Bitcoin Forum
February 23, 2018, 11:13:28 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... 306 »
  Print  
Author Topic: Bitmain looks like they're releasing a 15GH/s DASH miner called the AntMiner D3  (Read 273250 times)
parker423
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 100



View Profile
August 09, 2017, 01:38:14 PM
 #801

Can I lay down the miner ?

Is this a problem?

I dont have the place for 19cm height.

I have enough air circulation.

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
DIW ◈    DIWtoken.com    ▐   WHITEPAPERANN THREADTELEGRAM   ▌    SECURITY DECENTRALIZED
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
1519427608
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519427608

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519427608
Reply with quote  #2

1519427608
Report to moderator
1519427608
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519427608

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519427608
Reply with quote  #2

1519427608
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1519427608
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519427608

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519427608
Reply with quote  #2

1519427608
Report to moderator
1519427608
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519427608

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519427608
Reply with quote  #2

1519427608
Report to moderator
1519427608
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519427608

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519427608
Reply with quote  #2

1519427608
Report to moderator
CryptoCrane
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 357
Merit: 251



View Profile WWW
August 09, 2017, 03:42:06 PM
 #802

Can I lay down the miner ?

Is this a problem?

I dont have the place for 19cm height.

I have enough air circulation.

No, this should not cause any problems. The only moving parts are the fans and they can be placed in any direction. The Airflow should not be affected negatively as long as nothing is blocking it.

***WARNING. CRYPTOCRANE.INFO IS A SCAM. WE ONLY SELL ON AMAZON.COM***
Buy AntMiners on Amazon for better consumer protection!
AntMiner Setup Guides on YouTube!
thesavoyard
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 378
Merit: 252



View Profile
August 09, 2017, 04:14:43 PM
 #803

Preparing for next batch
What is the simplest way to buy LTC from credit card?

Bitpanda has lower fees than cex.io but most have a $500 per day limit.

Thanks you but this is not enough to get D3 in case of successfull catch. So cex.io is another option but with higher fees?

Also $500 a day limit. cex.io is American, there are tons of hidden fees for each stage. You load money, then buy BTC, then exchange for LTC. Each step has fees, cost me $40 to buy $500 in BTC. You have a few options to get enough by the 1st. Find an ATM, you'll pay slightly less than cex.io and then exchange on bittrex.com or another exchange. You might be limited in how much you can buy depending on your country. Use localbitcoins, hard to find a CC vendor but you have a chance. Very hard to get $1599 in LTC in 24 hours if you don't already have it. Unless you live next to an ATM.

not.you
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1561
Merit: 1001


View Profile
August 09, 2017, 04:37:57 PM
 #804

Hi guys, i am new on the ASIC scene.
I manage to pre-order 2 D3 + psu from batch 2 ( september delivery )
I have some question, as i understand D3 come like a plug and play, plug power, ethernet and i can manage this one via PHP.
Wath miner this D3 use ?
Can we change this one if another one got better result ? Do that remove the warranty ?
The specs say 25c ambiant, so i need a maximun of 25c temp in the room where the D3 running ?

Plug in an ethernet cable, plug in the power supply connectors to the hashboards and controller board, and then turn on the power supply.  Find the miner on your local network, it should get an IP address through DHCP so you should be able to find out what it is from your router or other DHCP server (depending on the network).

Once you know the IP of the miner type it into a browser and it should get you to the web interface to configure it.  The user name and password should both be the word "root" without the quotes.  Then you can set a static IP if you want and configure your mining pools.  The miner is probably running a modified version of cgminer which will have been modified from the original in violation of the original cgminer license.  The controller board will be running a minimal version of linux.  You cannot really modify any of that unless you can reverse engineer it and you know how to write code and compile it.

The 25 degree ambient is referring to the efficiency of the PSU at that temp.  At higher temps PSU are less efficient so the miner will use more electricity.  I have only owned the SHA antminers so I can't say if the LTC one is different but typically the SHA ones have a cutoff around 90˚C (board temp) where the miner will stop working if it hits that.  Chip temps can and will go higher than that.  Right now it is anyone's guess as to what temps these miners will like.

Decentralized is the sauce
QuintLeo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 980
Merit: 1008


View Profile
August 09, 2017, 08:24:06 PM
 #805

Can I lay down the miner ?

Is this a problem?

I dont have the place for 19cm height.


 It should not be an issue.

I'm no longer legendary just in my own mind!
shaninium
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 286
Merit: 252



View Profile
August 09, 2017, 10:45:01 PM
 #806

Does anyone have any idea how many D3s are going to be released in the past 3 batches? I was doing some calculations on difficulty and hashrate and came up with 1 GH/s adds about 22.5 to difficulty. So, one D3 would add 337.5 at 15 GH/s. I'm trying to see if it would be worth getting some in their next release.
Rumor has it;

Batch 1 = 200 units
Batch 2 = 3000 units
Batch 3 = 3500 units


If so....by your calculations an additional 2,328,750 Difficulty from current?

