Bitcoin Forum
April 18, 2019, 03:40:12 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 [468] 469 470 471 472 473 474 475 476 »
  Print  
Author Topic: [Awesome Miner] - Powerful Windows GUI to manage and monitor up to 200000 miners  (Read 617977 times)
Dalba
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 86
Merit: 0


View Profile
March 30, 2019, 08:45:40 AM
 #9341

Hello Patrike,
For a number of coins, i used to specify only binance in exchange list filter. Since last update, this is no longer working. All coins where only binance was used, are marked in grey in coins tab.
Could you check this please ?
1555602012
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555602012

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555602012
Reply with quote  #2

1555602012
Report to moderator
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
GoRdiE
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 141
Merit: 0


View Profile
March 30, 2019, 10:34:14 AM
 #9342

Hello Patrike,
For a number of coins, i used to specify only binance in exchange list filter. Since last update, this is no longer working. All coins where only binance was used, are marked in grey in coins tab.
Could you check this please ?

Hi patrike,

there is a problem with the exchange providers of CTM. Some of them disappear from the list but they appear in the coins tab. So, they can not be deactivated in each currency or in the general. For example, it is the case of enmanet.com or altmarkets.io
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
March 30, 2019, 11:32:01 PM
 #9343

Hi patrike,

1/ I'm testing the load value from custom JSON source. In my case, with the exchange rate.

I get a api like that (in the explorer) and the value that interest me is "buy":


But then I get the result witha a metric: x.xxxE-05


How can I find a artithmetric expression to that?

2/ Another question:

When I set a Custom provider, in this case in the exchange, It would be nice if we could see the name of the new provider instead of the original name

3/ And how get a buyPrice on CoinCalculators?

Code:
[
  {
    "name": "Grin_31",
    "algorithm": "cuckAToo31",
    "image": "images/coin/grin.png",
    "blockTime": 60.0,
    "blockReward": 60.0,
    "lastBlock": 105091.0,
    "price_usd": 3.0702565507108046,
    "price_btc": 0.00074869867660520557,
    "highestBid": 0.00075128,
    "lowestAsk": 0.00059898,
...

Regards
1) This is way how small values can be represented. The value 3.11E-5 is the same as 0.0000311 so in your case it will work just fine.

In most locations of Awesome Miner I've enforced the display to not be using the E-format for small numbers. I will make the change for this dialog as well in the next release to make it consistent.

2) Good point. I will consider this.

3) The JSON structure for CoinCalculators doesn't have any property name for each coins structure, so you need a JSON expression like below where you search all entries and look for the coin name. Then you can access any property like:
[?(@.name=='Grin_31')].highestBid

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
March 30, 2019, 11:32:24 PM
 #9344

https://cointomine.today/calculator/coin/VEIL/?&hashrate=205&power=1344&poolfee=0.0&blockreward=50&difficulty=4666.48&cost=0


@patrike you can add the Vinex exchange that is new to CTM and using this, I can not choose it in the currency exchange list.
Sure, I will add Vinex.

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
March 30, 2019, 11:50:30 PM
 #9345

Hi Patrike,

little issue with dynamic update (via wallet JSON-RPC), I'm running a TZC (TrezarCoin - Neoscrypt) node and setting up RPC for access, difficulty was easy with the

Code:
getinfo

method

then I try to get the Block Reward (reported by pool as incorrect, in my experience, all blocks are 100 TZC so far, ZergPool reports 80 TZC, CoinToMine reports 92 as it uses pools data and avg), so I setup the dynamic update call with getblocktemplate method

Code:
{"jsonrpc": "1.0", "id": "curltest", "method": "getblocktemplate", "params": [{"rules":["segwit"]}] }
and AM read the value without issues from the UI with JSON propertie expression:

Code:
result.coinbasevalue

+ Arithmetic operation

Code:
/ 1000000

however, in the coins tab, only the difficulty gets updated and the Block Reward remains at 0.0 when I enable dynamic update from coin properties (check only Difficulty + Dynamic update, Block reward + Dynamic Update checkboxes)

Could you please see if you you can replicate the issue when you have the chance, Thank you!
I've not seen the issue with Block Reward not getting updated. Is the value for Block Reward 0 in the Coin Properties dialog as well?

