Bitcoin Forum
April 18, 2019, 03:26:48 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 [450] 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 »
  Print  
Author Topic: [Awesome Miner] - Powerful Windows GUI to manage and monitor up to 200000 miners  (Read 617977 times)
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
February 08, 2019, 09:25:46 AM
 #8981

I do not feel like experimenting because I do not deconfigure.

How to use the native AW overclocking? I have no idea how to do it. I know that if I frame it, the aftherburner configuration is unchecked, but I do not know anymore.

Do they serve the same profiles that I already have?
The Awesome Miner overclocking works very similar to the Afterburner overclocking feature. As you notice you just have to enable it via the Options dialog and then it's being used automatically.

The GPU properties you can adjust may be a little different depending on what card you have if you compare Awesome Miner and Afterburner, but in general you should be able to use the same clocking profiles like before.

As this feature is currently in a Development version right now, the documentation on the web site is not yet updated to reflect this new feature.

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
100% New Software
PC, Mac, Android, & HTML5 Clients
Krill Rakeback
Low Rake
Bitcoin Poker 3.0
Bad Beat Jackpot
SwC Poker Relaunch
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1555601208
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555601208

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555601208
Reply with quote  #2

1555601208
Report to moderator
1555601208
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555601208

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555601208
Reply with quote  #2

1555601208
Report to moderator
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
February 08, 2019, 09:43:59 AM
 #8982

I have no idea what happened but on my AMD rig nothing is working right anymore. I'm trying the 6.1.12 version but since installing I can't use the rig at all. I'm trying to avoid doing a clean install of Windows 10 since I'm not sure that's the problem. It's not virtual memory because I have 256G allocated for that.

Anyway, here's what I'm experiencing:

For Grin using GrinPro Miner 1.1 it starts and stops a few times and then crashes the Remote Agent (updated to latest version as well.)

Quote
====================================================================================================
C:\Users\Greg\AppData\Roaming\AwesomeMinerService\grinpro_1_1_5\GrinProMiner.exe  api-port=4032

...

====================================================================================================
Mining Engine Process started, PID: 2364
> Failed to initialize CoreCLR, HRESULT: 0x80070057

====================================================================================================
Unexpected exit of mining software. Possible cause: Incorrect configuration or crashing software
Diagnostics completed
This error message indicates that GrinPro miner failed to load because it couldn't find or initialize .NET Core 2.2.1 (or ASP.NET Core 2.2.1). This is however a bit strange as you say you can run it manually which indicates that you should have these packages installed already.

If you open cmd.exe and execute the following two command, do you get the same error?
cd C:\Users\Greg\AppData\Roaming\AwesomeMinerService\grinpro_1_1_5
GrinProMiner.exe  api-port=4032

Quote
ERROR   Listen errorUnable to read data from the transport connection: An existing connection was forcibly closed by the remote host.
-
This isn't just GrinPro miner related either. I tried to mine ETH and it yielded the same results.
I opted for pastebin for the Windows logs so I wouldn't spam the forum thread more than I already may have. Sorry about that. I couldn't find an option to attach text files.
Any help that you can provide would be appreciated. Thanks.
I tried a bit with F2pool grin and found out that for the error message above, you need to force Grin Pro to use SSL connection. In the Properties of your pool in Awesome Miner, please set the Pool Connection URL to:
stratum+ssl://grin29.f2pool.com:13654

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
February 08, 2019, 09:45:05 AM
 #8983

Thanks. I will include this in the next release.

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
February 08, 2019, 09:47:45 AM
 #8984

Can you please check if the behavior goes away if you take one of the Antminers and change to another pool? Just to confirm if it's the same problem or something else. Thanks!

I forgot that not all miners are on Kano - I do have one miner that is on Slushpool, it has also had the same issue, just less frequently as it is only one miner.
Thanks for the update. What you could do is to run the Antminer diagnostics in Awesome Miner just to see if that one gives any more details.

For more detailed suggestions how to troubleshoot Antminers, please see:
https://support.awesomeminer.com/support/solutions/articles/35000094734-troubleshooting-antminer-and-asic-miners

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
February 08, 2019, 09:52:08 AM
 #8985

@Patrike

Bminer 14.2.0 released with support of Cuckatoo31 on 1080 Ti

Am show speed in MHs instead of Hs by the way.
Thanks - I will include this one in the next release.

