Bitcoin Forum
August 17, 2018, 10:03:58 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 »
  Print  
Author Topic: [GUIDE][AMD][NVIDIA][CPU][ETN]How to Mine ⚡️Electroneum + Miners Downloads 💲⛏  (Read 146163 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
wacko
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 952
Merit: 1014


View Profile
November 28, 2017, 09:57:34 PM
 #221

Loading blockchain from folder C:\ProgramData\electroneum\lmdb ...
...
WARN    blockchain.db.lmdb      src/blockchain_db/lmdb/db_lmdb.cpp:72   Failed to open lmdb environment: Input/output error
ERROR   cn      src/cryptonote_core/cryptonote_core.cpp:399     Error opening database:Failed to open lmdb environment: Input/output error
...
Failed to save config to file C:\Program Data\electroneum/p2pstate.bin
Destructing connection p2p#0 to 0.0.0.0

Looks like the process doesn't have the rights to write into that folder on disk C, or it's being blocked by something (like an antivirus/windows defender/etc).

Try to move the whole thing to another folder, preferably disk D, and also make it save the database in there. For example, I run all monero-based wallets with a bat-file that looks like this:
"electroneumd.exe --data-dir D:\wallets\electronium-win-x64-0.11.0.0"
It tells the daemon to save the blockchain in the folder specified, instead of putting it somewhere on disk C.

Another option is to run the electroneumd.exe as an administrator.
1534500238
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534500238

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534500238
Reply with quote  #2

1534500238
Report to moderator
1534500238
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534500238

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534500238
Reply with quote  #2

1534500238
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Lugh
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
November 28, 2017, 10:56:18 PM
 #222

great tutolrail, thx for your work.
I've just config xmr-stack on debian 9 with my one rx480 and it start to run on minekitten.io
I'll see, if everything will  be fine in a few days Wink
Leeke
Member
**
Offline Offline

Activity: 161
Merit: 11

Website link - Bitcoin Unicorn


View Profile WWW
November 29, 2017, 02:24:18 AM
 #223

Thanks for compiling this list. Its helpful to have all the info and links in one place. Cheers

wacko
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 952
Merit: 1014


View Profile
November 29, 2017, 03:04:26 AM
 #224

Yeah...apparently there was a ddos attack but the moderator had to do some maintenance. It's back up now with about 20 MH/s
For this problem is great the new XMR-STAK 2.0 (links in first post) you can make your own list of pools and it will reconnect to other when one is unreachable.
I've just set up sgminer 5.5.5 for a couple of my rigs and so far it seems to be faster than the xmr-stak. Running 480/470 cards with g=2 and ri=512, not sure though yet whether there's a better config for Polaris cards. And sgminer also has the auto pool switching function, so considering how it's faster and free, I don't see much point in using the xmr-stak for amd cards. By the way, why do you recommend the 5.5.5 version when there seem to be newer ones available? Is something wrong with the more recent builds?
plpatel
Member
**
Offline Offline

Activity: 213
Merit: 15

Staker.network - POS Smart Contract ETH Token


View Profile
November 29, 2017, 06:44:29 PM
 #225

Loading blockchain from folder C:\ProgramData\electroneum\lmdb ...
...
WARN    blockchain.db.lmdb      src/blockchain_db/lmdb/db_lmdb.cpp:72   Failed to open lmdb environment: Input/output error
ERROR   cn      src/cryptonote_core/cryptonote_core.cpp:399     Error opening database:Failed to open lmdb environment: Input/output error
...
Failed to save config to file C:\Program Data\electroneum/p2pstate.bin
Destructing connection p2p#0 to 0.0.0.0

Looks like the process doesn't have the rights to write into that folder on disk C, or it's being blocked by something (like an antivirus/windows defender/etc).

Try to move the whole thing to another folder, preferably disk D, and also make it save the database in there. For example, I run all monero-based wallets with a bat-file that looks like this:
"electroneumd.exe --data-dir D:\wallets\electronium-win-x64-0.11.0.0"
It tells the daemon to save the blockchain in the folder specified, instead of putting it somewhere on disk C.