If you configure the same expression for the Difficulty property instead (putting the Block Reward value in the wrong field, just as a test), is the Difficulty updated correctly?

I don't have access to the wallet JSON-RPC to test with right now, but I can check out this in more detail tomorrow if needed.

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
March 30, 2019, 11:52:40 PM
 #9346

Hello Patrike,
For a number of coins, i used to specify only binance in exchange list filter. Since last update, this is no longer working. All coins where only binance was used, are marked in grey in coins tab.
Could you check this please ?
Do you have any example of a coin where it's listed with Binance on the coin statistics web site, but not show up with Binance in Awesome Miner? There are still quite a number of coins from CTM that shows up with Binance in Awesome Miner.

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
March 30, 2019, 11:54:47 PM
 #9347

Hello Patrike,
For a number of coins, i used to specify only binance in exchange list filter. Since last update, this is no longer working. All coins where only binance was used, are marked in grey in coins tab.
Could you check this please ?

Hi patrike,

there is a problem with the exchange providers of CTM. Some of them disappear from the list but they appear in the coins tab. So, they can not be deactivated in each currency or in the general. For example, it is the case of enmanet.com or altmarkets.io
The list of exchanges you can select for your filter is actually a predefined list in Awesome Miner, where it map the exchange names from CC and CTM. It's not dynamically updated.

Enmanet and Altmarkets were added to CTM more recently so they are not mapped to an exchange name in the predefined list. This is why you only see the exchange name on the Coins tab, but Awesome Miner doesn't know how to filter it. I will add these exchanges in the next release. Thanks for the feedback!

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
moppidoo
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 329
Merit: 5


View Profile
March 31, 2019, 03:32:34 AM
 #9348

Hi Patrike,

little issue with dynamic update (via wallet JSON-RPC), I'm running a TZC (TrezarCoin - Neoscrypt) node and setting up RPC for access, difficulty was easy with the

Code:
getinfo

method

then I try to get the Block Reward (reported by pool as incorrect, in my experience, all blocks are 100 TZC so far, ZergPool reports 80 TZC, CoinToMine reports 92 as it uses pools data and avg), so I setup the dynamic update call with getblocktemplate method

Code:
{"jsonrpc": "1.0", "id": "curltest", "method": "getblocktemplate", "params": [{"rules":["segwit"]}] }
and AM read the value without issues from the UI with JSON propertie expression:

Code:
result.coinbasevalue

+ Arithmetic operation

Code:
/ 1000000

however, in the coins tab, only the difficulty gets updated and the Block Reward remains at 0.0 when I enable dynamic update from coin properties (check only Difficulty + Dynamic update, Block reward + Dynamic Update checkboxes)

Could you please see if you you can replicate the issue when you have the chance, Thank you!
I've not seen the issue with Block Reward not getting updated. Is the value for Block Reward 0 in the Coin Properties dialog as well?

If you configure the same expression for the Difficulty property instead (putting the Block Reward value in the wrong field, just as a test), is the Difficulty updated correctly?

I don't have access to the wallet JSON-RPC to test with right now, but I can check out this in more detail tomorrow if needed.

Hi Patrike, good suggestion about testing it on the difficulty field, same property also doesn't update on the difficulty field when I deliberately point to it, please see screenshot

https://i.supload.com/Hyern4h6dN.jpg

Dalba
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 86
Merit: 0


View Profile
March 31, 2019, 07:59:38 AM
 #9349

Hello Patrike,
For a number of coins, i used to specify only binance in exchange list filter. Since last update, this is no longer working. All coins where only binance was used, are marked in grey in coins tab.
Could you check this please ?
Do you have any example of a coin where it's listed with Binance on the coin statistics web site, but not show up with Binance in Awesome Miner? There are still quite a number of coins from CTM that shows up with Binance in Awesome Miner.

Sure, I have problems with RVN, XZC, XVG, BTG for example.
slysir
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
March 31, 2019, 01:04:51 PM
Last edit: March 31, 2019, 03:04:33 PM by slysir
 #9350

Patrike maybe add this new Equihash miner.

miniZ is a fast new equihash miner:  https://miniz.ch/

Works on Linux and Windows with compatible API EWBF(4028).

