|
flekkelek
|
|
January 25, 2018, 04:01:04 PM |
|
Egy baromság kb. Egymásnak lehet adogatni és beleszámít a rankba. Mármint az eddigiek mellett, hiába lépnél következő szintre activity alapján, ha nincs meg hozzá a merited, nem lépsz előbbre.
|
|
|
|
Raymee
|
|
January 25, 2018, 04:13:22 PM |
|
Egy baromság kb. Egymásnak lehet adogatni és beleszámít a rankba. Mármint az eddigiek mellett, hiába lépnél következő szintre activity alapján, ha nincs meg hozzá a merited, nem lépsz előbbre. még jó hogy nem kellett előről kezdeni.... XDDD ekkora marhaságot
|
|
|
|
flekkelek
|
|
January 25, 2018, 04:15:35 PM |
|
Egy baromság kb. Egymásnak lehet adogatni és beleszámít a rankba. Mármint az eddigiek mellett, hiába lépnél következő szintre activity alapján, ha nincs meg hozzá a merited, nem lépsz előbbre. még jó hogy nem kellett előről kezdeni.... XDDD ekkora marhaságot 2 hétre voltam a hero-tól. Most sr elejétől gyűjtögetek...
|
|
|
|
Raymee
|
|
January 25, 2018, 04:21:40 PM |
|
Egy baromság kb. Egymásnak lehet adogatni és beleszámít a rankba. Mármint az eddigiek mellett, hiába lépnél következő szintre activity alapján, ha nincs meg hozzá a merited, nem lépsz előbbre. még jó hogy nem kellett előről kezdeni.... XDDD ekkora marhaságot 2 hétre voltam a hero-tól. Most sr elejétől gyűjtögetek... de ezt nagyon nehéz lesz szerezni.... most én szívesen adnék neked de a sajátomat adom.... akkor nekem nemlesz érted.... ki az aki oda fogja adni a sajátját hogy neked legyen? ez ám a logika... mert ha ingyen mittudomén naponta 1 user 3 ilyen pontot szétoszthat akkor össze kell gyűjteni stb oké... de így... pfff vicc
|
|
|
|
flekkelek
|
|
January 25, 2018, 04:22:15 PM |
|
Egy baromság kb. Egymásnak lehet adogatni és beleszámít a rankba. Mármint az eddigiek mellett, hiába lépnél következő szintre activity alapján, ha nincs meg hozzá a merited, nem lépsz előbbre. még jó hogy nem kellett előről kezdeni.... XDDD ekkora marhaságot 2 hétre voltam a hero-tól. Most sr elejétől gyűjtögetek... de ezt nagyon nehéz lesz szerezni.... most én szívesen adnék neked de a sajátomat adom.... akkor nekem nemlesz érted.... ki az aki oda fogja adni a sajátját hogy neked legyen? ez ám a logika... mert ha ingyen mittudomén naponta 1 user 3 ilyen pontot szétoszthat akkor össze kell gyűjteni stb oké... de így... pfff vicc Amit adni tudsz, az nem a sajátodból megy. Azt kapod havonta.
|
|
|
|
Raymee
|
|
January 25, 2018, 04:27:49 PM |
|
Egy baromság kb. Egymásnak lehet adogatni és beleszámít a rankba. Mármint az eddigiek mellett, hiába lépnél következő szintre activity alapján, ha nincs meg hozzá a merited, nem lépsz előbbre. még jó hogy nem kellett előről kezdeni.... XDDD ekkora marhaságot 2 hétre voltam a hero-tól. Most sr elejétől gyűjtögetek... de ezt nagyon nehéz lesz szerezni.... most én szívesen adnék neked de a sajátomat adom.... akkor nekem nemlesz érted.... ki az aki oda fogja adni a sajátját hogy neked legyen? ez ám a logika... mert ha ingyen mittudomén naponta 1 user 3 ilyen pontot szétoszthat akkor össze kell gyűjteni stb oké... de így... pfff vicc Amit adni tudsz, az nem a sajátodból megy. Azt kapod havonta. jah igen tényleg látom... akkor mostmár értem a logikáját... mondjuk így sem lesz egyszerű összeszedni... azt tudod hogy mennyit kapunk havonta?