Another option is to run the electroneumd.exe as an administrator.
As per your instruction moved database to D: and it worked fine and database is synced up-to date. But when I run wallet by balance shows 0.00 even after syncing. My Wallet and other files are on C:

   ⚡⚡ PRiVCY ⚡⚡   ▂▃▅▆█ ✅ PRiVCY (PRIV) is a new PoW/PoS revolutionary privacy project ● ☞ ✅ Best privacy crypto-market! ● █▆▅▃▂
    Own Your Privacy! ─────────────────║ WebsiteGithub  |  Bitcointalk  |  Twitter  |  Discord  |  Explorer ║─────────────────
   ✯✯✯✯✯                 ✈✈✈[Free Airdrop - Starts 9th June]✅[Tor]✈✈✈ ║───────────║ Wallet ➢ ✓ Windows  |  ✓ macOS  |  ✓ Linux
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 305


MINING-BIOS.eu 💲⛏


View Profile WWW
November 29, 2017, 06:55:40 PM
 #226

Yeah...apparently there was a ddos attack but the moderator had to do some maintenance. It's back up now with about 20 MH/s
For this problem is great the new XMR-STAK 2.0 (links in first post) you can make your own list of pools and it will reconnect to other when one is unreachable.
I've just set up sgminer 5.5.5 for a couple of my rigs and so far it seems to be faster than the xmr-stak. Running 480/470 cards with g=2 and ri=512, not sure though yet whether there's a better config for Polaris cards. And sgminer also has the auto pool switching function, so considering how it's faster and free, I don't see much point in using the xmr-stak for amd cards. By the way, why do you recommend the 5.5.5 version when there seem to be newer ones available? Is something wrong with the more recent builds?
You mean the 5.6? It has nothing new for XMR. I've tried few SGminers and this one was so far the most stable, but you can try them all. SGminer is great in terms of hashrate, your setting is best if you don't have blockchain drivers. XMR-STAK can almost beat the SGminer with the right config. I like the clean UI of XMR-STAK and web stats, also it has a little better power consumption. SGminer has lot info I would say too much.

Buy Mining Bios with Performance Timings 👍 Mining-Bios.eu, PBE PRO 2.2👌⛏, NEW AFFILIATE system with 10% ref rates! 💰💲 Make crypto by recommending bios and PBE to others │
👉 XMR-AEON-STAK 🔝⛏ miner, 1% dev fee │Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│How to Mine Monero / Sumokoin + Miners Downloads ⛏│Guides:How to Mine AEON + Miners Downloads ⛏
Bios mods and performance timings Cool E-mail: monerobiosedit@gmail.com│🆘 Did I help you? Hit +Merit on my post. 🤜🤛👌
plpatel
Member
**
Offline Offline

Activity: 213
Merit: 15

Staker.network - POS Smart Contract ETH Token


View Profile
November 29, 2017, 07:06:14 PM
 #227

Loading blockchain from folder C:\ProgramData\electroneum\lmdb ...
...
WARN    blockchain.db.lmdb      src/blockchain_db/lmdb/db_lmdb.cpp:72   Failed to open lmdb environment: Input/output error
ERROR   cn      src/cryptonote_core/cryptonote_core.cpp:399     Error opening database:Failed to open lmdb environment: Input/output error
...
Failed to save config to file C:\Program Data\electroneum/p2pstate.bin
Destructing connection p2p#0 to 0.0.0.0

Looks like the process doesn't have the rights to write into that folder on disk C, or it's being blocked by something (like an antivirus/windows defender/etc).

Try to move the whole thing to another folder, preferably disk D, and also make it save the database in there. For example, I run all monero-based wallets with a bat-file that looks like this:
"electroneumd.exe --data-dir D:\wallets\electronium-win-x64-0.11.0.0"
It tells the daemon to save the blockchain in the folder specified, instead of putting it somewhere on disk C.

