Bitcoin Forum
February 21, 2020, 09:37:07 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 71 »
  Print  
Author Topic: excavator by NiceHash - multi-algorithm NVIDIA GPU miner [1.5.6a]  (Read 178651 times)
NiceHashSupport
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 500



View Profile WWW
March 28, 2017, 09:42:27 AM
 #241

Latest, win10 x64. Not every time. All another miners dose not have any problems, even Alexis ccminer.

How often does it happen? Does it happen only at start or during working? OC?

NiceHash.com - Largest Crypto-Mining Marketplace
1582277827
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582277827

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582277827
Reply with quote  #2

1582277827
Report to moderator
1582277827
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582277827

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582277827
Reply with quote  #2

1582277827
Report to moderator
1582277827
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582277827

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582277827
Reply with quote  #2

1582277827
Report to moderator
Bitcoin Poker 3.0
The Largest Bitcoin Poker Site
Bad Beat Jackpot Available
No Limit Texas Hold'em Cash Games And Tournaments
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1582277827
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582277827

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582277827
Reply with quote  #2

1582277827
Report to moderator
Slava_K
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 680
Merit: 500



View Profile
March 28, 2017, 04:37:14 PM
 #242

Latest, win10 x64. Not every time. All another miners dose not have any problems, even Alexis ccminer.

How often does it happen? Does it happen only at start or during working? OC?
It happen only at start. Not every time. 2-3 times at day. I am use nicehashminer.
P.S. Win10x64, 32GB RAM, 32 GB swap, i7 6700K, 1000W PSU, 2x1080, 1x980.

                                 
                  █████████████████████████████▒
               ▒███████████████████████████████▓░
             ▒████▓                         ░▓███▒░
         ░▒▓████▓                             ░▓███▓▓▒▒░
▓▓▓▓▓████████▓▒               ░░░▒▒▒▒▒░         ░▒█████████▓▓▓▓▓
████████▓▒                ░▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▒         ░░▒▒████████
▓██▓                   ░▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓███▒░             ███▓
▒███                 ░▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓█████▒░         ▓▓█░
░█▓█                ▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓█████▓██░     ▓███
 ▓██▓             ▒██▒▒░▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒░  ░▓█▓      ███▓
 ▒█▓█            ▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░░░░░▒▒░ ░▒░░▓███▓      ▒███▒
  █▓█▓          ▓█▓▒▓▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░▒▓▒▒░░▒▒▓█████░      ███▓
  ▒█▓█░        ░██▓▓▒░░░░░░░░░▒▓▒░ ░░░ ░░▒▒▓▓▓▓▓█▒█░     ▓███▒
   ▓▓▓▓        ███▒░░░░░▒░░░▒▒▒▒▒░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓ █░    ▒███▒
   ░▓▓▓▓   ░▒▒ █▓▒▒▒▒▒▓▓▓▒░▒░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓ ▒█    ░████
    ░▓▒▓▒ ░▓████▓▓▓▒▒▒▓▒░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒  ██   ░████
     ▒▓▓██  ▓████▓▒▒░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒▒░ ░██▒  ░████▒
      ▓████  ░██████▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░  ░███▓  ░████░
       ▒████   ▓█▓░█████▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░▒▓████░  ▒████▒
        ░████▒  ▒░   ▒██████▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓██████▓░   ▓████▒
          ████▓         ░▒▓██████████████▓░░    ░████▓
           ▒████▒                              ▓████░
             ▓████░                          ▒████▒
              ░████▓░                      ▒████▓
                ░████▓░                  ▒████▓░
                  ░████▓░              ▒████▓
                     ░▓████▒          ▓████▒
                       ░▒████▓░    ▒████▓
                          ░▓████▓▓████▓░
                             ▒█████▓░
                               ░▒▒░
✬✬✬✬✬















[/cen
NiceHashSupport
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 500



View Profile WWW
March 28, 2017, 05:04:21 PM
 #243

You have cards overclocked?

NiceHash.com - Largest Crypto-Mining Marketplace
Slava_K
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 680
Merit: 500



View Profile
March 28, 2017, 06:22:31 PM
 #244

You have cards overclocked?
No. Powerlimit 90.