My understanding is that both CuckaRoo29 and CuckaToo31 uses a concept of Graphs per Second when reporting mining speed and that this is a number like 5 per second. So it's not Mega. Awesome Miner always uses the term H/s, no matter if some coins actually are based on concepts like Solutions per Second like Equihash. For this reason it makes most sense to show it like 5 H/s in Awesome Miner.

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
iceTony
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
February 08, 2019, 10:32:38 AM
Last edit: February 08, 2019, 10:58:57 AM by iceTony
 #8986

Hi, im want to try linux agent for awesomeminer, but having issues with it. Maybe anyone know how to solve it ?
Windows
Initialize diagnostics (2)
Starting Diagnostics. Awesome Miner Remote Agent version: 6.1.10
OS: Unix 4.15.0.45
Microsoft VC++ 2013 runtime installed: No
Microsoft VC++ 2015 runtime installed: No
Starting Mining Software
Setting up Miner Engine. Instance: 1
Engine Type: BMiner, Auto Download: True, EnginePath: , Subtype: Disabled, CustomExecutable:
Properties: (WindowMode: ConsoleFormat, EngineType: BMiner, IsProfitMiner: False)
====================================================================================================
/home/tonis/.config/AwesomeMinerService/bminer-v14.1.0-373029c-amd64.tar_1/bminer-v14.1.0-373029c/bminer  -uri cuckaroo29://toha%40gmail.com:xzxzxzxzx@eu-west-stratum.grinmint.com:3416 -watchdog=false -api=0.0.0.0:4028
====================================================================================================
Failed to start miner process: No such file or directory
Failed to start miner in Diagnostics mode
Diagnostics completed
Thanks for your question.

Is it only Bminer that doesn't start or are no mining software starting? If you go to the folder below, do you see any bminer files or folders?
/home/tonis/.config/AwesomeMinerService/

Yes its same for all, im using Ubuntu 16.04, tryed 18.04, same for all. Tryed on Hiveos, works well.
Thanks for the update. Can you please check that the packages for both "screen" and "bash" are installed on this system?

"screen" was one of the problems, but one more problem is that AwesomeMinerService by default located in /AwesomeMinerSerivice/bminer......... After i copied  to /home/user/AwesomeMinerService, miner started and work all well.
Another problem, i cannot controll Overlock Settings. coolbits set to 28, nividia prime, still nothing. Any advice ? ubuntu 18.04
Thanks for the update. I assume you are on development version 6.1.12 for the clocking on Linux.

When you perform a clocking operation on Linux, there will be a log file entry "NV:ExecuteCommand" in the Remote Agent log file (~/.local/share/AwesomeMinerService/) that will state the command line used to set nVidia clocking. If you manually execute this command, do you get any more detailed error messages?


2/8/19 12:14:39 PM.896 [013] [W]Failed to get AMD GPU informationSorry im very fresh with linux. So in logos i found:
2/8/19 12:14:24 PM.705 [013] NV:GetSettings GPU: 6:6, PerfStates: 0
Range=Min, Max, Default
CoreClockRange: , ,
MemoryClockRange: , ,
PowerLimitRange: 50, 133, 100
PowerLimitRangeWatt: 90, 240, 180
FanRange: 0, 100, 40
2/8/19 12:14:24 PM.705 [013] NV:GetAllGpus found: 7:7 NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti
2/8/19 12:14:24 PM.731 [013] [E]NV:GetSettings GPU: 7 could not get Ranges: nvidia-settings -q [GPU:7]/GPUPerfModes -q [GPU:7]/GPUGraphicsClockOffset -q [gpu:7]/GPUMemoryTransferRateOffset -q [fan:7]/GPUTargetFanSpeed :

2/8/19 12:14:24 PM.934 [013] [W]GetClockingSettings failed for GPU: 6:6:NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti
2/8/19 12:14:24 PM.960 [013] [E]NV:GetValues GPU: 7 failed: nvidia-settings -t -q [GPU:7]/GPUGraphicsClockOffset -q [gpu:7]/GPUMemoryTransferRateOffset -q [fan:7]/GPUTargetFanSpeed -q [GPU:7]/GPUFanControlState :
 
2/8/19 12:14:24 PM.960 [013] [W]GetClockingSettings failed for GPU: 7:7:NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti
2/8/19 12:14:24 PM.960 [013] Number of GPU commands: 0
2/8/19 12:14:24 PM.962 [013] ApplySingleProfile End
2/8/19 12:14:29 PM.618 [013] [W]Failed to get AMD GPU information
2/8/19 12:14:34 PM.752 [013] [W]Failed to get AMD GPU information
2/8/19 12:14:45 PM.092 [013] [W]Failed to get AMD GPU information
Execute:
root@aga21:~# nvidia-settings -t -q [GPU:7]/GPUGraphicsClockOffset -q [gpu:7]/GPUMemoryTransferRateOffset -q [fan:7]/GPUTargetFanSpeed -q [GPU:7]/GPUFanControlState
No protocol specified
Unable to init server: Could not connect: Connection refused

