Bitcoin Forum
September 20, 2021, 11:58:41 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 [929] 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 ... 1429 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v15.0 (Windows/Linux)  (Read 6583785 times)
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 602



View Profile
January 04, 2018, 10:00:57 PM
 #18561

i have a rig with 12 GPUS (rx580 4GB) and there is a problem with remote status report and management
it takes long time (>40s) to report status even in localhost(127.0.0.1).
and because of the delay EthMan can not get result in time.


Is anyone else having this problem?






I have the same problem, but it only happens with the first rig listed in EthMan,  rig_0. The other two miners listed below it in the same EthMan instance are reporting fine. The timeout for the first rig was also present on v10.2 with the Crimson Relive 17.11.4 drivers. It makes no difference if EthMan is running on that rig or another rig. It seems the connection is dropped intermittently on the first rig. I noticed in the Opitions.ini, the [rig_0] password will remove the quotation marks before and after the password, even if I put them back. I don't know if it's related to that since I also tried running it without a password and the same thing happens. All the rigs are running the same v3.7 of EthMan.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1632182321
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632182321

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632182321
Reply with quote  #2

1632182321
Report to moderator
1632182321
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632182321

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632182321
Reply with quote  #2

1632182321
Report to moderator
papampi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 140


Linux FOREVER! Resistance is futile!!!


View Profile
January 04, 2018, 10:58:26 PM
 #18562

Any linux versions for 10.3 ?
Cant find it in mega or drive.

Edit: just saw that it will be available soon.

boregepco
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
January 04, 2018, 11:20:05 PM
 #18563

Hi,

I have rigs with a RX480 and rigs with a RX570 cards.
Now they are with a 9.14.10.01293.Crimson BETA drivers.

Is this the best driver for them?

10x
nin3tin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 142
Merit: 101


View Profile
January 04, 2018, 11:36:32 PM
 #18564

v10.3:

- added support for Adrenalin drivers (GPU sorting, fan/temperature/clocks management).
- fixed issue with possible GPU crash during miner shutdown.
- now miner shows PCI bus number for every GPU.
- a few minor improvements.
- EthMan: some bug fixes and minor improvements.

PS. Linux version will be available in a few days.

Can you add default use of compute in adrenalin driver, or a 0/1 option to disable/enable. With multiple rigs it can take time to individually change and restart the driver from graphic to compute.
kemodolcy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
January 05, 2018, 12:03:22 AM
 #18565

V10.3 just awesome  Kiss , Hash rate increase by 5-7 % 
VeritasinPopulus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
January 05, 2018, 02:03:35 AM
 #18566

V10.3 just awesome  Kiss , Hash rate increase by 5-7 % 

Mind giving more details? Your hash before and after and what cards?
neweggslave23
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
January 05, 2018, 02:17:55 AM
 #18567

anyone have temp and fan working in claymore 10.3?

i'm on AMD v 17.12.2, it's currently not showing anything.

Grinner888
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
January 05, 2018, 02:52:13 AM
 #18568

Claymore,

is v 10.2 having issues with afterburner 4.4.2? I always get temperature control thread hangs, restarting miner. this issue does not happen when using afterburner 4.4.0. did you fix in v 10.3? I am also using blockchain drivers
igotfits
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 298
Merit: 100


View Profile
January 05, 2018, 02:56:45 AM
 #18569

Claymore,

is v 10.2 having issues with afterburner 4.4.2? I always get temperature control thread hangs, restarting miner. this issue does not happen when using afterburner 4.4.0. did you fix in v 10.3? I am also using blockchain drivers


had the same issue, reinstalled afterburner and problem stopped. But only had this issue on my AMD cards.

Anyone have any idea if the latest driver from AMD can be used?: Adrenalin Edition 17.12.2 Optional

anyone have temp and fan working in claymore 10.3?

i'm on AMD v 17.12.2, it's currently not showing anything.



If nothing is showing up thats driver issues.
I had the same issue and reinstalled my AMD drivers and afterburner after and they came back.
neweggslave23
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
January 05, 2018, 03:04:04 AM
 #18570

Claymore,

is v 10.2 having issues with afterburner 4.4.2? I always get temperature control thread hangs, restarting miner. this issue does not happen when using afterburner 4.4.0. did you fix in v 10.3? I am also using blockchain drivers


had the same issue, reinstalled afterburner and problem stopped. But only had this issue on my AMD cards.

