Bitcoin Forum
December 19, 2018, 12:33:46 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 »
  Print  
Author Topic: [GUIDE][AMD][NVIDIA][CPU][ETN]How to Mine ⚡️Electroneum + Miners Downloads 💲⛏  (Read 146827 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 602
Merit: 321


👉MINING-BIOS.eu💲⛏


View Profile WWW
November 02, 2017, 03:20:38 PM
 #21

How come a pool hashrate can be higher than network hashrate?

For example https://electromine.fr/
This pool 31.57 MH/s, network 27.12 MH/s
That should not be possible because the pool is also on the network, right?

Looking at https://etn.uax.io/#
This pool: 44 MH/s, network 54 MH/s

OK there seems to be double network hashrate on the second pool so maybe that is the correct value?
But then add these twoo pools togehter 44+31 and it is still higher than total network hashrate. Why?

Where does the hashrate of the pools go that not show up on the network?

I have seen this on other cryptonight pools to, like for intense coin.
Something is wrong with hashrate calculation on the pools or somebody stealing hashrate?

What is average block time for Electroneum network?
I guess it should be possible to calculate network hashrate from difficulty.
The difficulty is how many hashes needed on average to win one block?
So network hashrate / difficulty should be average block time?
Average block time is adjusted to a predefinied time by network by adjusting difficulty?
So calculated network hashrate is block time * difficulty
Yes, it's strange. I like this pool: http://electroneum.hashparty.io/# It has static diff :3 Also don't use those big pools remember for decentralization.

Mining Bios with Performance Timings 👍 Mining-Bios.euPBE 1.7PBE 3 PRO👌⛏│AFFILIATE system 10% ref 💰💲BTC│👉 XMR-AEON-STAK 🔝⛏ Monero V8 (CNv2) ✅│XMRig AMD🔝⛏ CNv2 ✅
🚀Upcoming/Active ICO list📈🤑│🔐Protect from phishing sites with Cryptonite!🛡️│👉Free Bitcoin BTC Faucet💰💲│Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│
CRYPTO to FIAT BTC💲💳│ How to Mine XMR/RYO and CN coins + Miners Downloads💰⛏│Guides:How to Mine AEON💰⛏
monerobiosedit@gmail.com│✅Did I help you? Give me some +Merit 🤜🤛👌
1545179626
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1545179626

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1545179626
Reply with quote  #2

1545179626
Report to moderator
1545179626
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1545179626

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1545179626
Reply with quote  #2

1545179626
Report to moderator
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
thegrey
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 101


Crypto noob


View Profile
November 02, 2017, 03:25:26 PM
 #22

Thanks a lot! I've been thinking about this, but would never have bothered looking into it.
Edit: It is listed as Scrypt on Cryptopia..?

DeepOnion    ▬▬  Anonymous and Untraceable  ▬▬    ENJOY YOUR PRIVACY  •  JOIN DEEPONION
▐▐▐▐▐▐▐▐   ANN  Whitepaper  Facebook  Twitter  Telegram  Discord    ▌▌▌▌▌▌▌▌
Get $ONION  (✔Cryptopia  ✔KuCoin)  |  VoteCentral  Register NOW!  |  Download DeepOnion
SafeCash
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
November 02, 2017, 03:57:00 PM
 #23

What kind of rewards/hashrate is everyone seeing??
kalymist
Full Member
***
Online Online

Activity: 406
Merit: 100



View Profile
November 02, 2017, 03:58:12 PM
 #24

got 110 hashs with a 1070 gtx

But I can't get any reward confirmation yet so I just moved to anther coin to mine.

Also blockchain seems to be kind of lost, also just can't get any api import.

Can you change that ?

Get a proper blockchain interface.

