Bitcoin Forum
April 24, 2019, 03:30:59 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 [476] 477 478 »
  Print  
Author Topic: [Awesome Miner] - Powerful Windows GUI to manage and monitor up to 200000 miners  (Read 618936 times)
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
April 17, 2019, 08:30:17 AM
 #9501


Your observation is correct, it looks like Bitmain start to lock down their ASIC miners more with the recent firmware upgrades.

With SSH access disabled, Awesome Miner cannot connect and reconfigure the API access. This is the reason for the "Connection failure".

Update:
I've previously had a short conversation with Bitmain regarding the disabled SSH on Antminer S15, but it has not yet resulted in any solution being provided. I've reached out to them again on this topic to ask for a way to enable Privileged API access. Even if the SSH access still will be disabled, I would like to see the API setting being configurable in the web interface for the Antminer as an alternative solution.

well this pretty much sucks and makes AM useless for me and makes the money I paid for the program and for the web services wasted - I had monitoring of miners via the pools apps - I need to be able to control the miners as well and now that cannot be done.
It's basically that with the latest firmwares from Bitmain, the lack of SSH results in that their miners always run in Restricted API mode. That limits the control from any application that want to remote manage Antminers, not only Awesome Miner. Bitmain is basically limiting the features of the miners by doing this.

Although I'm trying to get Bitmain to implement a new way to enable Privileged API access, my main point above was that all users of Antminer products should give their feedback to Bitmain about privileged API access. Bitmain must understand that they have removed a feature making it very difficult to manage their miners, and hopefully there will be enough users providing them with this feedback.

It would of course be great if they re-enabled SSH access, but if that isn't an option, making it possible to enable Privileged API access via the Antminer web interface would be one way forward.

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
1556076659
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556076659

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556076659
Reply with quote  #2

1556076659
Report to moderator
1556076659
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556076659

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556076659
Reply with quote  #2

1556076659
Report to moderator
1556076659
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556076659

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556076659
Reply with quote  #2

1556076659
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1556076659
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556076659

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556076659
Reply with quote  #2

1556076659
Report to moderator
1556076659
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556076659

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556076659
Reply with quote  #2

1556076659
Report to moderator
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
April 17, 2019, 08:58:51 AM
 #9502

Awesome Miner version 6.3.2

 ASIC mining
  - Support for Antminer B7
 Integration
  - SrbMiner pool configuration will set the property for Nicehash automatically
  - Added CryptoNight HeavyX to XmRig by default
 User interface
  - Highlight modified coin properties in blue color on the Coins tab
 Mining software
  - GrinPro 2.1
  - TT-miner 2.2.2
  - Nanominer 1.2.1
 Corrections
  - Correction to trigger for detecting miner state

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
moppidoo
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 329
Merit: 5


View Profile
April 17, 2019, 10:53:21 AM
 #9503

Awesome Miner version 6.3.2

 ASIC mining
  - Support for Antminer B7
 Integration
  - SrbMiner pool configuration will set the property for Nicehash automatically
  - Added CryptoNight HeavyX to XmRig by default
 User interface
  - Highlight modified coin properties in blue color on the Coins tab
 Mining software
  - GrinPro 2.1
  - TT-miner 2.2.2
  - Nanominer 1.2.1
 Corrections
  - Correction to trigger for detecting miner state

Wow thanks heaps patrike! That was fast!!!

A little problem though, if you recall I had issues with updating block rewards from wallet JSON-RPC about 2 weeks ago, I'm having these issues still, and this time with network hashrate as well (block rewards was not resolved either). (ref: https://bitcointalk.org/index.php?topic=676942.msg50374809;topicseen#msg50374809)

In AM log, I'm getting these:

Code:
17/04/2019 7:35:43 PM.794 [061] [S]Dynamic update of coin property for TZC, Difficulty: 15.2433979493097
17/04/2019 7:35:43 PM.795 [061] [S]Dynamic update of coin property for TZC, Network Hashrate: (failed)

17/04/2019 8:00:41 PM.227 [061] [S]Dynamic update of coin property for TZC, Difficulty: 25.3156886119117
17/04/2019 8:00:41 PM.227 [061] [S]Dynamic update of coin property for TZC, Block Reward: (failed)