Anyone have any idea if the latest driver from AMD can be used?: Adrenalin Edition 17.12.2 Optional

anyone have temp and fan working in claymore 10.3?

i'm on AMD v 17.12.2, it's currently not showing anything.



If nothing is showing up thats driver issues.
I had the same issue and reinstalled my AMD drivers and afterburner after and they came back.

From what i read, older version of v17 works on 10.2, 10.3 suppose to fix it? I'm not seeing the fix, anyone on 17.12.2 and it's showing temp and fan?
igotfits
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 298
Merit: 100


View Profile
January 05, 2018, 03:18:00 AM
 #18571

Claymore,

is v 10.2 having issues with afterburner 4.4.2? I always get temperature control thread hangs, restarting miner. this issue does not happen when using afterburner 4.4.0. did you fix in v 10.3? I am also using blockchain drivers


had the same issue, reinstalled afterburner and problem stopped. But only had this issue on my AMD cards.

Anyone have any idea if the latest driver from AMD can be used?: Adrenalin Edition 17.12.2 Optional

anyone have temp and fan working in claymore 10.3?

i'm on AMD v 17.12.2, it's currently not showing anything.



If nothing is showing up thats driver issues.
I had the same issue and reinstalled my AMD drivers and afterburner after and they came back.

From what i read, older version of v17 works on 10.2, 10.3 suppose to fix it? I'm not seeing the fix, anyone on 17.12.2 and it's showing temp and fan?

i wasnt aware we can use anything in the 17s, ive been forced to use the blockchain drivers to keep my system stable.
igotfits
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 298
Merit: 100


View Profile
January 05, 2018, 03:21:22 AM
 #18572

V10.3 just awesome  Kiss , Hash rate increase by 5-7 %  

Cards? what are u updating from?

i noticed no difference, 5% is a ton.

igotfits
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 298
Merit: 100


View Profile
January 05, 2018, 03:25:30 AM
 #18573

anyone have temp and fan working in claymore 10.3?

i'm on AMD v 17.12.2, it's currently not showing anything.



question can u control the OC with those drivers?

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Radeon-Software-Crimson-ReLive-Edition-Beta-for-Blockchain-Compute-Release-Notes.aspx
neweggslave23
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
January 05, 2018, 03:38:15 AM
 #18574

anyone have temp and fan working in claymore 10.3?

i'm on AMD v 17.12.2, it's currently not showing anything.



question can u control the OC with those drivers?

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Radeon-Software-Crimson-ReLive-Edition-Beta-for-[Suspicious link removed]pute-Release-Notes.aspx

yes, i ditched afterburner, since it won't unlock voltage control. I use their wattman interface to undervolt and overclock.
cryptoillusion1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 82
Merit: 0


View Profile
January 05, 2018, 03:39:09 AM
 #18575

V10.3 just awesome  Kiss , Hash rate increase by 5-7 %  

Cards? what are u updating from?

i noticed no difference, 5% is a ton.



I noticed no difference ...using the blockchain driver

also it states "now miner shows PCI bus number for every GPU" - cannot see this - How to get it
noviceminer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 0


View Profile
January 05, 2018, 05:12:50 AM
 #18576

https://i.imgur.com/IHGiV0v.png

Has anyone experienced this ? "Nvidia 1070 Ti cant be removed or unplugged". Tried using 388.10 to 388.71 and nothing worked. Cards set to stock settings, changed drivers, risers, PCI-e ports, PSU is at 80% use so no overload there.

What could cause such an issue ?

Any help is appreciated.
crypper
Member
**
Offline Offline

Activity: 239
Merit: 12


View Profile
January 05, 2018, 08:50:38 AM
 #18577



Has anyone experienced this ? "Nvidia 1070 Ti cant be removed or unplugged". Tried using 388.10 to 388.71 and nothing worked. Cards set to stock settings, changed drivers, risers, PCI-e ports, PSU is at 80% use so no overload there.

What could cause such an issue ?

Any help is appreciated.

How do you think this problem is related to claymore?
noviceminer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 0


View Profile
January 05, 2018, 09:00:34 AM
 #18578

Happens while mining with claymore
crypper
Member
**
Offline Offline

Activity: 239
Merit: 12


View Profile
January 05, 2018, 09:07:48 AM
 #18579

Happens while mining with claymore
Have you tried different miners?
noviceminer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 0


View Profile
January 05, 2018, 09:21:59 AM
 #18580

Yes all of them give same issue but I got it first while running Claymore
Pages: « 1 ... 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 [929] 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 ... 1429 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!