Bitcoin Forum
November 18, 2017, 09:10:00 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... 284 »
  Print  
Author Topic: [OS] nvOC easy-to-use Linux Nvidia Mining v0019-1.4  (Read 322276 times)
citronick
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


winter*juvia


View Profile
May 23, 2017, 12:16:32 PM
 #101

fullzero,

I am current building this rig and stretch her legs with your os.

MSI-Gaming-M5... yet another 7 x PCI slot potential ideal mining mobo
https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813130873


and 3 x GIGABYTE AORUS GeForce® GTX 1080 Ti 11G  

Can I use the Z170 Pro image or do you need to custom build an image for this mobo?

thanks

Citronick's Beer & Chicken Wings Fund : 32oo5tk1RfTbndrUjWvHJ9yT3bb2EyQYkq
1510996200
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1510996200

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1510996200
Reply with quote  #2

1510996200
Report to moderator
1510996200
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1510996200

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1510996200
Reply with quote  #2

1510996200
Report to moderator
A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1510996200
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1510996200

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1510996200
Reply with quote  #2

1510996200
Report to moderator
fullzero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092



View Profile
May 23, 2017, 04:54:01 PM
 #102

Hey fullzero Smiley

Thanks for the effort you are putting in here for us noobs. I am from windows environment and didn't struggle getting this going.

I just want to point out a typo in the bottom of you onebash file. I chose to mine ETH and SIA and after one day I couldn't understand why I don't see my worker. When you choose do DUAL_ETH_SIC , the code reads

if [ $COIN == "DUAL_ETH_SC" ]
then
HCD='/home/m1/9.0/ethdcrminer64'
MUSICADDR="$ETH_ADDRESS/$ETH_WORKER"
SCADDR="$SC_ADDRESS/$SC_WORKER"
until $HCD -epool $ETH_POOL -ewal $ETHADDR -epsw x -allpools 1 -dpool $SC_POOL -dwal $SCADDR -dpsw x -dcoin sc
   do
   echo "FAILURE; reinit in 5" >&2
   sleep 5
done
fi

But I think the MUSICADDR needs to be ETHADDR. I see a few places where MUSICADDR is specfified in the wrong coin code. I know see my worker and all is looking ok. I just don't know where I mined to for in my opinion MUSICADDR was not set but I was mining to it and the pool was accepting shares.

Lastly, I am trying your onebash on a MSI Tomahawk Arctic H270, but the onebash only seems to overclock and set the fan speed of my first card. ? Any ideas what I can do to try get all my cards Overclocked, I have the ZOTAC 1060 AMP+ and I am only getting 16 HS in Eth.

Kind Regards


Thanks Roes500 for noticing this:  I did mess up on each of the DUAL SC settings other than the MUSIC one; I just uploaded an updated newest oneBash with the correct settings, download ( from the link in the OP) and use that one or do the following:  

for these three presets:

DUAL_ETH_SC
DUAL_EXP_SC
DUAL_ETC_SC

can be manually changed to the following:
Code:
if [ $COIN == "DUAL_ETH_SC" ]
then
HCD='/home/m1/9.0/ethdcrminer64'
ETHADDR="$ETH_ADDRESS/$ETH_WORKER"
SCADDR="$SC_ADDRESS/$SC_WORKER"
until $HCD -epool $ETH_POOL -ewal $ETHADDR -epsw x -allpools 1 -dpool $SC_POOL -dwal $SCADDR -dpsw x -dcoin sc
   do
   echo "FAILURE; reinit in 5" >&2
   sleep 5
done
fi

if [ $COIN == "DUAL_EXP_SC" ]
then
HCD='/home/m1/9.0/ethdcrminer64'
EXPADDR="$EXP_ADDRESS/$EXP_WORKER"
SCADDR="$SC_ADDRESS/$SC_WORKER"
until $HCD -epool $EXP_POOL -ewal $EXPADDR -epsw x -allpools 1 -dpool $SC_POOL -dwal $SCADDR -dpsw x -dcoin sc
   do
   echo "FAILURE; reinit in 5" >&2
   sleep 5
done
fi