ERROR: The control display is undefined; please run `nvidia-settings --help`
       for usage information.

root@aga21:~#
Update:
Installed lightdm and switched to light dm, rebooted, Oc working. Mining working.
trucobit
Jr. Member
*
Online Online

Activity: 420
Merit: 2


View Profile
February 08, 2019, 02:28:57 PM
 #8987

Hi Patrike, two suggestions for the program.

You have already put in the pool of each coin the field NOTES: to leave notes on the currency, if you miss the difficulty, if you do not have exchange etc ... But you have to go to coins and look for it. You can do that in COINS when you click twice on the coin, leave also the same NOTES field that we have in the pool. And I do not mean a different one, if I put something in notes in the currency pool, it would also come out in coins when I double-clicked it. It is quicker to access this information and edit it from coins, because it is only a double click, than to access options> pools> find currency> edit. I think it's quite simple



Another suggestion: THE exchange filter for each currency is fantastic, I can not express how much I thank you, it is very useful. I was wondering if when displaying the exchange list of a currency you would put in bold color, or with an Asterisk, or even that only the exchange would come out where you have data. Something to know at a glance by scrolling which exchanges we have data for that currency. If not, I have to go and look for that information elsewhere. But as you receive it by API, if it is in 3, highlight those 3, or put them first, or underline them, be as it is to highlight them of the rest of exchanges that do not have data of that currency. It would be even more functional.

Thanks for your attention
trucobit
Jr. Member
*
Online Online

Activity: 420
Merit: 2


View Profile
February 08, 2019, 03:46:08 PM
 #8988

Hello Patrike,
I think the new way AM calculate grin is little too optimistic. In my own example, for a hashrate of 45 H/s, with stats set to "current", AM tells me i would gain around 1.89 coin per day. For real, i get around 1.12.
So to have a more realistic number, i had to set a profit factor of 0.68 in coin properties.
I don't know it it's a real issue but i prefer to make a feedback on this...

in currency settings, advanced, PROFIT 0.80

No coin makes exact what wins. You have to measure pools / currency, the PROFIT of 0.80 is Grin29 with Sparkpool
trucobit
Jr. Member
*
Online Online

Activity: 420
Merit: 2


View Profile
February 08, 2019, 03:58:54 PM
 #8989

I do not feel like experimenting because I do not deconfigure.

How to use the native AW overclocking? I have no idea how to do it. I know that if I frame it, the aftherburner configuration is unchecked, but I do not know anymore.

Do they serve the same profiles that I already have?
The Awesome Miner overclocking works very similar to the Afterburner overclocking feature. As you notice you just have to enable it via the Options dialog and then it's being used automatically.

The GPU properties you can adjust may be a little different depending on what card you have if you compare Awesome Miner and Afterburner, but in general you should be able to use the same clocking profiles like before.

As this feature is currently in a Development version right now, the documentation on the web site is not yet updated to reflect this new feature.

Even if I use the AW version, can I leave the Aftherburner installed in the rig, without the MSI SERVER, just to see the OC applied by AW? does not interfere with having Aftherburner installed?

Until I'm sure I do not want to touch anything that could cause problems
Binary100100
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
February 08, 2019, 04:20:26 PM
Last edit: February 08, 2019, 07:10:06 PM by Binary100100
 #8990

I have no idea what happened but on my AMD rig nothing is working right anymore. I'm trying the 6.1.12 version but since installing I can't use the rig at all. I'm trying to avoid doing a clean install of Windows 10 since I'm not sure that's the problem. It's not virtual memory because I have 256G allocated for that.

Anyway, here's what I'm experiencing:

For Grin using GrinPro Miner 1.1 it starts and stops a few times and then crashes the Remote Agent (updated to latest version as well.)

Quote
====================================================================================================
C:\Users\Greg\AppData\Roaming\AwesomeMinerService\grinpro_1_1_5\GrinProMiner.exe  api-port=4032

...

