Bitcoin Forum
December 18, 2017, 03:52:37 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 [107] 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 ... 316 »
  Print  
Author Topic: [TEK] TEKcoin Hi-PoS hybrid pos/pow no premine/ipo/ico  (Read 438991 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
subSTRATA
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994


View Profile
August 28, 2014, 08:37:02 PM
 #2121

getdifficulty shows both PoW and PoS difficulties but note that values shown are for last generated and accepted block, not current one (next block that will be generated).
1513569157
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513569157

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513569157
Reply with quote  #2

1513569157
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
vancefox
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854



View Profile
August 28, 2014, 08:39:59 PM
 #2122

Looks like an orphan to me... I have one too... expected since there are so many VERY ripe blocks...

Is that money  now gone for me now or not ?

28.08.2014 12:18  PoS Mined  (n/a)  [327.108042]

Code:
Status: 0/unconfirmed
Date: 28.08.2014 12:18
Debit: 0.00 TEK
Net amount: -590.00 TEK
Transaction ID: f9375444d73be0c29c3235945e471f0c9bf015d936635b50abc14b84c50782fc

Generated coins must mature 30 blocks before they can be spent. When you generated this block, it was broadcast to the network to be added to the block chain. If it fails to get into the chain, its state will change to "not accepted" and it won't be spendable. This may occasionally happen if another node generates a block within a few seconds of yours.






This space not for rent...
presstab
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288


Pivx Core Developer - HyperStake Founder


View Profile
August 28, 2014, 08:44:06 PM
 #2123

Code:
11:43:00

getmininginfo


11:43:00

{
"blocks" : 508747,
"currentblocksize" : 1000,
"currentblocktx" : 0,
"PoW difficulty" : 167585.84269629,
"PoS difficulty" : 0.00232112,
"stakeinterest" : 2017694,
"errors" : "",
"generate" : false,
"genproclimit" : -1,
"hashespersec" : 0,
"networkhashps" : 19189754640830,
"pooledtx" : 0,
"testnet" : false
}

Looks like as long as the difficulty is around 0.0023, then the stake % given is going to be at the current 201% annual rate (see stakeinterest above).

My "getmininginfo" doesn't show "PoS difficulty" or "stakeinterest".  "stakeinterest" would be a very useful number.  Did you do anything special to have it show up?

Yes I added it into the code.

presstab's Block Explorer Service | Only $10/mo for most coins! | Richlist w/ Address Claim | Market Cap Charts | Stake Weight Tracking | PoS % Rate Tracking
PIVX - Private Instant Verified Tx | HyperStake - Fun & Easy High Reward Staking
presstab
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288


Pivx Core Developer - HyperStake Founder


View Profile
August 28, 2014, 08:44:52 PM
 #2124

If anyone is looking to sell some of their TEK, but can't because the market is not functional, I might be interested in picking up a few.  Send me a PM.

presstab's Block Explorer Service | Only $10/mo for most coins! | Richlist w/ Address Claim | Market Cap Charts | Stake Weight Tracking | PoS % Rate Tracking
PIVX - Private Instant Verified Tx | HyperStake - Fun & Easy High Reward Staking
subSTRATA
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994


View Profile
August 28, 2014, 08:46:38 PM
 #2125

Code:
11:43:00

getmininginfo


11:43:00

{
"blocks" : 508747,
"currentblocksize" : 1000,
"currentblocktx" : 0,
"PoW difficulty" : 167585.84269629,
"PoS difficulty" : 0.00232112,
"stakeinterest" : 2017694,
"errors" : "",
"generate" : false,
"genproclimit" : -1,
"hashespersec" : 0,
"networkhashps" : 19189754640830,
"pooledtx" : 0,
"testnet" : false
}

Looks like as long as the difficulty is around 0.0023, then the stake % given is going to be at the current 201% annual rate (see stakeinterest above).

My "getmininginfo" doesn't show "PoS difficulty" or "stakeinterest".  "stakeinterest" would be a very useful number.  Did you do anything special to have it show up?

Yes I added it into the code.

"networkhashps" : 19189754640830 is no longer useful as it is (too many characters and no separators) so can you change it to megahashps or at least add separators?
vancefox
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854



View Profile
August 28, 2014, 08:48:25 PM
 #2126

I have .config and it worked as expected.  Wonder if the windows version can see both?

Is that money  now gone for me now or not ?

