Bitcoin Forum
February 24, 2024, 03:06:45 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 26.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 [911] 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 ... 1412 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v15.0 (Windows/Linux)  (Read 6589579 times)
duniek
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
December 22, 2017, 04:11:18 PM
á#18201

i have problem (as always)

I decided to mix gpus

6x amd + 8x nvidia

I plug 6x RX570  + 4x1050ti (10gpus)

all works fine without problems (z270-p asus + pci-e multiplier)

when I add 11th GPU after start claymore its freeze (PC works fine, just claymore freeze, if i try to close it then entire PC will freeze)


so
i tried to open 2x claymore and use command -platform 1 for amd and -platform 2 for nvidia, but only one can work (first claymore works ok, but when I run second claymore i am getting (cannot create DAG error/gpu failed etc

of course i have to use -mport 0 command bcoz without it i got sever10048 error

1708744005
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1708744005

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1708744005
Reply with quote  #2

1708744005
Report to moderator
1708744005
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1708744005

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1708744005
Reply with quote  #2

1708744005
Report to moderator
"The nature of Bitcoin is such that once version 0.1 was released, the core design was set in stone for the rest of its lifetime." -- Satoshi
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
blackhwk77
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
December 22, 2017, 04:47:40 PM
á#18202

Do you have a separate install directory for each instance?

i have problem (as always)

I decided to mix gpus

6x amd + 8x nvidia

I plug 6x RX570  + 4x1050ti (10gpus)

all works fine without problems (z270-p asus + pci-e multiplier)

when I add 11th GPU after start claymore its freeze (PC works fine, just claymore freeze, if i try to close it then entire PC will freeze)


so
i tried to open 2x claymore and use command -platform 1 for amd and -platform 2 for nvidia, but only one can work (first claymore works ok, but when I run second claymore i am getting (cannot create DAG error/gpu failed etc

of course i have to use -mport 0 command bcoz without it i got sever10048 error


Zorr0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
December 22, 2017, 05:22:39 PM
á#18203

Hi,

Im running 2 x gigabyte rx 580 xtr 8gb oc cards, and have noticed the variables passed to claymore dont take effect on the second card. Is this common?

For example, ive tried this line (assuming same values should be applied to all cards?)
 
-cclock 1200 -mclock 2200 -cvddc 900 -mvddc 900

then tried this

-cclock 1200,1200 -mclock 2200,2200 -cvddc 900,900 -mvddc 900,900 (to assign each card specifically) and same thing happens both times.

My primary card gets the values set, but secondary just uses the default or the afterburner settings

Im mining dual eth + decred, tried claymore 10.1 and 10.2, win10 machine, and radeon driver - Win10-64Bit-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23

Any ideas on what it might be?

Try to delete afterburner.
Also I would recommend to ddu drivers and install 17.11.1 (nov 2) drivers and set settings to Compute.
Run claymore and see if its good, then install afterburner.

Thanks mate,

Have just tried radeon adrenaline 17.12.1 with compute setting on. without afterburner installed, claymore's doesnt change any settings now. including mem/core clock speeds? i tried 17.11.1 initially, however i was getting about 6mh lower than with the blockchain drivers.

Thanks


hi guys,

still experiencing the same issue. claymore refuses to set clock, core and voltage settings on my gigabyte aorus 580 xtr cards. i have to use afterburner which isnt reliable. every now and then my cards default to normal clock settings which affects the hashrate and power use.

Any ideas why this might be the case?

running win 10 pro, and claymore 10.2.

Thanks


Do clean windows 10 install and  17.11.1 driver
Or:
Try OverdrivenTool
Ursul0
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 857
Merit: 262


View Profile
December 22, 2017, 05:34:02 PM
á#18204

Gotcha, tnx) One last thing, so it's better to flash bios with modded timings and control clocks and voltage with overdriven tool? Cause I flashed the cards with fixed voltage and clocks already, so overdriven tool is of no help for some reason...

