Bitcoin Forum
December 12, 2018, 02:13:00 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 [105] 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 ... 298 »
  Print  
Author Topic: EWBF's CUDA Zcash miner  (Read 2144079 times)
nocab72
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
March 16, 2017, 09:49:47 PM
 #2081

ETH or LBRY is more profitable atm anyway  Grin (been months i haven't nvidia mined ETH, god it feels weird  Shocked )

@nvidia ETH - same!  WTF Claymore8.1!!!  Shocked  last version I had used was 7.3 
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1544580780
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544580780

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544580780
Reply with quote  #2

1544580780
Report to moderator
m1n1ngP4d4w4n
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100

CryptoLearner


View Profile
March 18, 2017, 05:16:11 PM
 #2082

75$ zcash, how happy im to be a nvidia miner  Grin

BTC - 1B1RBYkzxiTmrbnFe2vj8EaNPSYftW8186 for tips Wink
newmz
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 373
Merit: 250


The road of excess leads to the palace of wisdom


View Profile
March 18, 2017, 05:22:36 PM
 #2083

So ZEC has just jumped in price so I've dusted off the ZEC miners.

Using claymore in Linux for my AMD rigs but when I tried the latest EWBF on my 1070 - flypool seemed to be ignoring the shares. EWBF was reporting shares accepted but flypool kept saying 0% shares on my 1070.

I switched to excavator to try it out and then the shares rate just jumped up.

Anyone esle notice this? EWBF reporting accepted shares but flypool "ignoring" them. Or was I just being impatient and had to wait a few hours for flypool's stats to catch up?

Crypto currency enthusiast and miner since 2015. Mined approx 200 ETH during 2016 and 2017 and sold it at approximately $US40 each. Then I watched it reach $1000+ each. If anyone bothers to read this stuff pay attention to this: HODL HODL HODL HODL HODL HODL

I started mining with 1 AMD 7950 and 1 R9-280X. Then I gradually built my AMD operation into 12 R9-290s. Awesome ETH hash but ridiculous power consumption and heat. Over the last year I defected to the Nvidia team. I now use GTX 1070s. They were expensive to buy (probably a bargain now) but awesome hash rate vs. power consumption. blah blah blah blah
hellerox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
March 18, 2017, 05:34:57 PM
 #2084

So ZEC has just jumped in price so I've dusted off the ZEC miners.

Using claymore in Linux for my AMD rigs but when I tried the latest EWBF on my 1070 - flypool seemed to be ignoring the shares. EWBF was reporting shares accepted but flypool kept saying 0% shares on my 1070.

I switched to excavator to try it out and then the shares rate just jumped up.

Anyone esle notice this? EWBF reporting accepted shares but flypool "ignoring" them. Or was I just being impatient and had to wait a few hours for flypool's stats to catch up?

Yeah it takes some minutes, about 10 for me. It is normal.
N8sNathan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
March 18, 2017, 06:24:26 PM
 #2085

I'm trying to use this miner but after about a minute of mining I get an error: CUDA: Device 1 Thread exited with code 30" for all the GPU's. Anyone know how to fix this? Any help would be appreciated...
sublimus
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 240
Merit: 100


View Profile
March 18, 2017, 08:09:01 PM
 #2086

I'm trying to use this miner but after about a minute of mining I get an error: CUDA: Device 1 Thread exited with code 30" for all the GPU's. Anyone know how to fix this? Any help would be appreciated...

Is your Core+mem speed throttling? If so then  you need to adjust the Power Limit(%) up
until it stops throttling.

11wulf22
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
March 18, 2017, 10:04:14 PM
 #2087

Hello I write through the translator so don't be offended help solve the problem http://i042.radikal.ru/1703/25/ed81d290e7f3t.jpg
 Huh Huh Huh Huh Huh
Zealotki11er
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
March 19, 2017, 03:06:58 PM
 #2088

Any way to control the intensity of this miner. I can not even move the mouse when the miner is running.
N8sNathan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
March 19, 2017, 04:05:28 PM
 #2089

I'm trying to use this miner but after about a minute of mining I get an error: CUDA: Device 1 Thread exited with code 30" for all the GPU's. Anyone know how to fix this? Any help would be appreciated...

