Bitcoin Forum
February 25, 2017, 11:35:07 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.2  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 128 »
  Print  
Author Topic: Feathercoin [FTC] - time proven, fast, secure and unique POW coin  (Read 297689 times)
Kyune
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 286


View Profile
April 17, 2013, 01:25:53 AM
 #121

Just had 3 blocks in a row with my 400 kh/s rig. Smiley

But only 1 transaction in the gui daemon? Sorry I'm new to solo mining.

It will take a minute or two to show up there, you'll see "Immature" : 200 or so (or 400 in your case) beforehand.

Not if it got orphaned.  See post #87, page 5.

BTC:  1K4VpdQXQhgmTmq68rbWhybvoRcyNHKyVP
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1488022507
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1488022507

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1488022507
Reply with quote  #2

1488022507
Report to moderator
1488022507
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1488022507

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1488022507
Reply with quote  #2

1488022507
Report to moderator
r3animation
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 644


View Profile
April 17, 2013, 01:31:28 AM
 #122

Just had 3 blocks in a row with my 400 kh/s rig. Smiley

But only 1 transaction in the gui daemon? Sorry I'm new to solo mining.

It will take a minute or two to show up there, you'll see "Immature" : 200 or so (or 400 in your case) beforehand.

Not if it got orphaned.  See post #87, page 5.

Missed that post. Got quite a few orphans now....
nesic1
Hero Member
*****
Online Online

Activity: 565


View Profile
April 17, 2013, 01:31:57 AM
 #123

Sent to

6uhsQk1ZKxwkey7Yc5p4jKnX8cqDMu1Snx
6mXni1nHHMCnB5pjnEYugND2ZV23ReEbZP
6mQATzFkUmXzAFdeSnJ4FEzXLDfEi4tuu9
6eVDC2WH227a4omK6cpgpodwEddDXdHBD4
6sEfoLfH8ErDPeWhDvKtiASsYAs7UjnfuE
6j5gukHvMVTmwQsJpz7PhsJ2bu7cUvYZ2N
6iZoNbvYBv3oydMghw1QevwXPcNhSm1UNC
6sAbpHWznATZXVJK2NMCzH4sZLG9FcT4EY
6uiNsUqwFWiQdsP9oxCU5EaSyqfyzaDPTB

from
7148uooGAyHpAAvGtsvs424eWE3feQHxro

Smiley all by 3

[I want to buy]
q2c qubitcoin, pxc Phoenixcoin, LiteBar (LTB), bbq bqc, kdc klondikecoin
Gamesfreak13563
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
April 17, 2013, 01:36:10 AM
 #124

I'm stuck on Connecting... when trying to solo mine with GUIMiner Scrypt
idev
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 847


View Profile WWW
April 17, 2013, 01:36:29 AM
 #125

6xyBucaMMdk9PHxgQjsiJ3oD76MLeYM9e8
cannonfodder
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 170



View Profile
April 17, 2013, 01:37:00 AM
 #126

Reciprocated.

Sent to

6uhsQk1ZKxwkey7Yc5p4jKnX8cqDMu1Snx
6mXni1nHHMCnB5pjnEYugND2ZV23ReEbZP
6mQATzFkUmXzAFdeSnJ4FEzXLDfEi4tuu9
6eVDC2WH227a4omK6cpgpodwEddDXdHBD4
6sEfoLfH8ErDPeWhDvKtiASsYAs7UjnfuE
6j5gukHvMVTmwQsJpz7PhsJ2bu7cUvYZ2N
6iZoNbvYBv3oydMghw1QevwXPcNhSm1UNC
6sAbpHWznATZXVJK2NMCzH4sZLG9FcT4EY
6uiNsUqwFWiQdsP9oxCU5EaSyqfyzaDPTB

from
7148uooGAyHpAAvGtsvs424eWE3feQHxro

Smiley all by 3

aysyr
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308


View Profile
April 17, 2013, 01:37:15 AM
 #127

Totally love the FTC Icon Smiley

Trade at C-Cex, my favorite exchange!          Aysyr Reputation Thread
huruien
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21


