Bitcoin Forum
June 25, 2018, 12:47:28 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 [141] 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 »
  Print  
Author Topic: [ANN] ccminer 2.2.6 - opensource - GPL (tpruvot)  (Read 470541 times)
crypto_trader#43xzEXrP
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 200
Merit: 100


View Profile
November 15, 2017, 03:35:01 PM
 #2801

How to run solo mining with getblocktemplate method for equihash algorithm in ccminer tpruvot (Windows x64)?

ccminer doesn't support getblocktemplate.
Is there any win-x64 cuda miners with equihash, where getblocktemplate is supporting?
Can I install any getblocktemplate->get_work proxy or my own stratum server to use this bullsh~t?
1529887648
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529887648

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529887648
Reply with quote  #2

1529887648
Report to moderator
Transactions must be included in a block to be properly completed. When you send a transaction, it is broadcast to miners. Miners can then optionally include it in their next blocks. Miners will be more inclined to include your transaction if it has a higher transaction fee.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1529887648
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529887648

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529887648
Reply with quote  #2

1529887648
Report to moderator
1529887648
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529887648

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529887648
Reply with quote  #2

1529887648
Report to moderator
pallas
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1694
Merit: 1083


Black Belt Developer


View Profile
November 15, 2017, 03:37:55 PM
 #2802

Can I install any getblocktemplate->get_work proxy or my own stratum server to use this bullsh~t?

Try more polite.

crypto_trader#43xzEXrP
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 200
Merit: 100


View Profile
November 15, 2017, 04:57:50 PM
 #2803

Can I install any getblocktemplate->get_work proxy or my own stratum server to use this bullsh~t?

Try more polite.
No, getwork is a good method. I'll using EWBF miner + power limit in Afterburner.

Just leave it here:
2017/11/15 18:46:24 Malformed stratum request from 127.0.0.1: invalid character 'P' looking for beginning of value
Need to fix it.

P.S. It's my bug, i did try to connect -o 127.0.0.1:PORT but need to use string -o stratum+tcp://127.0.0.1:PORT
Now ccminer is working and get_work method is working through getblocktemplate proxy.


Best regards.
bensam1231
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232
Merit: 1011


View Profile
November 15, 2017, 04:58:03 PM
 #2804

Bitcore on yiimp seems to be going down every once in awhile, causes some of my miners to reset as well. Guessing some sort of ddos due to heavy load.

I buy private Nvidia miners. Send information and/or inquiries to my PM box.
sp_
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1442
Merit: 1040

Ccminer developer


View Profile
November 16, 2017, 06:03:11 AM
 #2805

Bitcore on yiimp seems to be going down every once in awhile, causes some of my miners to reset as well. Guessing some sort of ddos due to heavy load.

the hashrate on the pool is reduced several times per day. Has been like this for days now.. Any comments from the pool operator? With these attacks you loose, 10-15% compared to the calculator if you mine @ yiimp.

Epsylon3
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372
Merit: 1075


ccminer/cpuminer developer


View Profile WWW
November 16, 2017, 07:18:00 AM
 #2806

Just increased the initial diff, hope that can help...

BTC: 1FhDPLPpw18X4srecguG3MxJYe4a1JsZnd - My Projects: ccminer - cpuminer-multi - yiimp - Forum threads : ccminer - cpuminer-multi - yiimp
tbearhere
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1414
Merit: 1001


I'm multi-disabled ... plz give me a break. :)


View Profile
November 16, 2017, 11:29:16 AM
 #2807

@Epsylon3.... Are you planning to add cryptonight algo... coins to yiimp?

It's all a question of balance.  Donation for my medical.  BTC - 1Jrx5UCkY4p6AQ2kHFu6yZDMFj88KNggkR
                                                                                  DASH - Xqj3fH73jamxfB3mF6jUPLA9dgrNeFvjc5
Epsylon3
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372
Merit: 1075


ccminer/cpuminer developer


View Profile WWW
November 16, 2017, 11:31:04 AM
 #2808

no

BTC: 1FhDPLPpw18X4srecguG3MxJYe4a1JsZnd - My Projects: ccminer - cpuminer-multi - yiimp - Forum threads : ccminer - cpuminer-multi - yiimp
thecheapone
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
November 16, 2017, 01:01:31 PM
 #2809