====================================================================================================
Mining Engine Process started, PID: 2364
> Failed to initialize CoreCLR, HRESULT: 0x80070057

====================================================================================================
Unexpected exit of mining software. Possible cause: Incorrect configuration or crashing software
Diagnostics completed
This error message indicates that GrinPro miner failed to load because it couldn't find or initialize .NET Core 2.2.1 (or ASP.NET Core 2.2.1). This is however a bit strange as you say you can run it manually which indicates that you should have these packages installed already.

If you open cmd.exe and execute the following two command, do you get the same error?
cd C:\Users\Greg\AppData\Roaming\AwesomeMinerService\grinpro_1_1_5
GrinProMiner.exe  api-port=4032

Quote
ERROR   Listen errorUnable to read data from the transport connection: An existing connection was forcibly closed by the remote host.
-
This isn't just GrinPro miner related either. I tried to mine ETH and it yielded the same results.
I opted for pastebin for the Windows logs so I wouldn't spam the forum thread more than I already may have. Sorry about that. I couldn't find an option to attach text files.
Any help that you can provide would be appreciated. Thanks.
I tried a bit with F2pool grin and found out that for the error message above, you need to force Grin Pro to use SSL connection. In the Properties of your pool in Awesome Miner, please set the Pool Connection URL to:
stratum+ssl://grin29.f2pool.com:13654


So if I use the command it comes up, receives about 6 shares and then gives the error. Now if I try Awesome Miner the command prompt pops up and then disappears instantly and then remote agent crashes then Awesome Miner says "service offline"

EDIT:
Well out of frustration I just did a clean install of Windows 10 and reinstalled everything from scratch. So far everything is running fine. It's strange that this happened in the first place.
Sidenote: I attempted to inquire on another thread https://bitcointalk.org/index.php?topic=5090427.940 but the people there aren't in the least bit helpful. So thanks for your time and patience at least.
trucobit
Jr. Member
*
Online Online

Activity: 420
Merit: 2


View Profile
February 08, 2019, 06:11:31 PM
 #8991

I just did a test in a small rig. I have stopped MSI SERVER and in AM I have put the OC to be awesome miner.

I have forced several changes of something with different OC but in the rig the OC has not moved. I have left Aftherburner installed to know if the OC changes.

When I finished testing I went back to the usual with MSI SERVER and changed to AM and left it as usual.

That rig gave me problems, I had to go to the GPU and do the Mapping of the GPUs again to make it work.

As you said no info in your documentation please post the link here when you update it. I would like to use the most stable system. Sometimes the MSI SERVER stops working and you have to change the name of the folder in all the RIGS.

Right now I'm still with Aftherburne and MSI SERVER until there's more information on how to use your new OC version correctly.
crazydane
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 492
Merit: 157



View Profile
February 08, 2019, 08:35:48 PM
Last edit: February 08, 2019, 10:58:53 PM by crazydane
 #8992

I've been playing around with the Linux remote agent.  My first rig came up and started working right away, but I'm having issues with my 2nd rig.  When I look at the remote agent log, I see a bunch of these:

Code:
Feb 08 15:25:37 miner008 AwesomeMiner.RemoteAgent.Linux[4337]:  IntelliBreeze.IntelliCom.Exceptions.ProtocolException: Too large Header/Content length
Feb 08 15:25:37 miner008 AwesomeMiner.RemoteAgent.Linux[4337]: 2/8/19 3:25:37 PM.696 [010] [S]Setting callback channel
Feb 08 15:25:37 miner008 AwesomeMiner.RemoteAgent.Linux[4337]: 2/8/19 3:25:37 PM.699 [010] [S]IntelliServer::AddChannel - Client: 10.0.1.212:2524, Channel: 32 connected
Feb 08 15:25:37 miner008 AwesomeMiner.RemoteAgent.Linux[4337]: 2/8/19 3:25:37 PM.700 [010] [E]ChannelHandler::ReadAsync - Channel: 32 failed

After a while it changes to:

Code:
Feb 08 15:55:41 miner008 AwesomeMiner.RemoteAgent.Linux[4337]: 2/8/19 3:55:41 PM.739 [064] [E]ChannelHandler::CommandAsync - Channel: 669, CommunicationError
Feb 08 15:55:41 miner008 AwesomeMiner.RemoteAgent.Linux[4337]: 2/8/19 3:55:41 PM.739 [064] [E]ChannelHandler::CommandAsync - Channel: 481, CommunicationError
Feb 08 15:55:41 miner008 AwesomeMiner.RemoteAgent.Linux[4337]: 2/8/19 3:55:41 PM.739 [064] [E]ChannelHandler::CommandAsync - Channel: 357, CommunicationError
Feb 08 15:55:41 miner008 AwesomeMiner.RemoteAgent.Linux[4337]: 2/8/19 3:55:41 PM.739 [064] [E]ChannelHandler::CommandAsync - Channel: 292, CommunicationError
Feb 08 15:55:41 miner008 AwesomeMiner.RemoteAgent.Linux[4337]: 2/8/19 3:55:41 PM.739 [028] [E]ChannelHandler::CommandAsync - Channel: 356, CommunicationError
Feb 08 15:55:41 miner008 AwesomeMiner.RemoteAgent.Linux[4337]: 2/8/19 3:55:41 PM.744 [028] [E]ChannelHandler::CommandAsync - Channel: 223, CommunicationError
Feb 08 15:55:41 miner008 AwesomeMiner.RemoteAgent.Linux[4337]: 2/8/19 3:55:41 PM.744 [062] [E]ChannelHandler::CommandAsync - Channel: 224, CommunicationError

So in AM, the miner shows up as "Service offline", but when I go to Managed Hosts and click "Test connection", I get the following message:

Successfully connected to Awesome Miner Remote Agent/Service 6.1.11

I uninstalled and reinstalled the remote agent, but I still have the issue.

I'm running nvOC 19.30 (Ubuntu 18.04), btw.  I like this distro since it is all setup for mining out of the box and has a bash file where I set the GPU clocks and power.

If there's another distro that provides basics I need, I'm not opposed to give that a go.  What Linux distro do you guys use with AM?

EDIT: Did a clean install of Ubuntu 18.04 LTS Server and after getting it all setup with the latest drivers, etc, I installed the remote agent.  Getting the exact same errors as on the nvOC distro.
GoRdiE
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 141
Merit: 0


View Profile
February 09, 2019, 01:05:03 AM
Last edit: February 09, 2019, 01:30:55 AM by GoRdiE
 #8993

Hello Patrike.

I think the Native overclocking does not work correctly or I can not configure it correctly. First, I do not understand why when we create an OC profile, we have to choose a particular miner and then a card. I guess a link is created between the OC profile and the miner or the card, right? I think this fact can be a headache because the ideal is to use it automatically in each algorithm that is needed applied only to profite profiles. Well, I'll explain. I have two different cards, one 1070ti and one 2070, and I have created several different OCs. The fact is that I apply the OC that I consider in the algorithms that I consider in each different profite profile, which is how we finally identify each one of the miners that we have. The fact is that when applied in a profite profile, the power limit is respected, but both the Core and the Mem are activated in the other profit profiles although they are not activated in the second. Logically, I keep the AB to see how the OC behaves. Can it be by using the option to clone profiles? Something does not work correctly  Huh

To provide more information:

I started to realize when I noticed that some miners gave me an error. This happened because I have an OC for 2070 wild memory (+850) that the 1070ti can not support. The fact is that when the OC was activated for 2070, the 1070ti gave error by hanging the miner.

In this rig I only have two cards, but I have one rig with 6 cards and with 3 different types and I was going crazy

Another thing:

At the beginning I tried using the AB OC, since I have OC profiles in curve mode for the Core, that is, the AB allows you to create curved profiles for the different memory sets, so if your card is stable to +500 mem with Core +200 in power 70%, it is possible that with power 100% it is not, and these curved profiles allow you a stable OC setting only Mem, and vary the Core according to the Power that you set. The fact is that in the first tests, I left without clicking the Core, so that AM respected the core of the AB. The result is that when activated in a defined algorithm, it is respected, but at the same time the value is fixed in the AM, so in successive Oc profiles in AM, the core is fixed in advance, not respecting the changing value of the OC curve. I do not know if I explain myself very well.

This last one is the reason why I have rejected to do OC with the AB and to put myself with the native one, finding the problem exposed to me first.
trucobit
Jr. Member
*
Online Online

Activity: 420
Merit: 2


View Profile
February 09, 2019, 02:05:40 AM
 #8994


@patrike or @mopiddo I have a problem. For days I have noticed that Bminer does not work well for me and I use other miners.
Today reviewing optiona> managed software when entering Bminer, I see that it has some enabled by default, but they do not have the text of "A-l-g-o" does not put Cucka29, or tensory. But he does not let me put it manually either.

If I enter any other miner, I see that if they have defined the "A-l-g-o" or I can define it manually, but it does not leave me.