                                 
                  █████████████████████████████▒
               ▒███████████████████████████████▓░
             ▒████▓                         ░▓███▒░
         ░▒▓████▓                             ░▓███▓▓▒▒░
▓▓▓▓▓████████▓▒               ░░░▒▒▒▒▒░         ░▒█████████▓▓▓▓▓
████████▓▒                ░▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▒         ░░▒▒████████
▓██▓                   ░▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓███▒░             ███▓
▒███                 ░▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓█████▒░         ▓▓█░
░█▓█                ▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓█████▓██░     ▓███
 ▓██▓             ▒██▒▒░▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒░  ░▓█▓      ███▓
 ▒█▓█            ▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░░░░░▒▒░ ░▒░░▓███▓      ▒███▒
  █▓█▓          ▓█▓▒▓▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░▒▓▒▒░░▒▒▓█████░      ███▓
  ▒█▓█░        ░██▓▓▒░░░░░░░░░▒▓▒░ ░░░ ░░▒▒▓▓▓▓▓█▒█░     ▓███▒
   ▓▓▓▓        ███▒░░░░░▒░░░▒▒▒▒▒░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓ █░    ▒███▒
   ░▓▓▓▓   ░▒▒ █▓▒▒▒▒▒▓▓▓▒░▒░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓ ▒█    ░████
    ░▓▒▓▒ ░▓████▓▓▓▒▒▒▓▒░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒  ██   ░████
     ▒▓▓██  ▓████▓▒▒░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒▒░ ░██▒  ░████▒
      ▓████  ░██████▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░  ░███▓  ░████░
       ▒████   ▓█▓░█████▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░▒▓████░  ▒████▒
        ░████▒  ▒░   ▒██████▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓██████▓░   ▓████▒
          ████▓         ░▒▓██████████████▓░░    ░████▓
           ▒████▒                              ▓████░
             ▓████░                          ▒████▒
              ░████▓░                      ▒████▓
                ░████▓░                  ▒████▓░
                  ░████▓░              ▒████▓
                     ░▓████▒          ▓████▒
                       ░▒████▓░    ▒████▓
                          ░▓████▓▓████▓░
                             ▒█████▓░
                               ░▒▒░
✬✬✬✬✬















[/cen
Slava_K
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 680
Merit: 500



View Profile
March 29, 2017, 12:43:57 PM
 #245

You have cards overclocked?
Did you fix the bug?

                                 
                  █████████████████████████████▒
               ▒███████████████████████████████▓░
             ▒████▓                         ░▓███▒░
         ░▒▓████▓                             ░▓███▓▓▒▒░
▓▓▓▓▓████████▓▒               ░░░▒▒▒▒▒░         ░▒█████████▓▓▓▓▓
████████▓▒                ░▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▒         ░░▒▒████████
▓██▓                   ░▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓███▒░             ███▓
▒███                 ░▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓█████▒░         ▓▓█░
░█▓█                ▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓█████▓██░     ▓███
 ▓██▓             ▒██▒▒░▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒░  ░▓█▓      ███▓
 ▒█▓█            ▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░░░░░▒▒░ ░▒░░▓███▓      ▒███▒
  █▓█▓          ▓█▓▒▓▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░▒▓▒▒░░▒▒▓█████░      ███▓
  ▒█▓█░        ░██▓▓▒░░░░░░░░░▒▓▒░ ░░░ ░░▒▒▓▓▓▓▓█▒█░     ▓███▒
   ▓▓▓▓        ███▒░░░░░▒░░░▒▒▒▒▒░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓ █░    ▒███▒
   ░▓▓▓▓   ░▒▒ █▓▒▒▒▒▒▓▓▓▒░▒░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓ ▒█    ░████
    ░▓▒▓▒ ░▓████▓▓▓▒▒▒▓▒░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒  ██   ░████
     ▒▓▓██  ▓████▓▒▒░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒▒░ ░██▒  ░████▒
      ▓████  ░██████▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░  ░███▓  ░████░
       ▒████   ▓█▓░█████▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░▒▓████░  ▒████▒
        ░████▒  ▒░   ▒██████▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓██████▓░   ▓████▒
          ████▓         ░▒▓██████████████▓░░    ░████▓
           ▒████▒                              ▓████░
             ▓████░                          ▒████▒
              ░████▓░                      ▒████▓
                ░████▓░                  ▒████▓░
                  ░████▓░              ▒████▓
                     ░▓████▒          ▓████▒
                       ░▒████▓░    ▒████▓
                          ░▓████▓▓████▓░
                             ▒█████▓░
                               ░▒▒░
✬✬✬✬✬















[/cen
Beav
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
March 29, 2017, 05:26:59 PM
 #246

Latest, win10 x64. Not every time. All another miners dose not have any problems, even Alexis ccminer.