|
|
|
|
flekkelek
|
|
January 25, 2018, 04:36:56 PM |
|
Egy baromság kb. Egymásnak lehet adogatni és beleszámít a rankba. Mármint az eddigiek mellett, hiába lépnél következő szintre activity alapján, ha nincs meg hozzá a merited, nem lépsz előbbre. még jó hogy nem kellett előről kezdeni.... XDDD ekkora marhaságot 2 hétre voltam a hero-tól. Most sr elejétől gyűjtögetek... de ezt nagyon nehéz lesz szerezni.... most én szívesen adnék neked de a sajátomat adom.... akkor nekem nemlesz érted.... ki az aki oda fogja adni a sajátját hogy neked legyen? ez ám a logika... mert ha ingyen mittudomén naponta 1 user 3 ilyen pontot szétoszthat akkor össze kell gyűjteni stb oké... de így... pfff vicc Amit adni tudsz, az nem a sajátodból megy. Azt kapod havonta. jah igen tényleg látom... akkor mostmár értem a logikáját... mondjuk így sem lesz egyszerű összeszedni... azt tudod hogy mennyit kapunk havonta? 30 körül, ha jól olvastam, de némi variancia van, mert fix számot osztanak szét x account között.
|
|
|
|
ojzika
Newbie
Activity: 70
Merit: 0
|
|
January 25, 2018, 05:03:18 PM |
|
Egy baromság kb. Egymásnak lehet adogatni és beleszámít a rankba. Mármint az eddigiek mellett, hiába lépnél következő szintre activity alapján, ha nincs meg hozzá a merited, nem lépsz előbbre. még jó hogy nem kellett előről kezdeni.... XDDD ekkora marhaságot 2 hétre voltam a hero-tól. Most sr elejétől gyűjtögetek... de ezt nagyon nehéz lesz szerezni.... most én szívesen adnék neked de a sajátomat adom.... akkor nekem nemlesz érted.... ki az aki oda fogja adni a sajátját hogy neked legyen? ez ám a logika... mert ha ingyen mittudomén naponta 1 user 3 ilyen pontot szétoszthat akkor össze kell gyűjteni stb oké... de így... pfff vicc Amit adni tudsz, az nem a sajátodból megy. Azt kapod havonta. jah igen tényleg látom... akkor mostmár értem a logikáját... mondjuk így sem lesz egyszerű összeszedni... azt tudod hogy mennyit kapunk havonta? 30 körül, ha jól olvastam, de némi variancia van, mert fix számot osztanak szét x account között. Inkább adnának helyette azonnal lóvét
|
|
|
|
flekkelek
|
|
January 25, 2018, 05:05:07 PM |
|
Egy baromság kb. Egymásnak lehet adogatni és beleszámít a rankba. Mármint az eddigiek mellett, hiába lépnél következő szintre activity alapján, ha nincs meg hozzá a merited, nem lépsz előbbre. még jó hogy nem kellett előről kezdeni.... XDDD ekkora marhaságot 2 hétre voltam a hero-tól. Most sr elejétől gyűjtögetek... de ezt nagyon nehéz lesz szerezni.... most én szívesen adnék neked de a sajátomat adom.... akkor nekem nemlesz érted.... ki az aki oda fogja adni a sajátját hogy neked legyen? ez ám a logika... mert ha ingyen mittudomén naponta 1 user 3 ilyen pontot szétoszthat akkor össze kell gyűjteni stb oké... de így... pfff vicc Amit adni tudsz, az nem a sajátodból megy. Azt kapod havonta. jah igen tényleg látom... akkor mostmár értem a logikáját... mondjuk így sem lesz egyszerű összeszedni... azt tudod hogy mennyit kapunk havonta? 30 körül, ha jól olvastam, de némi variancia van, mert fix számot osztanak szét x account között. Inkább adnának helyette azonnal lóvét Hát nem is az, csak ez egy teljesen unfair dolog. Bezzeg, ha nekem is 4 spammer altaccountom lenne, most tudnék adni magamnak 120 pontot... Plusz láttam már olyan accot ami 1 nap alatt 500at szedett össze... Hogy??
