Bitcoin Forum
October 18, 2017, 10:28:51 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 [82] 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 ... 316 »
  Print  
Author Topic: [TEK] TEKcoin Hi-PoS hybrid pos/pow no premine/ipo/ico  (Read 430154 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
Dexpla
Member
**
Offline Offline

Activity: 97


View Profile
August 23, 2014, 05:12:11 PM
 #1621

I just got my coins from Cryptsy yayyyyyyyyyyy
1508365731
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508365731

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508365731
Reply with quote  #2

1508365731
Report to moderator
1508365731
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508365731

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508365731
Reply with quote  #2

1508365731
Report to moderator
Transactions must be included in a block to be properly completed. When you send a transaction, it is broadcast to miners. Miners can then optionally include it in their next blocks. Miners will be more inclined to include your transaction if it has a transaction fee.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508365731
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508365731

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508365731
Reply with quote  #2

1508365731
Report to moderator
1508365731
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508365731

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508365731
Reply with quote  #2

1508365731
Report to moderator
B3dr0ck
Member
**
Offline Offline

Activity: 91


View Profile
August 23, 2014, 05:41:48 PM
 #1622

How to tell I'm running the correct Wallet

I downloaded the windows wallet from the dropbox link, backup'd my wallet.dat, unzipped it, ran the QT - sync'd, all looks fine.

Is there a way I can tell if I'm on the correct wallet for the fork coming up?


Biomech
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1176


Anarchy is not chaos.


View Profile
August 23, 2014, 05:54:45 PM
 #1623

How to tell I'm running the correct Wallet

I downloaded the windows wallet from the dropbox link, backup'd my wallet.dat, unzipped it, ran the QT - sync'd, all looks fine.

Is there a way I can tell if I'm on the correct wallet for the fork coming up?




Well, if you have the github link, you can look at a line in main.cpp. But if you are certain you're running the one from the dropbox link, it is correct. The version number wasn't incremented in the source. Thundertoe is aware of it and it'll be fixed at some point, but I noticed it after things were already pushed. The collective decision was to just go ahead anyway. Just be sure you ran the new QT and you're fine.

Buy Bitcoins with Paypal, Credit card, or other methods. Send me a PM or a text to 208-451-2665.
mafort1469
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364



View Profile
August 23, 2014, 05:55:17 PM
 #1624

How to tell I'm running the correct Wallet

I downloaded the windows wallet from the dropbox link, backup'd my wallet.dat, unzipped it, ran the QT - sync'd, all looks fine.

Is there a way I can tell if I'm on the correct wallet for the fork coming up?




Yes, I was going to ask same question. Thanks.
mafort1469
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364



View Profile
August 23, 2014, 05:56:15 PM
 #1625

How to tell I'm running the correct Wallet

I downloaded the windows wallet from the dropbox link, backup'd my wallet.dat, unzipped it, ran the QT - sync'd, all looks fine.

Is there a way I can tell if I'm on the correct wallet for the fork coming up?




Well, if you have the github link, you can look at a line in main.cpp. But if you are certain you're running the one from the dropbox link, it is correct. The version number wasn't incremented in the source. Thundertoe is aware of it and it'll be fixed at some point, but I noticed it after things were already pushed. The collective decision was to just go ahead anyway. Just be sure you ran the new QT and you're fine.

That is the one presstab linked too, correct?
Biomech
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1176


Anarchy is not chaos.


View Profile
August 23, 2014, 05:58:43 PM
 #1626

How to tell I'm running the correct Wallet

I downloaded the windows wallet from the dropbox link, backup'd my wallet.dat, unzipped it, ran the QT - sync'd, all looks fine.

Is there a way I can tell if I'm on the correct wallet for the fork coming up?




Well, if you have the github link, you can look at a line in main.cpp. But if you are certain you're running the one from the dropbox link, it is correct. The version number wasn't incremented in the source. Thundertoe is aware of it and it'll be fixed at some point, but I noticed it after things were already pushed. The collective decision was to just go ahead anyway. Just be sure you ran the new QT and you're fine.