How often does it happen? Does it happen only at start or during working? OC?

Yesterday rerolled to driver 378.78. Win 10 x64, RAM 16Gb, page file disabled, NHM 1.7.5.7

GTX 1070 only:
“excavator.exe -a equihash -s equihash.eu.nicehash.com:3357 -u 3DJhaQaKA6oyRaGyDZYdkZcise4b9DrCi2.worker1:x -cd 0” gives me error 3 times of 3
“excavator.exe -a pascal -s pascal.eu.nicehash.com:3358 -u 3DJhaQaKA6oyRaGyDZYdkZcise4b9DrCi2.worker1:x -cd 0” mined during 1 minute 3 times of 3

GTX 970 only:
“excavator.exe -a equihash -s equihash.eu.nicehash.com:3357 -u 3DJhaQaKA6oyRaGyDZYdkZcise4b9DrCi2.worker1:x -cd 1” mined during 1 minute 3 times of 3
“excavator.exe -a pascal -s pascal.eu.nicehash.com:3358 -u 3DJhaQaKA6oyRaGyDZYdkZcise4b9DrCi2.worker1:x -cd 1” mined during 1 minute 3 times of 3

GTX 970 + GTX 1070:
“excavator.exe -a equihash -s equihash.eu.nicehash.com:3357 -u 3DJhaQaKA6oyRaGyDZYdkZcise4b9DrCi2.worker1:x -ca” gives me error 3 times of 3
“excavator.exe -a pascal -s pascal.eu.nicehash.com:3358 -u 3DJhaQaKA6oyRaGyDZYdkZcise4b9DrCi2.worker1:x -ca” mined during 1 minute 3 times of 3
bigdaddyjsb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
March 29, 2017, 05:33:32 PM
 #247

Hi,

I am not sure if this is a bug or not.  I have 3 systems running.  One is AMD the other two are NVIDIA.  One systems has 2 GTX 970's the other GTX860M.

Both are running the latest Nicehash Miner.  Excavator is 1.1.4a.

Neither system will connect to Nicehash using Excavator.  The connection drops and has to retry.  Is there anything I can provide which would help figure this out?

[[2017-03-29 13:30:14.255069] [thread=0x00003568] [info]]

   Log started


[[2017-03-29 13:30:14.261079] [thread=0x00003568] [info]]

   Miner starting up, press [CTRL + C] to quit


[[2017-03-29 13:30:14.325194] [thread=0x00003568] [info]]

   net | Connecting to equihash.usa.nicehash.com:3357


[[2017-03-29 13:30:14.335713] [thread=0x00001310] [info]]

   device#1 | Initializing thread #1 GPU#1 GeForce GTX 970


[[2017-03-29 13:30:14.335212] [thread=0x000018d0] [info]]

   device#0 | Initializing thread #0 GPU#0 GeForce GTX 970


[[2017-03-29 13:30:14.335713] [thread=0x00002dd8] [info]]

   device#2 | Initializing thread #2 GPU#0 GeForce GTX 970


[[2017-03-29 13:30:14.335713] [thread=0x00003c0c] [info]]

   device#3 | Initializing thread #3 GPU#1 GeForce GTX 970


[[2017-03-29 13:30:14.408342] [thread=0x0000185c] [info]]

   net | Connected!


[[2017-03-29 13:30:14.410846] [thread=0x0000185c] [debug]]

   net | Sending mining.subscribe message


[[2017-03-29 13:30:14.410846] [thread=0x0000185c] [trace]]

   net | Sending: {"id":1,"method":"mining.subscribe","params":["excavator/1.1.4a","equihash.usa.nicehash.com",3357,null]}


[[2017-03-29 13:30:14.410846] [thread=0x0000185c] [debug]]

   net | Sending mining.authorize message


[[2017-03-29 13:30:14.410846] [thread=0x0000185c] [trace]]

   net | Sending: {"id":2,"method":"mining.authorize","params":["1AwwYNjKDyrfMrfNuiUymqKB3rswTGus5b.jbdesk","x"]}


