Bitcoin Forum
December 11, 2017, 08:14:03 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 »
  Print  
Author Topic: Data Center Mining Garage and Man Mining Cave ( PART 2 !!!!!!!!)  (Read 95233 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
Marvell1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232


INS Ecosystem


View Profile
March 06, 2017, 06:17:46 AM
 #181

GUYS - Citronick / Phillip , can u guys test this?  I'm traveling and won't be home for a few more days so I can't confirm.


This is for the Z170 GT7 Racing MB.  Biostar support say it should be able to support 7 GPU via risers no issues.  Can either of you test and then confirm?


Count

2017-03-06 11:02:28

Dear sir

Please follow the following web-site and try again once,

(1) set all PCI-E at gen2

(2)go to BIOS " Chipset" > System Agent (SA) Configuration > Max TOLUD > Set to [3.5GB]

Genius i also bought six of these racing boards on a whim since they were so cheap, i could only get it to detect 4 cards before, updated it with these settings and it worked with six GPUS

I also updated the bios before this to the latest version.

Not tried it with 7 i dont have any more risers, Microcenter had a deal on some GPUs on newegg they are $184 microcenter had them for $164 so  grabbed six of these to play with

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131699

*new problem **

it detects all the cards but 3 cards do not seem to have enough bandwith or something , they are only mining at 8mhs vs 27 or , trued ti reinstall drivers same deal, gona try a clean install in the am


███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █

█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
●  Whitepaper
●  ANN Thread
●  Reddit
●  Telegram
●  Twitter
●  Facebook

███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
1512980043
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1512980043

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1512980043
Reply with quote  #2

1512980043
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1512980043
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1512980043

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1512980043
Reply with quote  #2

1512980043
Report to moderator
1512980043
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1512980043

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1512980043
Reply with quote  #2

1512980043
Report to moderator
m1n1ngP4d4w4n
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154

CryptoLearner


View Profile
March 06, 2017, 10:30:21 AM
 #182

GUYS - Citronick / Phillip , can u guys test this?  I'm traveling and won't be home for a few more days so I can't confirm.


This is for the Z170 GT7 Racing MB.  Biostar support say it should be able to support 7 GPU via risers no issues.  Can either of you test and then confirm?


Count

2017-03-06 11:02:28

Dear sir

Please follow the following web-site and try again once,

(1) set all PCI-E at gen2

(2)go to BIOS " Chipset" > System Agent (SA) Configuration > Max TOLUD > Set to [3.5GB]

This is what was on the website in linked to you for the MSI one Smiley They were making those change directly editing the bios ROM, but it's the same changes Smiley

I'm located in asia. i'm out of stock atm, let's see how things goes. yes the cables are hidden in the bars.

they are HP server 1200W Platinum PSU's. small, light weight, direct PnP & power is perfect for a 6x GPU rig even dual mining. But you will need an input of at least 208V to get 1200W (Max) if it's 110V then you will get 900W.

That's fine too, asia is less of a hassle when customs are concerned. Feel free to keep us updated when you have more stocks ;-)

BTC - 1B1RBYkzxiTmrbnFe2vj8EaNPSYftW8186 for tips Wink
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1946


A new tool for prediction https://bitvol.info/


View Profile
March 06, 2017, 12:22:57 PM
 #183

GUYS - Citronick / Phillip , can u guys test this?  I'm traveling and won't be home for a few more days so I can't confirm.


This is for the Z170 GT7 Racing MB.  Biostar support say it should be able to support 7 GPU via risers no issues.  Can either of you test and then confirm?


Count

2017-03-06 11:02:28

Dear sir

Please follow the following web-site and try again once,

(1) set all PCI-E at gen2

(2)go to BIOS " Chipset" > System Agent (SA) Configuration > Max TOLUD > Set to [3.5GB]

Genius i also bought six of these racing boards on a whim since they were so cheap, i could only get it to detect 4 cards before, updated it with these settings and it worked with six GPUS

I also updated the bios before this to the latest version.