Another option is to run the electroneumd.exe as an administrator.
As per your instruction moved from C: database to D: drive and it worked fine and database is synced up-to date. But when I run wallet by balance shows 0.00 even after syncing.
My Wallet and other files are on C: drive except for database.

   ⚡⚡ PRiVCY ⚡⚡   ▂▃▅▆█ ✅ PRiVCY (PRIV) is a new PoW/PoS revolutionary privacy project ● ☞ ✅ Best privacy crypto-market! ● █▆▅▃▂
    Own Your Privacy! ─────────────────║ WebsiteGithub  |  Bitcointalk  |  Twitter  |  Discord  |  Explorer ║─────────────────
   ✯✯✯✯✯                 ✈✈✈[Free Airdrop - Starts 9th June]✅[Tor]✈✈✈ ║───────────║ Wallet ➢ ✓ Windows  |  ✓ macOS  |  ✓ Linux
wacko
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 952
Merit: 1014


View Profile
November 29, 2017, 08:11:58 PM
 #228

your setting is best if you don't have blockchain drivers.
Wait, but I do have the blockchain drivers installed. Does that mean that I shouldn't use "ri=512 | g=2 | worksize =8" since there's a better set? What settings are better for the blockchain drivers?

As per your instruction moved from C: database to D: drive and it worked fine and database is synced up-to date. But when I run wallet by balance shows 0.00 even after syncing.
My Wallet and other files are on C: drive except for database.
Then you need to copy the wallet from the C drive as well. I don't know where it is exactly, probably somewhere in C:\ProgramData\electroneum or C:\Users\%username%\AppData\Roaming\electroneum or C:\Users\xxx\Documents\electroneum\wallets, just user search for "electroneum" on disk C and you'll eventually find it. I've got 3 files for my wallet: "walletname", "walletname.address.txt" and "walletname.keys". I suppose you should copy all 3 of them to the new folder.
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 305


MINING-BIOS.eu 💲⛏


View Profile WWW
November 29, 2017, 08:33:52 PM
 #229

your setting is best if you don't have blockchain drivers.
Wait, but I do have the blockchain drivers installed. Does that mean that I shouldn't use ri=512 and g=2 since there's a better set? What settings are better for the blockchain drivers?
You need higher I and maybe W.

Buy Mining Bios with Performance Timings 👍 Mining-Bios.eu, PBE PRO 2.2👌⛏, NEW AFFILIATE system with 10% ref rates! 💰💲 Make crypto by recommending bios and PBE to others │
👉 XMR-AEON-STAK 🔝⛏ miner, 1% dev fee │Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│How to Mine Monero / Sumokoin + Miners Downloads ⛏│Guides:How to Mine AEON + Miners Downloads ⛏
Bios mods and performance timings Cool E-mail: monerobiosedit@gmail.com│🆘 Did I help you? Hit +Merit on my post. 🤜🤛👌
plpatel
Member
**
Offline Offline

Activity: 213
Merit: 15

Staker.network - POS Smart Contract ETH Token


View Profile
November 29, 2017, 08:44:24 PM
 #230

Then you need to copy the wallet from the C drive as well. I don't know where it is exactly, probably somewhere in C:\ProgramData\electroneum or C:\Users\%username%\AppData\Roaming\electroneum or C:\Users\xxx\Documents\electroneum\wallets, just user search for "electroneum" on disk C and you'll eventually find it. I've got 3 files for my wallet: "walletname", "walletname.address.txt" and "walletname.keys". I suppose you should copy all 3 of them to the new folder.

