Bitcoin Forum
May 28, 2017, 12:36:33 PM *
News: If the forum does not load normally for you, please send me a traceroute.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »  All
  Print  
Author Topic: [ANN] sgminer with X11/X13/Nist5/Quark/Anime kernels compatible 14.6 amd drivers  (Read 85708 times)
42davidsmith42
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18


View Profile
June 21, 2014, 12:41:55 AM
 #41

How did u get it into PiMP, have 2 riggs one win7 with 280Xś and 1 with 4 290ś and PiMP, no problems with the new drivers on win7, but i have no clue how to get it running on Pimp ( latest version 14,4 )


@djm34

nice work man.

can you please share your 290x settings? i have a 290x tri-x and a 290 tri-x and im not getting the same performance as you im getting 5k on the 290x.

first card is a 290 second 290x

http://i.imgur.com/fVqLE56.png




What settings are you running to get 4500kh on a 290? I'm struggling to get 3500.
1495974993
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495974993

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495974993
Reply with quote  #2

1495974993
Report to moderator
1495974993
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495974993

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495974993
Reply with quote  #2

1495974993
Report to moderator
1495974993
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495974993

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495974993
Reply with quote  #2

1495974993
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1495974993
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495974993

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495974993
Reply with quote  #2

1495974993
Report to moderator
wmr1988
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 45


View Profile
June 21, 2014, 02:21:56 AM
 #42

Weird......

I tried 14.4 AND 14.6 beta on
MSI 7850, on Windows 8.0 - Not a single bit of performance increase vs. sphminer mod

Anyone know what's the problem?
42davidsmith42
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18


View Profile
June 21, 2014, 02:30:27 AM
 #43

Weird......

I tried 14.4 AND 14.6 beta on
MSI 7850, on Windows 8.0 - Not a single bit of performance increase vs. sphminer mod

Anyone know what's the problem?

Did you delete and recreate the .bin files?
wmr1988
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 45


View Profile
June 21, 2014, 02:58:31 AM
 #44

Weird......

I tried 14.4 AND 14.6 beta on
MSI 7850, on Windows 8.0 - Not a single bit of performance increase vs. sphminer mod

Anyone know what's the problem?

Did you delete and recreate the .bin files?

Wuh Im on windows. I thought the installer just overwrites the files.
MTJ151
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 213


View Profile
June 21, 2014, 04:50:24 AM
 #45

Well, tried it out on 14.6 driver and was getting accepted shares. Which I was not woth any other version of sgminer with 14.6

However, it appears that there maybe a problem with the drivers because if you check GPU-Z you will notice that the clock speeds don't change meaning you always running on default clocks.
jakecrow
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
June 21, 2014, 05:00:19 AM
 #46

So 14.6 drivers seem to lock clock speeds for some people (not me, who knows why). If you tried 14.6 and your clocks are locked I have a very easy fix for you. The bins I created below are made with 14.6 drivers, but will work fine with 14.4 installed. So, keep using (or revert to) 14.4, download this new miner, copy these bins into its folder and you should be good to go. Note these are standard settings, 8192 TC, 256 worksize, etc. These were made for a 280x, sorry I have no other cards to make bins with but some other nice person out there with other cards can do that.

Anyways link here (it's just the bins, don't worry):

https://mega.co.nz/#!5ZZ3QATZ!Tw3htWW-b-rCK0K8q9zC3Gd5eMqY5VSXS4hD4fUgYfg

Thanks a lot for your work on this new miner. I haven't run it long yet but the speed improvement is real. ~4.3 on X11 and ~3.1 on X13, for a 280x.
mika1977
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 148



View Profile
June 21, 2014, 07:47:45 AM
 #47

this bin for R270 https://dl.dropboxusercontent.com/u/58576741/x11modPitcairnglg2tc8128w256l4.bin work fine with me 40% up

Please help spread the word of the new client for PhenixCoin. Thank you for your support and happy mining!
thefrog
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


View Profile
June 21, 2014, 07:59:51 AM
 #48

this is no use for r9 270/270x , right ?

Yes tried it on 270x too.. No increase on hashrate.

No increase in speed at all...  280x

are you sure you run 14.6 (or latest beta on linux ?)

+1MHs / 280x on my side. and Server sees it too.
thefrog
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


View Profile
June 21, 2014, 08:01:43 AM
 #49

Weird......

I tried 14.4 AND 14.6 beta on
MSI 7850, on Windows 8.0 - Not a single bit of performance increase vs. sphminer mod

Anyone know what's the problem?

Did you delete and recreate the .bin files?

Wuh Im on windows. I thought the installer just overwrites the files.

The .bin files are created on start of sgminer. you should delete them (I do delete them prior to sgminer start everytime).
bullus
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


View Profile
June 21, 2014, 08:16:10 AM
 #50

So 14.6 drivers seem to lock clock speeds for some people (not me, who knows why). If you tried 14.6 and your clocks are locked I have a very easy fix for you. The bins I created below are made with 14.6 drivers, but will work fine with 14.4 installed. So, keep using (or revert to) 14.4, download this new miner, copy these bins into its folder and you should be good to go. Note these are standard settings, 8192 TC, 256 worksize, etc. These were made for a 280x, sorry I have no other cards to make bins with but some other nice person out there with other cards can do that.

