Bitcoin Forum
November 19, 2018, 08:36:30 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 »
  Print  
Author Topic: Bitmain Announces the Antminer R4 and APW5 Power Supply, Designed for Silence  (Read 68718 times)
GWhisper
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120
Merit: 100


View Profile
February 24, 2017, 01:11:45 AM
 #721

Here's a screen grab from the miner. I've tried with only 1 hashboard connected and have also swapped the IO channels. Perhaps the temps are a bit low.

http://imgur.com/a/LB9JL
1542616590
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542616590

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542616590
Reply with quote  #2

1542616590
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542616590
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542616590

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542616590
Reply with quote  #2

1542616590
Report to moderator
qctechno
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 307
Merit: 250


View Profile
February 24, 2017, 01:18:05 AM
 #722

Red led blinking on the bad board ? Should be steady when full hashing, blinking when initialized.
Mine didn't light up until it was warm enough.
You can try a hairdryer to warm the bad board and reboot it. Watch if led's have some activities ... if not you're probably screw.

Edit: your board is detected but not hashing. My problem was board not detected at all .

beltsniffer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 277
Merit: 250


View Profile
February 24, 2017, 04:07:01 AM
 #723

I have this random problem on one of the boards too. How's your temperature?
It's a little high around 93 chip temp, but that doesn't seem to be what causes it. The temp seems to be in the same range when it's running without incident. It's the autotune batch so there's not much I can do with the fan speed. It's in the garage where the ambient temp is around 40-50F, depending on the day. It'll go to Oregon mines when the outside temps start rising come summer.

My R4B1 didn't like cold air intake. Board temp was ok but one board just keep failing.
I planned to heat my crawl place under my house with it but can't because of cold air (5-10C ).
I move it into my house at higher ambient and this fixed my problem.

Below 20C , didn't run or badly. Higher ambient temp is ok.  

What's your intake temperature ?

It was in the house when I first booted it up to set it up. I keep it at 68F here. It booted up with one board bad. So I don't think the ambient temp is the problem.
GWhisper
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120
Merit: 100


View Profile
February 24, 2017, 07:56:14 AM
 #724

Here's a screen grab from the miner. I've tried with only 1 hashboard connected and have also swapped the IO channels. Perhaps the temps are a bit low.

http://imgur.com/a/LB9JL

I don't think it's heat related. I had my second R4 heat output aimed at the intake of the faulty R4, I let them run for 10-15 minutes and then rebooted the faulty unit - no change. I guess I've got the triple hit, both R4's failed, I sent both back for warranty and now one of the repaired units has lost a hashboard. My miners operate in a datacenter which is kept at 20c.

Guys give the R4's a miss, it's going to cost me another $120 to send this unit back, so I've spent $360 on freight to get 1 solid weeks worth of mining. On the other hand my T9's have been mining away without a single hiccup. I guess it's only time until the other R4 fails.
tbonetony
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 446
Merit: 250


No zuo no die why you try, u zuo u die dont be shy


View Profile
February 24, 2017, 07:49:37 PM
 #725

Here's a screen grab from the miner. I've tried with only 1 hashboard connected and have also swapped the IO channels. Perhaps the temps are a bit low.

http://imgur.com/a/LB9JL

I don't think it's heat related. I had my second R4 heat output aimed at the intake of the faulty R4, I let them run for 10-15 minutes and then rebooted the faulty unit - no change. I guess I've got the triple hit, both R4's failed, I sent both back for warranty and now one of the repaired units has lost a hashboard. My miners operate in a datacenter which is kept at 20c.

Guys give the R4's a miss, it's going to cost me another $120 to send this unit back, so I've spent $360 on freight to get 1 solid weeks worth of mining. On the other hand my T9's have been mining away without a single hiccup. I guess it's only time until the other R4 fails.

This is really unbearably terrible. Sorry to hear that.

Customizable full-featured crypto trading platform in development. Asking for demo if interested.







I offer private S9 rental for various length: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1708351.0
HagssFIN
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1078
Merit: 1237


Electrical engineer (B.E.). Mining since 2014.


View Profile WWW
February 24, 2017, 07:59:40 PM
 #726

I too had to pay 70 EUR (EMS delivery) to ship my batch4 R4 for repair after second hash board failed.
It's irritating that they can't cover it (the 70 EUR shipment).
I'm already losing my money by not having the miner mining and then I have to pay the shipping too.

Marvell1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1000


View Profile
February 25, 2017, 03:48:57 PM
 #727

sent mine back for repair at thier cost they sent me a 'repaired' unit
that stopped hashing after one week.  nothing shows up on status screens after
multiple reboots i think the controller is bad as well as the boards
and of couse thier support is so slow sent an email with screen shots thuraday no response
dogjunior
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 396
Merit: 250


View Profile
February 28, 2017, 05:35:07 AM
 #728

Got back a repaired R4.  The top chain is not reporting temps and has two bad chips. It is still hashing at 8GH/s. So is this within the operating parameters that Bitmain tolerates? Kind of sucks to not get a 100% repaired R4.
powrslave
Member
**
Offline Offline

Activity: 117
Merit: 10


View Profile WWW
March 02, 2017, 12:44:44 AM
 #729

How often do you guys reboot R4?
Does it matter?
Brob12321
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602
Merit: 500


View Profile
March 02, 2017, 01:01:45 AM
 #730

With the difficulty rising nearly exponentially is anyone really making money with this miner?  Doing the calculations it seems literally impossible to be profitable.
NotFuzzyWarm
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1624
Merit: 1134


Evil beware: We have waffles!