All files like blockchain-export, blockchain-import, electroneumd, wallet-cli and "walletname", "walletname.address.txt" and "walletname.keys" are in C:\CryptoMiners\Electroneum-Miner-64x folder

   ⚡⚡ PRiVCY ⚡⚡   ▂▃▅▆█ ✅ PRiVCY (PRIV) is a new PoW/PoS revolutionary privacy project ● ☞ ✅ Best privacy crypto-market! ● █▆▅▃▂
    Own Your Privacy! ─────────────────║ WebsiteGithub  |  Bitcointalk  |  Twitter  |  Discord  |  Explorer ║─────────────────
   ✯✯✯✯✯                 ✈✈✈[Free Airdrop - Starts 9th June]✅[Tor]✈✈✈ ║───────────║ Wallet ➢ ✓ Windows  |  ✓ macOS  |  ✓ Linux
wacko
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 952
Merit: 1014


View Profile
November 29, 2017, 09:31:59 PM
 #231

All files like blockchain-export, blockchain-import, electroneumd, wallet-cli and "walletname", "walletname.address.txt" and "walletname.keys" are in C:\CryptoMiners\Electroneum-Miner-64x folder
Wait, why are they on disk C, didn't you move it all to D? I'm confused, why is that folder called "Miner" when we're talking about the wallet? Are you saying that your original wallet file is already in the "moved" folder, and you open that original wallet in wallet-cli, but it's showing 0 balance? If that's the case, then you probably need to do a rescan, type "rescan_bc" in the wallet-cli command line.
RealSwissMiner
Member
**
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 15


View Profile WWW
November 29, 2017, 09:37:12 PM
 #232

your setting is best if you don't have blockchain drivers.
Wait, but I do have the blockchain drivers installed. Does that mean that I shouldn't use ri=512 and g=2 since there's a better set? What settings are better for the blockchain drivers?
You need higher I and maybe W.

I can confirm this - changing it to GPU threads = 2 , I = 525 and Worksize to 9 is giving around 760 H/s on a RX 570 4GB with modded BIOS. Probably this can be optimised further but I always prefer to see if the new settings are stable (at least 24h run) and tweak again after a successful test.

Mining and investment blog - https://swisscryptominer.blogspot.ch
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 305


MINING-BIOS.eu 💲⛏


View Profile WWW
November 30, 2017, 08:04:59 AM
 #233

I can confirm this - changing it to GPU threads = 2 , I = 525 and Worksize to 9 is giving around 760 H/s on a RX 570 4GB with modded BIOS. Probably this can be optimised further but I always prefer to see if the new settings are stable (at least 24h run) and tweak again after a successful test.
For blockchain drivers and compute mod, it is still very low Smiley

Buy Mining Bios with Performance Timings 👍 Mining-Bios.eu, PBE PRO 2.2👌⛏, NEW AFFILIATE system with 10% ref rates! 💰💲 Make crypto by recommending bios and PBE to others │
👉 XMR-AEON-STAK 🔝⛏ miner, 1% dev fee │Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│How to Mine Monero / Sumokoin + Miners Downloads ⛏│Guides:How to Mine AEON + Miners Downloads ⛏
Bios mods and performance timings Cool E-mail: monerobiosedit@gmail.com│🆘 Did I help you? Hit +Merit on my post. 🤜🤛👌
RealSwissMiner
Member
**
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 15


View Profile WWW
November 30, 2017, 08:25:40 AM
 #234

I can confirm this - changing it to GPU threads = 2 , I = 525 and Worksize to 9 is giving around 760 H/s on a RX 570 4GB with modded BIOS. Probably this can be optimised further but I always prefer to see if the new settings are stable (at least 24h run) and tweak again after a successful test.
For blockchain drivers and compute mod, it is still very low Smiley

Very low might be overstated, it is possible to squeeze out 10% at best. I read that people reach stable 800 H/s. I prefer to have it running stable for one week and miss out on 2-3% performance and not get a headache because of stability issues.

