Bitcoin Forum
July 17, 2018, 09:37:26 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 »
  Print  
Author Topic: CoinTracking - Profit/Loss Portfolio and Tax Reporting for Digital Currencies  (Read 88857 times)
xlameee
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 36
Merit: 0


View Profile
January 12, 2018, 06:10:53 PM
 #961

How do I import my yobit transaction I have over 7000 transactions and I am having trouble going page by page copy and paste each page into excel because when I get to some page and it said "No Records" I have to go back from the beginning I have over 500 pages and seems impossible job.
I've tried with an API in coin tracking and I am getting nothing no transactions at all

any suggestions  
1531863446
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531863446

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531863446
Reply with quote  #2

1531863446
Report to moderator
1531863446
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531863446

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531863446
Reply with quote  #2

1531863446
Report to moderator
1531863446
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531863446

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531863446
Reply with quote  #2

1531863446
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1531863446
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531863446

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531863446
Reply with quote  #2

1531863446
Report to moderator
1531863446
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531863446

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531863446
Reply with quote  #2

1531863446
Report to moderator
Balkos
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
January 12, 2018, 08:45:46 PM
 #962

Is it possible to get a demo of the pro product? I want to test the API's etc. and make sure i like the product before I purchase it. 
I know I can test using the free account however i don't want to take the time to manually do things only to redo them later with the API if/when i buy it.
buddansell
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 12, 2018, 10:21:49 PM
 #963

Hi
I noted that when cointracking shows my unrealized P&L gains in Bitcoin at 0.65..  but if I switch to EUR it becomes around EUR 5000... how is that possible? Why this difference?
BaselineYT
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 12, 2018, 11:13:06 PM
 #964

It would be appreciated if the Cointracking.info could pull the market price of BIS from CoinMarketCap.com rather than WorldCoinindex or wherever it is pulling it from. Its over 20% low.... All the time.

Its only listed on Cryptopia so we shouldn't see massive differences outside of sync delays.

BIS 0.00048199 on Cointracking.info and WorldCoinIndex

BIS 0.00062395 on Cryptopia
BIS 0.00062299 on CoinMarketCap

Other than that.... Cointracking.info does the job.

EDIT: Sent an query to CoinWorldIndex about their BIS market price and within 20 minutes it shot up in sync with Cryptopia. And so did my portfolio. We'll see if it sticks.



echav
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
January 13, 2018, 07:41:21 AM
 #965

I am not sure what is the best way to enter transactions from a miner hosting service (Gigawatt - https://www.giga-watt.com)

The report that Gigawatt generates include, among other types of the transactions, entries for the mining rewards and separate entries for the hosting fees (both in units of the coin mined). The two entries may have different timestamps. Also, multiple hosting fee entries can appear before a mining reward entry is shown; again, each entry with different timestamps. Thus, there is not a one-to-one relationship between mining rewards and hosting fees.

The question is: what approach would you suggest to enter the hosting fees?

I thought about entering the hosting fee in Cointracker as a "[In] Mining" transaction with a negative value; however, I am not sure if this will cause unintended issues.

Appreciate your feedback.
dillsp88
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
January 13, 2018, 01:28:44 PM
 #966


Hello! Faced a problem, the current price of the coin IOTA is displayed in the wrong format.

https://preview.ibb.co/jJxVj6/image.png
mazzydan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
January 13, 2018, 05:56:22 PM
 #967

Are there any plans to add support for balances in ARK wallets?
CCNCCN
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 167
Merit: 100


View Profile
January 13, 2018, 08:14:12 PM
 #968

I'm getting wrong numbers from bitfinex margin import & the BT1/BT2 coinsplit sage - anyone else?
bitChipper
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 277


View Profile
January 13, 2018, 08:47:38 PM
 #969

Just like the exchanges they are overwhelmed...the spread and rise of crypto has effected every facet of the industry.

Check out their support page, they were saying back in the beginning of December that they were behind and training new staff, crazy growth.

Looks like the IRS will get hit with a monumental wave of people trying to comply with their crypto gains/activity from 2017, will be interesting to see how it pans out.
Balkos
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
January 14, 2018, 02:34:45 AM
 #970

I'm hoping someone can help me understand how the local currency works.  I'm in USD
I have setup the API for all my exchanges and wallets.
I have a couple of questions.

1.  There is a check box on the API that says "Skip withdraws and deposits in USD"
I don't understand what this is for.  Its on by default so I am assuming I want it on.   Can someone explain this?


2. is a bit more complex and may be a side effect from question 1.

So I originally put $700 into Coinbase.  That was my buy in for the crypto world.  This is all the money I have ever put in.  I converted this to either ETH and BTC.  From there I have moved it around to various exchanges and made multiple trades. 
When I'm the current balance report page.  My total value of all currencies says -700USD. and it takes this away from my total balance.
So it shows the total value of all coins which is correct.  Then -700 USD and then my total account value which now shows value of coins - USD.  So the Total Account Value is off by $700

Shouldn't the value of my USD just be 0??   all that cash was converted to BTC and ETH and those transactions were captured.
Neild
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 14, 2018, 04:20:57 AM
 #971

Guys,

where can I delete all the trades from one exchange?
wKiV7378U
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
January 14, 2018, 06:07:01 AM
 #972

I'm getting wrong numbers from bitfinex margin import & the BT1/BT2 coinsplit sage - anyone else?