Also user friendly wallet is a must for mass adoption.

isaj
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
November 02, 2017, 04:46:35 PM
 #25

I guess this coin was the reason why NiceHash for several hours had Cryptonight as the most profitable algo, am i right?
xenomorphe1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 102



View Profile
November 02, 2017, 05:12:44 PM
 #26

Is it still profitable to mine Electroneum with GPU? I have an NVIDIA 1080 GTX. Not the best card for mining.

napanapa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
November 02, 2017, 05:55:35 PM
 #27

What about solo mining or is that out of picture already?
pehoko
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 231
Merit: 100


View Profile
November 02, 2017, 06:58:14 PM
 #28

aeon-stak-amd says "MSVCP140.dll missing".
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 602
Merit: 321


👉MINING-BIOS.eu💲⛏


View Profile WWW
November 02, 2017, 07:26:43 PM
 #29

aeon-stak-amd says "MSVCP140.dll missing".
That's because of CPU you need install this https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48145

Mining Bios with Performance Timings 👍 Mining-Bios.euPBE 1.7PBE 3 PRO👌⛏│AFFILIATE system 10% ref 💰💲BTC│👉 XMR-AEON-STAK 🔝⛏ Monero V8 (CNv2) ✅│XMRig AMD🔝⛏ CNv2 ✅
🚀Upcoming/Active ICO list📈🤑│🔐Protect from phishing sites with Cryptonite!🛡️│👉Free Bitcoin BTC Faucet💰💲│Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│
CRYPTO to FIAT BTC💲💳│ How to Mine XMR/RYO and CN coins + Miners Downloads💰⛏│Guides:How to Mine AEON💰⛏
monerobiosedit@gmail.com│✅Did I help you? Give me some +Merit 🤜🤛👌
PsKminer
Member
**
Offline Offline

Activity: 110
Merit: 11


View Profile
November 02, 2017, 07:34:12 PM
 #30

I have the paper wallet and i'm mining but i don't know how  I can check the profits there, how to synchronize the wallet?.

Thanks in advance.
pehoko
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 231
Merit: 100


View Profile
November 02, 2017, 07:38:07 PM
 #31

aeon-stak-amd says "MSVCP140.dll missing".
That's because of CPU you need install this https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48145
tnx, fixed but now:
[2017-11-02 21:36:38] : Error CL_INVALID_BUFFER_SIZE when calling clCreateBuffer
 to create hash scratchpads buffer.
Press any key to exit.

... fixed lowering intensity
Morph007
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
November 02, 2017, 07:40:52 PM
 #32

I have the paper wallet and i'm mining but i don't know how  I can check the profits there, how to synchronize the wallet?.

Thanks in advance.

oh that i want also to know :-)
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 602
Merit: 321


👉MINING-BIOS.eu💲⛏


View Profile WWW
November 02, 2017, 08:15:30 PM
 #33

I have the paper wallet and i'm mining but i don't know how  I can check the profits there, how to synchronize the wallet?.

Thanks in advance.

oh that i want also to know :-)
https://www.youtube.com/watch?v=P9lvjiCNkQU

Mining Bios with Performance Timings 👍 Mining-Bios.euPBE 1.7PBE 3 PRO👌⛏│AFFILIATE system 10% ref 💰💲BTC│👉 XMR-AEON-STAK 🔝⛏ Monero V8 (CNv2) ✅│XMRig AMD🔝⛏ CNv2 ✅
🚀Upcoming/Active ICO list📈🤑│🔐Protect from phishing sites with Cryptonite!🛡️│👉Free Bitcoin BTC Faucet💰💲│Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│
CRYPTO to FIAT BTC💲💳│ How to Mine XMR/RYO and CN coins + Miners Downloads💰⛏│Guides:How to Mine AEON💰⛏
monerobiosedit@gmail.com│✅Did I help you? Give me some +Merit 🤜🤛👌
pehoko
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 231
Merit: 100


View Profile
November 02, 2017, 08:26:19 PM
 #34

I have tried two pools and result was the same - your IP is banned.
PsKminer
Member
**
Offline Offline

Activity: 110
Merit: 11


View Profile
November 02, 2017, 09:09:33 PM
 #35


Thank you!, it worked like a charm.
ronnylov
Member
**
Offline Offline

Activity: 274
Merit: 13


View Profile
November 02, 2017, 09:28:12 PM
 #36

How come a pool hashrate can be higher than network hashrate?

