Bitcoin Forum
August 26, 2019, 03:49:41 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 [353] 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 ... 726 »
  Print  
Author Topic: [ANN] Spondoolies-Tech - carrier grade, data center ready mining rigs  (Read 1256264 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
Collider
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 500



View Profile
September 09, 2014, 05:44:57 AM
 #7041

Ty again...last question...they had always shipped in time?

Ty, really.
Yes, to my knowledge they never missed their promised shipping time in the history of their company (shipping since late March).

The sp30 / sp31 is a datacenter optimised miner, so if you are looking to host your unit at home, I would wait for the Sp20 to become available soon. (as they are quite noisy)
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1566791381
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566791381

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566791381
Reply with quote  #2

1566791381
Report to moderator
1566791381
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566791381

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566791381
Reply with quote  #2

1566791381
Report to moderator
1566791381
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566791381

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566791381
Reply with quote  #2

1566791381
Report to moderator
Zelek Uther
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 500


Run a Bitcoin node.


View Profile
September 09, 2014, 05:46:05 AM
 #7042

Is Spondoolies a trusted company? Somebody got their miniers?

Ty for answers.

Leo

I own and operate an SP10 and two SP30s. Totally brilliant units. Spondoolies-Tech gear is top notch "server grade" equipment, and their customer service is the absolute best that I have encountered in the industry.

Just so you know, I've been mining 24x7 for the last 444 days*, and I also own gear from ASICMINER, Bitmain, Bitmine, BFL, and KnCMiner.

Since Spondoolies-Tech started selling miners I haven't found myself purchasing from another vendor. Not saying I won't (I quite like variety), but ever since I got my first SP10 I've been addicted to the build quality, form-factor, efficiency, and customer service.

And yes, they have always shipped on time. They cut it fine with the August Group buy, but I did personally receive my SP30s in the month of August, albeit at the very end of August... but still August. Some other companies (I won't mention who) will keep telling you that they will deliver in Two Weeks™, and deliver 6 months to 1 year late (you think I'm joking... I'm not). Then of course there are the scams that take your money and never deliver a product.

* I calculated the date I started mining and by pure chance as I post this it is 444 days since then.

Run a Bitcoin node, support the network.
leozzo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 53
Merit: 0


View Profile
September 09, 2014, 06:10:27 AM
 #7043


I own and operate an SP10 and two SP30s. Totally brilliant units. Spondoolies-Tech gear is top notch "server grade" equipment, and their customer service is the absolute best that I have encountered in the industry.

Just so you know, I've been mining 24x7 for the last 444 days*, and I also own gear from ASICMINER, Bitmain, Bitmine, BFL, and KnCMiner.

Since Spondoolies-Tech started selling miners I haven't found myself purchasing from another vendor. Not saying I won't (I quite like variety), but ever since I got my first SP10 I've been addicted to the build quality, form-factor, efficiency, and customer service.

And yes, they have always shipped on time. They cut it fine with the August Group buy, but I did personally receive my SP30s in the month of August, albeit at the very end of August... but still August. Some other companies (I won't mention who) will keep telling you that they will deliver in Two Weeks™, and deliver 6 months to 1 year late (you think I'm joking... I'm not). Then of course there are the scams that take your money and never deliver a product.

* I calculated the date I started mining and by pure chance as I post this it is 444 days since then.

In fact the problem is WHEN you got the items...1 week later is probably too late.
Zelek Uther
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 500


Run a Bitcoin node.


View Profile
September 09, 2014, 06:33:32 AM
 #7044

And yes, they have always shipped on time.
Not sure if you read my post, see above.

Run a Bitcoin node, support the network.
leozzo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 53
Merit: 0


View Profile
September 09, 2014, 08:09:15 AM
 #7045

Yes i read, thank you  Grin
Biffa
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1974
Merit: 1059



View Profile
September 09, 2014, 08:53:20 AM
 #7046

2.3.44?

Mine at pools that pay transaction fees & don't mine empty blocks :: kanopool :: ckpool ::
:: Dalcore's Crypto Mining H/W Hosting Directory & Reputation ::
Biffa
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1974
Merit: 1059



View Profile
September 09, 2014, 09:10:53 AM
 #7047

2.3.44?