I Tested 144,5 on zergpool: single RTX2060 gets 53 Sols vs. 45 Sols with Gminer.

miniZ supports Equihash  <144,5>, <192,7>,  and <96,5> mining:

Bitcoin Gold (BTG)
BitcoinZ (BTCZ)
ZelCash (ZEL)
ANONymous (ANON)
SnowGem (XSG)
Bithereum (BTH)
BZEdge (BZE)
LitecoinZ (LTZ)
Bitcoin RM (BCRM)
SafeCoin (SAFE)
Zero (ZER)
Genesis (GENX)
Vidulum (VDL)
ZeroClassic (ZERC)
Minexcoin (MNX)
trucobit
Jr. Member
*
Online Online

Activity: 420
Merit: 2


View Profile
March 31, 2019, 04:29:36 PM
 #9351

Hello Patrike,
For a number of coins, i used to specify only binance in exchange list filter. Since last update, this is no longer working. All coins where only binance was used, are marked in grey in coins tab.
Could you check this please ?
Do you have any example of a coin where it's listed with Binance on the coin statistics web site, but not show up with Binance in Awesome Miner? There are still quite a number of coins from CTM that shows up with Binance in Awesome Miner.

Sure, I have problems with RVN, XZC, XVG, BTG for example.

try to see if in option you have activated the volume filters or exchange filters. Those coins that you comment, I have them with binance and I do not have any problem

In this, it reflects the order of the providers. If you want it to work well I advise this order
CTM
WTM
Coinwarz
Coinscalculator

Especially having CTM first, this I think will solve the problem
MHyza
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
March 31, 2019, 06:34:24 PM
 #9352

Hi Patrike,

not fastest benchmarks are lost again.. Sad

Thanks for the correction Smiley
M.
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
March 31, 2019, 07:27:42 PM
 #9353

Hi Patrike,

little issue with dynamic update (via wallet JSON-RPC), I'm running a TZC (TrezarCoin - Neoscrypt) node and setting up RPC for access, difficulty was easy with the

Code:
getinfo

method

then I try to get the Block Reward (reported by pool as incorrect, in my experience, all blocks are 100 TZC so far, ZergPool reports 80 TZC, CoinToMine reports 92 as it uses pools data and avg), so I setup the dynamic update call with getblocktemplate method

Code:
{"jsonrpc": "1.0", "id": "curltest", "method": "getblocktemplate", "params": [{"rules":["segwit"]}] }
and AM read the value without issues from the UI with JSON propertie expression:

Code:
result.coinbasevalue

+ Arithmetic operation

Code:
/ 1000000

however, in the coins tab, only the difficulty gets updated and the Block Reward remains at 0.0 when I enable dynamic update from coin properties (check only Difficulty + Dynamic update, Block reward + Dynamic Update checkboxes)

Could you please see if you you can replicate the issue when you have the chance, Thank you!
I've not seen the issue with Block Reward not getting updated. Is the value for Block Reward 0 in the Coin Properties dialog as well?

If you configure the same expression for the Difficulty property instead (putting the Block Reward value in the wrong field, just as a test), is the Difficulty updated correctly?

I don't have access to the wallet JSON-RPC to test with right now, but I can check out this in more detail tomorrow if needed.

Hi Patrike, good suggestion about testing it on the difficulty field, same property also doesn't update on the difficulty field when I deliberately point to it, please see screenshot

https://i.supload.com/Hyern4h6dN.jpg
I wasn't able to reproduce this one.

You probably figured out this already, but just to be sure:
1) Please note that the Block reward field is only updated dynamically if the both the Block Reward checkbox and the Dynamic Update button below are checked in the Coin Properties dialog.
2) The value will not be updated when you click the Test button. The best way to test the actual update is to save the coin properties, click Update Now in the toolbar and wait a number of seconds. Awesome Miner updates the dynamic values after all coin statistics sources have been processed.

I will add better logging for the Dynamic Update feature in the next release, to make it easier to find any issues during updates.

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
March 31, 2019, 08:15:37 PM
 #9354

Hello Patrike,
For a number of coins, i used to specify only binance in exchange list filter. Since last update, this is no longer working. All coins where only binance was used, are marked in grey in coins tab.
Could you check this please ?
Do you have any example of a coin where it's listed with Binance on the coin statistics web site, but not show up with Binance in Awesome Miner? There are still quite a number of coins from CTM that shows up with Binance in Awesome Miner.