For example https://electromine.fr/
This pool 31.57 MH/s, network 27.12 MH/s
That should not be possible because the pool is also on the network, right?

Looking at https://etn.uax.io/#
This pool: 44 MH/s, network 54 MH/s

OK there seems to be double network hashrate on the second pool so maybe that is the correct value?
But then add these twoo pools togehter 44+31 and it is still higher than total network hashrate. Why?

Where does the hashrate of the pools go that not show up on the network?

I have seen this on other cryptonight pools to, like for intense coin.
Something is wrong with hashrate calculation on the pools or somebody stealing hashrate?

What is average block time for Electroneum network?
I guess it should be possible to calculate network hashrate from difficulty.
The difficulty is how many hashes needed on average to win one block?
So network hashrate / difficulty should be average block time?
Average block time is adjusted to a predefinied time by network by adjusting difficulty?
So calculated network hashrate is block time * difficulty
Yes, it's strange. I like this pool: http://electroneum.hashparty.io/# It has static diff :3 Also don't use those big pools remember for decentralization.

Thanks! By the way no problems at all mining electroneum. First I just compiled the github wallet from source code on Arch Linux (my wveryday OS) just as described on github. Started daemon and let it sync blockchain and when done I started the cli wallet and generated an new wallet address. Then I just used xmrig, xmrig-nvidia and xmr-staxk-amd and just changed pool address and wallet address to electroneum. Mined 57 coins in 2 hours with my 4 kH/s. The coins show up in my wallet without any problems. Too bad difficulty raise so much...

★★★ LETHEAN ★★★
BLOCKCHAIN BACKED DECENTRALISED P2P VPN
MediumTwitterDiscordRedditFacebookWhitepaperBitcointalk Ann
Fresier
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
November 02, 2017, 09:35:18 PM
 #37

what happens with network?
pool etn.uax.io doesn`t work
etnminers
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
November 03, 2017, 03:37:16 AM
 #38

what happens with network?
pool etn.uax.io doesn`t work

Try pool https://etnminers.com

Small but brave Smiley)

And zero fees.
elite128
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
November 03, 2017, 07:50:29 AM
 #39

hello
i mining, in pool present transaction and ballance is 0
what is it? )
pool https://www.electromine.fr/#
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 602
Merit: 321


👉MINING-BIOS.eu💲⛏


View Profile WWW
November 03, 2017, 08:09:13 AM
 #40

I appreciate those thanks guys, but it won't buy me beer or pizza  Undecided Cheesy

ETH: 0xA266f3158E84A70Cd2AD2cE9F0Da3143C0392A73
BTC: 36aU6vUWxTG7UigKEpZzXmB6k6jy2D7xVY
XMR: 4A6G5JmSNiULxE2BeuobfTaMFC2LcLJQ4XwQpgzUf7GMFjKGFzBz1N42538xQ4XZire1pN4veMniiWn Fw62YV5GsV1hVz26
LBC: bUjyDMPwaE8GYGiat1P2jufSuef3ahE7Sm
ZEC: t1NARFG1ZYzaUZAHqrN2wTWKwZQeP9FnU2T
ETN: etnkL1PQuskEy5qkEuGVYw36pCSCiBm6x5ccLLiEpFsgeMrfsWmipqniALBHnSGJHGdAhXKpfimkXJr 5nxQGuSLm81P6t4XxfE

Mining Bios with Performance Timings 👍 Mining-Bios.euPBE 1.7PBE 3 PRO👌⛏│AFFILIATE system 10% ref 💰💲BTC│👉 XMR-AEON-STAK 🔝⛏ Monero V8 (CNv2) ✅│XMRig AMD🔝⛏ CNv2 ✅
🚀Upcoming/Active ICO list📈🤑│🔐Protect from phishing sites with Cryptonite!🛡️│👉Free Bitcoin BTC Faucet💰💲│Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│
CRYPTO to FIAT BTC💲💳│ How to Mine XMR/RYO and CN coins + Miners Downloads💰⛏│Guides:How to Mine AEON💰⛏
monerobiosedit@gmail.com│✅Did I help you? Give me some +Merit 🤜🤛👌
Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!