Not tried it with 7 i dont have any more risers, Microcenter had a deal on some GPUs on newegg they are $184 microcenter had them for $164 so  grabbed six of these to play with

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131699

*new problem **

it detects all the cards but 3 cards do not seem to have enough bandwith or something , they are only mining at 8mhs vs 27 or , trued ti reinstall drivers same deal, gona try a clean install in the am


are you using claymore 8?

try  -ehti 4            the default is -ethi 8  if left blank



it that does not work

try doing it with simple mining uses linux  a fast install.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1541084.0



I sometimes get the 4mh and 7mh bugs with windows on the board.

using smOS  it does not happen.

 what cpu are you using ?  a pentium or a celeron?

if you have an i3 or and i5 it may help

Please support sidehack with his new miner project Send to : 1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr
I mine alt coins with https://simplemining.net I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
Marvell1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232


INS Ecosystem


View Profile
March 06, 2017, 03:21:32 PM
 #184

GUYS - Citronick / Phillip , can u guys test this?  I'm traveling and won't be home for a few more days so I can't confirm.


This is for the Z170 GT7 Racing MB.  Biostar support say it should be able to support 7 GPU via risers no issues.  Can either of you test and then confirm?


Count

2017-03-06 11:02:28

Dear sir

Please follow the following web-site and try again once,

(1) set all PCI-E at gen2

(2)go to BIOS " Chipset" > System Agent (SA) Configuration > Max TOLUD > Set to [3.5GB]

Genius i also bought six of these racing boards on a whim since they were so cheap, i could only get it to detect 4 cards before, updated it with these settings and it worked with six GPUS

I also updated the bios before this to the latest version.

Not tried it with 7 i dont have any more risers, Microcenter had a deal on some GPUs on newegg they are $184 microcenter had them for $164 so  grabbed six of these to play with

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131699

*new problem **

it detects all the cards but 3 cards do not seem to have enough bandwith or something , they are only mining at 8mhs vs 27 or , trued ti reinstall drivers same deal, gona try a clean install in the am


are you using claymore 8?

try  -ehti 4            the default is -ethi 8  if left blank



it that does not work

try doing it with simple mining uses linux  a fast install.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1541084.0



I sometimes get the 4mh and 7mh bugs with windows on the board.

using smOS  it does not happen.

 what cpu are you using ?  a pentium or a celeron?

if you have an i3 or and i5 it may help


yes all my rigs use claymore 8

Ill try ethi 4, I did uninstall msi afterbuerner and now 5 cards mine at max speed the sixth onecstill hashes at 8

Ive tried simple mining os before never could get it to work need to get this working with windows

if eith 4 doesnt work ill reinstall windows 10


███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █

█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
●  Whitepaper
●  ANN Thread
●  Reddit
●  Telegram
●  Twitter
●  Facebook

███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
hawkfish007
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 740


View Profile
March 06, 2017, 11:02:44 PM
 #185

GUYS - Citronick / Phillip , can u guys test this?  I'm traveling and won't be home for a few more days so I can't confirm.


This is for the Z170 GT7 Racing MB.  Biostar support say it should be able to support 7 GPU via risers no issues.  Can either of you test and then confirm?


Count

2017-03-06 11:02:28

Dear sir

Please follow the following web-site and try again once,

(1) set all PCI-E at gen2

(2)go to BIOS " Chipset" > System Agent (SA) Configuration > Max TOLUD > Set to [3.5GB]

Genius i also bought six of these racing boards on a whim since they were so cheap, i could only get it to detect 4 cards before, updated it with these settings and it worked with six GPUS

I also updated the bios before this to the latest version.

Not tried it with 7 i dont have any more risers, Microcenter had a deal on some GPUs on newegg they are $184 microcenter had them for $164 so  grabbed six of these to play with

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131699

*new problem **

it detects all the cards but 3 cards do not seem to have enough bandwith or something , they are only mining at 8mhs vs 27 or , trued ti reinstall drivers same deal, gona try a clean install in the am


are you using claymore 8?

try  -ehti 4            the default is -ethi 8  if left blank



it that does not work

try doing it with simple mining uses linux  a fast install.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1541084.0



I sometimes get the 4mh and 7mh bugs with windows on the board.

using smOS  it does not happen.

 what cpu are you using ?  a pentium or a celeron?

if you have an i3 or and i5 it may help


yes all my rigs use claymore 8

Ill try ethi 4, I did uninstall msi afterbuerner and now 5 cards mine at max speed the sixth onecstill hashes at 8

Ive tried simple mining os before never could get it to work need to get this working with windows

if eith 4 doesnt work ill reinstall windows 10

Any luck in getting all 7 GPUs work with the MB?

