Bitcoin Forum
November 19, 2017, 11:27:52 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »  All
  Print  
Author Topic: [ANN] sgminer with X11/X13/Nist5/Quark/Anime kernels compatible 14.6 amd drivers  (Read 89568 times)
volodzya
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
June 22, 2014, 03:05:47 PM
 #121

@bullus, thanks.

I have H81 btc pro, g1820, 4gb 1333mhz ram - not sure if it can be the cause of 100kh per card less performance :\ ?

How do you have the cards connected ?

I have also 5970 in the same rig, don't know, if this could also be the reason for the slightly lower hash rate.
1511090872
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511090872

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511090872
Reply with quote  #2

1511090872
Report to moderator
1511090872
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511090872

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511090872
Reply with quote  #2

1511090872
Report to moderator
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
bullus
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


View Profile
June 22, 2014, 03:27:52 PM
 #122

@bullus, thanks.

I have H81 btc pro, g1820, 4gb 1333mhz ram - not sure if it can be the cause of 100kh per card less performance :\ ?

How do you have the cards connected ?

I have also 5970 in the same rig, don't know, if this could also be the reason for the slightly lower hash rate.

Are u running te same clocks?
I already said I was using an old bin file, if I created a new one with the latest miner I also get ~-100kh/s.
Let's see if I can upload my binfile somehow.

edit
x11mod bin file for 6970
https://mega.co.nz/#!2JdlnIRL!5cOVuWT-2c9OVBjHRKqYhShzYTeKRChF6uOixVOvWsA

x13modold bin file for 6970
https://mega.co.nz/#!WQdj1RAB!6Bh1DvzxT_G1yRN2z_i4xC7piDqnFVS-FsH3K0MSgcs

Code:
sgminer 4.1.0 - Started: [2014-06-22 15:17:32] - [0 days 02:33:34]
--------------------------------------------------------------------------------
(5s):2.301M (avg):2.295Mh/s | A:963  R:14  HW:0  WU:0.032/m
ST: 1  SS: 0  NB: 205  LW: 11452  GF: 0  RF: 0
Connected to miningrentalrigs x11 (stratum) diff 0.005 as user xxxx
Block: 6dfdf680...  Diff:79  Started: [17:51:00]  Best share: 231
--------------------------------------------------------------------------------
[P]ool management [G]PU management [S]ettings [D]isplay options [Q]uit
 GPU 0:  59.0C 2452RPM | 2.279M/2.296Mh/s | A:964 R:  1.4% HW:0 WU:0.032/m I:18
--------------------------------------------------------------------------------
[17:49:40] Accepted 21a89171 Diff 0.030/0.005 GPU 0 at miningrentalrigs x11
[17:49:42] Accepted 14d0b76e Diff 0.048/0.005 GPU 0 at miningrentalrigs x11
[17:49:51] Accepted 4a52b5b8 Diff 0.013/0.005 GPU 0 at miningrentalrigs x11
[17:50:06] Accepted 9d23e7e7 Diff 0.006/0.005 GPU 0 at miningrentalrigs x11
[17:50:09] Network diff set to 1.38K
[17:50:09] Stratum from miningrentalrigs x11 detected new block
[17:50:10] Accepted aaa4f24e Diff 0.006/0.005 GPU 0 at miningrentalrigs x11

 Grin

btc 16LWhms487bzCxQWq5oeW8SMDPmU2rvQjf
patoberli
Member
**
Offline Offline

Activity: 106


View Profile
June 22, 2014, 05:11:22 PM
 #123

I don't get any speed increase with this binary over the default one on a 6950. Getting 1.7 Mh/s with it.

YAC: YA86YiWSvWEGSSSerPTMy4kwndabRUNftf
BTC: 16NqvkYbKMnonVEf7jHbuWURFsLeuTRidX
LTC: LTKCoiDwqEjaRCoNXfFhDm9EeWbGWouZjE
captainbluff
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 394


View Profile
June 22, 2014, 05:16:08 PM
 #124

On one of my rigs I downgraded from 14.6 to 14.4, while running the catalyst uninstaller the rig turned off and won't turn on again. anyone else?
volodzya
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
June 22, 2014, 05:21:08 PM
 #125

@bullus, thanks.

I have H81 btc pro, g1820, 4gb 1333mhz ram - not sure if it can be the cause of 100kh per card less performance :\ ?

How do you have the cards connected ?

I have also 5970 in the same rig, don't know, if this could also be the reason for the slightly lower hash rate.