Yep, that's the way I prefer it - changing only the mem timings in bios. Volts and frequencies (which actually may vary between different algos)
However you still should be able to override gpu config from overdriven tool disregarding the bios values.
alizali
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 197
Merit: 0


View Profile
December 22, 2017, 05:36:02 PM
á#18205

hi guys
my RX 470
core clock set in bios to 1169
i change it with -cclock option to 1150
but does not change
any reason?
any solution?

-mclock works fine
n8ter8ter
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
December 22, 2017, 05:58:32 PM
á#18206

So I'm pretty new to mining and could use some help

I have ran 5 of my cards successfully but when I added the 6th I got this

09:39:52:657   19a4   ║     Claymore's Dual ETH + DCR/SC/LBC/PASC GPU Miner v10.2      ║
09:39:52:674   19a4   ╚════════════════════════════════════════════════════════════════╝
09:39:52:679   19a4   
09:39:52:895   19a4   ETH: 5 pools are specified
09:39:52:895   19a4   Main Ethereum pool is eth-us-west1.nanopool.org:9999
09:39:52:911   19a4   AMD OpenCL platform not found
09:39:52:911   19a4   cudaGetDeviceCount failed (35, CUDA driver version is insufficient for CUDA runtime version), probably no CUDA devices
09:39:52:911   19a4   No NVIDIA CUDA GPUs detected.
09:39:52:926   19a4   No AMD OPENCL or NVIDIA CUDA GPUs found, exit

6x XFX RX580 8GB
Win10-64Bit-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23

Any help would be greatly appreciated
CoreV8
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
December 22, 2017, 06:19:43 PM
á#18207

Hey Claymore.

I just have to say thanks for this GPU Miner.
I have been using the miner for over a year now without any troubles  Smiley
Ursul0
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 857
Merit: 262


View Profile
December 22, 2017, 08:09:13 PM
Last edit: December 22, 2017, 08:59:26 PM by Ursul0
Merited by Mapuo (3)
á#18208

I see huge influx of people here and some are way more clueless then the others...
so here some tips for you there, mining with Polarises on Win10:

1. make sure you have sufficient power on your PSU(10-20% spare from the peaks)
Note: properly configured polaris should be just below 150W on dual ETH
2. molex power to raisers is probably the most common point of failure (bad/unstable hash, card disconnects, crashes, and such)
Note: it seems there's no such thing as bad raiser, only bad contacts in power connectors
3. disable all you can via Group Policy, especially windows update and drivers update
4. use latest DDU and install 17.11.1 driver, pointing manually from Device Manager to the dir with unzipped driver
Note: Do not use blockchain beta driver as it has some issues with latest API and also doesn't support more than 8 AMD GPUs
5. set compute mode for all GPUs. here's the example for dev0 (special thanks to @ober for that):
Code:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0000]
"KMD_EnableInternalLargePage"=dword:00000002
6. Flash bios mods with tighter straps. Look for PolarisEditor v164 with "one click modify" bios timings and use atiflash without gui
7. Use overdriven tool (RX5* Polarises normally do well on 1180 & 1950-2150 @ 850mv, RX4* may need lower core freq)
Note: do not use AB.
Note: do not use claymore for core&mem&fans control
8. Use sysinternals autologon and built-in MS task scheduler
9. make reboot.bat and set "-r 1", as restarting miner most likely will NOT work

Bonus:
* I'm using RealVNC for remote access - flawless
* you may find useful: display dummy dongles and usb watchdogs
* and as always openVPN is your friend

If I just made your life easier and increased your profits PM me and I'll give you my ETH address:)
...or you can just find it in my profile yourself
PB_SilentMiner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 36
Merit: 0


View Profile
December 22, 2017, 10:26:47 PM
á#18209

Hi,

I am having a hard time with my voltage setup on my second rig so any help would be great, I have the below setup.

