Bitcoin Forum
September 17, 2019, 07:38:51 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 [358] 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 ... 726 »
  Print  
Author Topic: [ANN] Spondoolies-Tech - carrier grade, data center ready mining rigs  (Read 1256279 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
Biodom
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2072
Merit: 1286



View Profile
September 11, 2014, 01:17:41 PM
 #7141

what is a fair shipping price to midwest usa more or less..trying to do the numbers on this ..but with say a corsair 1500i at $449.99 newegg.com and say $150 usd to ship and
the $1095 price.that is about around maybe $1694.99 for a 1.7TH unit at 2100 watts .....

It's 1100W, not 2100W!

well that would help considerably...let me run those numbers (duh)...off to the calculator again

why I post here people can put me in my place (like in the real world....)

Searing


what is this $1095 that keeps mentioned. the price is $1190
1568705932
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1568705932

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1568705932
Reply with quote  #2

1568705932
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1568705932
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1568705932

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1568705932
Reply with quote  #2

1568705932
Report to moderator
BitCoin Operated Boy
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 250



View Profile
September 11, 2014, 01:41:28 PM
Last edit: September 11, 2014, 02:17:41 PM by BitCoin Operated Boy
 #7142

What's Spondoolies-Tech post code?

I need it for bank transfer form.

(Wasn't provided with the address Barbara emailed me)
bobsag3
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500

Owner, Minersource.net


View Profile
September 11, 2014, 02:10:42 PM
 #7143

Most miners either convert server PSUs (with/without breakout boards) or buy USED PSUs with a good efficiency rating.

Either way, you can probably get 1kW of PSU for around 70-100$.

http://minersource.net/products/hp-dps-1200w-power-supply-with-adapter-board

Will work perfect, and we will hopefully test it on a prototype Smiley
dogie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1119


dogiecoin.com


View Profile WWW
September 11, 2014, 02:19:27 PM
 #7144

Most miners either convert server PSUs (with/without breakout boards) or buy USED PSUs with a good efficiency rating.

Either way, you can probably get 1kW of PSU for around 70-100$.

http://minersource.net/products/hp-dps-1200w-power-supply-with-adapter-board

Will work perfect, and we will hopefully test it on a prototype Smiley

Not if you're on 110V, or want a warranty, or don't want to endanger your life with exposed top and bottom LIVE terminals. You posted the same link to your shop a few pages back, so I'll post the same response required.

bobsag3
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500

Owner, Minersource.net


View Profile
September 11, 2014, 02:27:08 PM
Last edit: September 11, 2014, 02:52:46 PM by bobsag3
 #7145

Most miners either convert server PSUs (with/without breakout boards) or buy USED PSUs with a good efficiency rating.

Either way, you can probably get 1kW of PSU for around 70-100$.

http://minersource.net/products/hp-dps-1200w-power-supply-with-adapter-board

Will work perfect, and we will hopefully test it on a prototype Smiley

Not if you're on 110V, or want a warranty, or don't want to endanger your life with exposed top and bottom LIVE terminals. You posted the same link to your shop a few pages back, so I'll post the same response required.

12V, even at extraordinarily high amperages, is only unsafe in very rare occurrences, and its otherwise very safe.
We also will have 3d-printed cases shortly for those that want, and where do you get no warranty? We warranty both the PSU and the board.
http://amasci.com/amateur/elsafe.html
lucazane
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1198
Merit: 1000



View Profile WWW
September 11, 2014, 03:16:13 PM
 #7146

ok, thats over an hour of lost mining... is nobody around?
After down time, it seems that miners don't start always autmaticaly.
I have lost 4 hours of mining because the miner did not start automaticaly at power up !

The Blocks Factory Mining POOL : DGB(sha256d, Skein, Qubit, Groestl & Scrypt), FTC
xstr8guy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784
Merit: 1000


Glow Stick Dance!