Are u running te same clocks?
I already said I was using an old bin file, if I created a new one with the latest miner I also get ~-100kh/s.
Let's see if I can upload my binfile somehow.

edit
x11mod bin file for 6970
https://mega.co.nz/#!2JdlnIRL!5cOVuWT-2c9OVBjHRKqYhShzYTeKRChF6uOixVOvWsA

x13modold bin file for 6970
https://mega.co.nz/#!WQdj1RAB!6Bh1DvzxT_G1yRN2z_i4xC7piDqnFVS-FsH3K0MSgcs

Code:
sgminer 4.1.0 - Started: [2014-06-22 15:17:32] - [0 days 02:33:34]
--------------------------------------------------------------------------------
(5s):2.301M (avg):2.295Mh/s | A:963  R:14  HW:0  WU:0.032/m
ST: 1  SS: 0  NB: 205  LW: 11452  GF: 0  RF: 0
Connected to miningrentalrigs x11 (stratum) diff 0.005 as user xxxx
Block: 6dfdf680...  Diff:79  Started: [17:51:00]  Best share: 231
--------------------------------------------------------------------------------
[P]ool management [G]PU management [S]ettings [D]isplay options [Q]uit
 GPU 0:  59.0C 2452RPM | 2.279M/2.296Mh/s | A:964 R:  1.4% HW:0 WU:0.032/m I:18
--------------------------------------------------------------------------------
[17:49:40] Accepted 21a89171 Diff 0.030/0.005 GPU 0 at miningrentalrigs x11
[17:49:42] Accepted 14d0b76e Diff 0.048/0.005 GPU 0 at miningrentalrigs x11
[17:49:51] Accepted 4a52b5b8 Diff 0.013/0.005 GPU 0 at miningrentalrigs x11
[17:50:06] Accepted 9d23e7e7 Diff 0.006/0.005 GPU 0 at miningrentalrigs x11
[17:50:09] Network diff set to 1.38K
[17:50:09] Stratum from miningrentalrigs x11 detected new block
[17:50:10] Accepted aaa4f24e Diff 0.006/0.005 GPU 0 at miningrentalrigs x11

 Grin

I do lose ~ 100 kh/s per card using the new bins, but even with old (or your) bins I reach max of 2200 kh/s.
I can see you using "gpu-threads", it makes miner more rely on the cpu, which is less powerful in my case and max gpu freq I can squeeze for solid work is around 910 - 920 mhz.

Anyhow, an extra thanks for the uploaded bin!

bullus
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


View Profile
June 22, 2014, 05:27:02 PM
 #126

@bullus, thanks.

I have H81 btc pro, g1820, 4gb 1333mhz ram - not sure if it can be the cause of 100kh per card less performance :\ ?

How do you have the cards connected ?

I have also 5970 in the same rig, don't know, if this could also be the reason for the slightly lower hash rate.

Are u running te same clocks?
I already said I was using an old bin file, if I created a new one with the latest miner I also get ~-100kh/s.
Let's see if I can upload my binfile somehow.

edit
x11mod bin file for 6970
https://mega.co.nz/#!2JdlnIRL!5cOVuWT-2c9OVBjHRKqYhShzYTeKRChF6uOixVOvWsA

x13modold bin file for 6970
https://mega.co.nz/#!WQdj1RAB!6Bh1DvzxT_G1yRN2z_i4xC7piDqnFVS-FsH3K0MSgcs

Code:
sgminer 4.1.0 - Started: [2014-06-22 15:17:32] - [0 days 02:33:34]
--------------------------------------------------------------------------------
(5s):2.301M (avg):2.295Mh/s | A:963  R:14  HW:0  WU:0.032/m
ST: 1  SS: 0  NB: 205  LW: 11452  GF: 0  RF: 0
Connected to miningrentalrigs x11 (stratum) diff 0.005 as user xxxx
Block: 6dfdf680...  Diff:79  Started: [17:51:00]  Best share: 231
--------------------------------------------------------------------------------
[P]ool management [G]PU management [S]ettings [D]isplay options [Q]uit
 GPU 0:  59.0C 2452RPM | 2.279M/2.296Mh/s | A:964 R:  1.4% HW:0 WU:0.032/m I:18
--------------------------------------------------------------------------------
[17:49:40] Accepted 21a89171 Diff 0.030/0.005 GPU 0 at miningrentalrigs x11
[17:49:42] Accepted 14d0b76e Diff 0.048/0.005 GPU 0 at miningrentalrigs x11
[17:49:51] Accepted 4a52b5b8 Diff 0.013/0.005 GPU 0 at miningrentalrigs x11
[17:50:06] Accepted 9d23e7e7 Diff 0.006/0.005 GPU 0 at miningrentalrigs x11
[17:50:09] Network diff set to 1.38K
[17:50:09] Stratum from miningrentalrigs x11 detected new block
[17:50:10] Accepted aaa4f24e Diff 0.006/0.005 GPU 0 at miningrentalrigs x11

 Grin

I do lose ~ 100 kh/s per card using the new bins, but even with old (or your) bins I reach max of 2200 kh/s.
I can see you using "gpu-threads", it makes miner more rely on the cpu, which is less powerful in my case and max gpu freq I can squeeze for solid work is around 910 - 920 mhz.