if [ $COIN == "DUAL_ETC_SC" ]
then
HCD='/home/m1/9.0/ethdcrminer64'
ETCADDR ="$ETC_ADDRESS/$ETC_WORKER"
SCADDR="$SC_ADDRESS/$SC_WORKER"
until $HCD -epool $ETC_POOL -ewal $ETCADDR -epsw x -allpools 1 -dpool $SC_POOL -dwal $SCADDR -dpsw x -dcoin sc
   do
   echo "FAILURE; reinit in 5" >&2
   sleep 5
done
fi

fullzero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092



View Profile
May 23, 2017, 05:36:49 PM
 #103

I must say this is a very nice user friendly OS. I stayed away from NVidia so far but after using this I am hooked, at least for ZEC mining and will try dual mining this weekend. OP was very helpful and answered my questions right away. A big thank you Smiley

Np enjoy.  Smiley

What are you guys see for Zotac Mini 1070 performance?  I heard it can do 460 Sol at 125W but I'm seeing Full Zero OS report 425-435 Sols per card which x 6 GPU is 2.58 to 2.6KH total yet on the Pool side it's only showing 2.2KH.  All of my other rigs reporting matching numbers but they're running SimpleOS or Windows.  I have 2 rigs having similar issues.

Poolside with Nanopool I get between 435 sol/s and 453 sol/s average after 6 hours; usually around 441 sol/s for 125 powerlimit.  I have noticed that the instantaneous hashrate poolside does have a lot of variance, but the 6 hour average is what is relevant anyway.  This is usually higher than what I get reported by EWBF on my rigs.





What pool are you using?  I would recommend trying nanopool, if you are having trouble with your pool and a 1070 mini rig.  I think the us-west server is closest to you.


Also what mobo and image are you using?


This is what EWBF looks like on 1 of my 1070 mini rigs ( p1 from nanopool above ) with a +200cc +900mc and 125 powerlimit:



at-the-wall:




This is what EWBF looks like on another of my 1070 mini rigs ( p2 from nanopool above ) with a +200cc +900mc and 125 powerlimit:



at-the-wall:





Many members don't test at the wall and trust the data from smi this is not a good idea as different models will use very different amounts of power at the wall; for example:



This is what EWBF looks like an EVGA FTW 1070 rig ( p4 from nanopool above ) with a +100cc +900mc and 125 powerlimit:





at-the-wall (note it uses 63 more watts with the same setting, about the equivalent of setting a zotac 1070 mini at a powerlimit of 140):





the FTW do slightly better when set to use the same amount of power at the wall, but they also cost about $100 more per card.

Another consideration is that EWBF does do slightly better with fewer cards.  As most members with 2 or less cards are using windows; many believe they are getting higher hashrates due to using windows, when it is simply because they are only using 1 or 2 cards.





fullzero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092



View Profile
May 23, 2017, 05:45:41 PM
 #104

fullzero,

I am current building this rig and stretch her legs with your os.

MSI-Gaming-M5... yet another 7 x PCI slot potential ideal mining mobo
https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813130873


and 3 x GIGABYTE AORUS GeForce® GTX 1080 Ti 11G  

Can I use the Z170 Pro image or do you need to custom build an image for this mobo?

thanks


Generally, I think the z170 chipset is the worst; there are alot of good z270 mobos and I have been testing them. 

I don't have one of these motherboards, but the MSI Z270-A PRO image should be the closest.

I will get one of these to test out as well; what cpu are you using with this build?


citronick
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


winter*juvia


View Profile
May 23, 2017, 07:01:17 PM
 #105

fullzero,

I am current building this rig and stretch her legs with your os.

MSI-Gaming-M5... yet another 7 x PCI slot potential ideal mining mobo
https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813130873


and 3 x GIGABYTE AORUS GeForce® GTX 1080 Ti 11G  

Can I use the Z170 Pro image or do you need to custom build an image for this mobo?

thanks


Generally, I think the z170 chipset is the worst; there are alot of good z270 mobos and I have been testing them.  