That is the one presstab linked too, correct?
yes. And also the current master link in github. This update is not much changed. No new features or anything like that, it's just a fix to the staking problem. It looks identical to the previous version, it just has a few lines of code changed to make sure that it starts staking again and that the particular circumstance that caused it to hang in the first place can't happen again.

Buy Bitcoins with Paypal, Credit card, or other methods. Send me a PM or a text to 208-451-2665.
mmfiore
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 670



View Profile
August 23, 2014, 06:00:04 PM
 #1627

Yes just for sanity sake please verify for everyone what is the version number of the latest wallet with the staking fix. What should we all be at come Monday?

       ▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄
    ▄█▀ ▄▄██▀▀▀██▄▄ ▀█▄
  ▄█▀ ▄███▀     ▀███▄ ▀█▄
 ▄▀ ▄███▀   ▄█▄   ▀███▄ ▀▄
▄█ ███▀   ▄█▀████▄  ▀███ █▄
█ ▄██▄   ▀█▄▄  ▀███▄▄███▄ █
█ ██████▄   ▀█▄   ▀██████ █
█ ▀███▀▀███▄  ▀▀█▄   ▀██▀ █

▀█ ███▄  ▀████▄█▀   ▄███ █▀

 ▀▄ ▀███▄   ▀█▀   ▄███▀ ▄▀

  ▀█▄ ▀███▄     ▄███▀ ▄█▀

    ▀█▄ ▀▀██▄▄▄██▀▀ ▄█▀

       ▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀
SLVR█████
█████
█████
▄▄▀▀
█████
█████
▄▄▀▀
█████

█████

▄▄▀▀

█████

█████

█████
█████
█████
█████
▄▄▀▀
█████
█████
▄▄▀▀
█████

█████

▄▄▀▀

█████

█████

█████
[ WHITEPAPER ]
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
[ TECH  PAPER ]
▄█████████████████████████▄
██████████████    █████████
█████    █████    ▀▀▀▀█████
█████    ▀▀▀▀         █████
██▀▀▀              ▄▄▄█████
██        ▄▄▄███    ███████
██▄▄▄▄█    █████    █▀▀▀▀██
███████    ██▀▀▀         ██
█████▀▀▀              ▄▄▄██
████         ▄▄▄██    █████
█████▄▄▄▄    █████    █████
█████████    ██████████████
▀█████████████████████████▀
█████
█████
█████
▄▄▀▀
█████
█████
▄▄▀▀
█████

█████

▄▄▀▀

█████

█████

█████
!
johan11
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 402



View Profile
August 23, 2014, 06:02:25 PM
 #1628

Fork in block 506000 - in Monday? on this time is stake on? If I two monts no stake, now is POS on the way?
p.s look - 290 000 transfer http://tek.blockx.info/get/block/0000000000003bc89cf3e0dff2160a4b5da239836cea738030c91460b08784b9

Bad times make up strong men, strong men make up good times, good times make up the weak men, weak men up bad times ..... where we are now Huh??
mmfiore
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 670



View Profile
August 23, 2014, 06:09:44 PM
 #1629

oh Biomech by the way Tompool.org is a tek mining pool. Don't forget them? I will send them a message as well.

       ▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄
    ▄█▀ ▄▄██▀▀▀██▄▄ ▀█▄
  ▄█▀ ▄███▀     ▀███▄ ▀█▄
 ▄▀ ▄███▀   ▄█▄   ▀███▄ ▀▄
▄█ ███▀   ▄█▀████▄  ▀███ █▄
█ ▄██▄   ▀█▄▄  ▀███▄▄███▄ █
█ ██████▄   ▀█▄   ▀██████ █
█ ▀███▀▀███▄  ▀▀█▄   ▀██▀ █

▀█ ███▄  ▀████▄█▀   ▄███ █▀

 ▀▄ ▀███▄   ▀█▀   ▄███▀ ▄▀

  ▀█▄ ▀███▄     ▄███▀ ▄█▀

    ▀█▄ ▀▀██▄▄▄██▀▀ ▄█▀

       ▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀
SLVR█████
█████
█████
▄▄▀▀
█████
█████
▄▄▀▀
█████

█████

▄▄▀▀

█████

█████

█████
█████
█████
█████
▄▄▀▀
█████
█████
▄▄▀▀
█████

█████

▄▄▀▀

█████

█████

█████
[ WHITEPAPER ]
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
[ TECH  PAPER ]
▄█████████████████████████▄
██████████████    █████████
█████    █████    ▀▀▀▀█████
█████    ▀▀▀▀         █████
██▀▀▀              ▄▄▄█████
██        ▄▄▄███    ███████
██▄▄▄▄█    █████    █▀▀▀▀██
███████    ██▀▀▀         ██
█████▀▀▀              ▄▄▄██
████         ▄▄▄██    █████
█████▄▄▄▄    █████    █████
█████████    ██████████████
▀█████████████████████████▀
█████
█████
█████
▄▄▀▀
█████
█████
▄▄▀▀
█████

█████

▄▄▀▀

█████

█████

█████
!
Biomech
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1176


Anarchy is not chaos.


View Profile
August 23, 2014, 06:11:01 PM
 #1630

Yes just for sanity sake please verify for everyone what is the version number of the latest wallet with the staking fix. What should we all be at come Monday?
v1.1.0.0-gf96a5a-TEK

Unfortunately, it's also what it shows in the older version Tongue It got by us in code review, but it won't affect anything. Just make sure you either compiled from the master github page, or one of the two windows versions that were posted. Presstab's is probably the best, as it has statically linked libraries and don't need .dll files.

@ Johan11, yes, it should start staking at or near that block. In testing it worked within minutes. Given the time frame, however, I would expect a lot of orphans as damn near every holder of TEK is gonna be competing for stake at that point. That didn't happen in testing, but we only had two or three wallets linked at a time.

@mmfiore again. Damn, you guys are quick! Yes, I'll contact them.
I had forgotten them.

Buy Bitcoins with Paypal, Credit card, or other methods. Send me a PM or a text to 208-451-2665.
johan11
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 402



View Profile
August 23, 2014, 06:18:57 PM
 #1631

oh Biomech by the way Tompool.org is a tek mining pool. Don't forget them? I will send them a message as well.

ispace.co.uk - TEK pool



i send mesage them

Bad times make up strong men, strong men make up good times, good times make up the weak men, weak men up bad times ..... where we are now Huh??
Biomech
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1176


Anarchy is not chaos.


View Profile
August 23, 2014, 06:50:35 PM
 #1632

oh Biomech by the way Tompool.org is a tek mining pool. Don't forget them? I will send them a message as well.

ispace.co.uk - TEK pool



i send mesage them

cool. I've contacted miner's point, dsync, and tompool. Central Cavern is down, and Raskul is out of the country for a bit, but I'll let him know in case he's bringing it back.

Any others?

Buy Bitcoins with Paypal, Credit card, or other methods. Send me a PM or a text to 208-451-2665.
vancefox
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798



View Profile
August 23, 2014, 07:31:20 PM
 #1633

Xguild

oh Biomech by the way Tompool.org is a tek mining pool. Don't forget them? I will send them a message as well.

ispace.co.uk - TEK pool



i send mesage them

cool. I've contacted miner's point, dsync, and tompool. Central Cavern is down, and Raskul is out of the country for a bit, but I'll let him know in case he's bringing it back.

Any others?


This space not for rent...
Biomech
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1176


Anarchy is not chaos.