Mining and investment blog - https://swisscryptominer.blogspot.ch
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 305


MINING-BIOS.eu 💲⛏


View Profile WWW
November 30, 2017, 08:50:28 AM
 #235

I can confirm this - changing it to GPU threads = 2 , I = 525 and Worksize to 9 is giving around 760 H/s on a RX 570 4GB with modded BIOS. Probably this can be optimised further but I always prefer to see if the new settings are stable (at least 24h run) and tweak again after a successful test.
For blockchain drivers and compute mod, it is still very low Smiley

Very low might be overstated, it is possible to squeeze out 10% at best. I read that people reach stable 800 H/s. I prefer to have it running stable for one week and miss out on 2-3% performance and not get a headache because of stability issues.
I've meant the intensity. Hashrate is good, depends more on timing strap, memory vendor and type.
800H/s with normal quality memory is no problem. 900+H/s is for good Samsung and good types of Hynix, maybe Elpida too.

Buy Mining Bios with Performance Timings 👍 Mining-Bios.eu, PBE PRO 2.2👌⛏, NEW AFFILIATE system with 10% ref rates! 💰💲 Make crypto by recommending bios and PBE to others │
👉 XMR-AEON-STAK 🔝⛏ miner, 1% dev fee │Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│How to Mine Monero / Sumokoin + Miners Downloads ⛏│Guides:How to Mine AEON + Miners Downloads ⛏
Bios mods and performance timings Cool E-mail: monerobiosedit@gmail.com│🆘 Did I help you? Hit +Merit on my post. 🤜🤛👌
cpcue
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
November 30, 2017, 11:49:04 PM
 #236

Thank you for all the help guys, I mined this quite a bit, but it got harder all of a sudden. But props to the poster, it opened my eyes on how to mine. Very nice post! Thank you again!
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 305


MINING-BIOS.eu 💲⛏


View Profile WWW
December 01, 2017, 07:26:20 AM
 #237

Guys, always pick pools from here: http://www.etnheartbeat.com/
Some of them don't have working API to show stats, but look at the location, pool hashrate and when last block was found.

Buy Mining Bios with Performance Timings 👍 Mining-Bios.eu, PBE PRO 2.2👌⛏, NEW AFFILIATE system with 10% ref rates! 💰💲 Make crypto by recommending bios and PBE to others │
👉 XMR-AEON-STAK 🔝⛏ miner, 1% dev fee │Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│How to Mine Monero / Sumokoin + Miners Downloads ⛏│Guides:How to Mine AEON + Miners Downloads ⛏
Bios mods and performance timings Cool E-mail: monerobiosedit@gmail.com│🆘 Did I help you? Hit +Merit on my post. 🤜🤛👌
JW9494
Member
**
Offline Offline

Activity: 119
Merit: 10


View Profile
December 01, 2017, 08:46:18 AM
 #238

Thank you for taking the time to put that together

   ⚡⚡ PRiVCY ⚡⚡   ▂▃▅▆█ ✅ PRiVCY (PRIV) is a new PoW/PoS revolutionary privacy project ● ☞ ✅ Best privacy crypto-market! ● █▆▅▃▂
    Own Your Privacy! ─────────────────║ WebsiteGithub  |  Bitcointalk  |  Twitter  |  Discord  |  Explorer ║─────────────────
   ✯✯✯✯✯                 ✈✈✈[Free Airdrop - Starts 9th June]✅[Tor]✈✈✈ ║───────────║ Wallet ➢ ✓ Windows  |  ✓ macOS  |  ✓ Linux
gvb
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 93
Merit: 0


View Profile
December 01, 2017, 08:55:42 AM
 #239

G'day,

I have been cpu mining this coin for a few days via the eu pool of electroneum.

Today the stats page shows "payed: 20".

What does this mean?

That the pool transfered 20 electroneum (- fee) back to the electroneum site and locked to my wallet id ?

I never signed up and it's not possible either so it's not a payout to paypal/bank/...
Min3r2049r
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 36
Merit: 0


View Profile
December 01, 2017, 09:00:46 AM
 #240

G'day,

I have been cpu mining this coin for a few days via the eu pool of electroneum.

Today the stats page shows "payed: 20".

What does this mean?

That the pool transfered 20 electroneum (- fee) back to the electroneum site and locked to my wallet id ?

I never signed up and it's not possible either so it's not a payout to paypal/bank/...

It should send the electroneum to your wallet address, did you make a wallet?
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!