Bitcoin Forum
September 22, 2017, 01:10:14 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 95 »
  Print  
Author Topic: █▓▒░-< [ZPOOL.CA][HashTap™][FlexFee™] The miners multipool >-░▒▓█  (Read 88220 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
JaredKaragen
Hero Member
*****
Online Online

Activity: 714

★YoBit.Net★ 350+ Coins Exchange & Dice


View Profile
April 18, 2017, 11:18:50 PM
 #241

crackfoo,

Any way you can add 24 hour earnings to the graphs/readouts?   I.E.  I want to be able to see how much was earned in the last 24 hour period.  It would be a lot more useful data to me than just the payouts in last 24/hours....   I've always had to eyeball/estimate what the 24 hour earnings were to compare daily profitability on the fly.... as payout info lacks a bit of accuracy to the figure I look for Wink

1506042614
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506042614

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506042614
Reply with quote  #2

1506042614
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1506042614
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506042614

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506042614
Reply with quote  #2

1506042614
Report to moderator
guytechie
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 450


View Profile
April 19, 2017, 04:10:09 PM
 #242

Oh snap.  ZCash (ZEC) is enabled!

Put something in my tip jar if I made your day. Smiley
BTC:
1MkmBHDjonAFXui6JEx9ZmEemfMtUo9Cmu
crackfoo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358



View Profile WWW
April 19, 2017, 04:19:21 PM
 #243

Oh snap.  ZCash (ZEC) is enabled!

yes, please bring on the equihash! Smiley

crackfoo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358



View Profile WWW
April 19, 2017, 04:35:49 PM
 #244

crackfoo,

Any way you can add 24 hour earnings to the graphs/readouts?   I.E.  I want to be able to see how much was earned in the last 24 hour period.  It would be a lot more useful data to me than just the payouts in last 24/hours....   I've always had to eyeball/estimate what the 24 hour earnings were to compare daily profitability on the fly.... as payout info lacks a bit of accuracy to the figure I look for Wink

I'll see what the dev thinks and can do. I hate jqplot Smiley

raitpngman
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 49


View Profile
April 19, 2017, 10:53:08 PM
 #245

I'd like to give zpool a try, but when I try to register on hashtap it says captcha not available and try in a couple days. Am I doing something wrong?
JaredKaragen
Hero Member
*****
Online Online

Activity: 714

★YoBit.Net★ 350+ Coins Exchange & Dice


View Profile
April 19, 2017, 10:55:57 PM
 #246

I'll see what the dev thinks and can do. I hate jqplot Smiley

Leave the graph out... Eff that crap.. I just want a rolling 24 hour number, probably close to the payout list, or even up top in the main earnings section Wink

*edit*

Crackfoo;  any reason this wallet always returns a blank page like its asking you to input a wallet address?

http://zpool.ca/?address=1JdC6Xg3ajT3rge3FgPNSYYFpmf53Vbtje

crackfoo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358



View Profile WWW
April 19, 2017, 10:59:45 PM
 #247

I'd like to give zpool a try, but when I try to register on hashtap it says captcha not available and try in a couple days. Am I doing something wrong?

No there's nothing wrong on your side. It's still a mystery why my captcha on that screen is broke. The code is the same as the dev who maintains it except for some unknown reason my captcha image started being generated with some sort of empty space at the beginning causing browsers to reject it.

Haven't figured out a workaround yet.

JaredKaragen
Hero Member
*****
Online Online

Activity: 714

★YoBit.Net★ 350+ Coins Exchange & Dice


View Profile
April 19, 2017, 11:01:21 PM
 #248

No there's nothing wrong on your side. It's still a mystery why my captcha on that screen is broke. The code is the same as the dev who maintains it except for some unknown reason my captcha image started being generated with some sort of empty space at the beginning causing browsers to reject it.

Haven't figured out a workaround yet.

Any chance its tied to an adblock issue?

raitpngman
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 49


View Profile
April 19, 2017, 11:11:22 PM
 #249

No there's nothing wrong on your side. It's still a mystery why my captcha on that screen is broke. The code is the same as the dev who maintains it except for some unknown reason my captcha image started being generated with some sort of empty space at the beginning causing browsers to reject it.

Haven't figured out a workaround yet.

Any chance its tied to an adblock issue?