View Profile
September 11, 2014, 03:48:04 PM
 #7147

what is a fair shipping price to midwest usa more or less..trying to do the numbers on this ..but with say a corsair 1500i at $449.99 newegg.com and say $150 usd to ship and
the $1095 price.that is about around maybe $1694.99 for a 1.7TH unit at 2100 watts .....

It's 1100W, not 2100W!

well that would help considerably...let me run those numbers (duh)...off to the calculator again

why I post here people can put me in my place (like in the real world....)

Searing


Geez, just go buy the most popular PSU for mining ever... the EVGA Supernova 1300G2. Newegg has them for $169 after rebate. I have 5 or 6 of them.
Marvell1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 1000


View Profile
September 11, 2014, 03:52:59 PM
 #7148




Hmm how are you getting such low wattage ?

your temps are higer than mine as well.

my voltage hovers around 236/239
watts are 1350/1340

my Max voltage is .76 and start is at .66/.66


It seems different ASIC require diffrent amounts of power ? 
Other than that hash rate hovers around 4510 similar to yours but with a big higher power consumtion it seems.

⚫ ⚫ ⚫Make even more profit on crypto trading with secure automatic trading https://trade-mate.io⚫ ⚫ ⚫
zvisha
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 500



View Profile
September 11, 2014, 03:54:55 PM
 #7149

ok, thats over an hour of lost mining... is nobody around?
After down time, it seems that miners don't start always autmaticaly.
I have lost 4 hours of mining because the miner did not start automaticaly at power up !

appreciate your response but it seems the FW upgrade has failed and the miner doenst really know what to do.

myminer.io works

but i cannot access the GUI

is the little inset button next to the leds the 'reset' button?

Hi Edgar.
- "yellow light is blinking 2 times" usually means the miner is up but configured not to mine ("stop mining").  I would recommend finding the miner IP and setting it to mine again.
- If it does not start - do factory reset from settings.
- If the WebUI not accessible or the miner got no IP - you can do the recovery procedure from the technical blog.
GR Cooling
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
September 11, 2014, 04:03:32 PM
 #7150

For anyone that doesn´t know:

As far as I can tell, grcooling is a form of immersion cooling, utilizing a "standard" 1-phase cooling liquid.



This is correct, we use an oil based dielectric coolant, which is much more cost effective than a two phase cooling approach. Two phase cooling fluids typically cost about $200 per gallon, while oil based liquid coolants are orders of magnitude cheaper. We can handle rack densities of over 100 KW per rack, with a cooling overhead energy use of about 3%. We can achieve this in any climate on the globe. If you can find me flat level ground, Available Power, communications and a roof, I can build you one of the most efficient, cost effective data centers on the planet.  Please see below a link to a youtube video of what our cooling units typically look like in action.

https://www.youtube.com/watch?v=6IX9U2zaI_I



I would be happy to answer any questions.

Cheers,
Brandon
.... So you're saying you're moving the fluid from rack to roof, cooling it to ambient and back to rack for less than 3KW per rack?


The path of heat flow through the systems works like this: The heat from the boards/ASICs is tranfered to the rack coolant, which is then pumped to a pump module which houses Redundant pumps, controls, and heat exchangers. The heat exchangers have an oil and a waterside. The waterside of the heat exchangers are plumbed into a warm water loop which runs to a simple evaporative cooling tower, which is the most common & cost effective means for final heat rejection.

The whole system has 3 moving parts: 1. Oil/Coolant pump 2. Water pump for Warm Water Loop. 3. Fan on Cooling tower, which may or may not be on due to current weather conditions.

3-4 KW is a typical energy cooling usage for a 100 KW system.

Koontas
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 502



View Profile
September 11, 2014, 05:03:10 PM
 #7151

Well, I ordered myself an SP20.  I've never had an issue with ROI in the past so happy to cough up some coin for an efficient miner.

At what energy costs?

$.15

Let's just say there are always new coins to mine other than BTC...just gotta be smart...

