Bitcoin Forum
April 18, 2019, 05:36:20 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 [506] 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 ... 614 »
  Print  
Author Topic: NobleCoin[NOBL] - 8% PoS | 1Yr+ | MARKETPLACE | PAY | GIFT | CHARITIES/MERCHANTS  (Read 1008843 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
eagleflies
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 438
Merit: 251


View Profile
March 04, 2015, 09:12:34 PM
 #10101

noblecoin-qt -salvagewallet doesnt work for me Undecided

What happens? Is your wallet encrypted?

I just ran it and it worked. Obviously we do not have our coins yet because the official switch still has 45 minutes until it actually happens.

I did notice though that the 2.0 wallet is back to the old ugly style wallet and it cuts off our last character in our wallet address when you look at the "receive coins" section or do a "copy address"

Does this mean our wallet address actually changes and is now under a new format of 1 less character or is this just a problem with the wallet that needs to be fixed?

ALSO: Just got all my coins in my new POS wallet via -salvagewallet command. Worked perfectly.

Confirming this - new wallet represents numbers using six digits after dot, while old wallet was using seven digits.

Code:
** balances on PoW blockchain **
< 23000013.9000092 9aqYdHJgHssy2TwBBpGK6eQ9PB47L24wys
< 21979383.2596245 9TcDJUnexh63rhSn8XdrUPnmJLR9JAJQFu
< 21476957.4001183 9h5a1vyhGmVV1s6cMXQF861yb2iqs2uJmz
< 20956838.3899915 9bCtCa3KoMv2Lg3DXLu3LEVS7fGSqECzJJ
---
** balances on PoS blockchain **
> 23000013.900009 9aqYdHJgHssy2TwBBpGK6eQ9PB47L24wys
> 21979383.259624 9TcDJUnexh63rhSn8XdrUPnmJLR9JAJQFu
> 21476957.400118 9h5a1vyhGmVV1s6cMXQF861yb2iqs2uJmz
> 20956838.389991 9bCtCa3KoMv2Lg3DXLu3LEVS7fGSqECzJJ

In case of Noblecoin such a difference is insignificant, but in case of e.g. bitcoin it could make a difference.

Good catch adam1230!
1555608980
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555608980

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555608980
Reply with quote  #2

1555608980
Report to moderator
1555608980
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555608980

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555608980
Reply with quote  #2

1555608980
Report to moderator
1555608980
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555608980

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555608980
Reply with quote  #2

1555608980
Report to moderator
Transactions must be included in a block to be properly completed. When you send a transaction, it is broadcast to miners. Miners can then optionally include it in their next blocks. Miners will be more inclined to include your transaction if it has a higher transaction fee.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
eagleflies
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 438
Merit: 251


View Profile
March 04, 2015, 09:13:45 PM
 #10102

I'm trying to connect to the wallet with m7m cpu miner
I have created noblecoinpos.conf with following content
listen=1
daemon=1
server=1
rpcuser=
rpcpassword=
rpcport=55883
rpcthreads=8
rpcallowip=192.168.*.*

but i get connection refused, json rpc call failed

somebody any idea what i'm doing wrong ?


please change port number to 55881.
NorrisK
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1736
Merit: 1003



View Profile
March 04, 2015, 09:16:52 PM
 #10103

Awesome to read that it all went smooth! Smiley
eagleflies
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 438
Merit: 251


View Profile
March 04, 2015, 09:19:11 PM
 #10104

ok now it's at 100% with all 8 cores mining...not sure what was wrong before. Does 'getmininginfo' tell me when I've mined a block though?

When you have mined a block it will be shown on the main screen under the balance as "immature"

Under windows you will see 'Stake' on main window.
Under linux you can use 'getinfo' and check 'stake' there. You can also check logs since if you create a block it is announced there.
Bigrah
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
March 04, 2015, 09:27:39 PM
 #10105

What should i do to stake??

The Icon says minting and about 2 min to reward.. But i dont got anything and the coins are now 3h old. My weight ist 144782.
eagleflies
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 438
Merit: 251


View Profile
March 04, 2015, 09:38:14 PM
 #10106

What should i do to stake??

The Icon says minting and about 2 min to reward.. But i dont got anything and the coins are now 3h old. My weight ist 144782.

You are minting. Everything is fine.

Information provided by wallet is just a guess. Wallet does not know true network weight. It only tries to calculate what this weight may be. This means the information is far from certain.

My weight is shown as 461265. Estimated time: 40 seconds.
berbip
Member
**
Offline Offline

Activity: 138
Merit: 10


View Profile
March 04, 2015, 09:44:50 PM
 #10107

I'm trying to connect to the wallet with m7m cpu miner
I have created noblecoinpos.conf with following content
listen=1
daemon=1
server=1
rpcuser=
rpcpassword=
rpcport=55883
rpcthreads=8
rpcallowip=192.168.*.*

but i get connection refused, json rpc call failed

somebody any idea what i'm doing wrong ?


please change port number to 55881.

