Bitcoin Forum
December 06, 2016, 12:20:19 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 »
  Print  
Author Topic: Phoenix - Efficient, fast, modular miner  (Read 734785 times)
jarekb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28


View Profile
June 03, 2011, 02:02:45 AM
 #621

I got my issues with the 4870x2 resolved by updating to catalyst 11.5, but now my cores aren't processing as fast. One is in the mid 80's other is in the mid 50's. Any idea why the cores are running at different rates?

Mined BTC Value (https://chrome.google.com/webstore/detail/gmmcpoilpgdgmbmggbpffipljommknjp) Chrome extension that shows USD value of your mined bitcoins. Supports BTC Guild, deepbit, slush, BTC Mine
Donations welcome
14B3GFdtBZqxgNp3VnXioUYd27kGKoKwFS
1481026819
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481026819

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481026819
Reply with quote  #2

1481026819
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481026819
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481026819

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481026819
Reply with quote  #2

1481026819
Report to moderator
1481026819
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481026819

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481026819
Reply with quote  #2

1481026819
Report to moderator
Mops
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
June 03, 2011, 04:48:01 AM
 #622

i think i will have to format c:/

i am not being able to solve de problem, tries reinstalind, using sdk 2.4, 2.2, and not using any. now i get this screen:

http://img705.imageshack.us/img705/2861/errorpp.jpg

Uploaded with ImageShack.us
luffy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 606



View Profile
June 03, 2011, 04:55:01 AM
 #623

5850 will not exceed 150W with a mild oc (not above 800MHz). i had 2x5850 with a 500W PSU for a while, ofcourse my rig is a dedicated one with a single core Sempron, 1GB ram , one 2.5" disk, etc
before any format make sure you have uninstalled all the ATI drivers and sdk and install only the full catalyst 11.3 or 11.5 with _ocl.
nothing more, i think you will be ok Wink
Mops
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
June 03, 2011, 12:33:47 PM
 #624

5850 will not exceed 150W with a mild oc (not above 800MHz). i had 2x5850 with a 500W PSU for a while, ofcourse my rig is a dedicated one with a single core Sempron, 1GB ram , one 2.5" disk, etc
before any format make sure you have uninstalled all the ATI drivers and sdk and install only the full catalyst 11.3 or 11.5 with _ocl.
nothing more, i think you will be ok Wink
reinstalled, in several ways
using the sdk from catalyst
using 2.2
using 2.4
using kernel 1.6
kernel1.8.

it seems i will have to format :S
klayus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21


View Profile
June 03, 2011, 01:47:14 PM
 #625

i found that using phatk gives me 25MH/s more on a 5870 and 4 more on a 4850 than using poclbm. also using bigger worksize helps with mh/s - with poclbm mh/s 's dont change with worksize change but on phatk i can use 256 for a 10 percent increase. same with 4850.

hopes this helps

donate if you feel like it Smiley
1KRfmENZaRbS27ViorpNbaKZoyNiKtGrWh
dishwara
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372

Truth may get delay, but NEVER fails


View Profile
June 03, 2011, 03:05:44 PM
 #626

5850 will not exceed 150W with a mild oc (not above 800MHz). i had 2x5850 with a 500W PSU for a while, ofcourse my rig is a dedicated one with a single core Sempron, 1GB ram , one 2.5" disk, etc
before any format make sure you have uninstalled all the ATI drivers and sdk and install only the full catalyst 11.3 or 11.5 with _ocl.
nothing more, i think you will be ok Wink
reinstalled, in several ways
using the sdk from catalyst
using 2.2
using 2.4
using kernel 1.6
kernel1.8.

it seems i will have to format :S

Use driver sweeper from http://phyxion.net/item/driver-sweeper.html & remove all the AMD drivers.
Also, after removing go to safe mode & run again. which will remove every instance of AMD driver.
Then install fresh one. Go for latest 11.5 & 2.4 & instead of express install, go for custom install & ONLY install these 3,
ATI display driver, ATI catalyst install manager, APP 2.4 & if needed vc++.
You will be able to mine with out formating.