View Profile
August 23, 2014, 08:35:53 PM
 #1634

Xguild

oh Biomech by the way Tompool.org is a tek mining pool. Don't forget them? I will send them a message as well.

ispace.co.uk - TEK pool



i send mesage them

cool. I've contacted miner's point, dsync, and tompool. Central Cavern is down, and Raskul is out of the country for a bit, but I'll let him know in case he's bringing it back.

Any others?


Don't know that one. Can you contact them or post a link?


Also, on buying my stake, I'm not sure I'm selling, but PM me. I'd rather do it off exchange myself.

Buy Bitcoins with Paypal, Credit card, or other methods. Send me a PM or a text to 208-451-2665.
thundertoe
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938



View Profile
August 23, 2014, 10:49:34 PM
 #1635

this was just posted by user MystPhysX Thank you i am sure users will be happy.

mac wallet compile

TEKCoin: https://www.dropbox.com/s/4hvzl47knv2a0lf/Tekcoin-Qt.zip?dl=0

https://bitcointalk.org/index.php?topic=216672.480
David Latapie
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658


Monero Core Team


View Profile WWW
August 24, 2014, 01:01:09 AM
 #1636

Since TEK has no max_subsidy unlike CAP or HYP, there is no economical reason to have a particular stack size. I suggest you to keep them al together, you'll stake faster.
But it does have to do with the health of the coin, and the market.
That's why I said economical reasons Smiley as in "will the selfish and short-minded guy get more TEK out of it?". The fact that getting more coins but with less value makes no sense is out of scope for the selfish-short-minded. Your post is still right. Making the market more liquid is of great importance. Lack of block halving is great for initial distribution and I still like it, even though it comes at the cost of important illiquidity at first (this and high reward, of course).

Code:
mkdir -p ~/cryptos && cd ~/cryptos && rm -rf TEK && git clone git://github.com/maxxine/TEK && cd TEK && qmake-qt5 tekcoin-qt.pro && make && ln -s ~/cryptos/TEK/tekcoin-qt ~/Desktop/TEK
&& ln -s ~/cryptos/TEK/tekcoin-qt ~/Desktop/TEK is only if you want to create a shortcut on your Desktop

Still for Linux, updating should be just one line of code too:
Code:
cd ~/cryptos/TEK && git pull && qmake-qt5 tekcoin-qt.pro && make
It's not a bad idea to add STATIC=1, as that makes it so you can move the client to another computer without recompiling.  so you're last line would be make STATIC=1 -f Makefile. I build all my wallets this way, and it makes for better control, especially since I'm constantly experimenting. It DOES make the final executable program a bit bigger, as it compiles the necessary libraries into the program. Depending on your circumstances and ability to resist playing with your installation. (my ability in that arena is nonexistant Cheesy ) An option to think about.
Can you paste my code with you STATIC=1 value? I fail to see where to place it on the two lines of code.

Monero: the first crytocurrency to bring bank secrecy and net neutrality to the blockchain.HyperStake: pushing the limits of staking.
Reputation threadFree bitcoins: reviews, hints…: freebitco.in, freedoge.co.in, qoinpro
Biomech
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1176


Anarchy is not chaos.


View Profile
August 24, 2014, 02:23:31 AM
 #1637

Since TEK has no max_subsidy unlike CAP or HYP, there is no economical reason to have a particular stack size. I suggest you to keep them al together, you'll stake faster.
But it does have to do with the health of the coin, and the market.
That's why I said economical reasons Smiley as in "will the selfish and short-minded guy get more TEK out of it?". The fact that getting more coins but with less value makes no sense is out of scope for the selfish-short-minded. Your post is still right. Making the market more liquid is of great importance. Lack of block halving is great for initial distribution and I still like it, even though it comes at the cost of important illiquidity at first (this and high reward, of course).
Yeah, I see your point. But this community does seem to have above average players. We'll see. To me, my method makes sense personally as well as to the community, because I always will have a small amount of coins that I can spend if need be, and always have more coming at a regular interval. But I tend to try to plan farther than tomorrow, and I guess that's not common Cheesy
Quote