[[2017-03-29 13:30:14.410846] [thread=0x0000185c] [debug]]

   net | Sending mining.extranonce.subscribe message


[[2017-03-29 13:30:14.410846] [thread=0x0000185c] [trace]]

   net | Sending: {"id":3,"method":"mining.extranonce.subscribe","params":[]}


[[2017-03-29 13:30:14.342224] [thread=0x00001310] [info]]

   device#1 | Algorithm: CUDA-equihash parameters: M=0


[[2017-03-29 13:30:14.709880] [thread=0x00001310] [debug]]

   device#1 | Ready to perform work


[[2017-03-29 13:30:14.346231] [thread=0x000018d0] [info]]

   device#0 | Algorithm: CUDA-equihash parameters: M=0


[[2017-03-29 13:30:14.741436] [thread=0x000018d0] [debug]]

   device#0 | Ready to perform work


[[2017-03-29 13:30:14.736928] [thread=0x00002dd8] [info]]

   device#2 | Algorithm: CUDA-equihash parameters: M=0


[[2017-03-29 13:30:14.772992] [thread=0x00002dd8] [debug]]

   device#2 | Ready to perform work


[[2017-03-29 13:30:14.874673] [thread=0x00003c0c] [info]]

   device#3 | Algorithm: CUDA-equihash parameters: M=0


[[2017-03-29 13:30:14.908233] [thread=0x00003c0c] [debug]]

   device#3 | Ready to perform work


[[2017-03-29 13:30:29.368014] [thread=0x00003568] [info]]

   =====> 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:30:29.370017] [thread=0x00003568] [debug]]

   device#0: 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:30:29.370017] [thread=0x00003568] [debug]]

   device#1: 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:30:29.370017] [thread=0x00003568] [debug]]

   device#2: 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:30:29.370017] [thread=0x00003568] [debug]]

   device#3: 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:30:29.373524] [thread=0x00003568] [info]]

   gpuinfo | GPU#0   TEMP: 40 C   USAGE: 0 %   MEMCTRL: 1 %   POWER: 57.265 W


[[2017-03-29 13:30:29.382540] [thread=0x00003568] [info]]

   gpuinfo | GPU#1   TEMP: 37 C   USAGE: 0 %   MEMCTRL: 0 %   POWER: 55.735 W


[[2017-03-29 13:30:29.388551] [thread=0x00003568] [info]]

   =====> Total power: 113 W   Efficiency: 0.000000 H/W


[[2017-03-29 13:30:33.611079] [thread=0x0000185c] [debug]]

   Active job cleared; miners are paused


[[2017-03-29 13:30:33.611079] [thread=0x0000185c] [info]]

   net | Connection lost! Reconnecting in 6 seconds


[[2017-03-29 13:30:39.616286] [thread=0x0000185c] [info]]

   net | Connecting to equihash.usa.nicehash.com:3357


[[2017-03-29 13:30:39.715463] [thread=0x0000185c] [info]]

   net | Connected!


[[2017-03-29 13:30:39.717466] [thread=0x0000185c] [debug]]

   net | Sending mining.subscribe message


[[2017-03-29 13:30:39.717466] [thread=0x0000185c] [trace]]

   net | Sending: {"id":1,"method":"mining.subscribe","params":["excavator/1.1.4a","equihash.usa.nicehash.com",3357,null]}


[[2017-03-29 13:30:39.717967] [thread=0x0000185c] [debug]]

   net | Sending mining.authorize message


[[2017-03-29 13:30:39.717967] [thread=0x0000185c] [trace]]

   net | Sending: {"id":2,"method":"mining.authorize","params":["1AwwYNjKDyrfMrfNuiUymqKB3rswTGus5b.jbdesk","x"]}


[[2017-03-29 13:30:39.717967] [thread=0x0000185c] [debug]]

   net | Sending mining.extranonce.subscribe message


[[2017-03-29 13:30:39.717967] [thread=0x0000185c] [trace]]

   net | Sending: {"id":3,"method":"mining.extranonce.subscribe","params":[]}


[[2017-03-29 13:30:44.422355] [thread=0x00003568] [info]]