View Profile
March 02, 2017, 01:36:09 AM
 #731

How often do you guys reboot R4?
Does it matter?
For me, especially with any auto-tune Ant -- only when needed because sustained hash rate dropped substantially. If using miner software like Awesome Miner try restarting just CGminer - not the Bitmain GUI soft-reboot of the whole controller. Should skip the normal initialization needed.

For my s7's and older s9's is good to reboot every month or so. I've noticed that all of my ants from at least s5's get - odd - after 30-50 days. Seem to run fine but things like HW errors gets stuck, maybe hash rates drops several %. Reboot and all is well again.

For bitcoin to succeed the community must police itself - Joshua Zipkin aka Joshua Alexander leaked AMT A1 miner skype chats
How a miner mfgr SHOULD operate: HaggsFIN trip to Canaan My info useful? Donations welcome! 1Fuzzyk398kDWVjuC5qPX5v6CjSkvbgAbd
-Support Sidehacks miner development. Donations to:   1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr
VRobb
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1050
Merit: 509


I'm in BTC XTC


View Profile
March 02, 2017, 03:28:06 AM
 #732

Funny you'd say that, notfuzzy... my R4 stopped sending shares to the pool after 56 days though the gui showed the pool was alive and all was apparently well.  Soft reboot got it sending shares to the pool again. I figured it was a register of some sort overflowing and  halting the code somewhere in there.  Amateur hour if you ask me.  Tongue

I don't believe in superstition because it's bad luck
In Hotels, I prefer the 13thF1oor6CAwyzyxXPNnRvu3nhhYeqZdc
These aren't the Droids you're looking for: S5 & S7 (Sold), R4B2, R4B4 (RIP),S9-13.5 & S9r-11.5
VRobb
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1050
Merit: 509


I'm in BTC XTC


View Profile
March 02, 2017, 04:53:55 PM
 #733

Hey, you guys see that Bitmain is handing out coupons for buyers of certain batches of the S9?  We buyers of flaky R4's should be close behind, no?

I don't believe in superstition because it's bad luck
In Hotels, I prefer the 13thF1oor6CAwyzyxXPNnRvu3nhhYeqZdc
These aren't the Droids you're looking for: S5 & S7 (Sold), R4B2, R4B4 (RIP),S9-13.5 & S9r-11.5
IITravel01
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 325
Merit: 250


View Profile
March 02, 2017, 07:43:08 PM
 #734

Neither of my browsers will log on to www.bitmaintech.com (both state the site is unsafe), anyone else having this problem?
Micky25
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 970
Merit: 1000



View Profile
March 02, 2017, 07:46:12 PM
 #735

The reason behind that coupons is probably not to make good on the customer, but to leverage sales.

R4=100% failure rate? Coupons for everyone then!  Smiley

Hey, you guys see that Bitmain is handing out coupons for buyers of certain batches of the S9?  We buyers of flaky R4's should be close behind, no?
lightfoot
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1666
Merit: 1041


I fix broken miners. And make holes in teeth :-)


View Profile
March 03, 2017, 10:48:06 PM
 #736

Neither of my browsers will log on to www.bitmaintech.com (both state the site is unsafe), anyone else having this problem?
Looks like an expired cert on their side. Oops.

Meantime question: Would it be worth my looking into these things to see if they can be fixed stateside?
aarons6
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1004


View Profile
March 04, 2017, 03:23:59 AM
 #737

Neither of my browsers will log on to www.bitmaintech.com (both state the site is unsafe), anyone else having this problem?

seems they changed their domain?
try this https://shop.bitmain.com/main.htm?lang=en
NotFuzzyWarm
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1624
Merit: 1134


Evil beware: We have waffles!


View Profile
March 04, 2017, 05:21:00 AM
 #738

or just type in Bitmain.com

For bitcoin to succeed the community must police itself - Joshua Zipkin aka Joshua Alexander leaked AMT A1 miner skype chats
How a miner mfgr SHOULD operate: HaggsFIN trip to Canaan My info useful? Donations welcome! 1Fuzzyk398kDWVjuC5qPX5v6CjSkvbgAbd
-Support Sidehacks miner development. Donations to:   1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr
HagssFIN
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1078
Merit: 1237


Electrical engineer (B.E.). Mining since 2014.


View Profile WWW
March 04, 2017, 02:39:02 PM
 #739

Well my faulty R4 is now fixed and on the way back to my place. Fedex has it in Cologne (Germany) at the moment.
No details about what was repaired though.

hall85296
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
March 04, 2017, 06:49:48 PM
 #740

I have a question about shipping an R4 back to bitmain for warranty work because it has stopped hashing on the bottom board.  When returning for warranty work do i have to pay any duties or taxes going into Hong Kong?  Also does any one have a sample shipping label you could share with me? When trying to add "TUNG-D INTERNATIONAL DEVELOPMENT LIMITED Warehouse No.3811" to the company name on UPS it cuts it off and i just want to make sure it does not get lost in the mail.   this whole process is a pain for a miner that is only 60 days old. 

 
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!