For quality risers, splitters or 133 CFM fans, please visit my eBay listings,
http://www.ebay.com/sch/hawkfish007/m.html?_ipg=50&_sop=12&_rdc=1
bittawm
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148



View Profile
March 07, 2017, 12:08:54 AM
 #186

GUYS - Citronick / Phillip , can u guys test this?  I'm traveling and won't be home for a few more days so I can't confirm.


This is for the Z170 GT7 Racing MB.  Biostar support say it should be able to support 7 GPU via risers no issues.  Can either of you test and then confirm?


Count

2017-03-06 11:02:28

Dear sir

Please follow the following web-site and try again once,

(1) set all PCI-E at gen2

(2)go to BIOS " Chipset" > System Agent (SA) Configuration > Max TOLUD > Set to [3.5GB]

Genius i also bought six of these racing boards on a whim since they were so cheap, i could only get it to detect 4 cards before, updated it with these settings and it worked with six GPUS

I also updated the bios before this to the latest version.

Not tried it with 7 i dont have any more risers, Microcenter had a deal on some GPUs on newegg they are $184 microcenter had them for $164 so  grabbed six of these to play with

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131699

*new problem **

it detects all the cards but 3 cards do not seem to have enough bandwith or something , they are only mining at 8mhs vs 27 or , trued ti reinstall drivers same deal, gona try a clean install in the am


are you using claymore 8?

try  -ehti 4            the default is -ethi 8  if left blank



it that does not work

try doing it with simple mining uses linux  a fast install.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1541084.0



I sometimes get the 4mh and 7mh bugs with windows on the board.

using smOS  it does not happen.

 what cpu are you using ?  a pentium or a celeron?

if you have an i3 or and i5 it may help


you fix the 4mhs bug by putting in a display port cable to every graphics card one at a time with the other end connected to your monitor. vwaaaaala no more 4mhs bugs

         ▄███████████████▄
       ▄██▀             ▀██▄
    ▄▄██▀                 ▀██▄▄
█████▀▀       ▄▀▀▀▀▀▀▀▄▄    ▀▀█████
██          ▄▀ ▄▄▄▀▀▀▀▄▀█▄▄      ██
▐█▌       ▄▀ ▄▀ ▄▄▄▀▀▀▄▀▀▀███   ▐█▌
 ██      ▄▀▄▀▄▀▀▄▄▄▀▀▀▀▀█ ▄█▀   ██
 ▐█▌    █▄▀▄▀▄█▀▀▀ ▀█▀ ▄▀▄▀█   ▐█▌
  ██    █▄▀▄▀▄▄█▀ ▄▀ ▄▀▄▀▄▀█   ██
  ▐█▌ ▀▄█████▀▄▄▀▀▄▄▀▄▀▄▀▄▀█  ▐█▌
   ██▌▀████▀██▄▄▀▀▄▄▀▄▀▄▀▄█▀ ▐██
    ██▌▀█▀▀█▄▀▀▄▀▀▄▄▀▄█▄▄█▀ ▐██
     ██▌ ▀  ▀███▄▄▄█████▀  ▐██
      ██▄      ▀▀▀▀▀      ▄██
       ▀██▄             ▄██▀
         ▀██▄         ▄██▀
           ▀██▄     ▄██▀
             ▀███▄███▀
               ▀███▀
.DeepOnion.
★ ★ ★ ★ ★  .❱❱❱ JOIN AIRDROP NOW!.
TOR INTEGRATED & SECURED
★  Your Anonymity Guaranteed
★  Your Assets Secured by TOR
★  Guard Your Privacy!
|Bitcointalk
Reddit
Telegram
|                        ▄▄▀▄▄▀▄▄▀▄▀▀
                    ▄▄██▀█▀▄▀▀▀
                  ▄██▄█▄██▀
                ▄██████▀
              ▄██████▀
  ▄█▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀
██████▀▀▀▀▀██████▀
 ▀█████  ▄███████
  ████████████▀██
  ██▀███████▀  ██
  ██ ▀████▀    ██
  ██   ▀▀      ██
  ▀█████████████▀
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1946


A new tool for prediction https://bitvol.info/


View Profile
March 07, 2017, 12:19:26 AM
 #187

GUYS - Citronick / Phillip , can u guys test this?  I'm traveling and won't be home for a few more days so I can't confirm.