I don't have one of these motherboards, but the MSI Z270-A PRO image should be the closest.

I will get one of these to test out as well; what cpu are you using with this build?


Using a nice i3-7100 for this mobo

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA85V57Y2655&cm_re=Intel_Core_i3-7100_7th_Gen-_-19-117-734-_-Product

Citronick's Beer & Chicken Wings Fund : 32oo5tk1RfTbndrUjWvHJ9yT3bb2EyQYkq
fullzero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092



View Profile
May 23, 2017, 08:32:01 PM
 #106

Lastly, I am trying your onebash on a MSI Tomahawk Arctic H270, but the onebash only seems to overclock and set the fan speed of my first card. ? Any ideas what I can do to try get all my cards Overclocked, I have the ZOTAC 1060 AMP+ and I am only getting 16 HS in Eth.

Kind Regards


Roes5000,

sorry I missed this part of your post earlier.  First which image, and how many cards are you using?

fullzero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092



View Profile
May 23, 2017, 08:35:48 PM
 #107


k, I have some of those.  Just ordered this mobo.  I also am going to try this mobo with a G4560 (my new favorite) cpu.

xleejohnx
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518


View Profile
May 23, 2017, 11:21:45 PM
 #108


k, I have some of those.  Just ordered this mobo.  I also am going to try this mobo with a G4560 (my new favorite) cpu.

hey Fullzero
do you have any 1060 6gb cards?
if you do would you buy more?
im been looking at them hard lately

As I see a super coin as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions. ~philipma1957
fullzero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092



View Profile
May 24, 2017, 12:33:24 AM
 #109


hey Fullzero
do you have any 1060 6gb cards?
if you do would you buy more?
im been looking at them hard lately


I have 32x zotac 1060 amp 6gb
and 6x evga 1060 6gb SC

I recommend the zotac 1060 amp 6gb: they have a good heatsink and OC to +150cc +900mc. 

I use powerlimit 105 resulting in ~1900 sol/s poolside at nanopool for a 6x rig using ~725 watts at the wall (with plusCPU).

When considering cards I require a good heatsink (must have copper heatpipes), then I look at the $/hash.

1070 ~0.79 $/hash (per card) currently $350 at newegg: https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814500408

1060 ~0.73 $/hash (per card) currently $235 at amazon: https://www.amazon.com/ZOTAC-ZT-P10600B-10M-Dual-link-IceStorm-Graphics/dp/B01IDCOOLC

However $/hash only considering the card is misleading, you must consider the full rig $/hash.

Assuming ~$450 for a 6x card core + frame (all rig parts other than the GPUs)

1070 ~0.97 $/hash (per rig) (for 6x zotac 1070 minis)

1060 ~0.96 $/hash (per rig) (for 6x zotac 6gb 1060 amps)

Currently almost exactly the same.  If the 1070s go back down to $330 like they were, they will be the better choice again. 

Other considerations include: better heat dissipation with the 1060s vs 8gb of ram with the 1070s.


xleejohnx
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518


View Profile
May 24, 2017, 02:24:24 AM
 #110


hey Fullzero
do you have any 1060 6gb cards?
if you do would you buy more?
im been looking at them hard lately


I have 32x zotac 1060 amp 6gb
and 6x evga 1060 6gb SC

I recommend the zotac 1060 amp 6gb: they have a good heatsink and OC to +150cc +900mc. 

I use powerlimit 105 resulting in ~1900 sol/s poolside at nanopool for a 6x rig using ~725 watts at the wall (with plusCPU).

When considering cards I require a good heatsink (must have copper heatpipes), then I look at the $/hash.

1070 ~0.79 $/hash (per card) currently $350 at newegg: https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814500408

1060 ~0.73 $/hash (per card) currently $235 at amazon: https://www.amazon.com/ZOTAC-ZT-P10600B-10M-Dual-link-IceStorm-Graphics/dp/B01IDCOOLC

However $/hash only considering the card is misleading, you must consider the full rig $/hash.