Real numbers are:
B1: 250 07/18/2017
B2: 3300 07/20/2017
B3: 35000 08/03/2017

That can't be correct. I'm fairly certain that I personally know of more than 250 units being delivered from batch 1. I'd believe 2500. Also, those batch 3 numbers are completely bogus too. The 35000 number was derived from querying some web hooks on Bitmain's site and somebody made the assumption that it represented units sold and units remaining. The people spreading this FUD are either wrong or just trying to scare others into not purchasing so that the initial batches can be more profitable for longer.


35000 units were placed in stock for the last batch. Around 25k already paid. The rest, expired USD orders. That's why this batch only accept BTC and LTC.

If you don't trust my numbers, i'll come back in November and we'll see the hash rate.



So there would be absolutely ZERO reason to buy this next batch again.  ROI would be impossible.

He's full of shit.

+1 some people just trying to put people off , no chance @ 35K..

If my L3+ can still be pulling $50 a day after 1000's and tonnes of batches im sure the first few on the D3 will ROI fast...

Your l3+ can still do that because theres a ton of scrypt coins to mine, plenty of options to spread the global hashrate, x11 is very limited.

QuintLeo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 980
Merit: 1008


View Profile
August 10, 2017, 02:02:55 AM
 #807

For perspective - Bitmain has sold probably about 20,000 L3 and L3+ units COMBINED - in many batches since they introduced the L3.

 There is NO BLOODY WAY they sold 35 THOUSAND D3 units in a single batch, though 35 HUNDRED seems like a reasonable number.


 With that said, 7000 (ballpark) D3 units sold, PLUS the influx already happening of DM11G units, plus however many A5's get shipped, is going to HAMMER X11 profitability by the end of October.

 For perspective, in mid-July, the TOTAL DASH NETWORK HASHRATE (DASH is easily the majority of all X11 hashrate) was equal to ballpark *400* D3 units - and the DM11G units do NOT appear to have been shipping at that point.....


I'm no longer legendary just in my own mind!
Bibi187
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 103


https://steemit.com/@bibi187


View Profile WWW
August 10, 2017, 02:05:44 AM
 #808

Hi guys, i am new on the ASIC scene.
I manage to pre-order 2 D3 + psu from batch 2 ( september delivery )
I have some question, as i understand D3 come like a plug and play, plug power, ethernet and i can manage this one via PHP.
Wath miner this D3 use ?
Can we change this one if another one got better result ? Do that remove the warranty ?
The specs say 25c ambiant, so i need a maximun of 25c temp in the room where the D3 running ?

Plug in an ethernet cable, plug in the power supply connectors to the hashboards and controller board, and then turn on the power supply.  Find the miner on your local network, it should get an IP address through DHCP so you should be able to find out what it is from your router or other DHCP server (depending on the network).

Once you know the IP of the miner type it into a browser and it should get you to the web interface to configure it.  The user name and password should both be the word "root" without the quotes.  Then you can set a static IP if you want and configure your mining pools.  The miner is probably running a modified version of cgminer which will have been modified from the original in violation of the original cgminer license.  The controller board will be running a minimal version of linux.  You cannot really modify any of that unless you can reverse engineer it and you know how to write code and compile it.

The 25 degree ambient is referring to the efficiency of the PSU at that temp.  At higher temps PSU are less efficient so the miner will use more electricity.  I have only owned the SHA antminers so I can't say if the LTC one is different but typically the SHA ones have a cutoff around 90˚C (board temp) where the miner will stop working if it hits that.  Chip temps can and will go higher than that.  Right now it is anyone's guess as to what temps these miners will like.

Thanks for your answer Wink

▌▌   Anonymous and Untraceable     ›› ››   DeepOnion  ‹‹ ‹‹     TOR INTEGRATED & SECURED    ▌▌
▬▬▬▬▬▬▬▬▬     ANN  Whitepaper  FACEBOOK  Twitter  Youtube  Forum     ▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▌▌   ••  JOIN AIRDROP 🚀  ••  |||   Download DeepOnion   |||   ✅ Verified with DeepVault    ▌▌
MrJaekin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 271
Merit: 258



View Profile
August 10, 2017, 02:44:14 AM
 #809

T-minus 6.25ish hours to go. Think they will drop price or have a later ship date?  I'm thinking about staying up and grabbing one.  4am my time... yuck.
Ruckus205
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
August 10, 2017, 02:54:45 AM
 #810

My fingers are crossed. Would be nice to see a little lower price due to increased difficulty but who knows. Good luck to everyone tying to grab some.. just don't take them all! I'd like at least 2 ha
LGBlockOps
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
August 10, 2017, 03:23:06 AM
 #811

T-minus 6.25ish hours to go. Think they will drop price or have a later ship date?  I'm thinking about staying up and grabbing one.  4am my time... yuck.

Same, 4 am is brutal (I'm in Chicago). Lucky enough to have 2 on the Sept 18-25 ship date batch, but think I'm going to buy a couple more for the November ship. I think I would be surprised if they dropped price.
BenRickert
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 101


View Profile
August 10, 2017, 03:41:32 AM
 #812

For perspective - Bitmain has sold probably about 20,000 L3 and L3+ units COMBINED - in many batches since they introduced the L3.