I can however, get updates from MPOS based pools with their public API provided if I found one, though since I'm running the wallet node already, I prefer to have it read from local node.
I'm wondering if that's due to some sort of type parsing causing error in AM for those values other than difficulty?

sample output from wallet node JSON response as below (getnetworkhashps):

Code:
{
    "result": 1313273656.397802,
    "error": null,
    "id": "curltest"
}

again, the test button shows correct result from the response, but the properties kept failing the update.
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
April 17, 2019, 12:01:56 PM
 #9504

Awesome Miner version 6.3.2

 ASIC mining
  - Support for Antminer B7
 Integration
  - SrbMiner pool configuration will set the property for Nicehash automatically
  - Added CryptoNight HeavyX to XmRig by default
 User interface
  - Highlight modified coin properties in blue color on the Coins tab
 Mining software
  - GrinPro 2.1
  - TT-miner 2.2.2
  - Nanominer 1.2.1
 Corrections
  - Correction to trigger for detecting miner state

Wow thanks heaps patrike! That was fast!!!

A little problem though, if you recall I had issues with updating block rewards from wallet JSON-RPC about 2 weeks ago, I'm having these issues still, and this time with network hashrate as well (block rewards was not resolved either). (ref: https://bitcointalk.org/index.php?topic=676942.msg50374809;topicseen#msg50374809)

In AM log, I'm getting these:

Code:
17/04/2019 7:35:43 PM.794 [061] [S]Dynamic update of coin property for TZC, Difficulty: 15.2433979493097
17/04/2019 7:35:43 PM.795 [061] [S]Dynamic update of coin property for TZC, Network Hashrate: (failed)

17/04/2019 8:00:41 PM.227 [061] [S]Dynamic update of coin property for TZC, Difficulty: 25.3156886119117
17/04/2019 8:00:41 PM.227 [061] [S]Dynamic update of coin property for TZC, Block Reward: (failed)

I can however, get updates from MPOS based pools with their public API provided if I found one, though since I'm running the wallet node already, I prefer to have it read from local node.
I'm wondering if that's due to some sort of type parsing causing error in AM for those values other than difficulty?

sample output from wallet node JSON response as below (getnetworkhashps):

Code:
{
    "result": 1313273656.397802,
    "error": null,
    "id": "curltest"
}

again, the test button shows correct result from the response, but the properties kept failing the update.
Thanks for the feedback - I will go ahead and add more log entries to make it possible to track down any update failures.

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
trucobit
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 2


View Profile
April 17, 2019, 12:44:50 PM
 #9505

You dont need another 100's of clocking profiles, you just need 1 profile with your fixed 80% speed. Nothing else. Apply it with a rule to your miners, nothing else will be changed.

I think you're wrong in what you say. Although I create another profile, if I leave the other values at 0, in the end it will be 100PL 0 core 0 memory and fan speed.

When you apply an oc profile, the entire complete profile is applied, not just one parameter.

If I'm wrong, leave me here a screenshot of how I should leave the OC profile, but before you try it, it really works.



Tienes que entrar enGPU Clocking->Cambiar el FAN de cualquiera-> Y cuando grabes el profile, marcar solo el FAN. Así ya tienes el profile 80% FAN

how do you do it? I do the profiles, but I always get the fields of Core, Mem, PL, FAN and auto. I can not remove those fields. I can not create a profile from 0, I duplicate one and there are all those fields.

How do you manage to make a clocking profile with only the data of the fans? You have left me crazy, I do not do that. I have more than 100 profiles and I do not make a profile with only one value, I do not see any way to make a new one nor do I see the way to remove the other fields in one already created.

How do you do it?

And thank you very much for the capture, you have left me very intrigued




1st / Select any miner and you go down where the GPUs that compose it are.
2nd / Select GPU clocking
3º / In this box, select any card and put the value you want in the FAN
4th / Profile-> Save as->
5 /  and select only the FAN

You can do it for any value, the FAN, core, memory, etc ... It is very useful for partial configurations in the clocking profile  Wink

En español para evitar el traductor.