Assuming ~$450 for a 6x card core + frame (all rig parts other than the GPUs)

1070 ~0.97 $/hash (per rig) (for 6x zotac 1070 minis)

1060 ~0.96 $/hash (per rig) (for 6x zotac 6gb 1060 amps)

Currently almost exactly the same.  If the 1070s go back down to $330 like they were, they will be the better choice again. 

Other considerations include: better heat dissipation with the 1060s vs 8gb of ram with the 1070s.



That answered my question perfectly thank you

As I see a super coin as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions. ~philipma1957
Roes5000
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
May 24, 2017, 04:30:51 AM
 #111

Lastly, I am trying your onebash on a MSI Tomahawk Arctic H270, but the onebash only seems to overclock and set the fan speed of my first card. ? Any ideas what I can do to try get all my cards Overclocked, I have the ZOTAC 1060 AMP+ and I am only getting 16 HS in Eth.

Kind Regards


Roes5000,

sorry I missed this part of your post earlier.  First which image, and how many cards are you using?

I used the MSI Z270-A PRO image. At first I could not get it going for it only overclocked and set the fan speed of my first card. I have a good friend who is much more Linux educated than me and he helped me just to edit my /etc/X11/xorg.conf so that the ID's match up with lspci | grep VGA . After the reboot all 4 cards had manual fan speed of 78% and ran on 150core and 900mem oc. I just don't know why the powerlevel inside the nvidia settings stays on level 2 , my nvidia-smi output is as follows:

+-----------------------------------------------------------------------------+
| NVIDIA-SMI 378.13                 Driver Version: 378.13                    |
|-------------------------------+----------------------+----------------------+
| GPU  Name        Persistence-M| Bus-Id        Disp.A | Volatile Uncorr. ECC |
| Fan  Temp  Perf  Pwr:Usage/Cap|         Memory-Usage | GPU-Util  Compute M. |
|===============================+======================+======================|
|   0  GeForce GTX 106...  Off  | 0000:01:00.0      On |                  N/A |
| 78%   52C    P2   104W / 105W |   2472MiB /  6072MiB |     96%      Default |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+
|   1  GeForce GTX 106...  Off  | 0000:02:00.0     Off |                  N/A |
| 78%   51C    P2   103W / 105W |   2207MiB /  6072MiB |     96%      Default |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+
|   2  GeForce GTX 106...  Off  | 0000:04:00.0     Off |                  N/A |
| 78%   52C    P2   108W / 105W |   2207MiB /  6072MiB |     94%      Default |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+
|   3  GeForce GTX 106...  Off  | 0000:05:00.0     Off |                  N/A |
| 78%   49C    P2   104W / 105W |   2207MiB /  6072MiB |     97%      Default |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+

Would please like to know if above is normal or If it can be tweaked a bit more. Must I run any other command and send output for you to confirm my OS detects everything correctly for you ?

Oh, and for peeps that might be interested in DUAL_ETH_SC. In the bottom of the oneBash file, I added -dcri 70 to the back of my claymore miner argument. When it runs on default my dual mining was doing +-18 Mh/s eth and 170 sMh/s SIA. After I added -dcri 70 my eth stayed on +-18 Mh/s but by SIA climbed to 425 Mh/s. Temps looks good at +- 52 degrees so I don't think the card is working to hard ? I set my powerlimit to 105.

Thanks again for making this image. Any help and suggestions are always appreciated.

yun9999
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364


View Profile
May 24, 2017, 05:27:52 AM
 #112

My Motherboard use is ASROCK H81 BTC Pro.

My hash rate is 425-435 if I want to do 200/450 for OC at 125W per card.  I heard we can get up to 460 at 125W but I don't see how to get that rate.  I am using Flypool as I had bad experience with Nano Pay on Nano Pool so I don't think I will ever go back to using Nano Pool.  I've tried other settings 200/900 but it can go as high as 150W. 