28.08.2014 12:18  PoS Mined  (n/a)  [327.108042]

Code:
Status: 0/unconfirmed
Date: 28.08.2014 12:18
Debit: 0.00 TEK
Net amount: -590.00 TEK
Transaction ID: f9375444d73be0c29c3235945e471f0c9bf015d936635b50abc14b84c50782fc

Generated coins must mature 30 blocks before they can be spent. When you generated this block, it was broadcast to the network to be added to the block chain. If it fails to get into the chain, its state will change to "not accepted" and it won't be spendable. This may occasionally happen if another node generates a block within a few seconds of yours.

You mean block ended up orphaned? If so, stake used to generate it is back where it was before (stakepool) ready to be staked.

For everyone's knowledge:

.conf is for MAC
.config is for PC

It is .conf in all cases, as far as I know.



Me too... I have a little bit of btc that I'd be willing to part with for some tek.

If anyone is looking to sell some of their TEK, but can't because the market is not functional, I might be interested in picking up a few.  Send me a PM.

This space not for rent...
zeeman
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 561


View Profile
August 28, 2014, 08:51:44 PM
 #2127

@vancefox

I'm running Windows 7-64-bit. My system didn't got the .config file.
I changed it to a .conf   and then it only connected to the right nodes.
So I think Windows will only take tekcoin.conf


 
jdhatch
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 58


View Profile
August 28, 2014, 08:55:27 PM
 #2128

I started a facebook group for TEK at
 
https://www.facebook.com/groups/TEKcoin/

I am leaving fb altogether.  Would anyone like to take over as admin??

Thanks, Jason

If you want to get rid of some TEK - Bq9f1oKp9FenRkJjQxSnQPBx9JfJ7yLnXG
vancefox
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854



View Profile
August 28, 2014, 08:57:09 PM
 #2129

I stand corrected.  Just looked at mine... it was .conf

@vancefox

I'm running Windows 7-64-bit. My system didn't got the .config file.
I changed it to a .conf   and then it only connected to the right nodes.
So I think Windows will only take tekcoin.conf


 

This space not for rent...
subSTRATA
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994


View Profile
August 28, 2014, 08:59:39 PM
 #2130

I have .config and it worked as expected.  Wonder if the windows version can see both?

I think .config does not work but you can check it easily - just add maxconnections=4 to file and restart wallet, if later you have no more than 4 connections that means
.config works else it does not work.

Smiley

For other .conf and command line options check https://en.bitcoin.it/wiki/Running_Bitcoin there are plenty of them but not all of them work when added to .conf file (some are
command line only, like -datadir and -rescan and -reindex) and some won't work at all because they were just recently added to Bitcoin and are not yet added to TEK wallets.
Tupsu
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050



View Profile
August 28, 2014, 09:11:38 PM
 #2131


Me too... I have a little bit of btc that I'd be willing to part with for some tek.
If anyone is looking to sell some of their TEK, but can't because the market is not functional, I might be interested in picking up a few.  Send me a PM.

I can sell. What price you buy?

I do not love PM.

vancefox
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854



View Profile
August 28, 2014, 09:14:25 PM
 #2132

How many do you have to sell?  Pm me... or not since I see you love it so...

Ok... we'll do this out in the open, no problem.



Me too... I have a little bit of btc that I'd be willing to part with for some tek.
If anyone is looking to sell some of their TEK, but can't because the market is not functional, I might be interested in picking up a few.  Send me a PM.

I can sell. What price you buy?

I do not love PM.

This space not for rent...
Tupsu
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050



View Profile
August 28, 2014, 09:19:28 PM
 #2133

How many do you have to sell?  Pm me... or not since I see you love it so...

Ok... we'll do this out in the open, no problem.


All depends on the price.
How much You needed?


vancefox
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854



View Profile
August 28, 2014, 09:27:00 PM
 #2134

https://bitcointalk.org/index.php?topic=760566.msg8575904#msg8575904

So as to not clog up this thread further, I've opened a topic in the marketplace for everyone to see.  Offer in that post.

Also, if you don't get a response right away... thank the 360 second waiting period.  It's not me.

How many do you have to sell?  Pm me... or not since I see you love it so...

Ok... we'll do this out in the open, no problem.


All depends on the price.
How much You needed?