Also, don't use askrate & worksize for now.
krayzie32
Member
**
Offline Offline

Activity: 92


View Profile
June 03, 2011, 05:18:57 PM
 #627

Thanks!

Using: -k phatk DEVICE=0 VECTORS BFI_INT FASTLOOP=false WORKSIZE=256 AGGRESSION=13 on a single 5830 and get 312MH/sec
 Grin

I have always found phatk to be slower.  Why did you choose to use it?  Also, why WORKSIZE=256?  I have also found 128 to be faster on the 58xx and 69xx series.

I am using poclbm at the moment getting 0.2% stale rate [not using BTCMine at the moment though].

I have 7 different computers running 5830s and 256 gives about 5m more than 128.  I run mine at 975 clock, 300 memory and I get about 300MH/sec.

I love these 5830s only cost $100 but can push out 300MH/sec!
Mops
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
June 04, 2011, 06:13:35 AM
 #628

5850 will not exceed 150W with a mild oc (not above 800MHz). i had 2x5850 with a 500W PSU for a while, ofcourse my rig is a dedicated one with a single core Sempron, 1GB ram , one 2.5" disk, etc
before any format make sure you have uninstalled all the ATI drivers and sdk and install only the full catalyst 11.3 or 11.5 with _ocl.
nothing more, i think you will be ok Wink
reinstalled, in several ways
using the sdk from catalyst
using 2.2
using 2.4
using kernel 1.6
kernel1.8.

it seems i will have to format :S

Use driver sweeper from http://phyxion.net/item/driver-sweeper.html & remove all the AMD drivers.
Also, after removing go to safe mode & run again. which will remove every instance of AMD driver.
Then install fresh one. Go for latest 11.5 & 2.4 & instead of express install, go for custom install & ONLY install these 3,
ATI display driver, ATI catalyst install manager, APP 2.4 & if needed vc++.
You will be able to mine with out formating.

Also, don't use askrate & worksize for now.


THANKS A LOT

had to uninstall using both the driver sweeper, and using the catalyst setup, then i installed 11.5 the way you said and now it seems to work Cheesy
5tr1k3r
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39


View Profile
June 04, 2011, 01:29:32 PM
 #629

I'm sorry, which askrate is used by default? I have 5770 and would like to know if I should set it by myself.

1LxmEphxLy9npdiitTsrMJpQuxafhwKv46
5tr1k3r
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39


View Profile
June 04, 2011, 03:11:21 PM
 #630

Oh, actually, I found the answer on the second page.

As for askrate, it's not necessary with Phoenix because it maintains a work queue and only requests work when needed. Phoenix also ignores the askrate setting automatically for RPC servers with long polling support.

I use deepbit.net (RPC+LP), so it makes changing the askrate setting pointless, as I see.

1LxmEphxLy9npdiitTsrMJpQuxafhwKv46
dishwara
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372

Truth may get delay, but NEVER fails


View Profile
June 04, 2011, 05:26:22 PM
 #631

5850 will not exceed 150W with a mild oc (not above 800MHz). i had 2x5850 with a 500W PSU for a while, ofcourse my rig is a dedicated one with a single core Sempron, 1GB ram , one 2.5" disk, etc
before any format make sure you have uninstalled all the ATI drivers and sdk and install only the full catalyst 11.3 or 11.5 with _ocl.
nothing more, i think you will be ok Wink
reinstalled, in several ways
using the sdk from catalyst
using 2.2
using 2.4
using kernel 1.6
kernel1.8.

it seems i will have to format :S

Use driver sweeper from http://phyxion.net/item/driver-sweeper.html & remove all the AMD drivers.
Also, after removing go to safe mode & run again. which will remove every instance of AMD driver.
Then install fresh one. Go for latest 11.5 & 2.4 & instead of express install, go for custom install & ONLY install these 3,
ATI display driver, ATI catalyst install manager, APP 2.4 & if needed vc++.
You will be able to mine with out formating.