This is for the Z170 GT7 Racing MB.  Biostar support say it should be able to support 7 GPU via risers no issues.  Can either of you test and then confirm?


Count

2017-03-06 11:02:28

Dear sir

Please follow the following web-site and try again once,

(1) set all PCI-E at gen2

(2)go to BIOS " Chipset" > System Agent (SA) Configuration > Max TOLUD > Set to [3.5GB]

Genius i also bought six of these racing boards on a whim since they were so cheap, i could only get it to detect 4 cards before, updated it with these settings and it worked with six GPUS

I also updated the bios before this to the latest version.

Not tried it with 7 i dont have any more risers, Microcenter had a deal on some GPUs on newegg they are $184 microcenter had them for $164 so  grabbed six of these to play with

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131699

*new problem **

it detects all the cards but 3 cards do not seem to have enough bandwith or something , they are only mining at 8mhs vs 27 or , trued ti reinstall drivers same deal, gona try a clean install in the am


are you using claymore 8?

try  -ehti 4            the default is -ethi 8  if left blank



it that does not work

try doing it with simple mining uses linux  a fast install.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1541084.0



I sometimes get the 4mh and 7mh bugs with windows on the board.

using smOS  it does not happen.

 what cpu are you using ?  a pentium or a celeron?

if you have an i3 or and i5 it may help


you fix the 4mhs bug by putting in a display port cable to every graphics card one at a time with the other end connected to your monitor. vwaaaaala no more 4mhs bugs

Yeah. Also a dvi to Hdmi to monitor will work.

All for the 4mhs bug ..the 7 mh bug is different. As is the 8 mh

Please support sidehack with his new miner project Send to : 1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr
I mine alt coins with https://simplemining.net I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
Marvell1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232


INS Ecosystem


View Profile
March 07, 2017, 06:03:17 AM
 #188

GUYS - Citronick / Phillip , can u guys test this?  I'm traveling and won't be home for a few more days so I can't confirm.


This is for the Z170 GT7 Racing MB.  Biostar support say it should be able to support 7 GPU via risers no issues.  Can either of you test and then confirm?


Count

2017-03-06 11:02:28

Dear sir

Please follow the following web-site and try again once,

(1) set all PCI-E at gen2

(2)go to BIOS " Chipset" > System Agent (SA) Configuration > Max TOLUD > Set to [3.5GB]

Genius i also bought six of these racing boards on a whim since they were so cheap, i could only get it to detect 4 cards before, updated it with these settings and it worked with six GPUS

I also updated the bios before this to the latest version.

Not tried it with 7 i dont have any more risers, Microcenter had a deal on some GPUs on newegg they are $184 microcenter had them for $164 so  grabbed six of these to play with

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131699

*new problem **

it detects all the cards but 3 cards do not seem to have enough bandwith or something , they are only mining at 8mhs vs 27 or , trued ti reinstall drivers same deal, gona try a clean install in the am


are you using claymore 8?

try  -ehti 4            the default is -ethi 8  if left blank



it that does not work

try doing it with simple mining uses linux  a fast install.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1541084.0



I sometimes get the 4mh and 7mh bugs with windows on the board.

using smOS  it does not happen.

 what cpu are you using ?  a pentium or a celeron?

if you have an i3 or and i5 it may help


you fix the 4mhs bug by putting in a display port cable to every graphics card one at a time with the other end connected to your monitor. vwaaaaala no more 4mhs bugs

Yeah. Also a dvi to Hdmi to monitor will work.