And gone  Huh

Mine at pools that pay transaction fees & don't mine empty blocks :: kanopool :: ckpool ::
:: Dalcore's Crypto Mining H/W Hosting Directory & Reputation ::
zvisha
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 500



View Profile
September 09, 2014, 10:06:05 AM
 #7048


At the moment the SW upgrade is down, but we changed the line name to SP3x, so after you upgrade to latest FW as SP30 it will start identifying as SP3x, and you will see the next FWs.

But now the SW upgrade is down anyway Smiley
Mabsark
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 1000


View Profile
September 09, 2014, 10:30:18 AM
 #7049

I'm doing some comparisons between miners and would like to calculate the costs of the SP31 without the PSUs as most of the competition don't include PSUs in their offerings. Could you tell me what PSUs are in those SP31s? If not, could you give a rough estimate for the cost of the 2 PSUs if you were to buy them on Newegg for example?

Basically, I want to know the cost of the SP31s minus the cost of PSUs.
zvisha
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 500



View Profile
September 09, 2014, 10:35:38 AM
 #7050

I'm doing some comparisons between miners and would like to calculate the costs of the SP31 without the PSUs as most of the competition don't include PSUs in their offerings. Could you tell me what PSUs are in those SP31s? If not, could you give a rough estimate for the cost of the 2 PSUs if you were to buy them on Newegg for example?

Basically, I want to know the cost of the SP31s minus the cost of PSUs.

It's not important the cost of the specific PSUs. Take the cost of how much someone buying our competitors miners would spend on PSUs to provide 3KW.
boscocoin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 36
Merit: 0


View Profile
September 09, 2014, 11:19:22 AM
 #7051

I should be getting my SP30's next week. I had a few questions.

I have the new macbook pro which has no ethernet port. I have bought a network switch to connect the hardware too.

My question is are there any mining softwares for MAC OSx which would support the SP30? And would it just be a one-off setup? or would the computer need to be constantly turned on.

Would I also need an ethernet to usb converter for my macbook pro?



wh00per
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 570
Merit: 500



View Profile
September 09, 2014, 01:21:18 PM
Last edit: September 09, 2014, 02:20:46 PM by wh00per
 #7052

I should be getting my SP30's next week. I had a few questions.

I have the new macbook pro which has no ethernet port. I have bought a network switch to connect the hardware too.

My question is are there any mining softwares for MAC OSx which would support the SP30? And would it just be a one-off setup? or would the computer need to be constantly turned on.

Would I also need an ethernet to usb converter for my macbook pro?


You don't need a PC to mine with a SP30. You need a browser initially, (Safari's fine) to connect to your miner and set up the pool you wish to mine to.  After that .. what you need is constant power and internet connection for it.




Zvi Smiley can you please have a look on Github for some minor changes in the minepeon? Mainly I was trying to keep the lighttpd.error log free of warnings for the time being. I'm on FW 2.3.30.

CSA/cUL Certified Power Distribution Panels - Basic, Switched, Metered. 1-3 phases. Up to 600V. NMC:N4F9qvHz11BHcc4nh1LCJFsrZhA1EWgVwj
Biodom
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2044
Merit: 1269



View Profile
September 09, 2014, 03:17:43 PM
 #7053

I should be getting my SP30's next week. I had a few questions.

I have the new macbook pro which has no ethernet port. I have bought a network switch to connect the hardware too.

My question is are there any mining softwares for MAC OSx which would support the SP30? And would it just be a one-off setup? or would the computer need to be constantly turned on.

Would I also need an ethernet to usb converter for my macbook pro?





To set up my miners through macbook air, I bought a thunderbolt to ethernet adapter. Apple charges quite a bit for this little dongle  Smiley
After the initial setup miner itself should be connected directly to your router ( I use either airport extreme that has a few ethernet ports or use airport express that is wirelessly connected to extreme). Router is needed, but mac does not need to be connected. You can also access your miner wirelessly through router.
Biodom
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2044
Merit: 1269



View Profile
September 09, 2014, 03:22:50 PM
 #7054

I'm doing some comparisons between miners and would like to calculate the costs of the SP31 without the PSUs as most of the competition don't include PSUs in their offerings. Could you tell me what PSUs are in those SP31s? If not, could you give a rough estimate for the cost of the 2 PSUs if you were to buy them on Newegg for example?

Basically, I want to know the cost of the SP31s minus the cost of PSUs.