 There is NO BLOODY WAY they sold 35 THOUSAND D3 units in a single batch, though 35 HUNDRED seems like a reasonable number.


 With that said, 7000 (ballpark) D3 units sold, PLUS the influx already happening of DM11G units, plus however many A5's get shipped, is going to HAMMER X11 profitability by the end of October.

 For perspective, in mid-July, the TOTAL DASH NETWORK HASHRATE (DASH is easily the majority of all X11 hashrate) was equal to ballpark *400* D3 units - and the DM11G units do NOT appear to have been shipping at that point.....


DASH Difficulty shot up to 1.3 million today. The bastards haven't even shipped yet!
Searing
Legendary
*
Online Online

Activity: 1638
Merit: 1010


Tips for help? 1BzbfMHCrTeLjc7eCGrYVhH3QXSRodSuke


View Profile
August 10, 2017, 04:43:49 AM
 #813

T-minus 6.25ish hours to go. Think they will drop price or have a later ship date?  I'm thinking about staying up and grabbing one.  4am my time... yuck.

Same, 4 am is brutal (I'm in Chicago). Lucky enough to have 2 on the Sept 18-25 ship date batch, but think I'm going to buy a couple more for the November ship. I think I would be surprised if they dropped price.

I'll look. At $1,600 usd yet, it is doubtful I'll get any at that price. But I'm kinda
Equipment desperate. Need the tax write offs, IF I supposedly can find equip to buy
that makes sense

A D3 unit,imho not so much.

       ▀
   ▄▄▄   ▄▀
   ███ ▄▄▄▄  ██
       ████
    ▄  ▀▀▀▀
▄▄
      ██    ▀▀
██▄█▄▄▄████████
▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀███▀▀▀
██████████████████
████▄▀▄▀▄▀███▀▀▀▀▀
████▄▀▄▀▄▀███ ▀
████▄▀▄▀▄▀████████
▀█████████████████
]
,CoinPayments,
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
Trade_BTC
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 501



View Profile
August 10, 2017, 04:48:46 AM
 #814

For perspective - Bitmain has sold probably about 20,000 L3 and L3+ units COMBINED - in many batches since they introduced the L3.

 There is NO BLOODY WAY they sold 35 THOUSAND D3 units in a single batch, though 35 HUNDRED seems like a reasonable number.


 With that said, 7000 (ballpark) D3 units sold, PLUS the influx already happening of DM11G units, plus however many A5's get shipped, is going to HAMMER X11 profitability by the end of October.

 For perspective, in mid-July, the TOTAL DASH NETWORK HASHRATE (DASH is easily the majority of all X11 hashrate) was equal to ballpark *400* D3 units - and the DM11G units do NOT appear to have been shipping at that point.....


DASH Difficulty shot up to 1.3 million today. The bastards haven't even shipped yet!

Again this all assumes price is the same as today and nothing but diff and hashrate changes. If you guys want to get people not to buy just tell them Bitmain is the devil!

TenaciousJ
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 125
Merit: 100


View Profile
August 10, 2017, 06:59:38 AM
 #815

Annnnddd.... bitmain.com is giving HTTP 503 errors.  Wonderful.

Looks like someone just bought up all the bitmain PSUs - hope they release more with the batch of D3s
bitenator
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
August 10, 2017, 07:40:09 AM
 #816

Annnnddd.... bitmain.com is giving HTTP 503 errors.  Wonderful.

Looks like someone just bought up all the bitmain PSUs - hope they release more with the batch of D3s

No PSU listed at all now. What to do without PSU?
Dukebit
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
August 10, 2017, 07:46:12 AM
 #817

Do you guys think it's still worth it to buy a D3 miner ? with the spike in difficulty this unit might be useless by the time they deliver in November
btcapollo
Member
**
Offline Offline

Activity: 110
Merit: 10


View Profile
August 10, 2017, 07:59:21 AM
 #818

Do you guys think it's still worth it to buy a D3 miner ? with the spike in difficulty this unit might be useless by the time they deliver in November
Debatable. It all depends on what the price for the November batch will be.
thiec
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 500



View Profile
August 10, 2017, 08:00:36 AM
 #819

Annnnddd.... bitmain.com is giving HTTP 503 errors.  Wonderful.

Looks like someone just bought up all the bitmain PSUs - hope they release more with the batch of D3s

No PSU listed at all now. What to do without PSU?

Off course u need to buy one, a lot of PSU available than D3

TOKENOMY






WEB  ANN  TWITTER
  FACEBOOK WHITEPAPER YOUTUBE





SPACE
January 2018 Token Sale
The token revolution starts right here
TenaciousJ
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 125
Merit: 100


View Profile
August 10, 2017, 08:08:14 AM
 #820

Jesus.. the website is gonna crash if the monkeys don't stop smashing their refresh buttons lol.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... 306 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!