All for the 4mhs bug ..the 7 mh bug is different. As is the 8 mh

ok thanks for all  tips , i fixed the problem by opening up watttool and resetting the card that was basically showing that it was overheated , seems like a power profile from the nano i replaced
with a rx 470 for some reason after multiple re-installs of the AMD drivers something seemed to be saved ? I uninstalled from safe mode using DDU.

Now all six cards work like a charm, I plugged in a 7th card and it is detected by the board, I can't mine with 7 cards since i have no PSU that can power so many cards so I cant
say 100% it will mine with 7 cards.

Bottom line this is my fav new board, it can use newer processors which means even with the g44 Pentium , so nore more lagging while mining the pc runs silky smooth still with
six cards active.  I also like the LED's so I know its on, the bios is extensive so many setting , most other 1151 boards i tried don't have the max TOLUd setting and so many other settings I found in the bios.

also it will keep resale better since its a newer sixth gen board.


███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █

█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
●  Whitepaper
●  ANN Thread
●  Reddit
●  Telegram
●  Twitter
●  Facebook

███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
citronick
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826


winter*juvia


View Profile
March 07, 2017, 06:33:12 AM
 #189

GUYS - Citronick / Phillip , can u guys test this?  I'm traveling and won't be home for a few more days so I can't confirm.


This is for the Z170 GT7 Racing MB.  Biostar support say it should be able to support 7 GPU via risers no issues.  Can either of you test and then confirm?


Count

2017-03-06 11:02:28

Dear sir

Please follow the following web-site and try again once,

(1) set all PCI-E at gen2

(2)go to BIOS " Chipset" > System Agent (SA) Configuration > Max TOLUD > Set to [3.5GB]

Genius i also bought six of these racing boards on a whim since they were so cheap, i could only get it to detect 4 cards before, updated it with these settings and it worked with six GPUS

I also updated the bios before this to the latest version.

Not tried it with 7 i dont have any more risers, Microcenter had a deal on some GPUs on newegg they are $184 microcenter had them for $164 so  grabbed six of these to play with

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131699

*new problem **

it detects all the cards but 3 cards do not seem to have enough bandwith or something , they are only mining at 8mhs vs 27 or , trued ti reinstall drivers same deal, gona try a clean install in the am


are you using claymore 8?

try  -ehti 4            the default is -ethi 8  if left blank



it that does not work

try doing it with simple mining uses linux  a fast install.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1541084.0



I sometimes get the 4mh and 7mh bugs with windows on the board.

using smOS  it does not happen.

 what cpu are you using ?  a pentium or a celeron?

if you have an i3 or and i5 it may help


you fix the 4mhs bug by putting in a display port cable to every graphics card one at a time with the other end connected to your monitor. vwaaaaala no more 4mhs bugs

Yeah. Also a dvi to Hdmi to monitor will work.

All for the 4mhs bug ..the 7 mh bug is different. As is the 8 mh

ok thanks for all  tips , i fixed the problem by opening up watttool and resetting the card that was basically showing that it was overheated , seems like a power profile from the nano i replaced
with a rx 470 for some reason after multiple re-installs of the AMD drivers something seemed to be saved ? I uninstalled from safe mode using DDU.

Now all six cards work like a charm, I plugged in a 7th card and it is detected by the board, I can't mine with 7 cards since i have no PSU that can power so many cards so I cant
say 100% it will mine with 7 cards.

Bottom line this is my fav new board, it can use newer processors which means even with the g44 Pentium , so nore more lagging while mining the pc runs silky smooth still with
six cards active.  I also like the LED's so I know its on, the bios is extensive so many setting , most other 1151 boards i tried don't have the max TOLUd setting and so many other settings I found in the bios.

also it will keep resale better since its a newer sixth gen board.

Interesting.... so Marvell, you can confirm that the BIOSTAR Z170 GT7 mobo with the settings mentioned by yun9999 does take 7 cards?

I have not gone to the warehouse yet thanks to bad batch of sushi I ate last week so I havent got the energy to go out and play yet.

If 7 cards on Z170-GT7 is possible... then I think yun9999 will be very happy.

I too will revamp my Nanos into 7-riggers with the 1600w EVGA because that PSU have 9 x PCI cables out.