1º/ Selecciona cualquier minero y te vas abajo donde están las GPU's que lo componen.
2º/ Selecciona alli GPU clocking
3º/ En este cuadro, selecciona cualquier tarjeta y pon el valor que quieras en el FAN
4º/ Profile->Save as->
5º/ y selecciona solo el FAN

Puedes hacerlo para cualquier valor, el FAN, core, memory, etc... Es muy util para configuraciones parciales en el clocking profile  Wink
 

Muchas gracias no conocia esa subfuncion, de hecho yo solo toco los profiles desde options. Ya lo tengo hecho y funciona perfecto
trucobit
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 2


View Profile
April 17, 2019, 12:48:44 PM
 #9506

Awesome Miner version 6.3.1

 ASIC mining
  - Support for Antminer Z11
 Features
  - Configuration of Network Hashrate and Block Time per coin
  - Added an additional way to calculate coin revenue, based on Network Hashrate, Block Time and Block Reward. Calculation method configurable per coin.
  - New trigger Detect Miner State to detect specific mining states
 Mining softare
  - SrbMiner 1.8.3
  - NBMiner 22.3
  - Gminer 1.38
  - Nanominer 1.2
  - Bminer 15.5
 Corrections
  - Improved compatibility for change of frequency on Antminers
  - Corrected calculation of average hashrate for benchmarks
  - Handle invalid JSON responses from JCE miner

Hi Patrike,

thank you for the continual implementation of the coin statistics features.

Just wondering if this would be something easy for you to implement, now coins with custom properties will have the "Coin" column shown in blue font, can this be extended to individual overridden properties such that if I specify custom value for Block time/Block reward/Difficulty/Hash rate/Exchange....that they can be highlighted individually depending on if their properties were overridden in the Coin Properties dialog?

Best Regards,

Thanks! You are correct that it would be quite easy so just highlight the overridden properties, so I will go ahead and make that modification.

That's what I've been saying for some time, and now if you see the modified ones in blue. In previous update I said that they looked blue, but I did not see blue, neither I nor anyone in my group, because it was not important I did not want to insist. With today's update, if you modify them. Thank you
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
April 17, 2019, 12:57:18 PM
 #9507

Awesome Miner version 6.3.1

 ASIC mining
  - Support for Antminer Z11
 Features
  - Configuration of Network Hashrate and Block Time per coin
  - Added an additional way to calculate coin revenue, based on Network Hashrate, Block Time and Block Reward. Calculation method configurable per coin.
  - New trigger Detect Miner State to detect specific mining states
 Mining softare
  - SrbMiner 1.8.3
  - NBMiner 22.3
  - Gminer 1.38
  - Nanominer 1.2
  - Bminer 15.5
 Corrections
  - Improved compatibility for change of frequency on Antminers
  - Corrected calculation of average hashrate for benchmarks
  - Handle invalid JSON responses from JCE miner

Hi Patrike,

thank you for the continual implementation of the coin statistics features.

Just wondering if this would be something easy for you to implement, now coins with custom properties will have the "Coin" column shown in blue font, can this be extended to individual overridden properties such that if I specify custom value for Block time/Block reward/Difficulty/Hash rate/Exchange....that they can be highlighted individually depending on if their properties were overridden in the Coin Properties dialog?

Best Regards,

Thanks! You are correct that it would be quite easy so just highlight the overridden properties, so I will go ahead and make that modification.

That's what I've been saying for some time, and now if you see the modified ones in blue. In previous update I said that they looked blue, but I did not see blue, neither I nor anyone in my group, because it was not important I did not want to insist. With today's update, if you modify them. Thank you
Previously it was only the name of the coin that was highlighted in blue color if any property was changed for the coin. Now it's the modified value itself that is blue. Sorry if I misunderstood your request about this earlier, but I hope you find the new implementation useful.

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
Stryfe
Member
**
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 46

Mopar Mining, LLC


View Profile WWW
April 17, 2019, 01:32:58 PM
 #9508


It's basically that with the latest firmwares from Bitmain, the lack of SSH results in that their miners always run in Restricted API mode. That limits the control from any application that want to remote manage Antminers, not only Awesome Miner. Bitmain is basically limiting the features of the miners by doing this.

Although I'm trying to get Bitmain to implement a new way to enable Privileged API access, my main point above was that all users of Antminer products should give their feedback to Bitmain about privileged API access. Bitmain must understand that they have removed a feature making it very difficult to manage their miners, and hopefully there will be enough users providing them with this feedback.

It would of course be great if they re-enabled SSH access, but if that isn't an option, making it possible to enable Privileged API access via the Antminer web interface would be one way forward.

oh, I understand that and it is not your fault or something you have control of. But without it, my money is wasted paying for something that I cannot fully utilize. And I paid for a full year of cloud services Sad so, I hope it is something that Bitmain will soon address.