Anyhow, an extra thanks for the uploaded bin!



Are u using TCC 8000 and worksize 64?
I tried your oc clocks and getting about 2230 @920mhz, when oc to 950mhz -2300kh/s

Code:
"kernel" : "x11mod",
"api-allow" : "W:127.0.0.1",
"api-listen" : true,
"api-mcast-port" : "4028",
"api-port" : "4028",
"expiry" : "28",
"failover-only" : true,
"kernel-path" : "/usr/local/bin",
"log" : "5",
"queue" : "1",
"scan-time" : "7",
"scrypt" : true,
"shares" : "0",
"failover-switch-delay" : "10",
"gpu-threads" : "2",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-engine" : "0",
"gpu-fan" : "55",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-memclock" : "0",
"gpu-memdiff" : "0",
"gpu-powertune" : "8",
"gpu-vddc" : "0",
"intensity" : "18",
"temp-target" : "75",
"temp-overheat" : "85",
"temp-cutoff" : "95",
"temp-hysteresis" : "3",
"vectors" : "1",
"worksize" : "64",
"lookup-gap" : "0",
"shaders" : "1536",
"thread-concurrency" : "8000",
"no-pool-disable" : true,
"device" : "0"
}

btc 16LWhms487bzCxQWq5oeW8SMDPmU2rvQjf
hero18688
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392


View Profile
June 22, 2014, 05:48:33 PM
 #127

What is your hashrate of x13 with 280x?

amit2007gunjan
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266



View Profile
June 22, 2014, 05:53:56 PM
 #128

What is your hashrate of x13 with 280x?

I am getting 3.077 Mh/s now from 2.6 Mh/s on my each Sapphire r9 280x.

Thanks and good job OP

██
█║█
║║║
║║║
█║█
██
'BTC MULTI-WALLET SOON'
▬▬▬ Download WHITEPAPER ▬▬▬

                    ▄██▄
                  ▄██████▄
                ▄██████████
              ▄██████████▀   ▄▄
            ▄██████████▀   ▄████▄
          ▄██████████▀    ████████▄
         ██████████▀      ▀████████
         ▀███████▀   ▄███▄  ▀████▀   ▄█▄
    ▄███▄  ▀███▀   ▄███████▄  ▀▀   ▄█████▄
  ▄███████▄      ▄██████████     ▄█████████
  █████████    ▄██████████▀    ▄██████████▀
   ▀█████▀   ▄██████████▀    ▄██████████▀
     ▀▀▀   ▄██████████▀    ▄██████████▀
          ██████████▀    ▄██████████▀
          ▀███████▀      █████████▀
            ▀███▀   ▄██▄  ▀█████▀
                  ▄██████▄  ▀▀▀
                  █████████
                   ▀█████▀
                     ▀▀▀
e i d o o
██

███▀▀
▐▐▌
▐▌
▐▌
▐▐▌
███▄▄
▀▀███
▐▌▌
▐▌
▐▌
▐▌▌
▄▄███
hashbrown9000
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 427


View Profile
June 22, 2014, 06:55:02 PM
 #129

is anyone running an undervolted BIOS on any R9 270 cards? 

I did mine way back for scrypt, but when switching to the x11/x13mod kernels the rig would lock up 2 hours into the mining session with lasybear's version.  Anyone have these issues on this newest miner?

Pinkcoin:
ETH:
VTC:
BTC:
DedRes
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11


View Profile
June 22, 2014, 07:09:39 PM
 #130

Bump!
Any help for connection issues on the previous page?

Thanks.
bullus
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


View Profile
June 22, 2014, 07:14:22 PM
 #131

is anyone running an undervolted BIOS on any R9 270 cards? 

I did mine way back for scrypt, but when switching to the x11/x13mod kernels the rig would lock up 2 hours into the mining session with lasybear's version.  Anyone have these issues on this newest miner?

u need more voltage..

btc 16LWhms487bzCxQWq5oeW8SMDPmU2rvQjf
hashbrown9000
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 427


View Profile
June 22, 2014, 07:23:51 PM
 #132

Quote
Quote from: hashbrown9000 on Today at 06:55:02 PM
is anyone running an undervolted BIOS on any R9 270 cards?