Citronick's Beer & Chicken Wings Fund : 32oo5tk1RfTbndrUjWvHJ9yT3bb2EyQYkq
bughatti
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
March 07, 2017, 06:39:11 AM
 #190


Not sure if it has been mentioned here but according to this post https://bitcointalk.org/index.php?topic=1808110.msg18015683#msg18015683 the MSI z170A with a bios update holds 7.  One has confirmed on the thread and I have one on the rack waiting for my proc and 2 more cards to come in by wed and will confirm.
yun9999
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364


View Profile
March 07, 2017, 07:09:42 AM
 #191

Marvel - You wouldn't have this issue if you had more powerful PSU!  HAhahaha........  7 x 470 and you can't power it?  COME ON, stop buying 1KW PSU!! The FANs are waiting.  Shut down another rig and bring another baby PSU over to help.  Just kidding.    Thanks for the update. You make me very happy as I have 15 of these.

4-5KW Baby 4-5KW Baby!  Holla at Finksy, time for a upgrade.  I have 5 on the way in preparation for VEGAs and 2 for Protypes.

A little PEEP Show of my progress.  I'm ALL ABOUT DA BASS!!!!!!!!!!! THE CRYPTO BASS!  5th Rack is 50% populated with GPUs on the way to fill em. 

6th reserved for the VEGAAAAAAAAS!








KaydenC
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


Developer of EscrowMyEther dApp


View Profile WWW
March 07, 2017, 07:29:25 AM
 #192

Marvel - You wouldn't have this issue if you had more powerful PSU!  HAhahaha........  7 x 470 and you can't power it?  COME ON, stop buying 1KW PSU!! The FANs are waiting.  Shut down another rig and bring another baby PSU over to help.  Just kidding.    Thanks for the update. You make me very happy as I have 15 of these.

4-5KW Baby 4-5KW Baby!  Holla at Finksy, time for a upgrade.  I have 5 on the way in preparation for VEGAs and 2 for Protypes.

A little PEEP Show of my progress.  I'm ALL ABOUT DA BASS!!!!!!!!!!! THE CRYPTO BASS!  5th Rack is 50% populated with GPUs on the way to fill em. 

6th reserved for the VEGAAAAAAAAS!










That's really nice setup. How much do you pay for electricity by the way?

Check out EscrowMyEther, a secure and convenient platform to transact in Eth with escrow protection. http://escrowmyether.com/
I offer escrow services for 1.25%  fee: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2221107
yun9999
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364


View Profile
March 07, 2017, 07:46:23 AM
 #193

Cheaper than national average but varies as contract changes every 6-12 months. 
reelen
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 226


View Profile
March 07, 2017, 07:49:25 AM
 #194

Soooo very happy the MB's work!  Saved a ton and ready for a full rack's worth of expansion now.  

This 4k is moving from 390s to Vega Smiley.


Marvell1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232


INS Ecosystem


View Profile
March 07, 2017, 08:08:23 AM
 #195

GUYS - Citronick / Phillip , can u guys test this?  I'm traveling and won't be home for a few more days so I can't confirm.


This is for the Z170 GT7 Racing MB.  Biostar support say it should be able to support 7 GPU via risers no issues.  Can either of you test and then confirm?


Count

2017-03-06 11:02:28

Dear sir

Please follow the following web-site and try again once,

(1) set all PCI-E at gen2

(2)go to BIOS " Chipset" > System Agent (SA) Configuration > Max TOLUD > Set to [3.5GB]

Genius i also bought six of these racing boards on a whim since they were so cheap, i could only get it to detect 4 cards before, updated it with these settings and it worked with six GPUS

I also updated the bios before this to the latest version.

Not tried it with 7 i dont have any more risers, Microcenter had a deal on some GPUs on newegg they are $184 microcenter had them for $164 so  grabbed six of these to play with

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131699

*new problem **

it detects all the cards but 3 cards do not seem to have enough bandwith or something , they are only mining at 8mhs vs 27 or , trued ti reinstall drivers same deal, gona try a clean install in the am


are you using claymore 8?

try  -ehti 4            the default is -ethi 8  if left blank



it that does not work

try doing it with simple mining uses linux  a fast install.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1541084.0



I sometimes get the 4mh and 7mh bugs with windows on the board.

using smOS  it does not happen.

 what cpu are you using ?  a pentium or a celeron?

if you have an i3 or and i5 it may help


you fix the 4mhs bug by putting in a display port cable to every graphics card one at a time with the other end connected to your monitor. vwaaaaala no more 4mhs bugs

Yeah. Also a dvi to Hdmi to monitor will work.

