Bitcoin Forum
October 24, 2017, 06:10:53 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 »  All
  Print  
Author Topic: [ANN] sgminer with X11/X13/Nist5/Quark/Anime kernels compatible 14.6 amd drivers  (Read 89215 times)
fra55
Member
**
Offline Offline

Activity: 105


View Profile
June 27, 2014, 06:48:37 AM
 #261

Anyone with the same problem?

Miner keeps to put GPUs in idle performance claiming that no work is available from pools...after a few seconds it will state "Work available, resuming" and so on until I shut the miner off.
Strange to say, it's actually mining as the pool shows the correct hashrate...


x2 same here :-(
Use the latest binary I added to the thread, there shouldn't be any problem

Where can I find them? Home page?
1508825453
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508825453

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508825453
Reply with quote  #2

1508825453
Report to moderator
1508825453
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508825453

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508825453
Reply with quote  #2

1508825453
Report to moderator
1508825453
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508825453

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508825453
Reply with quote  #2

1508825453
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508825453
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508825453

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508825453
Reply with quote  #2

1508825453
Report to moderator
djm34
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092


View Profile WWW
June 27, 2014, 09:51:32 AM
 #262

it would be great if someone added a pre-compiled version for windows containing the opencl files and bin files for all the latest amd cards

p.s. i tried in so many ways to run my r9 290 (non x) on windows 8.1 following what i read here but for starters i'm a noob and the best result i got so far was seeing the hashrate go to 4.2mh/s but i wasn't getting any work from the pools and i was seeing HW errors, so i decided to roll back to my older drivers and wait for a revised or easier to run version for windows.
This version was designed with 14.6 driver in mind. If you are using win 8.1 then you have no excuse to stay with the old amd drivers
the working windows binaries are on the OP.

djm34 facebook page
BTC: 1NENYmxwZGHsKFmyjTc5WferTn5VTFb7Ze
Pledge for neoscrypt ccminer to that address: 16UoC4DmTz2pvhFvcfTQrzkPTrXkWijzXw
Bawb3
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44


View Profile
June 27, 2014, 02:01:53 PM
 #263

New 14.6 drivers cause ~ +10*C (290) temp increase. What's the point? X11 coins were made to work fine under 80*C at 30*C+ ambient in Summer.
Now we draw more electricity, overwhelm cards just like before with Scrypt.

The most optimal solution is to have stable drivers + extracted AMD dll's, minus 0.3-0.4Mh (280x-290)

With decent airflow, my 290 rigs didn't go up that much, they're still running ~72C which isn't terrible, but the fan speeds have gone up quite a bit. Still nowhere near how scrypt was cooking them. Get some box fans maybe? haha
maps0075
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
June 27, 2014, 02:33:02 PM
 #264

I have very strange problem.

When I start mining with all 4 cards PC just hangs and I have to power it off. (tried with drivers 14.4 WHQL, 14.6beta, 13.12 all hangs)

When Mined with 3 cards : 1) 0,1,2 and
                                     2) 1,2,3 it works ok.

Even When I try with BAMT by following guide
http://www.reddit.com/r/BAMT/comments/28xu3i/add_amd_146_drivers_and_djm34s_optimized_sgminer/
It hangs with mining with all 4 cards.

Any one please help me out?

PC:
AMD 145 sempron 32 bit
windows 7
4x 280x powercolor OC

AMBERCOIN – 1-st crypto backed by AMBER
MIRQ3
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
June 27, 2014, 05:34:57 PM
 #265

Does anybody noticed very big hashrate drop (for N-factor algo) on 14.6 drivers? Huh
My R270x produces only 158kH, previously on 14.4 drivers it was 230 kH !
Sometime I mine X11, sometime adaptative n-Factor.
N-factor looks totally crippled!
Any ideas what to do?
Bojcha
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 748



View Profile
June 27, 2014, 09:10:29 PM
 #266

Does anybody noticed very big hashrate drop (for N-factor algo) on 14.6 drivers? Huh
My R270x produces only 158kH, previously on 14.4 drivers it was 230 kH !
Sometime I mine X11, sometime adaptative n-Factor.
N-factor looks totally crippled!
Any ideas what to do?
sure, use old bin.