Asrock H81 BTC Pro R2.0
6 x Sapphire RX480 Nitro+ 8GB
2 x EVGA 750 G2 PSU

All bios mods are running Ubermix 3.1 via PBE 1.6.4

It currently runs cards at 1100/2000 875/850 & a couple at 1050/2000 850/850

I am getting between 29.2MH/s & 29.5MH/s per card total of 175.5MH/s for entire rig.

Running WIN10PROx64, Claymore 10.1, using DAGFIX drivers mining ETH only, but it is pulling over 900w at the wall, using Wattman to control speeds etc. (Temps range from 57-62)

My rigs run relatively quiet, due to their locations, quiet enough the wife is happy to have them in the room and quiet enough you can hold a conversation next to them (Saves me having to turn on the heating)

I had this running at just under 800w a few weeks ago, but unable to reproduce how I did this, so any help would be great





Managed to reset everything and start again, now pulling 840w-845w.  alot better than the 960w it was pulling. And managed to squeeze out another 1MH/s and lower temps a degree or 2
leoirssi
Member
**
Offline Offline

Activity: 103
Merit: 10


View Profile
December 22, 2017, 10:42:58 PM
á#18210

Is the performance of mining with claymore on ATI graphic cards comparable to sgminer?

▰   SEMUX   -   An innovative high-performance blockchain platform   ▰
■▬▬▬▬▬      Powered by Semux BFT consensus algorithm      ▬▬▬▬▬■
Github   -   Discord   -   Twitter   -   Telegram   -   Get Free Airdrop Now!
IORILORI
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 1


View Profile
December 22, 2017, 11:01:15 PM
á#18211

Hello,
I was mining with claymore 9.8 & 1 card NVIDIA 1060 and I did some OC with msi afterburner, I was getting BSOD & freezing on windows 2-3 times a day, recently I had bought 2 XFX 580 4G & start mining with Claymore 10.2 using the command -tt 69,69,0(0 for NVIDIA), I lowered the OC of the gtx 1060 but i was still getting freezing in windows but no more BSOD, until yesterday the rig mined all the night without any problem then in the day the rig crashed on windows and the fan of the cards stopped and i smelled burning smell coming out from one of the XFX 580, i restarted the pc & I found that the card can be detected with gpu-z but when i start Claymore i got BSOD so the card is dead, now i am afraid that the same think will happen to the other cards, so I am looking for help to avoid that problem will happen again.
i was using "-dcri 30,30,38 -ftime 10 -cclock 1100,1100,0 -mclock 2045,2035,0 -cvddc 900,900,0 -mvddc 900,900,0 -tt 69,69,0" i got eth +decri 29,29,21 & 875,875,274.
Regards
leonix007
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1008
Merit: 297


Grow with community


View Profile
December 23, 2017, 12:13:23 AM
á#18212

Hello,
I was mining with claymore 9.8 & 1 card NVIDIA 1060 and I did some OC with msi afterburner, I was getting BSOD & freezing on windows 2-3 times a day, recently I had bought 2 XFX 580 4G & start mining with Claymore 10.2 using the command -tt 69,69,0(0 for NVIDIA), I lowered the OC of the gtx 1060 but i was still getting freezing in windows but no more BSOD, until yesterday the rig mined all the night without any problem then in the day the rig crashed on windows and the fan of the cards stopped and i smelled burning smell coming out from one of the XFX 580, i restarted the pc & I found that the card can be detected with gpu-z but when i start Claymore i got BSOD so the card is dead, now i am afraid that the same think will happen to the other cards, so I am looking for help to avoid that problem will happen again.
i was using "-dcri 30,30,38 -ftime 10 -cclock 1100,1100,0 -mclock 2045,2035,0 -cvddc 900,900,0 -mvddc 900,900,0 -tt 69,69,0" i got eth +decri 29,29,21 & 875,875,274.
Regards

Try to lower your clocks, and adjust your -tt to at least 75, are you using risers? the burn smell could be your riser as the AMD rx580 is a power hungry unlike the GTX, check your cables from riser to PSU, probably there burnt connectors out there.
CrayjeksAjek
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 186
Merit: 100


View Profile WWW
December 23, 2017, 01:03:08 AM
á#18213

Hi all!

