Bitcoin Forum
August 20, 2019, 07:46:16 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 [387] 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 ... 726 »
  Print  
Author Topic: [ANN] Spondoolies-Tech - carrier grade, data center ready mining rigs  (Read 1256123 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
xstr8guy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784
Merit: 1000


Glow Stick Dance!


View Profile
September 27, 2014, 05:31:49 AM
 #7721

As i read last pages of this topic this project of 6000 ghs get out soo this equipment goes to 4500 ghs thats great my question since im new and i wanna buy 1 miner ,those 4500ghs mines how many bitcoins currently ,i know difficulty is getting higger week by week.... and to send this product to Brazil how much it will cost just to send it the taxer here goes around 60 to 75% besides the cost and worth of the product soo i need to know how much it will cost to send ,all people o know are paying those taxes in Brazil ,
This machine comes with the scrypt and i can choose any pool i mean look,ghash.io im here registed and ready to mine ,or there is a restrict pool to mine as the place you belong ....


the main question is the machine is with scrypt installed ?soo all i have to put is the stratum my id and worker and start? is that or something else do to do mine bitcoins thanks and sorry im new and in portuguese there are no such support better then this forum knowledge users as companies . Huh Roll Eyes

No offense but you should use Portugeuse to English Google translate it you want to get your point across. Your English is not very good.  Wink

I think I can answer a couple of question though.

No, you can't mine Script with this machine. It is for SHA-256 only (BTC, PPC and a few other virtually worthless coins).

You can mine at any bitcoin pool of your choosing.

I have absolutely no idea what it would cost to ship to Brazil. But if you have to pay 60-75% import duty (!) on top of the hardware cost and shipping you might as well forget mining. All BTC mining equipment is marginally profitable under the absolute best circumstances... super cheap and reliable electricity, no VAT or import fees, a suitable location to run noisy and hot hardware and the most efficient miners bought at the lowest price possible. And then you still have to hope for low difficulty adjustments.
1566330376
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566330376

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566330376
Reply with quote  #2

1566330376
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1566330376
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566330376

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566330376
Reply with quote  #2

1566330376
Report to moderator
knowhow
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 500


View Profile
September 27, 2014, 10:52:58 PM
 #7722

main point i asked how many bitcoins this machine SP35 that looks to have 6000 ghs can mine monthly...... as i say at test sale those transport would cost me 300 dollars soo 4200 dollars more the taxes that for sure i will have to pay to get this SP35 will cost me around 7300 dollars....
 anyone knows the weight of this  thanks
s1gs3gv
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1316
Merit: 1014

ex uno plures


View Profile WWW
September 28, 2014, 01:19:34 AM
 #7723

Yeah, I also use data centers meant for internet hosting and they give you a static IP block with a gateway IP address. This doesn't work well with Spondoolies and KnC default setups.

Huh ? Why not ?
s1gs3gv
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1316
Merit: 1014

ex uno plures


View Profile WWW
September 28, 2014, 01:21:13 AM
 #7724

main point i asked how many bitcoins this machine SP35 that looks to have 6000 ghs can mine monthly......

Probably a lot less than it costs you
wissam
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
September 28, 2014, 07:32:47 AM
 #7725

main point i asked how many bitcoins this machine SP35 that looks to have 6000 ghs can mine monthly......

Probably a lot less than it costs you

Mining is a dead game, you won't ROI with such pre-orders that take 2 months and difficulty rising the way it is.
Soros Shorts
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1613
Merit: 1001



View Profile
September 28, 2014, 09:12:20 AM
 #7726

anyone knows the weight of this  thanks
According to Fedex the SP30 was 18.8 kg. The SP35 can't be much heavier if physically only the PSUs changed.
Soros Shorts
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1613
Merit: 1001



View Profile
September 28, 2014, 09:31:59 AM
 #7727

Yeah, I also use data centers meant for internet hosting and they give you a static IP block with a gateway IP address. This doesn't work well with Spondoolies and KnC default setups.

Huh ? Why not ?
Well with the SP30 it apparently is not recommended to use static IP according to another post by Zvi I think. Aslo, The first Neptunes I got came with firmware where the static IP configuration simply did not work (it may work now but I don't care anymore). I have some each miner in a cabinet and I had to make an unplanned purchase of a firewall device to provide the DHCP functionality.
bobsmoke
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 312
Merit: 250



View Profile
September 28, 2014, 09:53:45 AM
 #7728

Yeah, I also use data centers meant for internet hosting and they give you a static IP block with a gateway IP address. This doesn't work well with Spondoolies and KnC default setups.

Huh ? Why not ?
Well with the SP30 it apparently is not recommended to use static IP according to another post by Zvi I think. Aslo, The first Neptunes I got came with firmware where the static IP configuration simply did not work (it may work now but I don't care anymore). I have some each miner in a cabinet and I had to make an unplanned purchase of a firewall device to provide the DHCP functionality.

