4x using bb method?
i can only click start on the default btc/eth settings any other coin try and change for example btc/dash or like that i get errors then then program shuts down after error window. I also tried other methods like 1000 trades and others and nothing happens. says gunbot is not running.

I mean watching the only pair i can start it looks like its waiting for eth price to hit low price to start trading but the way it looks eth isnt going down that far.

Brazilman37BTC


It seems you have a 32 bit windows or processor, I had the error message too I am using a windows startup (32 bit version) and it has not that smart of a processor, maybe Gunthar should make sure his compiled version is 32 bit compatible because I did run the 3.1 version fine on the same machine


ok so one of the errors i made was not entering the second pair selection in caps. i entered them in lower case. after Gunther straightened me out i went back and added a couple pairs to try it out and i had no issues when i used my caps. lol
so now just sit back and let the bot do its thing.
i will update everyone on my results in 7 days.
I will also make it a point to ask my support people at the SOLvps site where i have the bot installed.
Have a great evening everyone,

Brazilman37BTC

G A L L E O N [/b] COIN - Empowering Your Voyage
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ●●     Read Our Whitepaper    ●● ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
DISCORD    -    BITCOINTALK    -    WEBSITE    -    EXCHANGE
matale0
Member
**
Offline Offline

Activity: 149
Merit: 10


View Profile
May 22, 2017, 05:29:24 AM
 #1598

What means "Need faster YES" and where to correct it ?
luckyguy88
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
May 22, 2017, 10:56:16 AM
 #1599

@Gunthar

I want to buy your bot please read my pm. Thank you very much
Gunthar (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1358
Merit: 613


Liable for what i say, not for what you understand


View Profile WWW
May 22, 2017, 11:11:44 AM
 #1600

@Gunthar

I want to buy your bot please read my pm. Thank you very much

i "tried" to ignore your PM but since you persist, i'll stop being a good boy: you are using an unlicensed copy and the errors you see are called "karma"

It works like this buddy: before to use a software you need to buy it (and you know it).

Actually since you did it the other way around, i am not able to sell a license to you.
~Gun

       ▄██▀ ▄█████▄
     ▄██▀ ▄███▀ ▐███▄
   ▄██▀ ▄███▀    █████▄
 ▄██▀ ▄███▀    ▄██▀  ▀██▄
██▀ ▄███▀    ▄██▀      ▀██▄
██ ███▀    ▄██▀    █▄    ███
██ ███    ███    ▄███    ███
██ ███▄    ▀███▄███▀     ███
██▄ ▀███▄    ▀███▀    ▄███▀
 ▀██▄ ▀███▄         ▄███▀
   ▀██▄ ▀███▄     ▄███▀
     ▀██▄ ▀███▄ ▄███▀
       ▀██▄ ▀█████▀
████
████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████
████
████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████
         ▄█████▄ ▀██▄
       ▄███▀ ▐███▄ ▀██▄
     ▄███▀    █████▄ ▀██▄
   ▄███▀    ▄██▀  ▀██▄ ▀██▄
 ▄███▀    ▄██▀      ▀██▄ ▀██
███▀    ▄██▀    █▄    ███ ██
███    ███    ▄███    ███ ██
███▄    ▀███▄███▀    ▄███ ██
 ▀███▄    ▀███▀    ▄███▀ ▄██
   ▀███▄         ▄███▀ ▄██▀
     ▀███▄     ▄███▀ ▄██▀
       ▀███▄ ▄███▀ ▄██▀
         ▀█████▀ ▄██▀
Pages: « 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 ... 203 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!