All for the 4mhs bug ..the 7 mh bug is different. As is the 8 mh

ok thanks for all  tips , i fixed the problem by opening up watttool and resetting the card that was basically showing that it was overheated , seems like a power profile from the nano i replaced
with a rx 470 for some reason after multiple re-installs of the AMD drivers something seemed to be saved ? I uninstalled from safe mode using DDU.

Now all six cards work like a charm, I plugged in a 7th card and it is detected by the board, I can't mine with 7 cards since i have no PSU that can power so many cards so I cant
say 100% it will mine with 7 cards.

Bottom line this is my fav new board, it can use newer processors which means even with the g44 Pentium , so nore more lagging while mining the pc runs silky smooth still with
six cards active.  I also like the LED's so I know its on, the bios is extensive so many setting , most other 1151 boards i tried don't have the max TOLUd setting and so many other settings I found in the bios.

also it will keep resale better since its a newer sixth gen board.

Interesting.... so Marvell, you can confirm that the BIOSTAR Z170 GT7 mobo with the settings mentioned by yun9999 does take 7 cards?

I have not gone to the warehouse yet thanks to bad batch of sushi I ate last week so I havent got the energy to go out and play yet.

If 7 cards on Z170-GT7 is possible... then I think yun9999 will be very happy.

I too will revamp my Nanos into 7-riggers with the 1600w EVGA because that PSU have 9 x PCI cables out.

yes 7 cards are detected , you have to set gen 2 on all the PCI-E slots and also GEN-2 on the other page where you set the Max TLUD to 3.5

like i said i have no way to power 7 rx 470s constitently, i let it start up mining eth/pascal and the PSU powered its self down which indicates too much of an initial power draw
once i disabled one card in the device manager i can mine with six cards fine.  I'm also in the process of re-installing the OS from scratch on this board running updates overnight
to see if its a quicker fix to the issues i had earlier.

**edit **
yeah a clean install , all six cards worked as normal at full speed.  Seems like even DDU could not clear some driver setting saved by MSI afterburner.
Never seen that before , but at least we know it was nothing to do with the board.

I only have six , mostly got them for resale purposes on ebay but i like these boards , I even like the packaging box.  I think i will keep them as spares


███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █

█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
●  Whitepaper
●  ANN Thread
●  Reddit
●  Telegram
●  Twitter
●  Facebook

███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
Marvell1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232


INS Ecosystem


View Profile
March 07, 2017, 08:14:17 AM
 #196

Marvel - You wouldn't have this issue if you had more powerful PSU!  HAhahaha........  7 x 470 and you can't power it?  COME ON, stop buying 1KW PSU!! The FANs are waiting.  Shut down another rig and bring another baby PSU over to help.  Just kidding.    Thanks for the update. You make me very happy as I have 15 of these.

4-5KW Baby 4-5KW Baby!  Holla at Finksy, time for a upgrade.  I have 5 on the way in preparation for VEGAs and 2 for Protypes.

A little PEEP Show of my progress.  I'm ALL ABOUT DA BASS!!!!!!!!!!! THE CRYPTO BASS!  5th Rack is 50% populated with GPUs on the way to fill em. 

6th reserved for the VEGAAAAAAAAS!










I have like 20 1k-1375 lep, suprnova and roswill pSUs already sitting around waiting to be RMAED , I dont think i will be buying those 4k Deals anytime soon , not really adding that much for hash with summer electricity rates and heat just around the corrner.
I will RMA this lot as spared and backups for now.

If finsky or somomne comes up with a platinum rated solution uing those 4k bundles that can power, the PC-E slots, risers and motherboard and CPU in one nice complete package I would probbaly buy one to play with but for now
I'm fine with a 5-6 GPU rigs.