Happily mining at https://www.kano.is
Mopar Mining, LLC - small Bitcoin and altcoin farm - working on expanding!
Bitcoin donation address:   1LD6V8VNXfCTNzRyV6bj2vBhNg6VLTA2Ps
trucobit
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 2


View Profile
April 17, 2019, 04:05:10 PM
 #9509

I have a suggestion of the easiest.

In the benchmark module, which is now correct, it already averages well. You can put the date of the last measurement AL-GO to AL-GO. So I can see if X16r in rig 4 3 months ago I have not benchmarked.

For example, I am now reviewing all the AL-GOS and each rig is different, I have the need to see when I scroll in benchmark when an AL-GO has not averaged for some time.

It's something simple, always the date of the last test. There is plenty of space.
dasch
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
April 18, 2019, 07:46:33 PM
 #9510

Lolminer 0.8.1
https://github.com/Lolliedieb/lolMiner-releases/releases/tag/0.8.1

But I can't get it to work on Cuckatoo 31 with AM.

Code:
C:\Users\*******\AppData\Local\AwesomeMiner\lolminer_v081_win64_1\0.8.1\lolMiner.exe  -a cuckatoo31 --pool grin-eu.sparkpool.com --port 6667 --user ********* --pass ***** --coin GRIN --apiport 4028
====================================================================================================
> +---------------------------------------------------------+
> |     _       _ __  __ _                    ___   ___     |
> |    | | ___ | |  \/  (_)_ __   ___ _ __   / _ \ ( _ )    |
> |    | |/ _ \| | |\/| | | '_ \ / _ \ '__| | | | |/ _ \    |
> |    | | (_) | | |  | | | | | |  __/ |    | |_| | (_) |   |
> |    |_|\___/|_|_|  |_|_|_| |_|\___|_|     \___(_)___(1)  |
> |                                                         |
> |                                                         |
> |           This software is for mining Equihash          |
> |         150/5: Beam   96/5: MNX   210/9: Aion           |
> |              192/7: ZER, GENX, SAFE, VDL                |
> |             144/5: BTG, ZEL and many more               |
> |                  And Cuckatoo-31: Grin                  |
> |                                                         |
> |                                                         |
> |              Made by Lolliedieb, April 2019             |
> +---------------------------------------------------------+
> Warning: No user profile defined in command line (--profile <profileName> missing)
> Using only DEFAULT section and command line input
> Reading pool data from command line
> Error: No coin profile find for coin GRIN
Stryfe
Member
**
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 46

Mopar Mining, LLC


View Profile WWW
April 19, 2019, 12:34:10 AM
 #9511

is there any way to cancel/refund the year subscription I paid for the web services since I cant use them anymore to control the miners? I dont need to pay for that if it is only to monitor them

Happily mining at https://www.kano.is
Mopar Mining, LLC - small Bitcoin and altcoin farm - working on expanding!
Bitcoin donation address:   1LD6V8VNXfCTNzRyV6bj2vBhNg6VLTA2Ps
efudd
Member
**
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 27


View Profile
April 19, 2019, 12:43:04 AM
 #9512

is there any way to cancel/refund the year subscription I paid for the web services since I cant use them anymore to control the miners? I dont need to pay for that if it is only to monitor them

Stryfe, which miner do you have that is SSH disabled? If it is the Z11, I've released an unencumbered image to re-enable SSH just for awesomeminer.

If it is another one, I can probably provide an image for you for that, too.

-j

House Xylander
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 5


View Profile
April 19, 2019, 04:09:05 AM
 #9513

What would be the best way to adjust the Algorithms section for equihash and Decred when you add DR5s & Z11s.

I already have it set for myDR3s & z9 minis.

Ferguson33
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
April 19, 2019, 04:58:55 AM
 #9514

Hi!
How can i add conceal (CCX) to pool ?
Thankyou very much!
Enjoy the holidays!
Stryfe
Member
**
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 46

Mopar Mining, LLC


View Profile WWW
April 19, 2019, 01:11:20 PM
 #9515

is there any way to cancel/refund the year subscription I paid for the web services since I cant use them anymore to control the miners? I dont need to pay for that if it is only to monitor them

Stryfe, which miner do you have that is SSH disabled? If it is the Z11, I've released an unencumbered image to re-enable SSH just for awesomeminer.