I recently had an issue with my miner and fixed it so I wanted to share the steps I took. We had a slight snow storm and power was going on and off so I shut down my computer. Later when I turned it on Claymore's miner would just crash due to a Watchdog error. Then my screen started looking funny (some pixels and different task bar colors).

Here;s my setup:
4x RX 480 8GB
32GB DDR3
2TB HDD
AMD ATHLON IIx4 630 CPU
MSI 970A-G43 MOBO

I unplugged everything and did a hard power reset. I unplugged EVERYTHING! Drives, power, wall motherboard, psu. I plugged everything back in and turned the computer on. One card was no longer showing up. So I took all but one card out and started testing them all on one pcie riser. Every card worked.
Same test, next riser. They all worked.
Same test, next riser. They all worked.
Same test, last riser. None of them worked.

Ok so I thought maybe a riser went bad. Luckily I have a few spares so I plugged a new one in and same result. Nothing worked.
It must be a power issue then, I thought.

So I started swapping the lines to power each graphics card while they were on risers I knew worked.
All the GPU power lines were fine.
So then I started swapping the riser power lines and low and behold: one power line, from the psu to the riser was bad.
I connected them all back up and it works fine now.

I think during the power outages there was a surge through a line causing it to no longer work.

Hope this helps someone out there.

IORILORI
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 1


View Profile
December 23, 2017, 02:14:56 AM
á#18214

Hello,
I was mining with claymore 9.8 & 1 card NVIDIA 1060 and I did some OC with msi afterburner, I was getting BSOD & freezing on windows 2-3 times a day, recently I had bought 2 XFX 580 4G & start mining with Claymore 10.2 using the command -tt 69,69,0(0 for NVIDIA), I lowered the OC of the gtx 1060 but i was still getting freezing in windows but no more BSOD, until yesterday the rig mined all the night without any problem then in the day the rig crashed on windows and the fan of the cards stopped and i smelled burning smell coming out from one of the XFX 580, i restarted the pc & I found that the card can be detected with gpu-z but when i start Claymore i got BSOD so the card is dead, now i am afraid that the same think will happen to the other cards, so I am looking for help to avoid that problem will happen again.
i was using "-dcri 30,30,38 -ftime 10 -cclock 1100,1100,0 -mclock 2045,2035,0 -cvddc 900,900,0 -mvddc 900,900,0 -tt 69,69,0" i got eth +decri 29,29,21 & 875,875,274.
Regards

Try to lower your clocks, and adjust your -tt to at least 75, are you using risers? the burn smell could be your riser as the AMD rx580 is a power hungry unlike the GTX, check your cables from riser to PSU, probably there burnt connectors out there.
I did test the riser it works fine, the card tested with no OC same problem.
leonix007
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1008
Merit: 297


Grow with community


View Profile
December 23, 2017, 05:23:30 AM
á#18215

Hello,
I was mining with claymore 9.8 & 1 card NVIDIA 1060 and I did some OC with msi afterburner, I was getting BSOD & freezing on windows 2-3 times a day, recently I had bought 2 XFX 580 4G & start mining with Claymore 10.2 using the command -tt 69,69,0(0 for NVIDIA), I lowered the OC of the gtx 1060 but i was still getting freezing in windows but no more BSOD, until yesterday the rig mined all the night without any problem then in the day the rig crashed on windows and the fan of the cards stopped and i smelled burning smell coming out from one of the XFX 580, i restarted the pc & I found that the card can be detected with gpu-z but when i start Claymore i got BSOD so the card is dead, now i am afraid that the same think will happen to the other cards, so I am looking for help to avoid that problem will happen again.
i was using "-dcri 30,30,38 -ftime 10 -cclock 1100,1100,0 -mclock 2045,2035,0 -cvddc 900,900,0 -mvddc 900,900,0 -tt 69,69,0" i got eth +decri 29,29,21 & 875,875,274.
Regards

Try to lower your clocks, and adjust your -tt to at least 75, are you using risers? the burn smell could be your riser as the AMD rx580 is a power hungry unlike the GTX, check your cables from riser to PSU, probably there burnt connectors out there.
I did test the riser it works fine, the card tested with no OC same problem.