Also, don't use askrate & worksize for now.


THANKS A LOT

had to uninstall using both the driver sweeper, and using the catalyst setup, then i installed 11.5 the way you said and now it seems to work Cheesy

Nice, after some time, send me some bitcoins.
Also for CPU usage try this.

http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=6188.msg168009#msg168009
dober64
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
June 04, 2011, 09:14:32 PM
 #632

jedi95 Hello! Help me please! Why this error?

Traceback (most recent call last):
  File "phoenix.py", line 26, in <module>
  File "zipextimporter.pyc", line 82, in load_module
  File "twisted\internet\reactor.pyc", line 38, in <module>
  File "twisted\internet\selectreactor.pyc", line 200, in install
  File "twisted\internet\selectreactor.pyc", line 72, in __init__
  File "twisted\internet\base.pyc", line 489, in __init__
  File "twisted\internet\posixbase.pyc", line 266, in installWaker
  File "twisted\internet\posixbase.pyc", line 74, in __init__
  File "<string>", line 1, in connect
socket.error: [Errno 10061] ╧юфъы■ўхэшх эх єёЄрэютыхэю,
error
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574



View Profile
June 04, 2011, 09:54:41 PM
 #633

jedi95 Hello! Help me please! Why this error?

Traceback (most recent call last):
  File "phoenix.py", line 26, in <module>
  File "zipextimporter.pyc", line 82, in load_module
  File "twisted\internet\reactor.pyc", line 38, in <module>
  File "twisted\internet\selectreactor.pyc", line 200, in install
  File "twisted\internet\selectreactor.pyc", line 72, in __init__
  File "twisted\internet\base.pyc", line 489, in __init__
  File "twisted\internet\posixbase.pyc", line 266, in installWaker
  File "twisted\internet\posixbase.pyc", line 74, in __init__
  File "<string>", line 1, in connect
socket.error: [Errno 10061] ╧юфъы■ўхэшх эх єёЄрэютыхэю,


Your pool is down. Go seek help with the pool operator.

15UFyv6kfWgq83Pp3yhXPr8rknv9m6581W
Veldy
Member
**
Offline Offline

Activity: 98



View Profile
June 04, 2011, 10:33:09 PM
 #634

jedi95 Hello! Help me please! Why this error?

Traceback (most recent call last):
  File "phoenix.py", line 26, in <module>
  File "zipextimporter.pyc", line 82, in load_module
  File "twisted\internet\reactor.pyc", line 38, in <module>
  File "twisted\internet\selectreactor.pyc", line 200, in install
  File "twisted\internet\selectreactor.pyc", line 72, in __init__
  File "twisted\internet\base.pyc", line 489, in __init__
  File "twisted\internet\posixbase.pyc", line 266, in installWaker
  File "twisted\internet\posixbase.pyc", line 74, in __init__
  File "<string>", line 1, in connect
socket.error: [Errno 10061] ╧юфъы■ўхэшх эх єёЄрэютыхэю,


Your pool is down. Go seek help with the pool operator.

And post a message to the author of Phoenix.  It shouldn't be faulting like that [it rarely continues after such a stack trace is dumped to the console and it, at least for me, has continued to consume ~50% of my GPU doing only God knows what], instead, it should be handling such scenarios gracefully [and perhaps shut itself down].

If you have found my post helpful, please donate what you feel it is worth: 18vaZ4K62WiL6W2Qoj9AE1cerfCHRaUW4x
frakt
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
June 05, 2011, 10:07:18 AM
 #635

My hashrate is waaaayy too low for my cards. I need some help getting them to work like they should!