Anyways link here (it's just the bins, don't worry):

https://mega.co.nz/#!5ZZ3QATZ!Tw3htWW-b-rCK0K8q9zC3Gd5eMqY5VSXS4hD4fUgYfg

Thanks a lot for your work on this new miner. I haven't run it long yet but the speed improvement is real. ~4.3 on X11 and ~3.1 on X13, for a 280x.

Thanks, will test the bins for x13 7950, should be the same as 280x(256,8192) i think.

btc 16LWhms487bzCxQWq5oeW8SMDPmU2rvQjf
wmr1988
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 45


View Profile
June 21, 2014, 08:39:27 AM
 #51

Weird......

I tried 14.4 AND 14.6 beta on
MSI 7850, on Windows 8.0 - Not a single bit of performance increase vs. sphminer mod

Anyone know what's the problem?

Did you delete and recreate the .bin files?

Wuh Im on windows. I thought the installer just overwrites the files.

The .bin files are created on start of sgminer. you should delete them (I do delete them prior to sgminer start everytime).

Yes I've deleted them. I tried both 14.4 and 14.6 beta but for some strange reason, it gives almost the EXACT hashrate as the last sph-sgminer with x11-mod kernal.

cryptoangel
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


View Profile
June 21, 2014, 08:41:36 AM
 #52

Weird......

I tried 14.4 AND 14.6 beta on
MSI 7850, on Windows 8.0 - Not a single bit of performance increase vs. sphminer mod

Anyone know what's the problem?

Did you delete and recreate the .bin files?

Wuh Im on windows. I thought the installer just overwrites the files.

The .bin files are created on start of sgminer. you should delete them (I do delete them prior to sgminer start everytime).

Yes I've deleted them. I tried both 14.4 and 14.6 beta but for some strange reason, it gives almost the EXACT hashrate as the last sph-sgminer with x11-mod kernal.



Yeah, I also got no improvement on my 280x.

Walrusbonzo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 634


View Profile
June 21, 2014, 08:43:22 AM
 #53

Windows 8.1 here with a 7950.

Went from 2.6MH/s to 3.6MH/s.  Grin
-Blueraiven-
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 55

Small Miner!!!


View Profile
June 21, 2014, 08:44:58 AM
 #54

Do 14.6 drivers capable to run 6 GPU's in win8.1? I've already tried to install but only 5 GPU's are running okay, can't get rid of code 43 error for the 6th gpu. Any clue?
atp1916
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 854



View Profile
June 21, 2014, 08:54:54 AM
 #55

Do 14.6 drivers capable to run 6 GPU's in win8.1? I've already tried to install but only 5 GPU's are running okay, can't get rid of code 43 error for the 6th gpu. Any clue?

https://litecointalk.org/index.php?topic=11761.0

Link doesn't appear to be working for the 14.6 modded .infs.  Perhaps someone will come along with a mirror.
Dowper
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 134


View Profile
June 21, 2014, 08:59:33 AM
 #56


2850KH/s with this .bin and 14.4 drivers. 30% improvement for me, with the old miner - 2200KH/s.
cryptoangel
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


View Profile
June 21, 2014, 09:06:43 AM
 #57

Anyone have a .bin file for HD 6970 currently getting 1.6mhs.

Eastwind
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 896



View Profile
June 21, 2014, 09:20:28 AM
 #58

So 14.6 drivers seem to lock clock speeds for some people (not me, who knows why). If you tried 14.6 and your clocks are locked I have a very easy fix for you. The bins I created below are made with 14.6 drivers, but will work fine with 14.4 installed. So, keep using (or revert to) 14.4, download this new miner, copy these bins into its folder and you should be good to go. Note these are standard settings, 8192 TC, 256 worksize, etc. These were made for a 280x, sorry I have no other cards to make bins with but some other nice person out there with other cards can do that.

Anyways link here (it's just the bins, don't worry):

https://mega.co.nz/#!5ZZ3QATZ!Tw3htWW-b-rCK0K8q9zC3Gd5eMqY5VSXS4hD4fUgYfg

Thanks a lot for your work on this new miner. I haven't run it long yet but the speed improvement is real. ~4.3 on X11 and ~3.1 on X13, for a 280x.

I used this bin and it increase my 7970 card hash rate from 2500 to 3200MH/s.

Is it possible for you to create a X13 bin?
gmerk
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 37


View Profile
June 21, 2014, 09:55:07 AM
 #59


This worked for me:
14.4 or previous -> DDU -> 14.6 -> make your .bins (lots of them  Smiley ) -> DDU -> 14.4 -> enjoy...

I use a 7790 (seven-seven-nine-zero, a bit weak I know, but only ~70W).
With 14.6 it went from 1.2MH/s to 1.8MH/s but with locked memory clock (core clock not locked).
I removed 14.6, kept the .bin files, reinstalled 14.4 and everything is fine.
If I recreate the .bin with 14.4 I get my old low hashrates again...

Yesterday, someone said something about putting 14.6 opencl files (dlls?) in sgminer folder, and then compile the bin files (start sgminer).
I tried a bit, but couldn't figure it out...

barryzand
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518


Growcoin Developer


View Profile
June 21, 2014, 10:16:34 AM
 #60

I really would like a version wich helps improvement on the HD5xxx and HD6xxx cards....  Roll Eyes
Pages: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!