thectspot
Member
**
Offline Offline

Activity: 68

Half Asian, Half Crypto


View Profile WWW
June 28, 2014, 04:03:36 AM
 #267

question is this free

it is free, though donations are welcomed
(however, viewing what I got, 0.09drk and 0.01btc (I take the opportunity to thank the 2 persons who sent something  Wink) I understand why there are more and more closed source...  or with mining fee  Grin)

Regarding the compilation under windows, you have to install mingw (however everything step is explained in details in the doc/windows_build.txt


Once i get it working on BAMT with my 290 Tri-x's I'll definitely send some brother!
Bu777
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 36


View Profile
June 28, 2014, 04:39:35 PM
 #268

Help!!!
Anyone have a 3 modified INF for the 14.6 RC2 yet for 5+ GPUs  Huh
aikklond
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


ETHBOOKS


View Profile
June 28, 2014, 04:48:40 PM
 #269

I have very strange problem.

When I start mining with all 4 cards PC just hangs and I have to power it off. (tried with drivers 14.4 WHQL, 14.6beta, 13.12 all hangs)

When Mined with 3 cards : 1) 0,1,2 and
                                     2) 1,2,3 it works ok.

Even When I try with BAMT by following guide
http://www.reddit.com/r/BAMT/comments/28xu3i/add_amd_146_drivers_and_djm34s_optimized_sgminer/
It hangs with mining with all 4 cards.

Any one please help me out?

PC:
AMD 145 sempron 32 bit
windows 7
4x 280x powercolor OC


Power supply may not be  enough.

ballzdeep
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 193


View Profile
June 28, 2014, 07:52:37 PM
 #270

Anyone with the same problem?

Miner keeps to put GPUs in idle performance claiming that no work is available from pools...after a few seconds it will state "Work available, resuming" and so on until I shut the miner off.
Strange to say, it's actually mining as the pool shows the correct hashrate...


x2 same here :-(
Use the latest binary I added to the thread, there shouldn't be any problem

I also have this problem...

Join the revolution - XC - Decentralized Trustless Multi-Node Private Transactions
nicahokie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
June 29, 2014, 03:23:04 AM
 #271

Great work on improving sph-sgminer_x11mod djm34.
It would be great if you would contribute these enhancements/fixes to the unified multi-algorythm sgminer Version 5 branch(es)
https://github.com/sgminer-dev/sgminer/
Any plans to do so?
Ignition75
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462


www.dashpay.io


View Profile
June 29, 2014, 11:22:32 PM
 #272

Do 14.6 drivers capable to run 6 GPU's in win8.1? I've already tried to install but only 5 GPU's are running okay, can't get rid of code 43 error for the 6th gpu. Any clue?

Did you get this sorted?  If not PM met and I will give you a dropbox link to the modded inf files...

The new generation have arrived and they brought their own currency...
SnjafSnjaf
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308


View Profile
June 29, 2014, 11:25:59 PM
 #273


When i start that miner it just closes, like it cant read x13... I tried to mine x13 on r9 280x with 14.6 lates beta drivers. Can you help me?
Ignition75
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462


www.dashpay.io


View Profile
June 29, 2014, 11:26:59 PM
 #274

Help!!!
Anyone have a 3 modified INF for the 14.6 RC2 yet for 5+ GPUs  Huh

Here you go:  https://www.dropbox.com/s/uyxge2fznoj6e7a/amd14.6_mod_inf_6x_gpu.zip

The new generation have arrived and they brought their own currency...
Marvell1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1176


🌟 COMSA ICO: 10/02/17 🌟


View Profile
June 30, 2014, 04:18:21 AM
 #275

Help!!!
Anyone have a 3 modified INF for the 14.6 RC2 yet for 5+ GPUs  Huh

Here you go:  https://www.dropbox.com/s/uyxge2fznoj6e7a/amd14.6_mod_inf_6x_gpu.zip

I have these inf files but they do not match the inf files from the 14.6 RC2 download

in the  folder AMD\AMD-Catalyst-14.6-RC2-Windows-June23\Packages\Drivers\Display\WB6A_INF

the inf files are :
C7173243.inf
CU173243.inf

but in the dropbox version I see :

C7172180.inf
CU172180.inf

which does not match the names of the MSI files which are C7173243 as well
help please ?