Is your Core+mem speed throttling? If so then  you need to adjust the Power Limit(%) up
until it stops throttling.

How do I know if its throttling? I turned the power limit all the way up and it doesn't seem to have fixed the problem.
CCNZ
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
March 20, 2017, 02:31:18 PM
 #2090

@EWBF. you miner really good. using it long time. question: when you put option no fee? already paid many coins to you. just show some love to me and i give more love to you. you like that? Grin Grin

Yes, i will add option "fee" which will allow you set devFee manually for example --fee 0 is no fee --fee 1 is 1% etc. This option will be added in version 0.3.3b and released around march 20th.


Hi EWBF, regarding your last statement, may I ask any update on this? Smiley
Any chance on a new release?

Thanks!
EWBF_
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 198
Merit: 158


View Profile
March 20, 2017, 02:50:34 PM
 #2091

@EWBF. you miner really good. using it long time. question: when you put option no fee? already paid many coins to you. just show some love to me and i give more love to you. you like that? Grin Grin

Yes, i will add option "fee" which will allow you set devFee manually for example --fee 0 is no fee --fee 1 is 1% etc. This option will be added in version 0.3.3b and released around march 20th.


Hi EWBF, regarding your last statement, may I ask any update on this? Smiley
Any chance on a new release?

Thanks!

Yes. 0.3.3b almost ready to release. I think tuesday or wednesday, because i need properly test it.
sp_
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596
Merit: 1051

Ccminer developer


View Profile
March 20, 2017, 03:09:23 PM
 #2092

Yes. 0.3.3b almost ready to release. I think tuesday or wednesday, because i need properly test it.

More speed?
EWBF_
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 198
Merit: 158


View Profile
March 20, 2017, 03:21:25 PM
 #2093

Yes. 0.3.3b almost ready to release. I think tuesday or wednesday, because i need properly test it.

More speed?

Unfortunately not. Maybe you next Smiley on this way.
CCNZ
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
March 20, 2017, 04:25:25 PM
 #2094

Yes. 0.3.3b almost ready to release. I think tuesday or wednesday, because i need properly test it.

More speed?

Unfortunately not. Maybe you next Smiley on this way.

And a release date on that? ... Cheesy
I know hard to tell Smiley
AceCobra2
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
March 20, 2017, 07:10:22 PM
 #2095

What speed are people getting with a 1080 gtx ?
thesavoyard
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 253



View Profile
March 20, 2017, 09:04:28 PM
 #2096

What speed are people getting with a 1080 gtx ?

Does anyone have the new 11gb GTX 1080? Boosted memory clock should give more sols/sec.

ol92
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 429
Merit: 250


View Profile
March 20, 2017, 09:19:18 PM
 #2097

What speed are people getting with a 1080 gtx ?
GTX 1080
mem@5248, gpu @1870 (real freq) on a founder edition : around 540 h/s
with gpu@2075 (evga hybrid), mem@5500 : around 590-600 h/s
Newuser16
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
March 20, 2017, 09:50:03 PM
 #2098

What speed are people getting with a 1080 gtx ?

I'm getting an average of 540 sol/s
induktor
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 706
Merit: 501



View Profile
March 20, 2017, 10:55:32 PM
 #2099

Yes. 0.3.3b almost ready to release. I think tuesday or wednesday, because i need properly test it.

More speed?

Unfortunately not. Maybe you next Smiley on this way.
Hello EWBF, fantastic job of yours! thanks!.
I am making money thanks to you, and you are making money thanks to guys like me, so...perfect symbiosis  Grin

what features are you making for next version?

i am still using 030b because i noticed (at least in the pool i use) that version 032b says more hash locally but less on the pool Shocked

i use minimum TPL on my cards.
plz comment on that when you can
thanks!
indkt.

BTC addr: 1vTGnFgaM2WJjswwmbj6N2AQBWcHfimSc
CitricAcid
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 57
Merit: 0


View Profile
March 21, 2017, 01:04:23 AM
 #2100

Hello I write through the translator so don't be offended help solve the problem http://i042.radikal.ru/1703/25/ed81d290e7f3t.jpg
 Huh Huh Huh Huh Huh


That isn't a flypool address, I don't see a twallet address and why do you have pause in your config?
Pages: « 1 ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 [105] 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 ... 298 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!