They don't come without PSU, and you cannot put in the regular PSU as a replacement.
You would need to calculate the alternative by adding 3kw worth of power supplies to the alternative equipment cost (that does not have power supplies).
jtoomim
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 819
Merit: 1001


View Profile WWW
September 09, 2014, 03:28:39 PM
 #7055

Would I also need an ethernet to usb converter for my macbook pro?

To set up my miners through macbook air, I bought a thunderbolt to ethernet adapter.

You don't need an ethernet connection for your laptop if your wifi is hosted on the same ethernet network as your SP30. I've configured about 70 SP30s so far, and I use wifi for it exclusively.

Antminers are set up to use an IP address of 192.168.1.99 when they arrive, which makes the ethernet connection on a laptop useful. However, Spondoolies hardware is configured to use DHCP, so you just need to plug them into a functioning router, go to http://myminer.io, click on the machine, etc.

Hosting bitcoin miners for $65 to $80/kW/month on clean, cheap hydro power.
http://Toom.im
wanna4fun
Member
**
Offline Offline

Activity: 119
Merit: 100

noobie


View Profile
September 09, 2014, 04:51:08 PM
 #7056

argh, in few days i will need to move my sp10s...

System Uptime
    35 day 4 hr 34 min 40 sec

Can't touch this....  Lips sealed

wh00per
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 570
Merit: 500



View Profile
September 09, 2014, 05:37:27 PM
 #7057

argh, in few days i will need to move my sp10s...

System Uptime
    35 day 4 hr 34 min 40 sec

Can't touch this....  Lips sealed

If it's running unattended I believe you  Grin What about CGminer uptime? I find it VERY sensitive to the pool connection ..
When the main pool connection is not active it automatically switches to the second pool .. but if you have only one pool set up the hash-rate shuts down and/or cgminer restarts.
I had the SP30 several times mining PPC (LOL) because of some DNS issues, not under my control. Local p2pool nodes at the datacenter can definitely help in this regard.

CSA/cUL Certified Power Distribution Panels - Basic, Switched, Metered. 1-3 phases. Up to 600V. NMC:N4F9qvHz11BHcc4nh1LCJFsrZhA1EWgVwj
bitcoiner23
Member
**
Offline Offline

Activity: 64
Merit: 10


View Profile
September 09, 2014, 05:59:42 PM
 #7058

argh, in few days i will need to move my sp10s...

System Uptime
    35 day 4 hr 34 min 40 sec

Can't touch this....  Lips sealed

https://www.youtube.com/watch?v=vQ5MA685ApE
They moved their Server 7km without shutting it down or disconnecting it from the internet.
Go for it! You only need a bigger UPS Cheesy
Guy Corem
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 1029


Spondoolies, Beam & DAGlabs


View Profile WWW
September 09, 2014, 07:06:33 PM
Last edit: September 09, 2014, 07:16:59 PM by Spondoolies-Tech
 #7059

Hi Gang,

Have I got some goodies for you.

1. The SP20 is out! Yes, that's right, we got a price, we got a shipping date, and we also have a prototype in hand:







Here's Harel taking a look at the box:






And our legendary COO Kobi Levin playing with his new toy:



You can order the units from here:
http://www.spondoolies-tech.com/products/sp20-jackson-october-batch-1

The first 20 people who order will get a free Spondoolies-Tech t-shirt.


Please note that the units do not include a PSU.


2. We took the SP31 which had improved ASICs and replaced the PSUs with 2 BAPS (Big Ass Power Supplies). This allows the unit to pull 3.5kW off the wall but pushes the hashing power to 6TH.

We called this monster the SP35 - Yukon Power. It is available for delivery in the second half of November and you can order it from here:

http://www.spondoolies-tech.com/products/sp35-yukon-power-november-batch-1

Due to the power consumption of the SP35 it is only suited for 208V and up outlets.

As always we are happy to answer any questions you might have and welcome you to contact us at info@spondoolies-tech.com

 

New Mimblewimble implementation: https://www.beam.mw
Spondoolies is back with the SPx36: https://www.spondoolies-tech.com/products/spx36
Syke
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3066
Merit: 1036


View Profile
September 09, 2014, 07:11:30 PM
 #7060

Hi Gang,

Have I got some goodies for you.

1. The SP20 is out! Yes, that's right, we got a price, we got a shipping date, and we also have a prototype in hand:


$1200 (>2.5 btc) without PSU due end of Oct. Disappointing price&date. Sad

Buy & Hold
Pages: « 1 ... 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 [353] 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 ... 726 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!