My margin trades arent even importing right now.  Waiting on reply from support...  The job box says imports: 0.  Did your trades actually import?
Ciiv
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
January 14, 2018, 08:51:07 AM
 #973

Thanks to everyone for sharing their experience here; reading through has helped.

I noticed that CoinTracking recently updated their Coinbase API imports. I read previously that it had issues, so hoping this fixed them. It seems that everything so far is correct (buys, deposits - no sells) on mine except for withdrawals.

For example, I sent BTC from Coinbase to Bittrex and my Coinbase log shows a withdrawal of .00691088 BTC with a fee of .00041088 BTC. This means .0065 BTC was actually transferred to my  Bittrex address.

However, CoinTracking shows an incorrect withdrawal of 0.00608912 BTC, with a matching fee of .00041088.

Any idea what is going on or where this number is coming from? Neither adding nor subtracting the fee to the incorrect withdrawal number comes to it. I double checked my Coinbase API permissions match the required 'read' items per CoinTracking.

Thanks!
Sprucemoose78
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
January 14, 2018, 11:22:30 AM
 #974

I'm hoping someone can help me understand how the local currency works.  I'm in USD
I have setup the API for all my exchanges and wallets.
I have a couple of questions.

1.  There is a check box on the API that says "Skip withdraws and deposits in USD"
I don't understand what this is for.  Its on by default so I am assuming I want it on.   Can someone explain this?


2. is a bit more complex and may be a side effect from question 1.

So I originally put $700 into Coinbase.  That was my buy in for the crypto world.  This is all the money I have ever put in.  I converted this to either ETH and BTC.  From there I have moved it around to various exchanges and made multiple trades. 
When I'm the current balance report page.  My total value of all currencies says -700USD. and it takes this away from my total balance.
So it shows the total value of all coins which is correct.  Then -700 USD and then my total account value which now shows value of coins - USD.  So the Total Account Value is off by $700

Shouldn't the value of my USD just be 0??   all that cash was converted to BTC and ETH and those transactions were captured.


I think I know the answer to your second question. When you bought your first BTC or ETH using your 700USD, in essence you "lost" your USD and "gained" BTC. So even when you then trade your BTC with other coins later, you're still down your original 700USD...until you one day sell your cryptos for USD again. It wouldn't be correct if you regarded your original investment of 700USD as free. In reality, it actually cost you 700USD, and that's why you have a negative USD balance.
Aensel
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 14, 2018, 12:14:54 PM
 #975

Hi,

In unrealized gain section, do you know how is calculated the USD value? The btc seems correct but i dont reconcile in USD. Its seems off.

thanks

Balkos
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
January 14, 2018, 01:59:44 PM
 #976

Hi,

In unrealized gain section, do you know how is calculated the USD value? The btc seems correct but i dont reconcile in USD. Its seems off.

thanks



Thank you for the reply.  I guess this makes sense.  I'm used to stocks.  Everything is USD Wink

Sprucemoose78
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
January 14, 2018, 03:16:03 PM
 #977

I have some trades with extreme spread ranging from 20-65%. Most of my spreads are in the range of +/- 0-1%, but I don't know how to deal with the extreme outliers. The most extreme trades are USDT/TRX, USDT/XDN, but some of the trades with a spread in the range 5-20% are also more mainstream currencies like USDT/ZEC and USDT/XMR.

Am I supposed to correct for these somehow, or do I leave them alone? Could these extreme values explain why my average purchase price of USDT is way off, like almost 350 regular USD?

If I should correct for this, how would be the best way to do this? Where could I find the "real" value of the coin in question?
PolarFiasco
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 0


View Profile
January 14, 2018, 03:23:44 PM
 #978

Guys,

where can I delete all the trades from one exchange?

Under 'Enter Coins' choose the 'Bulk Edit/Delete Button'
If you have populated the Exchange field a list of transactions by Exchange will show up and you can select the transactions for that Exchange to delete.

You might want to backup your trades before doing this just in case.

Too bad there is not an advanced search here like in the Enter Coins page.
SteelHead
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
January 14, 2018, 03:33:11 PM
 #979

Now I am getting this message on my BINANCE API Import

" ERROR: Way too many requests; IP banned until 1515934992531. "

I also have multiple coins with the avg cost way off but if I use the INSTANT GAIN CALCULATOR the info is accurate.

WHAT THE HECK IS GOING ON?  Huh Huh Huh

Crypto Woke, appreciate all solid advice
Fabriz
Member
**
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 10


View Profile
January 14, 2018, 05:03:19 PM
 #980

I have serious problem with Yobit api, i tried 10 times to load trades but it imported them only 1 time and not all, only someone. Could you resolve this big issue ?
Then i have also problem with Binance api, i configured the pair but it doesn't imported
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!