Bitcoin Forum
January 20, 2017, 02:04:00 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.2  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... 124 »
  Print  
Author Topic: Feathercoin [FTC] - time proven, fast, secure and unique POW coin  (Read 290144 times)
jmfg187
Member
**
Offline Offline

Activity: 84



View Profile
April 17, 2013, 08:03:21 PM
 #381

For some reason I can't the wallet to connect, I tried redownloading it, opening and closing it a few times like was said to do below, still no luck.
I cannot get connections on the Feathercoin client..

Mine did that once I just had to restart the client a couple times.

If on windows go to appdata roaming feathercoin and make a feathercoin.conf with this in it and restart your client if your on linux then hopefully you know where to put the feathercoin.conf.

Code:
rpcuser=user
rpcpassword=password
server=1
daemon=1
rpcport=8100
rpcport=8101

Also make sure port 9336 is open on your firewall or router.

BTC: 17nmAJ5N2fKMTGymAarp4DUPXjHkohacXQ  LTC: LUzmyjMuVWyU9coa7iEQYgGWKDBKRsiLmo  NVC: 4Pby77nChLzU2rsi2RsLpM8C95dKF5XTbg  FC: 6nKefP46bnT3P1XP9jaEugYd84UdW4zrL3
1484921040
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1484921040

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1484921040
Reply with quote  #2

1484921040
Report to moderator
1484921040
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1484921040

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1484921040
Reply with quote  #2

1484921040
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1484921040
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1484921040

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1484921040
Reply with quote  #2

1484921040
Report to moderator
1484921040
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1484921040

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1484921040
Reply with quote  #2

1484921040
Report to moderator
Kyune
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 286


View Profile
April 17, 2013, 08:04:18 PM
 #382

[PRIVATE PUSHPOOL SETUP GUIDE]

Thanks for the write up, Dreamwatcher!  I'll have to give this a try.

I can see how this would be useful during the initial stages of a new alt coin if the initial difficulty is low and blocks are flying by at amazing speed. 

Out of curiosity, how much of a performance gain would using a private pushpool offer when mining an established scrypt coin like Litecoin, versus mining straight through the litecoin daemon?  Just a ballpark figure if you have any sense of it.




BTC:  1K4VpdQXQhgmTmq68rbWhybvoRcyNHKyVP
dreamwatcher
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064


View Profile WWW
April 17, 2013, 08:31:03 PM
 #383

[PRIVATE PUSHPOOL SETUP GUIDE]

Thanks for the write up, Dreamwatcher!  I'll have to give this a try.

I can see how this would be useful during the initial stages of a new alt coin if the initial difficulty is low and blocks are flying by at amazing speed. 

Out of curiosity, how much of a performance gain would using a private pushpool offer when mining an established scrypt coin like Litecoin, versus mining straight through the litecoin daemon?  Just a ballpark figure if you have any sense of it.





I have read many different values:

To me it appears to average out at about 3-5%, depending on how many miners you have connecting to the pool. Each miner adds to the chance of working on a stale block when the block changes before the miners getwork.

psybits
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092


Crypto Addicto


View Profile WWW
April 17, 2013, 08:43:29 PM
 #384

I am mining at 2942 hashes per second on my laptop. How long should it take for me to see a block?

Ha ha! Here is my FC as well in case anyone wants to send me some for fun  Grin

6pCGHV4N1tgwEkPJGVyVs5EfzMNv9nUaet

dblink
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


View Profile
April 17, 2013, 08:45:30 PM
 #385

I am mining at 2942 hashes per second on my laptop. How long should it take for me to see a block?

Ha ha! Here is my FC as well in case anyone wants to send me some for fun  Grin

6pCGHV4N1tgwEkPJGVyVs5EfzMNv9nUaet


Sent you a little present.

psybits
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092


Crypto Addicto


View Profile WWW
April 17, 2013, 08:47:23 PM
 #386

I am mining at 2942 hashes per second on my laptop. How long should it take for me to see a block?

Ha ha! Here is my FC as well in case anyone wants to send me some for fun  Grin

6pCGHV4N1tgwEkPJGVyVs5EfzMNv9nUaet


Sent you a little present.