Also, is there an option to disable pw lock screen by default?  This way when you plug your monitor into the rig, you can see what's up right away without needing a keyboard attached.  Very stable OS so far.  I like it.  Can't wait to test dual mining results.
fullzero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092



View Profile
May 24, 2017, 05:49:43 AM
 #113

My Motherboard use is ASROCK H81 BTC Pro.

My hash rate is 425-435 if I want to do 200/450 for OC at 125W per card.  I heard we can get up to 460 at 125W but I don't see how to get that rate.  I am using Flypool as I had bad experience with Nano Pay on Nano Pool so I don't think I will ever go back to using Nano Pool.  I've tried other settings 200/900 but it can go as high as 150W.  

Also, is there an option to disable pw lock screen by default?  This way when you plug your monitor into the rig, you can see what's up right away without needing a keyboard attached.  Very stable OS so far.  I like it.  Can't wait to test dual mining results.

I would also recommending using manual fans of 75 or higher if your not using them already.

You can disable password lockout.

Click the gear on the left to open System settings, select brightness & lock, click lock toggle to off, change turn screen off when inactive for: to never, unselect require my password when waking from suspend.


fullzero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092



View Profile
May 24, 2017, 05:56:56 AM
 #114

Lastly, I am trying your onebash on a MSI Tomahawk Arctic H270, but the onebash only seems to overclock and set the fan speed of my first card. ? Any ideas what I can do to try get all my cards Overclocked, I have the ZOTAC 1060 AMP+ and I am only getting 16 HS in Eth.

Kind Regards


Roes5000,

sorry I missed this part of your post earlier.  First which image, and how many cards are you using?

I used the MSI Z270-A PRO image. At first I could not get it going for it only overclocked and set the fan speed of my first card. I have a good friend who is much more Linux educated than me and he helped me just to edit my /etc/X11/xorg.conf so that the ID's match up with lspci | grep VGA . After the reboot all 4 cards had manual fan speed of 78% and ran on 150core and 900mem oc. I just don't know why the powerlevel inside the nvidia settings stays on level 2 , my nvidia-smi output is as follows:

+-----------------------------------------------------------------------------+
| NVIDIA-SMI 378.13                 Driver Version: 378.13                    |
|-------------------------------+----------------------+----------------------+
| GPU  Name        Persistence-M| Bus-Id        Disp.A | Volatile Uncorr. ECC |
| Fan  Temp  Perf  Pwr:Usage/Cap|         Memory-Usage | GPU-Util  Compute M. |
|===============================+======================+======================|
|   0  GeForce GTX 106...  Off  | 0000:01:00.0      On |                  N/A |
| 78%   52C    P2   104W / 105W |   2472MiB /  6072MiB |     96%      Default |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+
|   1  GeForce GTX 106...  Off  | 0000:02:00.0     Off |                  N/A |
| 78%   51C    P2   103W / 105W |   2207MiB /  6072MiB |     96%      Default |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+
|   2  GeForce GTX 106...  Off  | 0000:04:00.0     Off |                  N/A |
| 78%   52C    P2   108W / 105W |   2207MiB /  6072MiB |     94%      Default |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+
|   3  GeForce GTX 106...  Off  | 0000:05:00.0     Off |                  N/A |
| 78%   49C    P2   104W / 105W |   2207MiB /  6072MiB |     97%      Default |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+

Would please like to know if above is normal or If it can be tweaked a bit more. Must I run any other command and send output for you to confirm my OS detects everything correctly for you ?

Oh, and for peeps that might be interested in DUAL_ETH_SC. In the bottom of the oneBash file, I added -dcri 70 to the back of my claymore miner argument. When it runs on default my dual mining was doing +-18 Mh/s eth and 170 sMh/s SIA. After I added -dcri 70 my eth stayed on +-18 Mh/s but by SIA climbed to 425 Mh/s. Temps looks good at +- 52 degrees so I don't think the card is working to hard ? I set my powerlimit to 105.

Thanks again for making this image. Any help and suggestions are always appreciated.