How can I fix this, right now I can not use Bminer in anything.
powerstr
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 101
Merit: 0


View Profile
February 09, 2019, 03:12:15 AM
 #8995

bminer-v14.3.0-cbb8683-amd64
iceTony
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
February 09, 2019, 09:33:20 AM
 #8996

bminer-v14.3.0-cbb8683-amd64
Upload manualy, dont be lazy Smiley
trucobit
Jr. Member
*
Online Online

Activity: 420
Merit: 2


View Profile
February 09, 2019, 04:03:53 PM
 #8997

bminer-v14.3.0-cbb8683-amd64

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2519271.0
It can not be that, several people in my telegram group have the same url, which is the default one in AM and to them if it works, although it does not include the ticket of each a-l-g-o

It is the default download on your page, you can see it on the Ann link of BTC talk
and also I repeat that it is the one that AM includes by default

What is your Bminer url in the options> managed software> BMINER panel?
GoRdiE
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 141
Merit: 0


View Profile
February 09, 2019, 11:49:02 PM
 #8998

bminer-v14.3.0-cbb8683-amd64

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2519271.0
It can not be that, several people in my telegram group have the same url, which is the default one in AM and to them if it works, although it does not include the ticket of each a-l-g-o

It is the default download on your page, you can see it on the Ann link of BTC talk
and also I repeat that it is the one that AM includes by default

What is your Bminer url in the options> managed software> BMINER panel?

https://i.imgur.com/x6VJAQH.jpg

https://i.imgur.com/f52Bn8k.jpg
moppidoo
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 329
Merit: 5


View Profile
February 10, 2019, 04:30:17 AM
 #8999

bminer-v14.3.0-cbb8683-amd64

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2519271.0
It can not be that, several people in my telegram group have the same url, which is the default one in AM and to them if it works, although it does not include the ticket of each a-l-g-o

It is the default download on your page, you can see it on the Ann link of BTC talk
and also I repeat that it is the one that AM includes by default

What is your Bminer url in the options> managed software> BMINER panel?

Default AM BMiner URL for version v6.1.12 is:
Code:
https://www.bminercontent.com/releases/bminer-v14.1.0-373029c-amd64.zip

This requires CUDA 10 and I have not used this version since not all my rigs are migrated to the CUDA 10 drivers.

BMiner doesn't require the algo input parameter and thus the screen says you're unable to configure command line arguments in the said screenshot. I beleive it just negotiates and choose the algo automatically when connecting to pool stratums.

You may need to deliberately run diagnostics and see the output as to why it hasn't been working properly for you, either manually execute the command line through command prompt window, via .bat file, or if you want to do it in AM for a profit miner, probably easiest to do is to

-> Duplicate a profile (or just create a blank profile) for the problematic miner
-> Disable all software except bminer in profit profile
-> Optional (artificially inflate hashrate one of the BMiner supported algos that you have identified as problematic)
-> Assign the problematic miner with this temporary profit profile
-> Right click -> Diagnostics
-> Share the output of the diagnostics and see if anyone can pickup what might be wrong if it's not trivial.
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1018


View Profile WWW
February 10, 2019, 04:29:38 PM
 #9000

Hi Patrike, two suggestions for the program.

You have already put in the pool of each coin the field NOTES: to leave notes on the currency, if you miss the difficulty, if you do not have exchange etc ... But you have to go to coins and look for it. You can do that in COINS when you click twice on the coin, leave also the same NOTES field that we have in the pool. And I do not mean a different one, if I put something in notes in the currency pool, it would also come out in coins when I double-clicked it. It is quicker to access this information and edit it from coins, because it is only a double click, than to access options> pools> find currency> edit. I think it's quite simple



Another suggestion: THE exchange filter for each currency is fantastic, I can not express how much I thank you, it is very useful. I was wondering if when displaying the exchange list of a currency you would put in bold color, or with an Asterisk, or even that only the exchange would come out where you have data. Something to know at a glance by scrolling which exchanges we have data for that currency. If not, I have to go and look for that information elsewhere. But as you receive it by API, if it is in 3, highlight those 3, or put them first, or underline them, be as it is to highlight them of the rest of exchanges that do not have data of that currency. It would be even more functional.

Thanks for your attention
Thanks for the suggestions.

About the notes field -  I understand your point here, but it's a bit similar to the discussion we had about Pool Profit Factor where a pool property would be related to a coin. I think this will have to be part of a concept later on where you have a Pools tab in addition to a Coins tab.

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
Pages: « 1 ... 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 [450] 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!