I am a micro miner, one GPU card in my desktop computer, and no programmer, just an "end consumer".  I am using the precompiled windows 64 version of ccminer 2.2.2 from GitHub.  The miner works, but I am unable to increase the intensity level when scrypt mining.  No matter what intensity I set in the command line using the -i function, no matter where in the command line I put the -i function, and even though it initially assigns more threads, it then reverts to a different (?default) intensity a few lines down. My gpu doesn't even warm up, and the hash rate is low.  Rather than overclocking my GPU, I would prefer to increase the intensity so that it works harder.  How do I get it to actually run with the intensity settings I want? This is what I see:


D:\ccminer-x64-2.2.2-cuda9>ccminer-x64 -a scrypt -o stratum+tcp://us.multipool.us:XXX -u theXXX.1 -p XXX -i 14.99

*** ccminer 2.2.2 for nVidia GPUs by tpruvot@github ***
Built with VC++ 2013 and nVidia CUDA SDK 9.0 64-bits
Originally based on Christian Buchner and Christian H. project
Include some kernels from alexis78, djm34, djEzo, tsiv and krnlx.

BTC donation address: 1AJdfCpLWPNoAMDfHF1wD5y8VgKSSTHxPo (tpruvot)

[2017-11-08 06:34:23] Adding 16128 threads to intensity 14, 32512 cuda threads
[2017-11-08 06:34:23] Starting on stratum+tcp://us.multipool.us:XXX
[2017-11-08 06:34:23] NVML GPU monitoring enabled.
[2017-11-08 06:34:23] NVAPI GPU monitoring enabled.
[2017-11-08 06:34:23] 1 miner thread started, using 'scrypt' algorithm.
[2017-11-08 06:34:24] Stratum difficulty set to 131072 (2.00000)
[2017-11-08 06:34:24] scrypt block 1631827, diff 10898.083
[2017-11-08 06:34:25] GPU #0: 32 hashes / 4.0 MB per warp.
[2017-11-08 06:34:26] GPU #0: Performing auto-tuning, please wait 2 minutes...
[2017-11-08 06:34:26] GPU #0: maximum total warps (BxW): 1484
[2017-11-08 06:34:45] Stratum difficulty set to 256 (0.00391)
[2017-11-08 06:34:45] scrypt block 1631828, diff 8720.082
[2017-11-08 06:35:09] scrypt block 1631829, diff 8720.082
[2017-11-08 06:36:47] GPU #0: 589791.16 hash/s with configuration T12x11
[2017-11-08 06:39:34] scrypt block 1631830, diff 8720.082
[2017-11-08 06:39:34] GPU #0: using launch configuration T12x11
[2017-11-08 06:39:34] scrypt block 1631831, diff 8720.082
[2017-11-08 06:39:34] GPU #0: Intensity set to 12.0313, 4224 cuda threads
[2017-11-08 06:39:34] scrypt factor set to 9 (1024)

I XXX'd out the actual pool, worker name, password, but you can see where I attempted to set the intensity to 14.99 in the command line, was assigned extra threads, then lower down the intensity was changed to 12.0313 with only a fraction of the threads.  I have also tried with setting the T levels myself in advance, so that the auto-tuning does not occur, same result. Any help would be appreciated.  Thank you in advance.

Is there anyone who can help?
scryptr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372
Merit: 1000



View Profile WWW
November 17, 2017, 01:32:17 AM
 #2810

GENERAL NOTE FOR SCRYPI/GPU MINING--

A miner will spend more on electricity than he will earn in cryptocoin.  If the coin is expected to increase in value enough to be profitable, purchase it on an exchange. There are other more profitable algorithms for GPU mining.

Try mining Equihash, Neoscrypt, or CryptoNight.  CCminer v2.2.2 does a good job selecting the proper configuration of CryptoNight on its own, no tuning required.  It is currently a top paying algorithm.

CCminer may be auto-selecting a tuning parameter for the above situation. Classical tuning parameters for scrypt are in the Readme, and somewhat forgotten.  ASIC miners are used for scrypt, only the newest versions can make a profit.  They produce 10X-100X times the hash of a GPU rig, or more.

--scryptr

TIPS:  BTC - 1Fs4uZ6a9ABYBTaHGUfqcwCQmeBRxkKRQT
          DASH - XrK81tW31SLsVvZ2WX9VhTjpT6GXJPLdbQ
haslo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
November 17, 2017, 02:38:24 PM
 #2811

My mining rig is running with the Nvidia driver version 384.xx..... Did anyone upgrade to version 388? Any speed changes (positive or negative)?
startsts
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 259


Independent web developer


View Profile WWW
November 18, 2017, 01:18:33 AM
 #2812

hi everyone, excuse me but latest version seems a little incompatible with node-stratum ( https://github.com/zone117x/node-stratum-pool )
I tried last version for different coins at nist5 and tribus algos and my pool shows lower hashrate then real. (lower in 2-3 times)
If I use ccminer-alexis pool shows right hashrate.

