Bitcoin Forum
April 17, 2021, 12:45:09 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 [121] 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 ... 296 »
  Print  
Author Topic: EWBF's CUDA Zcash miner  (Read 2162676 times)
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2996
Merit: 3158



View Profile
April 24, 2017, 12:36:29 AM
 #2401

0.3.3b

1080 - TDP 55%, GPU @ 1550-1600 MHz, Mem @ 8670, ~790 mV

av. 472 Sol/s @ 109W - 4.33 Sol/W

core 40°C (custom loop, ambient 25°C)

daily average 0.22% rejects

these are good numbers

I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
1618663509
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1618663509

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1618663509
Reply with quote  #2

1618663509
Report to moderator
1618663509
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1618663509

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1618663509
Reply with quote  #2

1618663509
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1618663509
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1618663509

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1618663509
Reply with quote  #2

1618663509
Report to moderator
1618663509
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1618663509

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1618663509
Reply with quote  #2

1618663509
Report to moderator
agente
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 235
Merit: 100


View Profile
April 24, 2017, 03:47:17 AM
 #2402

What about fee dev control? (--fee)
Is it possible to set it to 0?
axman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
April 24, 2017, 08:04:20 AM
 #2403

Is there any score with 1080ti ?

One of my rigs has two Zotech Geforce 1080ti FE cards (EWBF 0.3.3b):

Total rig power draw: 346W, total hash rate: 1272 Sol/s (3.67 Sols/W)

GPU0: 148w @ 641 sols (4.33 Sols/W)
GPU1: 151W @ 631 sols (4.17 Sols/W)

Afterburner: 60% Power, +240 Core Clock, -300 Memory Clock, Fans @ 60%, GPU Temps 56°C and 47°C



May I know how to set percentage of power consumption? There is no clue in the Help text file.
CCNZ
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
April 24, 2017, 08:31:27 AM
 #2404

What about fee dev control? (--fee)
Is it possible to set it to 0?

In CM's miner, if you set the fee to zero it is going to speed down, so from your perspective, it does not matter at all. But with EWBF's miner, it doesn't
Because of this ideology, I will always have the FEE option enabled for EWBF, besides, he is creating a badass miner for the efficient NV cards.

Think about it.
wck
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
April 24, 2017, 08:42:00 AM
 #2405

What about fee dev control? (--fee)
Is it possible to set it to 0?

In CM's miner, if you set the fee to zero it is going to speed down, so from your perspective, it does not matter at all. But with EWBF's miner, it doesn't
Because of this ideology, I will always have the FEE option enabled for EWBF, besides, he is creating a badass miner for the efficient NV cards.

Think about it.

I have even written my own miner before to avoid a fee, although it was 5% I believe.   However, EWBF's miner is good enough that I really don't mind the 2% fee. 
axman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
April 24, 2017, 09:50:45 AM
 #2406

Working fine with Suprnova pool.

 GTX 1080 : TDP 56% Core + 187 Memory + 550 = 312 Sol/s average
 GTX 1070 : TDP 65% Core + 200 Memory + 650 = 255 Sol/s average
I have 1080 and 1070 on suprnova too.

1080 TDP 75% +420 mem - 510 sol on 0.3.3b - 135w per gpu - Gigabyte extreme gaming custom watercooled :-)

What do you mean +550 and +650? It's core memory increase so much?
Jay13ird
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
April 24, 2017, 01:17:43 PM
 #2407

Can you add a feature were if you get a gpu error the miner restarts?
mr.hump
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
April 24, 2017, 03:47:10 PM
 #2408

Hello there! Grin

First wanna say TY for dev for thise miner!!! Its really important for me, because im only my first 24h in mining and this is firs miner that i was able to figure out what to do)

I really need help from you, guys to anderstand what is going on!
I have my msi 1070 armor, and now trying to understand 1 thing - can i actually get $2.84/day as "WHat to mine" culc says for mining ZEC.
Now im mining ZEC on suprnova and miner shows me 450 sol (some OC). In *.bat file im using standart setting wich is "miner --server zec.suprnova.cc --user ***.q1 --pass q1 --port 2142".

I allready mined for 22 hours=0.02624205 ZEC, so simmple culc and i figere that in 24 hours i will have 0.028627691 ZEC = 0.00158712 BTC (best exchange in poloneix now). So it is 1.91$ per day!!! I probably missing something, i'm shure!! I tried before nicehash automatic mining and it shows me in stayistic that i will have 65$/month = 2.16$/day.
So:
1. Using gtx 1070;
2. EWBF's CUDA Zcash miner Version 0.3.3b. (miner shows 450 sol) ""miner --server zec.suprnova.cc --user ***.q1 --pass q1 --port 2142""
3. Mining on suprnova pool
The question is:
1. Let me know if i missing smthg in my culculations;
2. Is it fine to have 1.91$/day with my rig?
3. what i need to change in miner settings to get more profit?