Sure, I have problems with RVN, XZC, XVG, BTG for example.

try to see if in option you have activated the volume filters or exchange filters. Those coins that you comment, I have them with binance and I do not have any problem

In this, it reflects the order of the providers. If you want it to work well I advise this order
CTM
WTM
Coinwarz
Coinscalculator

Especially having CTM first, this I think will solve the problem
I also think this is the solution. CTM uses Binance for a number of coins, while CoinCalculators doesn't use Binance for any coin at the moment.

If CoinCalculators is given higher priority, Awesome Miner will use RVN and so on from CoinCalculators and Binance will not be used even if it's reported for RVN from CTM.

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
March 31, 2019, 08:27:53 PM
 #9355

Patrike maybe add this new Equihash miner.

miniZ is a fast new equihash miner:  https://miniz.ch/

Works on Linux and Windows with compatible API EWBF(4028).

I Tested 144,5 on zergpool: single RTX2060 gets 53 Sols vs. 45 Sols with Gminer.

miniZ supports Equihash  <144,5>, <192,7>,  and <96,5> mining:

Bitcoin Gold (BTG)
BitcoinZ (BTCZ)
ZelCash (ZEL)
ANONymous (ANON)
SnowGem (XSG)
Bithereum (BTH)
BZEdge (BZE)
LitecoinZ (LTZ)
Bitcoin RM (BCRM)
SafeCoin (SAFE)
Zero (ZER)
Genesis (GENX)
Vidulum (VDL)
ZeroClassic (ZERC)
Minexcoin (MNX)
Thanks for the suggestion. This one should be quite easy to support as it already have an API similar to other mining software.

After I added Nanominer, this one might be next in line.

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
March 31, 2019, 08:39:53 PM
 #9356

Hi Patrike,

not fastest benchmarks are lost again.. Sad

Thanks for the correction Smiley
M.
There was a correction for a scenario I identified a few weeks ago related to non-best benchmark results, included in the last few versions of Awesome Miner.

Have you seen a specific scenario where recent versions give this issue? I've not had any other reports on the issue after the previous correction.

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
MHyza
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
March 31, 2019, 09:04:51 PM
 #9357

Hi Patrike,

not fastest benchmarks are lost again.. Sad

Thanks for the correction Smiley
M.
There was a correction for a scenario I identified a few weeks ago related to non-best benchmark results, included in the last few versions of Awesome Miner.

Have you seen a specific scenario where recent versions give this issue? I've not had any other reports on the issue after the previous correction.

Thanks for info.
I've just lost all non-best benchmark results on few RIGs, but this could be from a previous error.  Sorry, my bad. I did not check it on them last time.

Anyway - Awesome miner is a truly an impressive program and it is still improving. Native overclocking is really awesome! Smiley Thanks for your great work.
joseph32
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 146
Merit: 1


View Profile
March 31, 2019, 09:37:43 PM
 #9358

Hey Patrik,

is it possible to add more times to the benchmark? Like 30m, 60m, 2h, 5h, 10h?

Some coins have a widely range of hashrate and a 20 minutes bench cant catch the real average.
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
March 31, 2019, 09:49:46 PM
 #9359

Hi Patrike,

not fastest benchmarks are lost again.. Sad

Thanks for the correction Smiley
M.
There was a correction for a scenario I identified a few weeks ago related to non-best benchmark results, included in the last few versions of Awesome Miner.

Have you seen a specific scenario where recent versions give this issue? I've not had any other reports on the issue after the previous correction.

Thanks for info.
I've just lost all non-best benchmark results on few RIGs, but this could be from a previous error.  Sorry, my bad. I did not check it on them last time.

Anyway - Awesome miner is a truly an impressive program and it is still improving. Native overclocking is really awesome! Smiley Thanks for your great work.

Thanks for the update. Please let me know if you run into this problem again. Also - many thanks for the nice feedback about the Native overclocking!

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
March 31, 2019, 09:57:39 PM
 #9360

Hey Patrik,

is it possible to add more times to the benchmark? Like 30m, 60m, 2h, 5h, 10h?

Some coins have a widely range of hashrate and a 20 minutes bench cant catch the real average.
Thanks for the suggestion. Yes, it's easy to add a few more. You can expect this in the next release.

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
Pages: « 1 ... 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 [468] 469 470 471 472 473 474 475 476 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!