Can someone check that information, I can add any changes to stratum that needed

concorde899
Member
**
Offline Offline

Activity: 150
Merit: 10


View Profile
November 18, 2017, 11:55:44 AM
 #2813

Will this work to mine BTX using a 5x1070 Nvidia and Ubuntu 16.04?
Thanks for your reply.
scryptr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372
Merit: 1000



View Profile WWW
November 18, 2017, 12:43:58 PM
 #2814

Will this work to mine BTX using a 5x1070 Nvidia and Ubuntu 16.04?
Thanks for your reply.

YES--

Read the Readme.  Set the algorithm and point it at a pool, like YIIMP.  If the cards perform well, make Intensity or clock adjustments.       --scryptr

TIPS:  BTC - 1Fs4uZ6a9ABYBTaHGUfqcwCQmeBRxkKRQT
          DASH - XrK81tW31SLsVvZ2WX9VhTjpT6GXJPLdbQ
RealSwissMiner
Member
**
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 15


View Profile WWW
November 18, 2017, 02:24:28 PM
 #2815

My mining rig is running with the Nvidia driver version 384.xx..... Did anyone upgrade to version 388? Any speed changes (positive or negative)?

I would also like to know this - anyone tried the new drivers out and would like to share his/her experience? Smiley

Mining and investment blog - https://swisscryptominer.blogspot.ch
startsts
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 259


Independent web developer


View Profile WWW
November 18, 2017, 03:18:06 PM
 #2816

It seems I found the reason of the problem.
On ccminer "stratum stale jobs workaround" works badly.

Just see what difference on shares in comparison with old ccminer alexis (same stratum difficulty)




When I set  --submit-stale   both miners have aprox same shares-rate.
So how to improve my stratum? Maybe I should do jobs broadcast more frequently?

haslo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
November 18, 2017, 04:59:45 PM
 #2817

My mining rig is running with the Nvidia driver version 384.xx..... Did anyone upgrade to version 388? Any speed changes (positive or negative)?

I would also like to know this - anyone tried the new drivers out and would like to share his/her experience? Smiley


I am not sure if I should try it or not because my rig is just running perfectly stable and I dont want to risk that........
concorde899
Member
**
Offline Offline

Activity: 150
Merit: 10


View Profile
November 19, 2017, 08:15:30 AM
 #2818

Will this work to mine BTX using a 5x1070 Nvidia and Ubuntu 16.04?
Thanks for your reply.

YES--

Read the Readme.  Set the algorithm and point it at a pool, like YIIMP.  If the cards perform well, make Intensity or clock adjustments.       --scryptr

Thanks, I will get into it.
If I get stuck I will post here.
Thanks for your help.
Spi4ka
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 110
Merit: 0

AXmJzCQ9cdwvzk6NFgFJjbQYDe1jJ8fpr4


View Profile
November 19, 2017, 12:32:19 PM
 #2819

who knows how to configure ccminer for equihash?

Jr. Member
[center][url=https://goo.gl/5fZChh]SONO PROJECT[/url][BR] SONOHUB  [url=https://goo.gl/nxw6V7]DISCORD[/url]  eSPORTS [/
scryptr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372
Merit: 1000



View Profile WWW
November 19, 2017, 12:54:55 PM
 #2820

who knows how to configure ccminer for equihash?


HERE IS A SIMPLE LAUNCH LINE FOR KOMODO (KMD)--

Komodo is an Equihash coin on YIIMP.  Here is the launch file:

===<CUT LINE>===

:loop

ccminer -a equihash -o stratum+tcp://yiimp.ccminer.org:2142 -u RLz5eeiuwDi7nz7owbMButBz8rCMZPbxb4 -p c=KMD,d=32 --cpu-priority=3

pause
goto loop

===<CUT LINE>===

For Windows, place the loop in a batch file.  Do not include the cut lines.  For a Linux BASH script, remove the loop statements and simply include the single launch line.    Be sure to place your own address in the line after the "-u".        --scryptr

TIPS:  BTC - 1Fs4uZ6a9ABYBTaHGUfqcwCQmeBRxkKRQT
          DASH - XrK81tW31SLsVvZ2WX9VhTjpT6GXJPLdbQ
Pages: « 1 ... 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 [141] 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!