|
|
|
|
Raymee
|
|
January 25, 2018, 05:18:47 PM |
|
Egy baromság kb. Egymásnak lehet adogatni és beleszámít a rankba. Mármint az eddigiek mellett, hiába lépnél következő szintre activity alapján, ha nincs meg hozzá a merited, nem lépsz előbbre. még jó hogy nem kellett előről kezdeni.... XDDD ekkora marhaságot 2 hétre voltam a hero-tól. Most sr elejétől gyűjtögetek... de ezt nagyon nehéz lesz szerezni.... most én szívesen adnék neked de a sajátomat adom.... akkor nekem nemlesz érted.... ki az aki oda fogja adni a sajátját hogy neked legyen? ez ám a logika... mert ha ingyen mittudomén naponta 1 user 3 ilyen pontot szétoszthat akkor össze kell gyűjteni stb oké... de így... pfff vicc Amit adni tudsz, az nem a sajátodból megy. Azt kapod havonta. jah igen tényleg látom... akkor mostmár értem a logikáját... mondjuk így sem lesz egyszerű összeszedni... azt tudod hogy mennyit kapunk havonta? 30 körül, ha jól olvastam, de némi variancia van, mert fix számot osztanak szét x account között. Inkább adnának helyette azonnal lóvét Hát nem is az, csak ez egy teljesen unfair dolog. Bezzeg, ha nekem is 4 spammer altaccountom lenne, most tudnék adni magamnak 120 pontot... Plusz láttam már olyan accot ami 1 nap alatt 500at szedett össze... Hogy?? igen ez nem fair.... nekem sincs több accountom csak ez az egy... és ha hetente fogok kapni 2 ilyet akkor már boldog leszek
|
|
|
|
flekkelek
|
|
January 25, 2018, 05:20:50 PM |
|
Tesó, van egy pár merited? Buszjegyre kell.
|
|
|
|
Raymee
|
|
January 25, 2018, 05:28:39 PM |
|
ez hatalmas volt XDDDDDDDDD most nem a reflinkek fognak menni ezerrel hanem a merit koldulás XDDD
|
|
|
|
flekkelek
|
|
January 25, 2018, 05:30:45 PM |
|
ez hatalmas volt XDDDDDDDDD most nem a reflinkek fognak menni ezerrel hanem a merit koldulás XDDD Vagy inkább mindkettő. Viszont a jó oldala az, hogy most még drágábbak lesznek a member+ accountok
|
|
|
|
Raymee
|
|
January 25, 2018, 05:34:46 PM |
|
ez hatalmas volt XDDDDDDDDD most nem a reflinkek fognak menni ezerrel hanem a merit koldulás XDDD Vagy inkább mindkettő. Viszont a jó oldala az, hogy most még drágábbak lesznek a member+ accountok az biztos... mostantól tényleg meg kell dolgozni a rangokért nem csak telespammolni az egész fórumot kellenek ismerősök barátok stb hogy mindig kapjunk... kemény menet lesz kell +150 a következő szintig bár oda nekem van még pár hónapom viszont neked a +250 et megszerezni pár hét alatt na az vicces lesz
|
|
|
|
flekkelek
|
|
January 25, 2018, 05:39:53 PM |
|
ez hatalmas volt XDDDDDDDDD most nem a reflinkek fognak menni ezerrel hanem a merit koldulás XDDD Vagy inkább mindkettő. Viszont a jó oldala az, hogy most még drágábbak lesznek a member+ accountok az biztos... mostantól tényleg meg kell dolgozni a rangokért nem csak telespammolni az egész fórumot kellenek ismerősök barátok stb hogy mindig kapjunk... kemény menet lesz kell +150 a következő szintig bár oda nekem van még pár hónapom viszont neked a +250 et megszerezni pár hét alatt na az vicces lesz Ha nem jön össze, akkor nem jön össze. Úgy sem azért vagyok itt, hogy eladjam az accountot vagy a rangommal menőzzek, bár mindkettő nagyon csábító és elég közkedvelt dolog. Mondjuk így akik az airdropok miatt regeltek, azoknak tényleg nem lesz elég pár komment a "What is your favourite music" threadbe, bár azoknak, akik eddig elkezdtek 10-20 accounttal egyszerre hozzászólásokat farmolni nyilván még kapóra is jött a dolog.
|
|
|
|
LsL
Member
Activity: 140
Merit: 40
|
|
January 26, 2018, 12:48:11 AM |
|
na en mar el is "koltottem" a Merit-emet ..