Glad your friend helped you with the xorg.conf   Smiley

If when oneBash starts you see each card cc and mc, fan control state and speed being set, you should be good.

I will have to try -dcri 70 argument myself

What speed do you get for ETH when not dual mining?


yun9999
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364


View Profile
May 24, 2017, 06:06:19 AM
 #115

My Motherboard use is ASROCK H81 BTC Pro.

My hash rate is 425-435 if I want to do 200/450 for OC at 125W per card.  I heard we can get up to 460 at 125W but I don't see how to get that rate.  I am using Flypool as I had bad experience with Nano Pay on Nano Pool so I don't think I will ever go back to using Nano Pool.  I've tried other settings 200/900 but it can go as high as 150W. 

Also, is there an option to disable pw lock screen by default?  This way when you plug your monitor into the rig, you can see what's up right away without needing a keyboard attached.  Very stable OS so far.  I like it.  Can't wait to test dual mining results.

I would also recommending using manual fans of 75 or higher if your not using them already.

You can disable password lockout, trying to remember what each settings is called.

click the gear on the left to open System settings, select user accounts, uncheck lock screen

I'll check this later and give you a definite answer.



Would it make sense to make this the default with no password lock?  For those who needs locks then they can enable it vs having to manually change it per rig.  Just thinking in terms of large deployments like my sites and Reelens.  Just thinking anything we can do to speed up the process similar to SMOS, would be benefit to faster roll out. 
fullzero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092



View Profile
May 24, 2017, 06:09:56 AM
 #116

My Motherboard use is ASROCK H81 BTC Pro.

My hash rate is 425-435 if I want to do 200/450 for OC at 125W per card.  I heard we can get up to 460 at 125W but I don't see how to get that rate.  I am using Flypool as I had bad experience with Nano Pay on Nano Pool so I don't think I will ever go back to using Nano Pool.  I've tried other settings 200/900 but it can go as high as 150W. 

Also, is there an option to disable pw lock screen by default?  This way when you plug your monitor into the rig, you can see what's up right away without needing a keyboard attached.  Very stable OS so far.  I like it.  Can't wait to test dual mining results.

I would also recommending using manual fans of 75 or higher if your not using them already.

You can disable password lockout, trying to remember what each settings is called.

click the gear on the left to open System settings, select user accounts, uncheck lock screen

I'll check this later and give you a definite answer.



Would it make sense to make this the default with no password lock?  For those who needs locks then they can enable it vs having to manually change it per rig.  Just thinking in terms of large deployments like my sites and Reelens.  Just thinking anything we can do to speed up the process similar to SMOS, would be benefit to faster roll out. 

That makes sense, I will change it in the next version.

Note I just checked and this is the right way to disable it:

To disable password lockout.

Click the gear on the left to open System settings, select brightness & lock, click lock toggle to off, change turn screen off when inactive for: to never, unselect require my password when waking from suspend.

hawkfish007
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 730


View Profile
May 24, 2017, 02:22:07 PM
 #117

So I was trying to run 7 Zotac 1070 Minis with Asus Z270F using Z270A image, the most it could detect is 6 Zotacs. Someone here said that Z270F runs 7 GPUs out of the box, but not in my case. I need to try windows to verify that. Do you have Z270F and planning to post an image? Running 6 Zotacs with TB85 for now, but Minis are so tiny that 8 could fit in Rosewill easily.

Thanks.

citronick
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


winter*juvia


View Profile
May 24, 2017, 02:32:37 PM
 #118

Hi fullzero,

Excavator will support Linux very soon according to zawawa.

I often do rentals at Nicehash and for this case I would want to use the NH's optimized Excavator instead of EWBF or Claymore.

Hope you will add Excavator Linux when its available.

Thanks

Citronick's Beer & Chicken Wings Fund : 32oo5tk1RfTbndrUjWvHJ9yT3bb2EyQYkq
Cryptoaminers
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
May 24, 2017, 02:35:16 PM
 #119

Hi fullzero,

Excavator will support Linux very soon according to zawawa.