   =====> 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:30:44.424358] [thread=0x00003568] [debug]]

   device#0: 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:30:44.424358] [thread=0x00003568] [debug]]

   device#1: 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:30:44.424859] [thread=0x00003568] [debug]]

   device#2: 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:30:44.424859] [thread=0x00003568] [debug]]

   device#3: 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:30:44.428366] [thread=0x00003568] [info]]

   gpuinfo | GPU#0   TEMP: 39 C   USAGE: 5 %   MEMCTRL: 9 %   POWER: 17.321 W


[[2017-03-29 13:30:44.438384] [thread=0x00003568] [info]]

   gpuinfo | GPU#1   TEMP: 35 C   USAGE: 2 %   MEMCTRL: 0 %   POWER: 14.322 W


[[2017-03-29 13:30:44.444895] [thread=0x00003568] [info]]

   =====> Total power: 31.643 W   Efficiency: 0.000000 H/W


[[2017-03-29 13:30:58.968290] [thread=0x0000185c] [debug]]

   Active job cleared; miners are paused


[[2017-03-29 13:30:58.968290] [thread=0x0000185c] [info]]

   net | Connection lost! Reconnecting in 12 seconds


[[2017-03-29 13:30:59.479701] [thread=0x00003568] [info]]

   =====> 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:30:59.481704] [thread=0x00003568] [debug]]

   device#0: 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:30:59.481704] [thread=0x00003568] [debug]]

   device#1: 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:30:59.481704] [thread=0x00003568] [debug]]

   device#2: 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:30:59.481704] [thread=0x00003568] [debug]]

   device#3: 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:30:59.485211] [thread=0x00003568] [info]]

   gpuinfo | GPU#0   TEMP: 38 C   USAGE: 1 %   MEMCTRL: 8 %   POWER: 17.029 W


[[2017-03-29 13:30:59.496231] [thread=0x00003568] [info]]

   gpuinfo | GPU#1   TEMP: 35 C   USAGE: 1 %   MEMCTRL: 0 %   POWER: 14.129 W


[[2017-03-29 13:30:59.502241] [thread=0x00003568] [info]]

   =====> Total power: 31.158 W   Efficiency: 0.000000 H/W


[[2017-03-29 13:31:10.973193] [thread=0x0000185c] [info]]

   net | Connecting to equihash.usa.nicehash.com:3357


[[2017-03-29 13:31:11.076377] [thread=0x0000185c] [info]]

   net | Connected!


[[2017-03-29 13:31:11.078882] [thread=0x0000185c] [debug]]

   net | Sending mining.subscribe message


[[2017-03-29 13:31:11.078882] [thread=0x0000185c] [trace]]

   net | Sending: {"id":1,"method":"mining.subscribe","params":["excavator/1.1.4a","equihash.usa.nicehash.com",3357,null]}


[[2017-03-29 13:31:11.078882] [thread=0x0000185c] [debug]]

   net | Sending mining.authorize message


[[2017-03-29 13:31:11.078882] [thread=0x0000185c] [trace]]

   net | Sending: {"id":2,"method":"mining.authorize","params":["1AwwYNjKDyrfMrfNuiUymqKB3rswTGus5b.jbdesk","x"]}


[[2017-03-29 13:31:11.078882] [thread=0x0000185c] [debug]]

   net | Sending mining.extranonce.subscribe message


[[2017-03-29 13:31:11.078882] [thread=0x0000185c] [trace]]

   net | Sending: {"id":3,"method":"mining.extranonce.subscribe","params":[]}


[[2017-03-29 13:31:14.540055] [thread=0x00003568] [info]]

   =====> 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:31:14.542058] [thread=0x00003568] [debug]]

   device#0: 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:31:14.542058] [thread=0x00003568] [debug]]

   device#1: 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:31:14.542058] [thread=0x00003568] [debug]]

   device#2: 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:31:14.542058] [thread=0x00003568] [debug]]

   device#3: 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:31:14.546066] [thread=0x00003568] [info]]

   gpuinfo | GPU#0   TEMP: 38 C   USAGE: 2 %   MEMCTRL: 8 %   POWER: 17.513 W


[[2017-03-29 13:31:14.556084] [thread=0x00003568] [info]]

   gpuinfo | GPU#1   TEMP: 34 C   USAGE: 2 %   MEMCTRL: 0 %   POWER: 14.225 W


[[2017-03-29 13:31:14.563096] [thread=0x00003568] [info]]

   =====> Total power: 31.738 W   Efficiency: 0.000000 H/W


[[2017-03-29 13:31:29.600407] [thread=0x00003568] [info]]