I did mine way back for scrypt, but when switching to the x11/x13mod kernels the rig would lock up 2 hours into the mining session with lasybear's version.  Anyone have these issues on this newest miner?

u need more voltage..

yeah i was considering flashing all of them back to stock volts.

Pinkcoin:
ETH:
VTC:
BTC:
splawik21
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148


DASH is the future of crypto!


View Profile
June 22, 2014, 07:27:52 PM
 #133

hmmm strange
have r9 280x but get only 3300 MHs  1080@1500.... any ideas why only so low?
have installed 14,6 amd drivers and sdk 2,9

Huh?

ibfr33k
Member
**
Offline Offline

Activity: 75


View Profile
June 22, 2014, 07:31:00 PM
 #134

Make sure you delete your bin files.  If not it will use the old ones and not create new ones with the new driver.

I'm a noob just starting, all donations are welcome.  13DXKRXQncUnWAFtemSwNH7boRZfEfsg5a
splawik21
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148


DASH is the future of crypto!


View Profile
June 22, 2014, 07:35:40 PM
 #135

Make sure you delete your bin files.  If not it will use the old ones and not create new ones with the new driver.

deleted
3375MHs
with

-g 2 -w 64 -I 13 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8191 --gpu-memclock 1500 --gpu-engine 1080 --temp-target 70 --temp-overheat 80 --temp-cutoff 82 --gpu-powertune -15 --gpu-fan auto --failover-only --expiry 20 --scan-time 10 --queue 0 --no-submit-stale

ibfr33k
Member
**
Offline Offline

Activity: 75


View Profile
June 22, 2014, 07:43:01 PM
 #136

Not sure if it makes a whole lot of difference, I'm using -w 256 --thread-concurrency 8192 --gpu-memclock 1500 --gpu-engine 1100.  That gets me between 4.0 to 4.2mhash/s per 280x.  I didn't install anything extra other than the 14.6 RC drivers from guru3d.

Anyone have any ideas on what is a good speed for a 290x?  I'm using 14.6 drivers and the .cl files posted from someone on here and I'm getting 5.9Mhash/s.

core 1065
mem 1250
intensity 17
threads 27400
worksize 256

If I increase memory to 1500 I can get it up to 6.1Mhash/s but it gets a little unstable.

I'm a noob just starting, all donations are welcome.  13DXKRXQncUnWAFtemSwNH7boRZfEfsg5a
splawik21
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148


DASH is the future of crypto!


View Profile
June 22, 2014, 08:36:00 PM
 #137

Not sure if it makes a whole lot of difference, I'm using -w 256 --thread-concurrency 8192 --gpu-memclock 1500 --gpu-engine 1100.  That gets me between 4.0 to 4.2mhash/s per 280x.  I didn't install anything extra other than the 14.6 RC drivers from guru3d.

Anyone have any ideas on what is a good speed for a 290x?  I'm using 14.6 drivers and the .cl files posted from someone on here and I'm getting 5.9Mhash/s.

core 1065
mem 1250
intensity 17
threads 27400
worksize 256

If I increase memory to 1500 I can get it up to 6.1Mhash/s but it gets a little unstable.
can you link .cl file here please???

ibfr33k
Member
**
Offline Offline

Activity: 75


View Profile
June 22, 2014, 08:57:57 PM
 #138

I used the one's from this post that COOLERbyPSP linked on another post.  Not sure who created them.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=623409.msg7406963#msg7406963

I'm a noob just starting, all donations are welcome.  13DXKRXQncUnWAFtemSwNH7boRZfEfsg5a
barryzand
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518


Growcoin Developer


View Profile
June 22, 2014, 09:10:21 PM
 #139

alright... after a lot of pain in the ass restarts... tests... etc etc...  Cry Cry


I found an old bin file for my 5870 cards... running with driver 14.4

copied it into the mining folder after updating too 14.6.. and it works... but I expected more though... so  If someone got more out of it... pls share...

My clocks are 880/1200

with version 14.4 and lasybears miner I got about 1800/1820 mhs

With the copied bin and 14.6 beta... and with the new miner, I have about 1900/1920 mhs with the same settings...

Hope this helps some people out with these cards...

If needed... I could upload the bin file... Wink
aatila
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
June 22, 2014, 09:20:11 PM
 #140

I can confirm they're working (compiled on a modified version of linux), I'm getting 3.8mh for each 280x. It rose from 2.1mh...
Amazing work man!
Will you send settings pls
Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!