Screenshots of working miner with standart settings
http://imgur.com/a/eOEpg

Screenshots of working miner with difficult set to 16
http://imgur.com/a/yZog7

Really TY you guys for answers and whaiting for them with patience! Because need to decide asap to buy or not to buy new rig)

sublimus
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 240
Merit: 100


View Profile
April 24, 2017, 05:13:43 PM
 #2409

Hello there! Grin

First wanna say TY for dev for thise miner!!! Its really important for me, because im only my first 24h in mining and this is firs miner that i was able to figure out what to do)

I really need help from you, guys to anderstand what is going on!
I have my msi 1070 armor, and now trying to understand 1 thing - can i actually get $2.84/day as "WHat to mine" culc says for mining ZEC.
Now im mining ZEC on suprnova and miner shows me 450 sol (some OC). In *.bat file im using standart setting wich is "miner --server zec.suprnova.cc --user ***.q1 --pass q1 --port 2142".

I allready mined for 22 hours=0.02624205 ZEC, so simmple culc and i figere that in 24 hours i will have 0.028627691 ZEC = 0.00158712 BTC (best exchange in poloneix now). So it is 1.91$ per day!!! I probably missing something, i'm shure!! I tried before nicehash automatic mining and it shows me in stayistic that i will have 65$/month = 2.16$/day.
So:
1. Using gtx 1070;
2. EWBF's CUDA Zcash miner Version 0.3.3b. (miner shows 450 sol) ""miner --server zec.suprnova.cc --user ***.q1 --pass q1 --port 2142""
3. Mining on suprnova pool
The question is:
1. Let me know if i missing smthg in my culculations;
2. Is it fine to have 1.91$/day with my rig?
3. what i need to change in miner settings to get more profit?

Screenshots of working miner with standart settings
http://imgur.com/a/eOEpg

Screenshots of working miner with difficult set to 16
http://imgur.com/a/yZog7

Really TY you guys for answers and whaiting for them with patience! Because need to decide asap to buy or not to buy new rig)



1.
2.Dont bother too much with revenu discrepancies, they never are the same.
3.450 S/s is not bad but with EWBF you should get around 480 H/s - - Clock +100  Mem +495

patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2240
Merit: 1070


View Profile WWW
April 24, 2017, 06:04:36 PM
 #2410

Hi,
I've added support for the EWBF Zcash miner in the latest development version of Awesome Miner.
The API of the EWBF miner is a bit limited at the moment. Would it be possible to extend it to also include the following:
  • Mining uptime (time since the process started)
  • Current pool and worker
  • Average hashrate, in addition to current

Thanks!

Awesome Miner - Complete solution to manage and monitor mining operations of ASIC, GPU and CPU miners
Optimized Antminer firmware - Increased hashrate, improved power efficiency and more features. For S9, S9i, S9j, T9+, L3+, S17, S17 Pro, S17+, T17, T17+
Up to 200,000 miners | Notifications | Native overclocking | Profit switching | Customizable rules | API | Windows application | Mobile web
bittawm
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 1066



View Profile
April 24, 2017, 10:22:28 PM
 #2411

please help guys

was mining great for a week

now this happens:

http://imgur.com/a/n2jPA

my miner opens and closes really fast

Rent my sig space. PM me
zer0k
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250


View Profile WWW
April 24, 2017, 11:10:06 PM
 #2412

please help guys

was mining great for a week

now this happens:

http://imgur.com/a/n2jPA

my miner opens and closes really fast

Your command prompt is running from c:\windows\system32
You need to call miner.exe from the directory it is saved in

mdizzlebizzle
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
April 25, 2017, 07:56:22 AM
 #2413

Hey guys,

So I've been running into this issue now for the past few days and I cant seem to get around it:

http://imgur.com/a/xdIJH

I'm running 6 GTX 1070 with the latest drivers and I'm using version 0.3.3b for the miner. I've searched through this thread and saw a suggestion to try--solver 1 or 2 but had no luck there. Also, in order to even get this to run I have essentially underclock both the core and memory drastically..if I dont, I'll get the same error immediately. I have a log of this if anyone wants to take a look.

I'd really appreciate any help!

Thanks
bittawm
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 1066



View Profile
April 25, 2017, 10:09:15 AM
 #2414

please help guys

was mining great for a week

now this happens:

http://imgur.com/a/n2jPA

my miner opens and closes really fast

Your command prompt is running from c:\windows\system32
You need to call miner.exe from the directory it is saved in

sorry guys how the hell do i fix this?

Rent my sig space. PM me
EWBF_
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 198
Merit: 160


View Profile
April 25, 2017, 12:05:12 PM
 #2415

Hi,
I've added support for the EWBF Zcash miner in the latest development version of Awesome Miner.
The API of the EWBF miner is a bit limited at the moment. Would it be possible to extend it to also include the following:
  • Mining uptime (time since the process started)
  • Current pool and worker
  • Average hashrate, in addition to current

Thanks!
Hi, Yes i will add additional data. Thank you.

please help guys

was mining great for a week

now this happens:

http://imgur.com/a/n2jPA

my miner opens and closes really fast
Hi, you can try to add the full path to the file name, for example C:\blah\blah\miner.exe and make sure that the file exists in the directory.