                               ,,,,╓╖µpp╖╖,,,,
                         ,╓g▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄µ╖          ,╖
                     ,╓@▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓Ñ╖    ,@▓▌
                  ,á▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓µ╫▓▓▓▌
                ╓@▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▀╜╙            '╙▀▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▌
              ╓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▀`                       ╙▀▓▓▓███████▌
             @▓▓▓▓▓▓▓█▀`            ,,,,,         ,g▓███████▀`
           ╓▓▓▓▓▓▓██▀         ,µ▄▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▄@, ,@▓███████▀
          ]▓▓▓▓███▓`       ╓▄▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████████████▓╜
         ]▓▓▓▓█▓█╝       ╓▓█████▓▓▓▓▓▓▓▓▓████████████▀╜
         ▓▓▓▓███▌       ╙▓███████▓▒       "▀▓██████▀`
        ╫▓▓▓███▌          "▀████████▄        '▓██▀
        ▓█▓███▓▒            `▀████████▄,       `
       ]▓█████▌                ╙████████▓,
       ]▓█████▌                  ╙▓█▓█▓▓▓█▓╖
       ]▓█████▌                    ╙▀█▓▓▓▓▓▓▓╖
        ▓█████▓[            ,,       `▀▓▓▓▓▓▓▓▓▄
        ▓██████[            ╓@        ╙▓▓▓▓▓▓▓▓▓╖
        ╠██████▓          ╓▓▓▓▓m        ╙▓█▓▓▓▓▓█▓@
         ▓█████╜       ,g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄╖╖,,,╓╖▓▓██▓▓▓▓▓▓
         └▓█▓╜       ,@▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████████████▓▓█▀
          '"       ╓@▓▓▓▓▓▓▓▓▀▓▓▓▓█████████████▀╙        ,
                 ╓▓▓▓▓▓▓▓▓▓╜    ╙▀▀▀▀▓▓▓▀▀▀▀╜          ╓▓▓▓╖
               g▓█▓▓▓▓▓▓▓`                          ,g▓▓▓▓▓▓▓w
            ,g▓██████████▓▄,                    ,╓@▓▓█▓▓▓█▓██╜
            ▓████████████████▓▄▄p╖,,     ,,╓µ▄▄▓██████████▓╜
            ▓█████╜╙▀███████████████████████████████████▀`
            ▓██▓╜     "▀▀███████████████████████████▀╜`
            ▓▀`            ╙▀▀▀███████████████▀▀▀"
. COMSA
ICO: Oct 2 - Nov 6
█████
▄▄▄
███
███
▀▀▀
███
███
███
▀▀▀
███
███
███
█████
█████
▄▄▄▄▄
█████
█████
▀▀▀▀▀
█████
█████
█████
▀▀▀▀▀
█████
█████
█████
█████
zmhaha
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 260


View Profile
June 30, 2014, 03:14:32 PM
 #276

This .inf only work for 14.6 RC1. AMD has taken it off their website but you can get it from Guru3d
uzer23
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 456


View Profile
June 30, 2014, 04:01:53 PM
 #277

the sgminer windows download from first page has not got any x11mod.cl file in /kernel directory and so x11 does not work!?
Marvell1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1176


🌟 COMSA ICO: 10/02/17 🌟


View Profile
June 30, 2014, 08:00:53 PM
 #278

This .inf only work for 14.6 RC1. AMD has taken it off their website but you can get it from Guru3d

Ok thanks for the update on that , I am running RC2 on one box and only 4GPU are active but the hash rates are isane :

geting 5.2 MHZ on a r290 clock speeds at 970 mem at 1350 intensity 21.

