Koszi a javaslatokat.
Nyugodtan megirhatod, mit alakitanal a kockan.
Vagy privatban, vagy akar itt is.
Szia!
Bocs, csak hétvégén nem ültem gép előtt. A magyar thread tényleg nem túl aktív. ennek az lehet az oka, h. nálunk nem túl elterjedt ez az egész... Remélem majd egyszer az lesz.
Szóval ami nekem felhívná a figyelmem egy kockajátékra, azok a következők (és ezeknek egy részét, lehet, hogy a ti oldalatok is tudja):
- Legyen provably fair. De úgy tényleg, mert mindenki ezt mondja magáról, de az egyetlen amit én ismerek az a primedice (lehet h. van több ilyen is, bár elég sokat ismerek). Többek között attól lesz ténylegesen provably fair az oldal, hogy a client seed nem változhat rollonként, csak nagyon ritkán, mondjuk félévente vagy ilyesmi. Ez elég sok bizalmat adhat a felhasználóktól.
- Szép design (ahogy már korábban említettem). A főoldal tetszik, nézzen ki úgy a dice is. A lényeg h. egységes legyen, és látsszon rajta, hogy sok munka van benne.
- Kellenek promotion-ök amik odacsalogatják a látogatókat.
- Kell faucet, ingyenpénz, amivel játszhatunk.
- Kell chat, és ebbe mindenféle feature.ök, mint pl rain, tipelési lehetőség, moderátorok, akik segítik a kezdőket, és tisztán tartják a chat-et a trolloktól.
- Kell leveling system. Jutalmazzon az oldal azért, ha sokat játszok. Pl. minnél többet wager-elek, annál magasabb legyen a faucet-em.
- Kell 0-24 live support, hogy meg lehessen nyugtatni a felhasználókat, ha nem érkezik meg a depositjuk, mert mondjuk túl van terhelve a blokklánc, vagy valamiért nem tudnak withrawolni, vagy bármi más bajuk van.
- Kell altcoin támogatás. Mondjuk nem feltétlenül, de sokan szeretik, én is. Ne csak bitcoinnal lehessen játszani, hanem még néhány más népszerű altcoinnal is.
- Dice-ba esetleg jackpot funkció.
- Legyen hall of fame, mindenféle kategóriába. Adott pénznemben legtöbbet wagerelt, legtöbbet nyert, legtöbbet rollolt stb. Ez kialakíthat a játékosok közt egyfajta versenyt. Ösztönző lehet, h. többet játsszanak.
- Kell bankroll. A max payout nem nagyon lehet 10 BTC-nél kevesebb, különben a whale-ek elkerülik az oldalt. Minél több, annál jobb.
- Ha esetleg nincs akkora induló tőkétek, legyen az oldalon invesztálási lehetőség.
- Legyen affiliate system. Legyen motivációm arra, hogy meghívjak az oldalra másokat is játszani.
- Kell egy jó reklám. Egy ütős. Ahogy te behirdetted, az túlságosan szerény. Legyen egy akkora post, hogy pofán verjen vele a monitor. A beharangozóban szerepelnie kell néhány ütős képnek, meg az oldal legfontosabb tulajdonságainak, fontos h. a gamblerek lássák, h. az oldal létezik. Reklámra sokat kell költeni, főleg az elején.
Ezek azért fontosak, mert rengeteg (na jó nem rengetek, de azért jó pár) kriptopénzes kaszinó létezik, szóval nagy a verseny. És neked meg kell győznöd engem arról, hogy én ezzel akarok játszani, mert ez jobb, vagy legalábbis ugyanolyan jó, mint a versenytárs oldalak.
Ötletnek javaslom, hogy nézd meg a versenytárs dice oldalakat, pl. primedice.com, crypto-games.net, fortunejack.com, bitsler.com, bitdice.com, rollin.io, pocketdice.com, stb..
Üdv,
Shodan