This space not for rent...
s3v3nh4cks
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064


View Profile WWW
August 28, 2014, 09:53:01 PM
 #2135

I need more nodes, I have been going through my error log and this is what I am seeing;

70.181.40.178      responds with version 60006 so remove this as it is BAD
89.201.186.50      Only times out for me
208.80.166.24      Only times out for me
88.152.187.204     Only times out for me
23.249.161.254     Only refuses my connection
212.21.68.60     Only refuses my connection
67.212.70.84     Only refuses my connection
64.188.164.77     accepts my version request but does not respond at all

More Nodes please

PIVX: DPQabewFmgSFxAtZPKszNKb2E6eHqPfJt5
ofeefee
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 843



View Profile
August 28, 2014, 09:55:01 PM
 #2136

Code:
11:43:00

getmininginfo


11:43:00

{
"blocks" : 508747,
"currentblocksize" : 1000,
"currentblocktx" : 0,
"PoW difficulty" : 167585.84269629,
"PoS difficulty" : 0.00232112,
"stakeinterest" : 2017694,
"errors" : "",
"generate" : false,
"genproclimit" : -1,
"hashespersec" : 0,
"networkhashps" : 19189754640830,
"pooledtx" : 0,
"testnet" : false
}

Looks like as long as the difficulty is around 0.0023, then the stake % given is going to be at the current 201% annual rate (see stakeinterest above).

My "getmininginfo" doesn't show "PoS difficulty" or "stakeinterest".  "stakeinterest" would be a very useful number.  Did you do anything special to have it show up?

Yes I added it into the code.

Thank you for this!  Now can we get a staking icon added to so I can see when it's doing what it does.

presstab
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288


Pivx Core Developer - HyperStake Founder


View Profile
August 28, 2014, 09:56:29 PM
 #2137

https://bitcointalk.org/index.php?topic=760566.msg8575904#msg8575904

So as to not clog up this thread further, I've opened a topic in the marketplace for everyone to see.  Offer in that post.

Also, if you don't get a response right away... thank the 360 second waiting period.  It's not me.

How many do you have to sell?  Pm me... or not since I see you love it so...

Ok... we'll do this out in the open, no problem.


All depends on the price.
How much You needed?



Posted my offer on that thread.

presstab's Block Explorer Service | Only $10/mo for most coins! | Richlist w/ Address Claim | Market Cap Charts | Stake Weight Tracking | PoS % Rate Tracking
PIVX - Private Instant Verified Tx | HyperStake - Fun & Easy High Reward Staking
ofeefee
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 843



View Profile
August 28, 2014, 10:00:39 PM
 #2138

Use connect instead of addnode and change listen to 0.

How can I block ip's who are on the wrong subversion???

"addr" : "86.xxxxxxxxxxxxxxxxx",
"services" : "00000001",
"lastsend" : 1409256090,
"lastrecv" : 1409256075,
"conntime" : 1409256065,
"version" : 60006,
"subver" : "/tekcoin:1.1.0/",
"inbound" : false,
"releasetime" : 0,
"startingheight" : 273006,
"banscore" : 0

I have a number of good ip's now.

I did that. But named my file tekcoin.config     Shocked Shocked Shocked

tekcoin.conf     that's the right one:

listen=0
connect=74.196.63.95
connect=75.90.67.140
connect=68.229.91.209
connect=108.59.185.202
connect=98.236.102.116
connect=75.91.15.240
connect=94.156.230.246
connect=212.21.68.60

Now all the nodes are the right ones.
I'm at 75% of all the blocks.



out of this list, I have 2 connections at the moment:
74.196.63.95
75.90.67.140

and if you are in sync, please remove listen=0 and restart client so people can sync with you, should help this go faster.

s3v3nh4cks
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064


View Profile WWW
August 28, 2014, 10:00:45 PM
 #2139

does anyone have different nodes they can offer up please??

PIVX: DPQabewFmgSFxAtZPKszNKb2E6eHqPfJt5
subSTRATA
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994


View Profile
August 28, 2014, 10:03:18 PM
 #2140

I need more nodes, I have been going through my error log and this is what I am seeing;

70.181.40.178      responds with version 60006 so remove this as it is BAD
89.201.186.50      Only times out for me
208.80.166.24      Only times out for me
88.152.187.204     Only times out for me
23.249.161.254     Only refuses my connection
212.21.68.60     Only refuses my connection
67.212.70.84     Only refuses my connection
64.188.164.77     accepts my version request but does not respond at all

More Nodes please

75.90.67.140
188.168.134.55
159.205.243.208
94.220.6.66
69.181.230.66
108.61.10.90

PoW difficulty is close to 500k - someone went nuts  Grin  but also nuts are people who are still staking, you have pumped PoS difficulty to 0.003 and later you will complain on low
staking reward, ehh ...
Pages: « 1 ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 [107] 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 ... 316 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!