If it is another one, I can probably provide an image for you for that, too.

-j

S9's and sorry I dont use modified firmwares - thank you for the offer.

Happily mining at https://www.kano.is
Mopar Mining, LLC - small Bitcoin and altcoin farm - working on expanding!
Bitcoin donation address:   1LD6V8VNXfCTNzRyV6bj2vBhNg6VLTA2Ps
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
April 19, 2019, 08:30:31 PM
 #9516

I have a suggestion of the easiest.

In the benchmark module, which is now correct, it already averages well. You can put the date of the last measurement AL-GO to AL-GO. So I can see if X16r in rig 4 3 months ago I have not benchmarked.

For example, I am now reviewing all the AL-GOS and each rig is different, I have the need to see when I scroll in benchmark when an AL-GO has not averaged for some time.

It's something simple, always the date of the last test. There is plenty of space.
Good point. Maybe save both date and mining software version?

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
April 19, 2019, 08:37:42 PM
 #9517

Lolminer 0.8.1
https://github.com/Lolliedieb/lolMiner-releases/releases/tag/0.8.1

But I can't get it to work on Cuckatoo 31 with AM.

Code:
C:\Users\*******\AppData\Local\AwesomeMiner\lolminer_v081_win64_1\0.8.1\lolMiner.exe  -a cuckatoo31 --pool grin-eu.sparkpool.com --port 6667 --user ********* --pass ***** --coin GRIN --apiport 4028
====================================================================================================
> +---------------------------------------------------------+
> |     _       _ __  __ _                    ___   ___     |
> |    | | ___ | |  \/  (_)_ __   ___ _ __   / _ \ ( _ )    |
> |    | |/ _ \| | |\/| | | '_ \ / _ \ '__| | | | |/ _ \    |
> |    | | (_) | | |  | | | | | |  __/ |    | |_| | (_) |   |
> |    |_|\___/|_|_|  |_|_|_| |_|\___|_|     \___(_)___(1)  |
> |                                                         |
> |                                                         |
> |           This software is for mining Equihash          |
> |         150/5: Beam   96/5: MNX   210/9: Aion           |
> |              192/7: ZER, GENX, SAFE, VDL                |
> |             144/5: BTG, ZEL and many more               |
> |                  And Cuckatoo-31: Grin                  |
> |                                                         |
> |                                                         |
> |              Made by Lolliedieb, April 2019             |
> +---------------------------------------------------------+
> Warning: No user profile defined in command line (--profile <profileName> missing)
> Using only DEFAULT section and command line input
> Reading pool data from command line
> Error: No coin profile find for coin GRIN
I will include lolMiner 0.8.1 in the next release. It looks like Grin31 mining requires this command line parameter:
--coin GRIN-AT31

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
April 19, 2019, 08:42:06 PM
 #9518

is there any way to cancel/refund the year subscription I paid for the web services since I cant use them anymore to control the miners? I dont need to pay for that if it is only to monitor them
You can cancel the subscription to not get any future charges. You can still use Cloud Services for the period of time you paid for but there are no refunds.

I would however suggest to consider finding or waiting for a solution to the SSH restrictions in the recent Antminer firmware. There are quite a number of users in the community that all find the recent Antminer SSH restrictions a problem and are looking for solutions. Although there may not be any perfect solutions today, it might very well be available in the near future.

If you already upgraded your Antminer firmware to a version where SSH isn't enabled, it looks like these are the steps required to reset the firmware back to an older version:
https://support.bitmain.com/hc/en-us/articles/360019493654-S9-series-S9-S9i-S9j-S9-Hydro-Control-Board-Program-Recovery

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
April 19, 2019, 08:46:36 PM
 #9519

What would be the best way to adjust the Algorithms section for equihash and Decred when you add DR5s & Z11s.

I already have it set for myDR3s & z9 minis.
Can you please describe this request/question in a bit more detail? I understand that you are about to add your new Antminers, but what are the configuration or operation you want to do here?

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
April 19, 2019, 08:50:10 PM
 #9520

...
I've released an unencumbered image to re-enable SSH just for awesomeminer.
...
Very good initiative!

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
Pages: « 1 ... 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 [476] 477 478 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!