Hey guys,

So I've been running into this issue now for the past few days and I cant seem to get around it:

http://imgur.com/a/xdIJH

I'm running 6 GTX 1070 with the latest drivers and I'm using version 0.3.3b for the miner. I've searched through this thread and saw a suggestion to try--solver 1 or 2 but had no luck there. Also, in order to even get this to run I have essentially underclock both the core and memory drastically..if I dont, I'll get the same error immediately. I have a log of this if anyone wants to take a look.

I'd really appreciate any help!

Thanks


Hi, here is can be a lot of reason for this behaviour, software problem: miner, driver, etc, hardware problem: bad raiser, bad gpu or weak power supply.
Try running multiple miner instances and distributing all the gpus between these instances, this will give you an answer whether this error is related to a specific gpu or not.
guytechie
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 656
Merit: 500


View Profile
April 25, 2017, 01:19:11 PM
 #2416

For those who are getting Win32/Skeeyah.A!bit virus detected when downloading this miner, you're probably downloading from the 0.3.2.  Try downloading from the Mega link instead - it has the latest 0.3.3 (Google Drive link only has 0.3.2).

I was also getting this detection.  This detection doesn't look like the typical "it's a crypto coin miner" detection.  Skeeyah.A!bit seem to have unwanted behaviors, so be careful!

When I downloaded 0.3.2 from Google Drive (I thought that was the latest), it got triggered.  When I went to the Mega link, I noticed there was a newer version, but it didn't trigger the detection.  I also downloaded the 0.3.2 version from the Mega link to see if it triggered the detection and it did.

So it seems either the previous versions were infected or they are being falsely detected.  Either way, I'm not chancing it.  0.3.3 didn't trigger the virus detection.

Just a PSA.

Put something in my tip jar if I made your day. Smiley
BTC:
1MkmBHDjonAFXui6JEx9ZmEemfMtUo9Cmu
duboisi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 202
Merit: 100


View Profile
April 25, 2017, 03:07:06 PM
 #2417

Hey guys,

So I've been running into this issue now for the past few days and I cant seem to get around it:

http://imgur.com/a/xdIJH

I'm running 6 GTX 1070 with the latest drivers and I'm using version 0.3.3b for the miner. I've searched through this thread and saw a suggestion to try--solver 1 or 2 but had no luck there. Also, in order to even get this to run I have essentially underclock both the core and memory drastically..if I dont, I'll get the same error immediately. I have a log of this if anyone wants to take a look.

I'd really appreciate any help!

Thanks

Code: 77 -- Check yr GPU memory (one card at a time). Try using MemtestG80 and test for at least 4096mb video ram.
sublimus
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 240
Merit: 100


View Profile
April 25, 2017, 04:09:52 PM
 #2418

Hey guys,

So I've been running into this issue now for the past few days and I cant seem to get around it:

http://imgur.com/a/xdIJH

I'm running 6 GTX 1070 with the latest drivers and I'm using version 0.3.3b for the miner. I've searched through this thread and saw a suggestion to try--solver 1 or 2 but had no luck there. Also, in order to even get this to run I have essentially underclock both the core and memory drastically..if I dont, I'll get the same error immediately. I have a log of this if anyone wants to take a look.

I'd really appreciate any help!

Thanks

Code: 77 -- Check yr GPU memory (one card at a time). Try using MemtestG80 and test for at least 4096mb video ram.

Did you try unticking   -Unlock voltage control  and  -Unlock voltage monitoring?
1070's become unstable when they are ticked.

MohBTC
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
April 25, 2017, 05:36:47 PM
 #2419

Nice miner  Smiley gives me 36 sol/sec on my 940MX laptop GPU. Nice work and waiting for further optimizations Smiley
mdizzlebizzle
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
April 26, 2017, 01:14:50 AM
 #2420

Hi, here is can be a lot of reason for this behaviour, software problem: miner, driver, etc, hardware problem: bad raiser, bad gpu or weak power supply.
Try running multiple miner instances and distributing all the gpus between these instances, this will give you an answer whether this error is related to a specific gpu or not.

Code: 77 -- Check yr GPU memory (one card at a time). Try using MemtestG80 and test for at least 4096mb video ram.

Did you try unticking   -Unlock voltage control  and  -Unlock voltage monitoring?
1070's become unstable when they are ticked.
http://img4.hostingpics.net/pics/816136voltagecontrol.jpg

Guys, thank you for taking the time to help!! Great community and great mining software. With your support and suggestions I was able to determine that I apparently had a faulty card causing all 6 to crash. Now I am able run with 5 GTX 1070s until my 6th gets replaced at ~415 sols/s...time to tweak the cards to squeeze more hash!

http://imgur.com/a/NWgMp
Pages: « 1 ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 [121] 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 ... 296 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!