|
|
|
|
wouhn
Newbie
Activity: 32
|
|
January 26, 2018, 09:22:40 AM |
|
ColdWater Coin ColdWater [CWTC] egy vadonatúj kriptovaluta fényes jövővel. A fejlesztőcsapatunk 7 főt számlál és több, mint 6 hónapig tartott ennek a kriptovalutának a megalkotása. Az indulás után csatlakozni fog hozzánk egy tapasztalt kereskedő és marketing szakember. A ColdWater a C11 algoritmusra épült, ami ASIC és Nicehash rezisztens. Legelső célunk egy privát műanyag kártya bevezetése online konverzióval a CWTC USD/EUR-ban. LeírásNév: ColdWater Rövidítés: CWTC PoW algoritmus: c11 Mennyiség: 180 millió Előbányászat: 100000 CWTC (díjakra, váltókra és népszerűsítésre lesz felhasználva) Blokk jutalom: 25 CWTC (50% POW / 50% MN) Masternode követelmény: 7000 CWTC Átlagos blokk idő: 50 másodperc Blokk érettség: 20 Bonyolultság újraszámítás: minden harmadik blokknál 2018. január 31-én tesszük elérhetővé a tárcákat. A bányászat 2018. február 1-jén veszi kezdetét. Az első 100 blokkig a blokk jutalom 1 CWTC lesz.
Ütemterv2018. január 31. – Windows, OSX és Linux tárcák kiadása 2018. február 1. – A bányászat elindítása 2018. február 10. – Hivatalos pool 1,5%-os díjjal és DDOS elleni védelemmel 2018. február 12. – Weboldal beépített letéti cserélővel két személy között februárban – Váltók (coinexchange.io, stocks.exchange) 2018 márciusában – Androidos tárca 2018 márciusában – Webes tárca 2018 második negyedév – A weboldal frissítése és a műanyag kártyák kibocsájtása 2018 második negyedév - Még több váltóra kerülés KözösségDiscord: https://discord.gg/ynbbJeSTwitter: hamarosan... Weblap: 2018. február 12-től DíjakFordítás: 200 CWTC Poolok: 200 CWTC (az első 3 poolnak) Poolok HAMAROSAN...
|
|
|
|
Raymee
|
|
January 26, 2018, 05:30:20 PM |
|
ColdWater Coin ColdWater [CWTC] egy vadonatúj kriptovaluta fényes jövővel. A fejlesztőcsapatunk 7 főt számlál és több, mint 6 hónapig tartott ennek a kriptovalutának a megalkotása. Az indulás után csatlakozni fog hozzánk egy tapasztalt kereskedő és marketing szakember. A ColdWater a C11 algoritmusra épült, ami ASIC és Nicehash rezisztens. Legelső célunk egy privát műanyag kártya bevezetése online konverzióval a CWTC USD/EUR-ban. LeírásNév: ColdWater Rövidítés: CWTC PoW algoritmus: c11 Mennyiség: 180 millió Előbányászat: 100000 CWTC (díjakra, váltókra és népszerűsítésre lesz felhasználva) Blokk jutalom: 25 CWTC (50% POW / 50% MN) Masternode követelmény: 7000 CWTC Átlagos blokk idő: 50 másodperc Blokk érettség: 20 Bonyolultság újraszámítás: minden harmadik blokknál 2018. január 31-én tesszük elérhetővé a tárcákat. A bányászat 2018. február 1-jén veszi kezdetét. Az első 100 blokkig a blokk jutalom 1 CWTC lesz.
Ütemterv2018. január 31. – Windows, OSX és Linux tárcák kiadása 2018. február 1. – A bányászat elindítása 2018. február 10. – Hivatalos pool 1,5%-os díjjal és DDOS elleni védelemmel 2018. február 12. – Weboldal beépített letéti cserélővel két személy között februárban – Váltók (coinexchange.io, stocks.exchange) 2018 márciusában – Androidos tárca 2018 márciusában – Webes tárca 2018 második negyedév – A weboldal frissítése és a műanyag kártyák kibocsájtása 2018 második negyedév - Még több váltóra kerülés KözösségDiscord: https://discord.gg/ynbbJeSTwitter: hamarosan... Weblap: 2018. február 12-től DíjakFordítás: 200 CWTC Poolok: 200 CWTC (az első 3 poolnak) Poolok HAMAROSAN... ha nem tudná valaki.... a whiteroad devje csinálta ezt is... aki lelépett 6,5 bitcoinnal mert elővételbe adott el masternodot... úgyhogy ez a coin is egy nagy SCAM....
|
|
|
|
bencus07
Newbie
Activity: 5
|
|
January 26, 2018, 05:59:49 PM |
|
na en mar el is "koltottem" a Merit-emet .. HOL LATOM MENNYI MENNYI MERITET BIROK OSZTANI?
|
|
|
|
|