will my speeds drop with RC1 ? I wish there was an inf file for RC2 but i guess i will use the RC1 modded drivers for now since I need all 6 gpu's running


                               ,,,,╓╖µpp╖╖,,,,
                         ,╓g▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄µ╖          ,╖
                     ,╓@▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓Ñ╖    ,@▓▌
                  ,á▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓µ╫▓▓▓▌
                ╓@▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▀╜╙            '╙▀▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▌
              ╓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▀`                       ╙▀▓▓▓███████▌
             @▓▓▓▓▓▓▓█▀`            ,,,,,         ,g▓███████▀`
           ╓▓▓▓▓▓▓██▀         ,µ▄▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▄@, ,@▓███████▀
          ]▓▓▓▓███▓`       ╓▄▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████████████▓╜
         ]▓▓▓▓█▓█╝       ╓▓█████▓▓▓▓▓▓▓▓▓████████████▀╜
         ▓▓▓▓███▌       ╙▓███████▓▒       "▀▓██████▀`
        ╫▓▓▓███▌          "▀████████▄        '▓██▀
        ▓█▓███▓▒            `▀████████▄,       `
       ]▓█████▌                ╙████████▓,
       ]▓█████▌                  ╙▓█▓█▓▓▓█▓╖
       ]▓█████▌                    ╙▀█▓▓▓▓▓▓▓╖
        ▓█████▓[            ,,       `▀▓▓▓▓▓▓▓▓▄
        ▓██████[            ╓@        ╙▓▓▓▓▓▓▓▓▓╖
        ╠██████▓          ╓▓▓▓▓m        ╙▓█▓▓▓▓▓█▓@
         ▓█████╜       ,g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄╖╖,,,╓╖▓▓██▓▓▓▓▓▓
         └▓█▓╜       ,@▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████████████▓▓█▀
          '"       ╓@▓▓▓▓▓▓▓▓▀▓▓▓▓█████████████▀╙        ,
                 ╓▓▓▓▓▓▓▓▓▓╜    ╙▀▀▀▀▓▓▓▀▀▀▀╜          ╓▓▓▓╖
               g▓█▓▓▓▓▓▓▓`                          ,g▓▓▓▓▓▓▓w
            ,g▓██████████▓▄,                    ,╓@▓▓█▓▓▓█▓██╜
            ▓████████████████▓▄▄p╖,,     ,,╓µ▄▄▓██████████▓╜
            ▓█████╜╙▀███████████████████████████████████▀`
            ▓██▓╜     "▀▀███████████████████████████▀╜`
            ▓▀`            ╙▀▀▀███████████████▀▀▀"
. COMSA
ICO: Oct 2 - Nov 6
█████
▄▄▄
███
███
▀▀▀
███
███
███
▀▀▀
███
███
███
█████
█████
▄▄▄▄▄
█████
█████
▀▀▀▀▀
█████
█████
█████
▀▀▀▀▀
█████
█████
█████
█████
OPTiK
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 122


View Profile
July 01, 2014, 03:15:45 AM
 #279

Does anyone know what xintensity = I17 for a 280x? I have a rig that is mixed 270x/280x and can't figure out the conversion for x11 (can't use both intensity/xintensity at the same time). I know that 270x uses xintensity 512 for x11 (weird to me since it uses 4 for scrypt). I'm not sure what the new xintensity formula is for x11?
Mylo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196

%insert your text% soon!


View Profile
July 01, 2014, 11:09:29 AM
 #280

Guys, all of you don't tweak Engine/Memory clock much? Because in 14.6 Beta you just can't.
Same goes for fan speeds, sgminer doesn't control anything, so even I said holding them at 75% it went 100% on X*290 machine one time.

Pretty much what kozmos pointed out here: https://bitcointalk.org/index.php?topic=658975.0

Also the temps spark +10*C (up to 80*C; 14.6 beta vs 13.12/14.4) which I feel a bit of a struggle to manage under 40*C outside summer temperature.
As far as I remember I had several times when temps were going just around 70*C under same conditions with same external fans.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!