   =====> 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:31:29.602410] [thread=0x00003568] [debug]]

   device#0: 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:31:29.602410] [thread=0x00003568] [debug]]

   device#1: 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:31:29.602410] [thread=0x00003568] [debug]]

   device#2: 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:31:29.602410] [thread=0x00003568] [debug]]

   device#3: 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:31:29.606417] [thread=0x00003568] [info]]

   gpuinfo | GPU#0   TEMP: 37 C   USAGE: 3 %   MEMCTRL: 8 %   POWER: 17.224 W


[[2017-03-29 13:31:29.616936] [thread=0x00003568] [info]]

   gpuinfo | GPU#1   TEMP: 34 C   USAGE: 1 %   MEMCTRL: 0 %   POWER: 14.323 W


[[2017-03-29 13:31:29.622949] [thread=0x00003568] [info]]

   =====> Total power: 31.547 W   Efficiency: 0.000000 H/W


[[2017-03-29 13:31:30.331209] [thread=0x0000185c] [debug]]

   Active job cleared; miners are paused


[[2017-03-29 13:31:30.331209] [thread=0x0000185c] [info]]

   net | Connection lost! Reconnecting in 9 seconds


[[2017-03-29 13:31:39.334762] [thread=0x0000185c] [info]]

   net | Connecting to equihash.usa.nicehash.com:3357


[[2017-03-29 13:31:39.415907] [thread=0x0000185c] [info]]

   net | Connected!


[[2017-03-29 13:31:39.418412] [thread=0x0000185c] [debug]]

   net | Sending mining.subscribe message


[[2017-03-29 13:31:39.418412] [thread=0x0000185c] [trace]]

   net | Sending: {"id":1,"method":"mining.subscribe","params":["excavator/1.1.4a","equihash.usa.nicehash.com",3357,null]}


[[2017-03-29 13:31:39.418412] [thread=0x0000185c] [debug]]

   net | Sending mining.authorize message


[[2017-03-29 13:31:39.418412] [thread=0x0000185c] [trace]]

   net | Sending: {"id":2,"method":"mining.authorize","params":["1AwwYNjKDyrfMrfNuiUymqKB3rswTGus5b.jbdesk","x"]}


[[2017-03-29 13:31:39.418412] [thread=0x0000185c] [debug]]

   net | Sending mining.extranonce.subscribe message


[[2017-03-29 13:31:39.418412] [thread=0x0000185c] [trace]]

   net | Sending: {"id":3,"method":"mining.extranonce.subscribe","params":[]}


[[2017-03-29 13:31:44.656250] [thread=0x00003568] [info]]

   =====> 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:31:44.658253] [thread=0x00003568] [debug]]

   device#0: 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:31:44.658755] [thread=0x00003568] [debug]]

   device#1: 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:31:44.658755] [thread=0x00003568] [debug]]

   device#2: 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:31:44.658755] [thread=0x00003568] [debug]]

   device#3: 0.000000 H/s


[[2017-03-29 13:31:44.662261] [thread=0x00003568] [info]]

   gpuinfo | GPU#0   TEMP: 37 C   USAGE: 3 %   MEMCTRL: 8 %   POWER: 17.417 W


[[2017-03-29 13:31:44.672780] [thread=0x00003568] [info]]

   gpuinfo | GPU#1   TEMP: 34 C   USAGE: 1 %   MEMCTRL: 0 %   POWER: 14.225 W


[[2017-03-29 13:31:44.679792] [thread=0x00003568] [info]]

   =====> Total power: 31.642 W   Efficiency: 0.000000 H/W


[[2017-03-29 13:31:55.827167] [thread=0x00003568] [info]]

   Shutting down


[[2017-03-29 13:31:55.974430] [thread=0x00001310] [info]]

   device#1 | Thread #1 ended (GPU#1 GeForce GTX 970)


[[2017-03-29 13:31:56.041549] [thread=0x000018d0] [info]]

   device#0 | Thread #0 ended (GPU#0 GeForce GTX 970)


[[2017-03-29 13:31:56.170315] [thread=0x00002dd8] [info]]

   device#2 | Thread #2 ended (GPU#0 GeForce GTX 970)


[[2017-03-29 13:31:56.170780] [thread=0x00003c0c] [info]]

   device#3 | Thread #3 ended (GPU#1 GeForce GTX 970)




Thanks,

Big
NiceHashSupport
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 500



View Profile WWW
March 29, 2017, 06:48:18 PM
 #248

Try eu, hk or jp.