Hows your device manager settings? are they in normal without any errors? I would suggest to do the test one by one, exclude nvidia first and let the AMD to be installed and do the mining. this is to isolate what may be the culprits. riser may look fine but in a while they seem to be faulty try to replace them if you have any extras.
cryptoillusion1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 82
Merit: 0


View Profile
December 23, 2017, 06:01:45 AM
á#18216

Hello Claymore
Any plans on releasing 10.3 for this ..more so with the new Adrenalin drivers released by AMD ? and when would it be
How do I know when a new version is released.
bytiges
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 100


View Profile
December 23, 2017, 07:44:34 AM
á#18217

Hello,

I have huge loadavg when mining in Linux on a 13 gpu rig (Asrock H110+, 13xGTX1060). The load starts at 3-4 then goes up to 150-160 in a matter of couple of hours. Then the rig locks up and I need a hard reset.

When mining with lower intensities around 1-2 the load is lower but the hashrate takes a big hit.

What can I do ? Currently it's not usable.

thanks.
z0n0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1006



View Profile
December 23, 2017, 08:16:29 AM
á#18218

Hey guys, need an answer ASAP as I'm rushing to buy cards.
Is this card OK, how much can be pushed? What memo does it have?
Thanks.

https://www.msi.com/Graphics-card/Radeon-RX-570-ARMOR-4G-OC.html
PB_SilentMiner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 36
Merit: 0


View Profile
December 23, 2017, 08:27:06 AM
Last edit: December 23, 2017, 09:55:10 AM by PB_SilentMiner
á#18219

Hi,

I am having a hard time with my voltage setup on my second rig so any help would be great, I have the below setup.

Asrock H81 BTC Pro R2.0
6 x Sapphire RX480 Nitro+ 8GB
2 x EVGA 750 G2 PSU

All bios mods are running Ubermix 3.1 via PBE 1.6.4

It currently runs cards at 1100/2000 875/850 & a couple at 1050/2000 850/850

I am getting between 29.2MH/s & 29.5MH/s per card total of 175.5MH/s for entire rig.

Running WIN10PROx64, Claymore 10.1, using DAGFIX drivers mining ETH only, but it is pulling over 900w at the wall, using Wattman to control speeds etc. (Temps range from 57-62)

My rigs run relatively quiet, due to their locations, quiet enough the wife is happy to have them in the room and quiet enough you can hold a conversation next to them (Saves me having to turn on the heating)

I had this running at just under 800w a few weeks ago, but unable to reproduce how I did this, so any help would be great





Managed to reset everything and start again, now pulling 840w-845w.  alot better than the 960w it was pulling. And managed to squeeze out another 1MH/s and lower temps a degree or 2


Not sure what happened overnight, but woke up to the rig going nuts, pulling 1150w, killed miner and restarted, now pulling 765w - 770w WTF?

After a reboot its now pulling 900w - 920w erratically.

Anyone have any ideas?? its getting frustrating, it can run for weeks stable as hell and poof overnight, no changes it just decides to throw a wobbly.

My 7x RX470 rig has been running for months no issues (fingers crossed), so solid. But the RX480 rig, same OS, same CM, Same Drivers, Same PSU's etc does not.
Rickirs
Member
**
Offline Offline

Activity: 206
Merit: 20


View Profile
December 23, 2017, 10:50:33 AM
á#18220

Anyone has any idea how to get rid of "AMD ADL library not found" for claymore 10.2 error in ubuntu. Have AMDgpu-pro 17.50 installed . DO I have to install  ADL library separately , if yes then how and from where ?
Pages: « 1 ... 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 [911] 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 ... 1412 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!