View Profile
April 17, 2013, 01:38:45 AM
 #128

6rPMbWAwTHBQMm6QFYhVpeBqqmGtQCZC3g
chriswen
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756


View Profile
April 17, 2013, 01:39:00 AM
 #129

I'm stuck on Connecting... when trying to solo mine with GUIMiner Scrypt

probably wrong port
huanghaibin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21


View Profile
April 17, 2013, 01:40:30 AM
 #130

6tCxVhb3pY9WSE5QiRJA3yQfxtRs8YRFqZ
markm
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1834



View Profile WWW
April 17, 2013, 01:40:47 AM
 #131

The build problem is in util.h and can be fixed by

sed -i -e 's/pthread2/pthread/g' util.h

For some reason someone hacked it to use pthread2 instead of the normal pthread used by litecoin.

-MarkM-
Thanks for that.

where should i add this code?

It is a command-line command to change your "pthread2" hacks in util.h back to the normal "pthread" used by litecoin. Why did you change it from pthread to pthread2 in the first place? And having done so, how did you manage to build it?

-MarkM-

Browser-launched Crossfire client now online (select CrossCiv server for Galactic  Milieu)
Free website hosting with PHP, MySQL etc: http://hosting.knotwork.com/
chriswen
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756


View Profile
April 17, 2013, 01:41:56 AM
 #132

This is real popular!  I'm getting 63 connections.
shuadoom
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 57


View Profile
April 17, 2013, 01:42:08 AM
 #133

So i mined for a while...found 300 or so blocks...got no coins...should i be using addy as username to get reward coins or some shizzy?


*edit nm..i guess they were all rejected..
hellobtcc
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21


View Profile
April 17, 2013, 01:42:48 AM
 #134

6ktXU1FhSWRwqNBsJC31Kk5VU3HEVqFzQQ
Thanks
tiker
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 459



View Profile WWW
April 17, 2013, 01:42:53 AM
 #135

Here's mine.

6yR5o2o47YeN76WyAz1eQqUJHm2oXMNt98

Thanks!
Tittiez
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
April 17, 2013, 01:44:17 AM
 #136

And mine:

72brNawBrfK3fAgWWLtYdbVNhBC1k6TRzP
wmikrut
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 568



View Profile WWW
April 17, 2013, 01:44:23 AM
 #137

This is real popular!  I'm getting 63 connections.

How do you get so many connections?
Even when I set maxconnections I still don't see nearly that many.

I will NEVER ask for any kind of funds up front in a buy/sale of anything on bitcointalk.

BM-2cTFihJKmSwusMAoYuUHPvpx56Jozv64KK
markm
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1834



View Profile WWW
April 17, 2013, 01:45:24 AM
 #138

For My 7970 cards:
cgminer --scrypt -u user -p pass -o http://host:port --worksize 256 -g 2 -I 13 --lookup-gap 2 --gpu-engine 1000 --gpu-memclock 1400 --shaders 2048

Cpuminer:
./minerd --algo=scrypt -o http://host:port -u user -p pass

Make sure your running with scrypt

I updated cgminer from github but it claims there are no such commands as --auto-fan, gpu-engine, and gpu-memclock, how come your version does not refuse to accept those? My README and SCRYPT-README seem to think they exist but cgminer --help does not list them at all. Nor auto-gpu either.

-MarkM-

Browser-launched Crossfire client now online (select CrossCiv server for Galactic  Milieu)
Free website hosting with PHP, MySQL etc: http://hosting.knotwork.com/
guagua12
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21


View Profile
April 17, 2013, 01:48:22 AM
 #139

6gJfUkEzbWkaxAEViniGQxPWasm3cfAgSN
uutoo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21


View Profile
April 17, 2013, 01:49:45 AM
 #140

6gmAoW1ff5N8RvShWWmcbyrXnuX1Fib7XB
 Kiss
Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 128 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!