Changed the port but still not working, I've opened the port in the firewall
tittiecoiner
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100

★YoBit.Net★ 350+ Coins Exchange & Dice


View Profile
March 04, 2015, 09:56:45 PM
 #10108

I'm trying to connect to the wallet with m7m cpu miner
I have created noblecoinpos.conf with following content
listen=1
daemon=1
server=1
rpcuser=
rpcpassword=
rpcport=55883
rpcthreads=8
rpcallowip=192.168.*.*

but i get connection refused, json rpc call failed

somebody any idea what i'm doing wrong ?


please change port number to 55881.

Changed the port but still not working, I've opened the port in the firewall

Want to share your command line? Works for me, just switched from wallet mining to the bat file

berbip
Member
**
Offline Offline

Activity: 138
Merit: 10


View Profile
March 04, 2015, 09:59:11 PM
 #10109

I'm trying to connect to the wallet with m7m cpu miner
I have created noblecoinpos.conf with following content
listen=1
daemon=1
server=1
rpcuser=
rpcpassword=
rpcport=55883
rpcthreads=8
rpcallowip=192.168.*.*

but i get connection refused, json rpc call failed

somebody any idea what i'm doing wrong ?


please change port number to 55881.

Changed the port but still not working, I've opened the port in the firewall

Want to share your command line? Works for me, just switched from wallet mining to the bat file

minerd.exe -u xxxx -p xxxxx -o 192.168.1.222:55881

thats all
Coinmin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 471
Merit: 250


View Profile
March 04, 2015, 10:01:30 PM
 #10110

Why not use GUI from old wallet? Was much better.
The One
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 1000



View Profile
March 04, 2015, 10:02:19 PM
 #10111

Smooth switch.

WD to all involved.

..C..
.....................
........What is C?.........
..............
...........ICO            Dec 1st – Dec 30th............
       ............Open            Dec 1st- Dec 30th............
...................ANN thread      Bounty....................

The One
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 1000



View Profile
March 04, 2015, 10:02:37 PM
 #10112

Why not use GUI from old wallet? Was much better.

Concur...........

..C..
.....................
........What is C?.........
..............
...........ICO            Dec 1st – Dec 30th............
       ............Open            Dec 1st- Dec 30th............
...................ANN thread      Bounty....................

eagleflies
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 438
Merit: 251


View Profile
March 04, 2015, 10:04:43 PM
 #10113

I'm trying to connect to the wallet with m7m cpu miner
I have created noblecoinpos.conf with following content
listen=1
daemon=1
server=1
rpcuser=
rpcpassword=
rpcport=55883
rpcthreads=8
rpcallowip=192.168.*.*

but i get connection refused, json rpc call failed

somebody any idea what i'm doing wrong ?


please change port number to 55881.

Changed the port but still not working, I've opened the port in the firewall

Ups! 55882
dida
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1182
Merit: 1000


SoNiC BooM


View Profile
March 04, 2015, 10:11:05 PM
 #10114

Scrypt mining is still active
JD_NL
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
March 05, 2015, 12:15:24 AM
 #10115

Haven't been able to contact support @C-Cex, and I am going to bed Smiley Will check again tomorrow, and report if necessary. But AFAIK balances at C-Cex have NOT been swapped yet.
CoreInternals
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
March 05, 2015, 01:02:13 AM
 #10116

Hello Dev team and community, I've been mining a couple different alt coins and definitely am looking to this one !
I also wanted to ask you folks all a question. Would you all be interested in being an accepted currency on a store/marketplace website geared for Noble Coin and a few othercoins (whoever jumps on board).

Nothing big or crazy what Im doing is selling stuff like USB sticks and lower dollar items that you can actually purchase with Noble or other cryptocurrency.

If you guys are interested let me know I need to hear from you! The site will be launching in a few days.
Otherwise see you here and in the pools

- Jon
adam1230
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1176
Merit: 1001



View Profile
March 05, 2015, 01:04:57 AM
 #10117

How long do I have to wait to start staking? I have millions of coins and I'm wondering when I can start earning some interest on them.

│▌
  terraGreen 
▐│
   LinkedIn Reddit Github   
●●●     ISO website     ●●●
   Youtube Quara Medium   
▐││▌
vegasguy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1582
Merit: 1003


"Yobit pump alert software" Link in my signature!


View Profile
March 05, 2015, 01:14:56 AM
 #10118

How long do I have to wait to start staking? I have millions of coins and I'm wondering when I can start earning some interest on them.

Min stake age is 2 hrs.

Vegas

I want to make sure everyone knows that I just released my software called "Yobit pump alert". THis is custom software that uses an algo to detect the start of a pump here on yobit, the second it starts. YOu can even filter the coins you see by price. Most pumps start less than 100 sats , so you can easily filter the cheap coins, so they are the only ones displayed Smiley https://bitcointalk.org/index.php?topic=1945937.msg20241953#msg20241953
Lovethecoins
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 500


View Profile
March 05, 2015, 02:07:37 AM
 #10119

Poloniex complete https://twitter.com/Poloniex/status/573303283315556352

LemonAndFries
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 250


View Profile
March 05, 2015, 02:25:01 AM
 #10120

Bittrex wallet still disabled  Sad
Pages: « 1 ... 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 [506] 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 ... 614 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!