Doubt it. Tried it on Chrome and Firefox with all extensions off. No luck. Is it working for anyone outside of dev?
crackfoo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358



View Profile WWW
April 19, 2017, 11:18:11 PM
 #250

No there's nothing wrong on your side. It's still a mystery why my captcha on that screen is broke. The code is the same as the dev who maintains it except for some unknown reason my captcha image started being generated with some sort of empty space at the beginning causing browsers to reject it.

Haven't figured out a workaround yet.

Any chance its tied to an adblock issue?

Doubt it. Tried it on Chrome and Firefox with all extensions off. No luck. Is it working for anyone outside of dev?

it used to work fine up to about a month ago. I suspect an OS patch is the culprit but can't find any discrepancies with what the dev has.

crackfoo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358



View Profile WWW
April 19, 2017, 11:28:40 PM
 #251

No there's nothing wrong on your side. It's still a mystery why my captcha on that screen is broke. The code is the same as the dev who maintains it except for some unknown reason my captcha image started being generated with some sort of empty space at the beginning causing browsers to reject it.

Haven't figured out a workaround yet.

Any chance its tied to an adblock issue?

Doubt it. Tried it on Chrome and Firefox with all extensions off. No luck. Is it working for anyone outside of dev?

it used to work fine up to about a month ago. I suspect an OS patch is the culprit but can't find any discrepancies with what the dev has.

try now without entering a code

raitpngman
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 49


View Profile
April 19, 2017, 11:31:01 PM
 #252

No there's nothing wrong on your side. It's still a mystery why my captcha on that screen is broke. The code is the same as the dev who maintains it except for some unknown reason my captcha image started being generated with some sort of empty space at the beginning causing browsers to reject it.

Haven't figured out a workaround yet.

Any chance its tied to an adblock issue?

Doubt it. Tried it on Chrome and Firefox with all extensions off. No luck. Is it working for anyone outside of dev?

it used to work fine up to about a month ago. I suspect an OS patch is the culprit but can't find any discrepancies with what the dev has.

I'm using Ubuntu
raitpngman
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 49


View Profile
April 19, 2017, 11:33:33 PM
 #253


try now without entering a code

Thanks! successfully registered.
raitpngman
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 49


View Profile
April 20, 2017, 01:17:09 AM
 #254

I'm trying to set up a new tap (which I assume will allow me to rent hashpower) and am trying to put the server id as "x11.mine.zpool.ca:3533" but it gives me an invalid server url error. What am I doing wrong?
JaredKaragen
Hero Member
*****
Online Online

Activity: 714

★YoBit.Net★ 350+ Coins Exchange & Dice


View Profile
April 20, 2017, 02:07:07 AM
 #255

you can't mine to zpool from zpool's hashtap if im not mistaken...  That seems redundant and costly....

crackfoo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358



View Profile WWW
April 20, 2017, 03:09:14 AM
 #256

you can't mine to zpool from zpool's hashtap if im not mistaken...  That seems redundant and costly....

That's right. You create taps to other pools.

guytechie
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 450


View Profile
April 23, 2017, 07:23:18 PM
 #257

Is something happening with m7m?

Put something in my tip jar if I made your day. Smiley
BTC:
1MkmBHDjonAFXui6JEx9ZmEemfMtUo9Cmu
crackfoo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358



View Profile WWW
April 23, 2017, 07:50:45 PM
 #258

Is something happening with m7m?


waiting for wallet to get back online

guytechie
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 450


View Profile
April 23, 2017, 09:04:43 PM
 #259

Is something happening with m7m?


waiting for wallet to get back online

Thanks for the heads up.  My miners are still stuck mining m7m though.  They're​ supposed to switch to xevan or yescrypt.

Put something in my tip jar if I made your day. Smiley
BTC:
1MkmBHDjonAFXui6JEx9ZmEemfMtUo9Cmu
JaredKaragen
Hero Member
*****
Online Online

Activity: 714

★YoBit.Net★ 350+ Coins Exchange & Dice


View Profile
April 24, 2017, 12:12:33 AM
 #260

Is something happening with m7m?


waiting for wallet to get back online

Thanks for the heads up.  My miners are still stuck mining m7m though.  They're​ supposed to switch to xevan or yescrypt.

Strange to see a double small tx at the same time for my payment today.... wonder what caused the glitch...

came from this wallet: 1PpACtt7wyVL3gwy9TXngv2wG1Vk6dVMby

I was totally confused;  but, I think it's still the proper earnings.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 95 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!