I often do rentals at Nicehash and for this case I would want to use the NH's optimized Excavator instead of EWBF or Claymore.

Hope you will add Excavator Linux when its available.

Thanks


Thank you sir for this information  Grin Grin
Roes5000
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
May 24, 2017, 03:15:33 PM
 #120

Lastly, I am trying your onebash on a MSI Tomahawk Arctic H270, but the onebash only seems to overclock and set the fan speed of my first card. ? Any ideas what I can do to try get all my cards Overclocked, I have the ZOTAC 1060 AMP+ and I am only getting 16 HS in Eth.

Kind Regards


Roes5000,

sorry I missed this part of your post earlier.  First which image, and how many cards are you using?

I used the MSI Z270-A PRO image. At first I could not get it going for it only overclocked and set the fan speed of my first card. I have a good friend who is much more Linux educated than me and he helped me just to edit my /etc/X11/xorg.conf so that the ID's match up with lspci | grep VGA . After the reboot all 4 cards had manual fan speed of 78% and ran on 150core and 900mem oc. I just don't know why the powerlevel inside the nvidia settings stays on level 2 , my nvidia-smi output is as follows:

+-----------------------------------------------------------------------------+
| NVIDIA-SMI 378.13                 Driver Version: 378.13                    |
|-------------------------------+----------------------+----------------------+
| GPU  Name        Persistence-M| Bus-Id        Disp.A | Volatile Uncorr. ECC |
| Fan  Temp  Perf  Pwr:Usage/Cap|         Memory-Usage | GPU-Util  Compute M. |
|===============================+======================+======================|
|   0  GeForce GTX 106...  Off  | 0000:01:00.0      On |                  N/A |
| 78%   52C    P2   104W / 105W |   2472MiB /  6072MiB |     96%      Default |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+
|   1  GeForce GTX 106...  Off  | 0000:02:00.0     Off |                  N/A |
| 78%   51C    P2   103W / 105W |   2207MiB /  6072MiB |     96%      Default |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+
|   2  GeForce GTX 106...  Off  | 0000:04:00.0     Off |                  N/A |
| 78%   52C    P2   108W / 105W |   2207MiB /  6072MiB |     94%      Default |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+
|   3  GeForce GTX 106...  Off  | 0000:05:00.0     Off |                  N/A |
| 78%   49C    P2   104W / 105W |   2207MiB /  6072MiB |     97%      Default |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+

Would please like to know if above is normal or If it can be tweaked a bit more. Must I run any other command and send output for you to confirm my OS detects everything correctly for you ?

Oh, and for peeps that might be interested in DUAL_ETH_SC. In the bottom of the oneBash file, I added -dcri 70 to the back of my claymore miner argument. When it runs on default my dual mining was doing +-18 Mh/s eth and 170 sMh/s SIA. After I added -dcri 70 my eth stayed on +-18 Mh/s but by SIA climbed to 425 Mh/s. Temps looks good at +- 52 degrees so I don't think the card is working to hard ? I set my powerlimit to 105.

Thanks again for making this image. Any help and suggestions are always appreciated.

Glad your friend helped you with the xorg.conf   Smiley

If when oneBash starts you see each card cc and mc, fan control state and speed being set, you should be good.

I will have to try -dcri 70 argument myself

What speed do you get for ETH when not dual mining?



Hey fullzero

On ETH only it is not that great. According to web I should get close to 22 - 24 but on my 150cpu oc and 900mem oc my ETH only runs at between 18.8 and 18.1 per card. I also have the same Zotacs as you being the 1060 AMP+ 6GB edition.

I think it is because of the powerlimit/level being stuck on 2 and cant go to 0 so that it can get more 'juice'. I have read other threads regarding the powelevel/limit being stuck on 2 but I don't know enough about linux to go about upgrading nvidia drivers etc to test. I have played with my cpu and mem oc but my limit stays on P2.

Kind Regards
Roes5000
Pages: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... 284 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!