Don't trust any exchange!
Koontas
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 502



View Profile
September 11, 2014, 05:05:40 PM
 #7152


what is a fair shipping price to midwest usa more or less..trying to do the numbers on this ..but with say a corsair 1500i at $449.99 newegg.com and say $150 usd to ship and
the $1095 price.that is about around maybe $1694.99 for a 1.7TH unit at 21100 watts .....

you can get a 1200W GOLD PSU for under $200, not sure why you would use the most expensive 1500W possible in your example

I think that question is answered by looking at all of his posts...  He's obviously here to cause drama given he's obviously not interested in the products.

Don't trust any exchange!
edgar
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1806
Merit: 1001


View Profile
September 11, 2014, 05:09:55 PM
Last edit: September 11, 2014, 05:30:34 PM by edgar
 #7153

ok, thats over an hour of lost mining... is nobody around?
After down time, it seems that miners don't start always autmaticaly.
I have lost 4 hours of mining because the miner did not start automaticaly at power up !

appreciate your response but it seems the FW upgrade has failed and the miner doenst really know what to do.

myminer.io works

but i cannot access the GUI

is the little inset button next to the leds the 'reset' button?

Hi Edgar.
- "yellow light is blinking 2 times" usually means the miner is up but configured not to mine ("stop mining").  I would recommend finding the miner IP and setting it to mine again.
- If it does not start - do factory reset from settings.
- If the WebUI not accessible or the miner got no IP - you can do the recovery procedure from the technical blog.


followed the recovery procedure in the FAQs - 6) Once the system is up, do SW upgrade from the webUI and update your wallet and the pool.

system is not up...

miner spent considerable minutes whining at 100%, then went quiet.

cannot even access myminer.io now... neither green nor yellow led is lit (both ether leds are functioning)

3h:42m:54s


lost mining..
nhminer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 472
Merit: 250



View Profile
September 11, 2014, 05:10:59 PM
 #7154

Well, I ordered myself an SP20.  I've never had an issue with ROI in the past so happy to cough up some coin for an efficient miner.

At what energy costs?

$.15

Let's just say there are always new coins to mine other than BTC...just gotta be smart...

I haven't seen much worth mining these days -- any recommendations?

BCH - 1EshwUEg9LRbY5WMSw7bkBGQUYQeenkcet
Koontas
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 502



View Profile
September 11, 2014, 05:12:55 PM
 #7155

Well, I ordered myself an SP20.  I've never had an issue with ROI in the past so happy to cough up some coin for an efficient miner.

At what energy costs?

$.15

Let's just say there are always new coins to mine other than BTC...just gotta be smart...

I haven't seen much worth mining these days -- any recommendations?

Right now?  Not really...it's all about getting on new launches...  BTCD was a real winner for me.

Don't trust any exchange!
BitCoin Operated Boy
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 250



View Profile
September 11, 2014, 05:30:00 PM
 #7156

ok, thats over an hour of lost mining... is nobody around?
After down time, it seems that miners don't start always autmaticaly.
I have lost 4 hours of mining because the miner did not start automaticaly at power up !

appreciate your response but it seems the FW upgrade has failed and the miner doenst really know what to do.

myminer.io works

but i cannot access the GUI

is the little inset button next to the leds the 'reset' button?

Hi Edgar.
- "yellow light is blinking 2 times" usually means the miner is up but configured not to mine ("stop mining").  I would recommend finding the miner IP and setting it to mine again.
- If it does not start - do factory reset from settings.
- If the WebUI not accessible or the miner got no IP - you can do the recovery procedure from the technical blog.


followed the recovery procedure in the FAQs - 6) Once the system is up, do SW upgrade from the webUI and update your wallet and the pool.

system is not up...

miner spent considerable minutes whining at 100%, then went quiet.

cannot even access myminer.io now... neither green nor yellow led is lit (both ether leds are functioning)



When S-T servers were down I coulnd't access myminer.io.
Because of this I also couldn't use GUI and update the firmware. When myminer.io started working, everything came back to normal. Strange..
edgar
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1806
Merit: 1001


View Profile
September 11, 2014, 05:37:19 PM
 #7157

ok, thats over an hour of lost mining... is nobody around?
After down time, it seems that miners don't start always autmaticaly.
I have lost 4 hours of mining because the miner did not start automaticaly at power up !

appreciate your response but it seems the FW upgrade has failed and the miner doenst really know what to do.

myminer.io works

but i cannot access the GUI

is the little inset button next to the leds the 'reset' button?