Here's my hashrates
http://i.imgur.com/OSlvj.png

Here's my GPU Load
http://i.imgur.com/ZuJxJ.png

I have 2 machines running 2 HD6990 each with driver 11.5 and SDK 2.4 in Ubuntu 11.04

I run ./phoenix.py -u http://user.worker@pool.com:port/ -k poclbm DEVICE=0 VECTORS AGGRESSION=11 FASTLOOP=false BFI_INT

I've tried different AGGRESSION values, tried with and without FASTLOOP and VECTORS and BFI_INT but it doesn't seem to get any better than this. Agression 13 makes the machines feel slow. Haven't tried higher.

CPU load is 100% when mining.
GPU Temperatures are around 80-90 degrees.

I should be able to get 350-375 MHash/sec per worker, right? What should I do to get this?
5tr1k3r
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39


View Profile
June 05, 2011, 11:23:21 AM
 #636

Looks like nothing much to worry about, but maybe it can help you trace some bugs or something.
Pool is deepbit.net, -k phatk DEVICE=0 VECTORS BFI_INT FASTLOOP=false AGGRESSION=12
Card's 5770 950/309.


1LxmEphxLy9npdiitTsrMJpQuxafhwKv46
5tr1k3r
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39


View Profile
June 05, 2011, 11:38:38 AM
 #637

...
I have 2 machines running 2 HD6990 each with driver 11.5 and SDK 2.4 in Ubuntu 11.04

I run ./phoenix.py -u http://user.worker@pool.com:port/ -k poclbm DEVICE=0 VECTORS AGGRESSION=11 FASTLOOP=false BFI_INT

I've tried different AGGRESSION values, tried with and without FASTLOOP and VECTORS and BFI_INT but it doesn't seem to get any better than this. Agression 13 makes the machines feel slow. Haven't tried higher.

CPU load is 100% when mining.
GPU Temperatures are around 80-90 degrees.

I should be able to get 350-375 MHash/sec per worker, right? What should I do to get this?

Have you tried phatk kernel (-k phatk)?
Also try to underclock memory. It will decrease overall temp giving you the possibility to increase your gpu clocks a little bit. And also it should enhance mhash/s performance.

1LxmEphxLy9npdiitTsrMJpQuxafhwKv46
shackleford
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 191


View Profile
June 05, 2011, 03:36:21 PM
 #638

I have been using Phoenix solo for a few days now with a decent hasrate. I finaly got 1 accepted and I thought that would mean that I finaly solved a block. However nothing ever showed up in the bitcoin client and there is still zero in the rejected.

 Is there some other possibility I am missing?
error
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574



View Profile
June 05, 2011, 08:04:11 PM
 #639

I have been using Phoenix solo for a few days now with a decent hasrate. I finaly got 1 accepted and I thought that would mean that I finaly solved a block. However nothing ever showed up in the bitcoin client and there is still zero in the rejected.

 Is there some other possibility I am missing?

The Bitcoin client doesn't show generated blocks at all until after 2 confirmations. I don't know why this is. You've probably already seen it appear by now.

15UFyv6kfWgq83Pp3yhXPr8rknv9m6581W
yamato57
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24


View Profile
June 05, 2011, 08:31:38 PM
 #640

Hi im new to bit mining and i am running dual MSI 6990s and they run at 333.33 mhash/sec per GPU which gives me the total of 1332 MHASH/SEC. Is this normal?? I want to try an overclock it as well, can anyone give me tips on how to do that and what rate should i be going at per card or per GPU?? Huh

oh btw im also running my SAPPHIRE 5770 1GB on another computer and it only gives me 125.66 mhash/sec. On the wiki it saids i should be going at 156.83 at core of 850. what am i doing wrong?

C:\Users\Username\Desktop\phoenix\phoenix.exe -u username:password@deepbit.net:8332/ -k poclbm DEVICE=0 VECTORS BFI_INT AGGRESSION=8 WORKSIZE=128

sharecoin:ST73QAxuUS3qrpEvFQEUHfBd9YjTKD7bMH
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!