It looks like as if something is blocking traffic to you (you get no data from server). Check your firewalls, routers etc. We have got reports recently, that some routers are blocking stratum traffic so you might want to check settings.

NiceHash.com - Largest Crypto-Mining Marketplace
NiceHashSupport
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 500



View Profile WWW
March 29, 2017, 06:51:29 PM
 #249

Latest, win10 x64. Not every time. All another miners dose not have any problems, even Alexis ccminer.

How often does it happen? Does it happen only at start or during working? OC?

Yesterday rerolled to driver 378.78. Win 10 x64, RAM 16Gb, page file disabled, NHM 1.7.5.7

GTX 1070 only:
“excavator.exe -a equihash -s equihash.eu.nicehash.com:3357 -u 3DJhaQaKA6oyRaGyDZYdkZcise4b9DrCi2.worker1:x -cd 0” gives me error 3 times of 3
“excavator.exe -a pascal -s pascal.eu.nicehash.com:3358 -u 3DJhaQaKA6oyRaGyDZYdkZcise4b9DrCi2.worker1:x -cd 0” mined during 1 minute 3 times of 3

GTX 970 only:
“excavator.exe -a equihash -s equihash.eu.nicehash.com:3357 -u 3DJhaQaKA6oyRaGyDZYdkZcise4b9DrCi2.worker1:x -cd 1” mined during 1 minute 3 times of 3
“excavator.exe -a pascal -s pascal.eu.nicehash.com:3358 -u 3DJhaQaKA6oyRaGyDZYdkZcise4b9DrCi2.worker1:x -cd 1” mined during 1 minute 3 times of 3

GTX 970 + GTX 1070:
“excavator.exe -a equihash -s equihash.eu.nicehash.com:3357 -u 3DJhaQaKA6oyRaGyDZYdkZcise4b9DrCi2.worker1:x -ca” gives me error 3 times of 3
“excavator.exe -a pascal -s pascal.eu.nicehash.com:3358 -u 3DJhaQaKA6oyRaGyDZYdkZcise4b9DrCi2.worker1:x -ca” mined during 1 minute 3 times of 3


We tested for this bug on several machines we own using various cards and could not get results you are claiming. Everything was working fine.

You have cards overclocked?
Did you fix the bug?

If it happens 3 times a day it is nothing to worry about - NHM will restart crashed miner.


NiceHash.com - Largest Crypto-Mining Marketplace
bigdaddyjsb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
March 29, 2017, 07:01:50 PM
 #250

Odd... nothing is really blocking me... same for EU, JP and other... other currencies work, just not excavator on my nvidia.  I also tested a different internet connection, in case my IP was blocked for some reason.  Would nicehash block ip for just certain crypto or all???  because I am connecting to nicehash on other crypto.
bigdaddyjsb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
March 30, 2017, 12:50:07 AM
 #251

So here is the thing.  I have tested other stratum servers, and cannot connect to any of those.  I can connect to non-stratum pools. 

Why would my network be blocking stratum connections, since multiple computers cannot connect.  I can't seem to find anything on my router that would block it.

Any ideas?Huh
agente
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 214
Merit: 100


View Profile
March 30, 2017, 04:38:58 AM
 #252

Gigabyte G1 gaming 1070 x 6
TDP 60
+100 core
+700 mem

2500/416each. Far from 440.. I tried 2x -ca and 4x -ca. Same results.
exus
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 147
Merit: 111



View Profile
March 30, 2017, 07:12:42 AM
 #253

trying excavator for the first time
Zotac amp 1070
settings -ca -ca -os 0 100 900 55 -or
running equihash bat I'm getting ~435H/s (+-2)   ~120W (+-3)  (2100 core 4700 mem)


can I put my settings somewhere inside nicehashminer.exe?
Beav
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
March 30, 2017, 10:56:06 AM
 #254

trying excavator for the first time
Zotac amp 1070
settings -ca -ca -os 0 100 900 55 -or
running equihash bat I'm getting ~435H/s (+-2)   ~120W (+-3)  (2100 core 4700 mem)
http://i.imgur.com/Os40KtR.jpg

can I put my settings somewhere inside nicehashminer.exe?