Thanks man Smiley

Indie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
April 17, 2013, 08:55:46 PM
 #387

I have only "New block detected...." messages in my cgminer. What's wrong?
termhn
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
April 17, 2013, 08:56:19 PM
 #388

I have only "New block detected...." messages in my cgminer. What's wrong?

Network hashrate is huge, you haven't found a block yet.

c4n10
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294



View Profile
April 17, 2013, 08:56:54 PM
 #389

I have only "New block detected...." messages in my cgminer. What's wrong?


Nothing, it's working as it should...

Now wait for one of those lines to say "ACCEPTED"
psybits
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092


Crypto Addicto


View Profile WWW
April 17, 2013, 08:58:34 PM
 #390

I'm mining in the client itself (but I set up a my .conf in appdata)

Is it normal to see nothing at all but the client tells me I'm mining?

c4n10
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294



View Profile
April 17, 2013, 09:01:48 PM
 #391

I'm mining in the client itself (but I set up a my .conf in appdata)

Is it normal to see nothing at all but the client tells me I'm mining?

You should be able to hover over the mining icon in the bottom-right and see your mining hashrate.
termhn
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
April 17, 2013, 09:02:07 PM
 #392

I'm mining in the client itself (but I set up a my .conf in appdata)

Is it normal to see nothing at all but the client tells me I'm mining?
Yes. Look in console for more detailed messages.

BulletCoin
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
April 17, 2013, 09:05:50 PM
 #393

Joined the pool with ~200Kh/s desktop background humming Smiley

FC account: 6hcayowvVpo7XKWLDXbrDoRkFjNS7tMBYU
Indie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
April 17, 2013, 09:08:41 PM
 #394

I have only "New block detected...." messages in my cgminer. What's wrong?


Nothing, it's working as it should...

Now wait for one of those lines to say "ACCEPTED"
Oh, ok! Thank you. I became confused, because when i ran miner first time i got a lots of Rejected and 3 Accepted in 1 minute (which are not shown in Transactions tab now). Then i reconfigured miner's config, by adding "expiry" : "1", and now i see this "New block detected on network"

UPD. My wallet is 6dt9SfXtDgSxrbV3hwygxFX3mSDrakUg5E Wink
milly6
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092



View Profile WWW
April 17, 2013, 09:26:25 PM
 #395

Joined the pool with ~200Kh/s desktop background humming Smiley

FC account: 6hcayowvVpo7XKWLDXbrDoRkFjNS7tMBYU

The pool is working? Im confused, can you post the link?

Eyes open, No Fear. Be Safe!
gollum
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434


In Hashrate We Trust!


View Profile
April 17, 2013, 09:47:49 PM
 #396

How long time does the confirmation take?
nesic1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532


View Profile
April 17, 2013, 09:51:03 PM
 #397

was absent some time, is there pool working?

[I want to buy]
q2c qubitcoin, pxc Phoenixcoin, LiteBar (LTB), bbq bqc, kdc klondikecoin
blastbob
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532



View Profile
April 17, 2013, 09:52:59 PM
 #398

Joined the pool with ~200Kh/s desktop background humming Smiley

FC account: 6hcayowvVpo7XKWLDXbrDoRkFjNS7tMBYU

The pool is working? Im confused, can you post the link?

Pool is working great

cgminer --scrypt -o stratum+tcp://fpool1.zapto.org:19327 -u YourFCAddress -p x -s 1 --expiry 1 --queue 0 --expiry 1 -I 13

Stats you can check out here http://fpool1.zapto.org:19327/static/

Hopefully siteowner will share his p2pool mod with the rest of us Smiley

Psst.. Got Ether?
Gamesfreak13563
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
April 17, 2013, 09:55:10 PM
 #399

There needs to be a pool that's not P2Pool.

Also, what's the going rate for BTC/FC and LTC/FC?
milly6
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092



View Profile WWW
April 17, 2013, 09:55:16 PM
 #400

I am still not able to get connections in client.. I have reinstalled client and rebooted computer after making sure the ports were not blocked.

Eyes open, No Fear. Be Safe!
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... 124 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!