There appears to be some bug in the firmware/software/hardware combination that is SP30/31 and static IP addresses. I don't have one so can only offer advice generically, but using DHCP fixes the issue.
knowhow
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 500


View Profile
September 28, 2014, 12:18:06 PM
Last edit: September 28, 2014, 12:40:10 PM by knowhow
 #7729

soo is better to mine at cex.io with those 7300 dollars  i guess  or there are any other place better to mine and secure as that



i made a transfer to cex.io and till now i dont know which confirmation they are asking soo if anyone knows what i need just tell me thanks all
Doff
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 327
Merit: 250


View Profile
September 28, 2014, 03:55:48 PM
 #7730

soo is better to mine at cex.io with those 7300 dollars  i guess  or there are any other place better to mine and secure as that



i made a transfer to cex.io and till now i dont know which confirmation they are asking soo if anyone knows what i need just tell me thanks all

I am guessing you mean they asked you to check your email for the confirmation link to verify either your account, or whatever transaction you made?  If so, check your email it might have what you are looking for.
seriouscoin
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 500


View Profile
September 28, 2014, 05:14:18 PM
 #7731

soo is better to mine at cex.io with those 7300 dollars  i guess  or there are any other place better to mine and secure as that



i made a transfer to cex.io and till now i dont know which confirmation they are asking soo if anyone knows what i need just tell me thanks all

You want to throw away money?

atleast donate to homeless, idiot

No. you will never mine back that 7300 dollars.
wh00per
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 570
Merit: 500



View Profile
September 28, 2014, 09:05:46 PM
 #7732

I love rich donors to the cause Smiley

CSA/cUL Certified Power Distribution Panels - Basic, Switched, Metered. 1-3 phases. Up to 600V. NMC:N4F9qvHz11BHcc4nh1LCJFsrZhA1EWgVwj
faraway
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 339
Merit: 250


View Profile
September 28, 2014, 11:29:50 PM
 #7733

My SP30 September batch 2 is not yet shipped - Have you a status about the deliveries?
miner454
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile WWW
September 29, 2014, 05:07:50 AM
 #7734

My SP30 September batch 2 is not yet shipped - Have you a status about the deliveries?

I'm on the same boat. batch 1 & 2.
Grix
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 536
Merit: 500



View Profile WWW
September 29, 2014, 07:52:25 AM
 #7735

When ordering from Sponds in the future I'd expect the order to ship at the very last day of the month. This is what has happened for both august and september batches now apparently.

Buy High Powered Lasers from BitLasers.com
BTC: 1Fahk2aa4NS4Qds4VDAL4mpNArDEdV2K5K
Marvell1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 1000


View Profile
September 29, 2014, 02:09:26 PM
Last edit: September 29, 2014, 02:37:39 PM by Marvell1
 #7736

So ZeusMiner and Rockminer are shipping at 900GHZ miner for $349 @1000watts

I cant see how the sp20 can still be priced close to $1200 now

if the prices don't change by next week I will be selling $900 USD of SP tech coupons for around $700 if anyone is interested

I don't have the funds to purchase an sp3500 I was interested in the sp20 units but not at the curent price so I will probbaly have to cut my losses

and sell the coupons.

⚫ ⚫ ⚫Make even more profit on crypto trading with secure automatic trading https://trade-mate.io⚫ ⚫ ⚫
Biodom
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2044
Merit: 1267



View Profile
September 29, 2014, 03:24:43 PM
 #7737

So ZeusMiner and Rockminer are shipping at 900GHZ miner for $349 @1000watts

I cant see how the sp20 can still be priced close to $1200 now

if the prices don't change by next week I will be selling $900 USD of SP tech coupons for around $700 if anyone is interested

I don't have the funds to purchase an sp3500 I was interested in the sp20 units but not at the curent price so I will probbaly have to cut my losses

and sell the coupons.

what coupons are you talking about? I think that you could choose cash rebate from the get go.
Marvell1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 1000


View Profile
September 29, 2014, 04:24:28 PM
 #7738

So ZeusMiner and Rockminer are shipping at 900GHZ miner for $349 @1000watts

I cant see how the sp20 can still be priced close to $1200 now

if the prices don't change by next week I will be selling $900 USD of SP tech coupons for around $700 if anyone is interested

I don't have the funds to purchase an sp3500 I was interested in the sp20 units but not at the curent price so I will probbaly have to cut my losses

and sell the coupons.

what coupons are you talking about? I think that you could choose cash rebate from the get go.

I did not want to wait till October for my refund and I had my mind set on a sp31 October batch which it seems they oversold...  my order was cancelled so I was left holding

the bag with the coupons instead of an SP31 and I'm not interested in anything with a November delivery right now with btc tanking and diff climbing.  They did offer me 

5% on an sp35 but I would need a LOT bigger discount than that to even consider pulling the trigger.

Considering the fact that the coupons I got actually were due to the fact that my sp30 was under spec by over 1TH I'm kinda irritated with the whole deal.

thus is leaned towards the SP20 which right now seems like an even worse deal.

⚫ ⚫ ⚫Make even more profit on crypto trading with secure automatic trading https://trade-mate.io⚫ ⚫ ⚫
mrpark
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364
Merit: 250


View Profile
September 29, 2014, 09:21:22 PM
 #7739

Can anyone tell me how to make an SP10 run relatively quiet? I read a few things about running them down at 1000w, is that safe. Even if its just at 1Th/s I am fine with that. What is your advice?

BTC: 1JDjCGtxtxoZ46XgTqUoXBDxNFKwcsEmik
cozk
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500



View Profile
September 29, 2014, 09:31:48 PM
 #7740

Can anyone tell me how to make an SP10 run relatively quiet? I read a few things about running them down at 1000w, is that safe. Even if its just at 1Th/s I am fine with that. What is your advice?

lol @ people taking noise into consideration when buying mining equipment.

If you have to care about that, just buy btc directly, mining is not for your type.
Pages: « 1 ... 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 [387] 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 ... 726 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!