try put them into Settings -> Devices/Algorithms -> select your card -> select Equigash (excavator) -> and type them into field Extra Launc Parameters

http://i89.fastpic.ru/big/2017/0330/34/56f538bb5115c360b3655e0125ba2234.jpg
exus
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 147
Merit: 111



View Profile
March 30, 2017, 11:20:53 AM
 #255

try put them into Settings -> Devices/Algorithms -> select your card -> select Equigash (excavator) -> and type them into field Extra Launc Parameters



I'm trying but it doesn't seem to work
Sanpan2113
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
March 30, 2017, 05:16:20 PM
 #256

Am I missing something on the OC? Initially I thought it was because I had Precision open.
Closed restarted same thing.

Is the memory clock actually being increased or is it still at stock?
 Batch line:
excavator.exe -a equihash -s zec-us.suprnova.cc:2142 -u user.worker -ca -ca -os 0 100 70 60 -or

command line produces:
overclock | GPU#0  CORE: 1631 MHz  MEM: 0 MHz      TDP: 60 %

Also was curious about the p1 or p2

What exactly is meant by (p1=mode) is there a mode we can change. or adjust?

I am running a single Nvidia GTX 970 with latest driver and adjusted in nvidia settings to compute mode

Compared to nheqminer-5c with suprnova this excavator is actually producing a lesser hashrate, granted power usage has dropped and since this is
only a side project I am able to keep mining while having functionality on the pc for daily use.

nheqminer i adjusted to over 315 sol/s with t 5 -ca -cv 0 -cd 0 0
I am topping out at 295 sol/s with excavator

Kompik
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 463
Merit: 250


View Profile
March 30, 2017, 08:47:28 PM
 #257

Gigabyte G1 gaming 1070 x 6
TDP 60
+100 core
+700 mem

2500/416each. Far from 440.. I tried 2x -ca and 4x -ca. Same results.

How much watt does the card consume? You cannot compare different brands with 60% TDP. Each brand will have different consumption curve set. Your card is probably taking less than 120Watt at which nicehash calculates the 440 sols.

Bitrated user: Kompik.
NiceHashSupport
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 500



View Profile WWW
March 30, 2017, 08:49:48 PM
 #258

Am I missing something on the OC? Initially I thought it was because I had Precision open.
Closed restarted same thing.

Is the memory clock actually being increased or is it still at stock?
 Batch line:
excavator.exe -a equihash -s zec-us.suprnova.cc:2142 -u user.worker -ca -ca -os 0 100 70 60 -or

command line produces:
overclock | GPU#0  CORE: 1631 MHz  MEM: 0 MHz      TDP: 60 %

Also was curious about the p1 or p2

What exactly is meant by (p1=mode) is there a mode we can change. or adjust?

I am running a single Nvidia GTX 970 with latest driver and adjusted in nvidia settings to compute mode

Compared to nheqminer-5c with suprnova this excavator is actually producing a lesser hashrate, granted power usage has dropped and since this is
only a side project I am able to keep mining while having functionality on the pc for daily use.

nheqminer i adjusted to over 315 sol/s with t 5 -ca -cv 0 -cd 0 0
I am topping out at 295 sol/s with excavator



Overclocking mem for 9xx cards doesn't work correctly for some reason, we need to check this out. With nheqminer you were also CPU mining, that is why you got higher score.

NiceHash.com - Largest Crypto-Mining Marketplace
agente
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 214
Merit: 100


View Profile
March 31, 2017, 04:25:43 AM
 #259



Make sure you are using at least 2 threads. If only 1, then your GPU is not 100% loaded. 1 thread solution is good if you plan to do other stuff with your card. Imagine it as being an intensity switch.

We reached 440 with 115W TDP limited card that has OC set to 2120 core and 4700 mem. With next version, it is about 445 with these same settings.

Another example is 126W TDP limited card, OCed to 2110 core and 4400 mem (micron with BIOS patch) reaching 440 sol.

You can view how far is your card OCed when you launch excavator with overclocking set.

I set 125 tdp (70tdp with G1 Gaming Gigabyte) and core to 2100 (4400 mem) but with limited tdp throttle on value of 1930/1960..
What brand do you tested?
giagge
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1001


View Profile
March 31, 2017, 08:10:31 AM
 #260

Try with 75 tdp on 1070 , its a good settings for performance and less power usage , try and post your result .
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 71 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!