5 Rx480s on 1k Platinum PSU or 6 RX 470s on 1k Platinum PSUs, when i get back the lepa and Suprnova RMAs i could do six 480s on those 1375 and 1200 watt PSU's

Its hard enough for me to manage 30 rigs not sure how you guys do it lol , I'm not building anymore for a while until i play with SRR to help me manage more machines


███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █

█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
●  Whitepaper
●  ANN Thread
●  Reddit
●  Telegram
●  Twitter
●  Facebook

███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
CryptoWatcher420
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 294

Small Time Miner, Rig Builder, Crypto Trader


View Profile
March 07, 2017, 08:26:27 AM
 #197

hey yall should check out the z170gt6 pretty much same board as the gt7. right now on new egg it comes with a free 240gb m.2 ssd for 189.99
https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813138441&cm_re=biostar-_-13-138-441-_-Product
gt6 has same amount of pci express slots as the gt7 motherboard

Support Custom PCI-Express/riser cables & EPS 12v plus pigtail for a pico Psu for GPU MINING RIGS! - Donations are welcome and help keep things going!
Donations - 15aSLkuKDF5BvV6E3HUy4b5UYyamB97Fb7
Join Me on Discord! https://discord.gg/VDwWFcK
<iframe src="https://discordapp.com/widget?id=290395610165805056&theme=dark" width="350" height="500" allowtransparency="true" frameborder="0"></iframe>
citronick
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826


winter*juvia


View Profile
March 07, 2017, 08:29:50 AM
 #198





WOW!!!

Its hard enough with my current 33 rigs in the warehouse..... I cant imagine how you will handle these many rigs.

Racking them up so neatly like this will surely create some structure and control the environmentals.

I hope I can complete my first rack soon and be as bad-ass as your setup.

Meanwhile mine-on!

Citronick's Beer & Chicken Wings Fund : 32oo5tk1RfTbndrUjWvHJ9yT3bb2EyQYkq
Searing
Legendary
*
Online Online

Activity: 1568


Tips for help? 1BzbfMHCrTeLjc7eCGrYVhH3QXSRodSuke


View Profile
March 07, 2017, 10:10:01 AM
 #199

Watching this thread, I wish to make my own thread entitled "Data Center Mining Mecca and Bat Cave (er man cave) Smiley

Alas... I need to win the lottery.....I figure a 10 million $$$ power ball win would about do it Smiley

Damn, would I go nuts. I also could move down south where it is warm and the 3-4c kwh electric roams free (kinda) Smiley

Toys, I need more toys...but at 13c kwh summer rate in Minnesota.....this boat has sailed (home miner wise) ..the stuff in the data hall is next I guess

pretty, pretty toys on this thread however (envy..must stop envy....grrrrrrr) Smiley


       ▀
   ▄▄▄   ▄▀
   ███ ▄▄▄▄  ██
       ████
    ▄  ▀▀▀▀
▄▄
      ██    ▀▀
██▄█▄▄▄████████
▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀███▀▀▀
██████████████████
████▄▀▄▀▄▀███▀▀▀▀▀
████▄▀▄▀▄▀███ ▀
████▄▀▄▀▄▀████████
▀█████████████████
]
CoinPayments
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
onefinecoin
Member
**
Online Online

Activity: 88


View Profile
March 07, 2017, 11:41:19 AM
 #200

Marvel - You wouldn't have this issue if you had more powerful PSU!  HAhahaha........  7 x 470 and you can't power it?  COME ON, stop buying 1KW PSU!! The FANs are waiting.  Shut down another rig and bring another baby PSU over to help.  Just kidding.    Thanks for the update. You make me very happy as I have 15 of these.

4-5KW Baby 4-5KW Baby!  Holla at Finksy, time for a upgrade.  I have 5 on the way in preparation for VEGAs and 2 for Protypes.

A little PEEP Show of my progress.  I'm ALL ABOUT DA BASS!!!!!!!!!!! THE CRYPTO BASS!  5th Rack is 50% populated with GPUs on the way to fill em. 

6th reserved for the VEGAAAAAAAAS!










WOW !! am I seeing 250+ cards in that small pic ??!!?? I dont think you should call yourself a domestic miner anymore Tongue
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!