Hi Edgar.
- "yellow light is blinking 2 times" usually means the miner is up but configured not to mine ("stop mining").  I would recommend finding the miner IP and setting it to mine again.
- If it does not start - do factory reset from settings.
- If the WebUI not accessible or the miner got no IP - you can do the recovery procedure from the technical blog.


followed the recovery procedure in the FAQs - 6) Once the system is up, do SW upgrade from the webUI and update your wallet and the pool.

system is not up...

miner spent considerable minutes whining at 100%, then went quiet.

cannot even access myminer.io now... neither green nor yellow led is lit (both ether leds are functioning)



When S-T servers were down I coulnd't access myminer.io.
Because of this I also couldn't use GUI and update the firmware. When myminer.io started working, everything came back to normal. Strange..

very strange, but seemingly common enough to be in the FAQs

after 3 power cycles myminer.io is working - NOTHING else is
Biffa
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2002
Merit: 1061



View Profile
September 11, 2014, 05:55:04 PM
 #7158



very strange, but seemingly common enough to be in the FAQs

after 3 power cycles myminer.io is working - NOTHING else is

Hopefully zvisha or someone from support will arrange with you to remote access to your device and sort it out, I could be wrong but I don't think you will get much help from most of the enthusiasts on the forum, not for want of trying but more for lack of technical insight.

Mine at pools that pay transaction fees & don't mine empty blocks :: kanopool :: ckpool ::
:: Dalcore's Crypto Mining H/W Hosting Directory & Reputation ::
edgar
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1806
Merit: 1001


View Profile
September 11, 2014, 06:03:17 PM
 #7159



very strange, but seemingly common enough to be in the FAQs

after 3 power cycles myminer.io is working - NOTHING else is

Hopefully zvisha or someone from support will arrange with you to remote access to your device and sort it out, I could be wrong but I don't think you will get much help from most of the enthusiasts on the forum, not for want of trying but more for lack of technical insight.

cheers biffa,

i PMd zvi after he replied earlier....

just did the recovery again, to make sure i hadnt fumbled it the 1st time.

end result is the same, can access myminer.io but cannot 'go to miner' etc

its getting silly now, im exhausted

totally regret updating FW!
zvisha
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 500



View Profile
September 11, 2014, 06:38:19 PM
 #7160



very strange, but seemingly common enough to be in the FAQs

after 3 power cycles myminer.io is working - NOTHING else is

Hopefully zvisha or someone from support will arrange with you to remote access to your device and sort it out, I could be wrong but I don't think you will get much help from most of the enthusiasts on the forum, not for want of trying but more for lack of technical insight.

cheers biffa,

i PMd zvi after he replied earlier....
just did the recovery again, to make sure i hadnt fumbled it the 1st time.
end result is the same, can access myminer.io but cannot 'go to miner' etc
its getting silly now, im exhausted
totally regret updating FW!

myminer.io is not on the miner.
Please answer the following:
- when doing recovery, do you get the leds going green-yellow-green-yellow...?
- Are you sure you are trying to connect from the same subnet as where your miner is?
- Do you get the led blinking twice after doing recovery?
I think your miner changed IP, but myminer.io for some reason does not reflect it.
Go to your router UI and try to see what is the miner IP (see all the IPs and try to connect to each).
Pages: « 1 ... 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 [358] 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 ... 726 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!