Code:
mkdir -p ~/cryptos && cd ~/cryptos && rm -rf TEK && git clone git://github.com/maxxine/TEK && cd TEK && qmake-qt5 tekcoin-qt.pro && make && ln -s ~/cryptos/TEK/tekcoin-qt ~/Desktop/TEK
&& ln -s ~/cryptos/TEK/tekcoin-qt ~/Desktop/TEK is only if you want to create a shortcut on your Desktop

Still for Linux, updating should be just one line of code too:
Code:
cd ~/cryptos/TEK && git pull && qmake-qt5 tekcoin-qt.pro && make
It's not a bad idea to add STATIC=1, as that makes it so you can move the client to another computer without recompiling.  so you're last line would be make STATIC=1 -f Makefile. I build all my wallets this way, and it makes for better control, especially since I'm constantly experimenting. It DOES make the final executable program a bit bigger, as it compiles the necessary libraries into the program. Depending on your circumstances and ability to resist playing with your installation. (my ability in that arena is nonexistant Cheesy ) An option to think about.
Can you paste my code with you STATIC=1 value? I fail to see where to place it on the two lines of code.
sure. I usually do it as several lines of code (I always screw up combining code Tongue ) but here you go.

Code:
cd ~/cryptos/TEK && git pull && qmake-qt5 tekcoin-qt.pro && make STATIC=1 -f Makefile

Buy Bitcoins with Paypal, Credit card, or other methods. Send me a PM or a text to 208-451-2665.
jk9694
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 144


View Profile WWW
August 24, 2014, 02:45:14 AM
 #1638

I am still getting the following message from the new code.

Unable to sign block, wallet locked?

This is a daemon running on linux that is freshly built and synced, and no it is not encrypted.  Can anyone shed light on this?

DNET - D6zFMuu9jz9a8HyxmpjTLzZRBnYc9Xvjr2
Biomech
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1176


Anarchy is not chaos.


View Profile
August 24, 2014, 02:59:33 AM
 #1639

I am still getting the following message from the new code.

Unable to sign block, wallet locked?

This is a daemon running on linux that is freshly built and synced, and no it is not encrypted.  Can anyone shed light on this?

Honestly not a clue. I've run the daemon and two separate compiles (one static, one not) of the QT on linux without issue. Only thing I can think of is permissions. Try starting the daemon with sudo?

Any more experienced linux guys wanna chime in? It's what I run now, but that's pretty recent. I think at this point I've enough experience to call myself a novice rather than a complete noob Tongue

Buy Bitcoins with Paypal, Credit card, or other methods. Send me a PM or a text to 208-451-2665.
jk9694
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 144


View Profile WWW
August 24, 2014, 03:26:30 AM
 #1640

Nope, tried that and still the same error.  I get the same thing if I manually submit the same block in my windows wallet in the debug window.

Here is the rpc message

08/23/2014 23:25:23 -04:00 [Verbose] [DaemonClient] [Tekcoin] tx: "{
    'method' : 'submitblock',
    'params' : [
        '0400000016b197ac6dbb7702c46a730b906c7cbdc229101f49d0bba79d1f000000000000255d979 3badd2ba526e68a8e684d393a032b2feb9b13f5fab317b5c32fbd514beb5af953a65f4b1a8a0466 480101000000010000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000f fffffff2603b8ab07062f503253482f03527f150868000007ae0300000d2f436f696e69756d5365 72762f000000000140420f00000000001976a9141301f3cff078b9868e6ea48c8f6212b69a30465 088ac00000000'
    ],
    'id' : 20
}"

any chance that one of the devs could run the wallet in a debugger and see what the issue is?

DNET - D6zFMuu9jz9a8HyxmpjTLzZRBnYc9Xvjr2
Pages: « 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 [82] 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 ... 316 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!