Bitcoin Forum
June 18, 2018, 11:08:00 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 »
  Print  
Author Topic: CoinTracking - Profit/Loss Portfolio and Tax Reporting for Digital Currencies  (Read 88512 times)
sergios0039
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
December 25, 2017, 06:58:45 AM
 #861

I dont see tokens that are stored in my ethereum address within CT. So it doesnt work with CT? Am I right?
1529363280
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529363280

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529363280
Reply with quote  #2

1529363280
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1529363280
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529363280

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529363280
Reply with quote  #2

1529363280
Report to moderator
1529363280
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529363280

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529363280
Reply with quote  #2

1529363280
Report to moderator
ALargeOrangeCat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
December 26, 2017, 01:18:21 AM
 #862

Hi,

Simple question I'm probably overlooking in the help file.

How do I determine where my balance in a particular coin is held? Say I have 10 BTC total in 3 exchanges - where do I find how this is split up between the 3 exchanges?

Thanks,

EDIT: Solved my own question. Found "Balance by Exchange" under the header on the Dashboard screen. Now I've got everything balanced & my quantities match the exchange.

Nice job on all the new automatic API integration, you guys have been busy! Smiley
azertypaco
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
December 26, 2017, 02:12:07 AM
 #863

Anybody has gains in the tax report overevaluated like crazy?
Cointracking gains are 200% of what they should be.

Maybe it's because of issues with some imported trades?
I have my trades imported from Coinbase, Bittrex, Bitfinex and QuadrigaCX.
I tried API imports and manual ones and the result is the same.

The bad part is that I paid for CT only to be able to do my tax report easily but so far it's not working  Undecided
azertypaco
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
December 26, 2017, 03:21:51 AM
 #864

I found something interresting in their FAQ:
https://cointracking.freshdesk.com/en/support/solutions/articles/29000018276-missing-fees-in-the-tax-report

Missing Fees in the Tax-Report
Modified on: Wed, 6 Dec, 2017 at 10:04 AM
"At the moment, the fee values are not deducted from your gains in the Tax-Report.
You can easily find them on the "Trading Fees" page and subtract them yourself from your total."


If I substract my fees my gains now appear to be underestimated by CT, but not by much. 

Dario can you tell us if this FAQ is accurate and we must all substract our fees from the gains in the Tax report?
hector37mariscal
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
December 26, 2017, 05:46:04 AM
 #865

Quick question for anyone that can answer,

I cant import Bittrex Withdraws, so here is the scenerio,

on my Withdraws it says .11159226 but it doesnt say the fee that Bittrex took (.001000)

so do i put .11259226 as the withdraw amount and on fee put .001 
Ryan Dugan
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 501


View Profile
December 26, 2017, 07:45:51 PM
 #866

I love this idea it is something I have always wanted and a really good diea. Everyone should already have a portfolio and making it easier to manage and help with taxes is just such a convience. I really hope it goes well.
CryptoTrout
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 711
Merit: 500


https://twitter.com/CryptoTrout


View Profile WWW
December 26, 2017, 09:58:48 PM
 #867

Please integrate Bitgrail API imports.  They don't offer CVS exports.

https://bitgrail.com/api-documentation

oranges411
Member
**
Offline Offline

Activity: 110
Merit: 10


View Profile
December 26, 2017, 11:06:53 PM
 #868

Does anyone know what to do for trades and fees that start 8 digits after the decimal?

 
There's some exchanges that gives you fees and trades that sometimes don't start until after the 8th decimal like coinsmarkets.com

I'm also tearing my hair out because some exchanges are clearly using some type of rounding which makes it so I'm getting fractions of various coins left over that I shouldn't have left over.

I think I can only bundle so many trades legally with the government ruling that trades within exchanges are taxable.


What can I do beyond doing this on paper?  Please help someone.

If cointracking made it so you could enter 26+ digits after the decimal without rounding that would be amazing.
guzzi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
December 27, 2017, 02:07:44 AM
 #869

So the api connectivity is locked to paying customers.  I pay and find out it doesn't even work for coinbase.  Not cool guys.
wiser
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 1021



View Profile WWW
December 27, 2017, 02:40:07 AM
 #870

I would LOVE it if you guys could add API wallet support for STEEM, SBD and XEM. XEM is in the top 9 on CMC so I don't see any reason for it to not be supported.

accountuks
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
December 27, 2017, 07:17:28 AM
 #871

I saw you made some more tweaks to the Realized/Unrealized Gains page and I got a very strange result. I have it set to "Best Prices", "Average of Unsold Assets as Cost Basis", "In USD" and "All Currencies". Maybe this is what you expected it to do, but right now it is showing a HUGE unrealized loss on USD of almost 70%.
Monaro.LS
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
December 28, 2017, 01:24:44 AM
 #872

Hi Guys, such a wonderful program! Could we possibly add INDEPENDENT RESERVE to the Manually CSV Exchange Import, as the downloaded .csv files from IR dont import

Cheers  Chris
wiser
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 1021



View Profile WWW
December 28, 2017, 01:48:43 AM
 #873

And how about API wallet support for Ethereum? Not my favorite coin by any means, but I do have some in a couple addresses and it is the second top ranked coin on Coin MarketCap. I can't imagine I'm the only one who would benefit from ETH API support.

I do thank you for giving API support for DMD Diamond, one of my favorite coins Smiley

cryptocoinmystic
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
December 28, 2017, 05:12:56 AM
 #874

Hi,

Coin Tracking is a good software but I am facing the following issues. Actually these issues are the ones preventing me from signing up for paid plans.

1. No supports for exchanges in India (Zebpay, Unocoin, Coinsecure, Bitfort, Koinex, Coinome). It is a pain to recreate excel format for all transactions.

2. Somehow my ETH wallet (Myetherwallet) transactions are not being shown accurately in Coin Tracking. It always shows negative balance which is not true.

Can the admin/developer look into the above issues. The market in India is growing with leading exchange (Zebpay) having over 2 million members. Adding support for Indian exchanges, added with some publicity(people like me can pitch in here) will go a long way in securing more users for Coin Tracking.

Thanks
jmb321
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
December 28, 2017, 05:15:08 PM
 #875

"Upgraded" to Pro. Binance API is so screwed up. Not getting any of my balances right. Yes, i've bulk deleted and tried again. Under balance says i have correct amount of VEN. Under unrealized/realized gains, says i have *no* VEN. Trying to use CSV import w binance doesn't seem to help, though it worked fine before my 'upgrade' . KuCoin api is manual and still doesn't work. Get "nonce" error every time. Has completely screwed up my ability to trade. Paid $200 to go completely backwards with tracking.
dimanyc
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 233
Merit: 100



View Profile WWW
December 28, 2017, 08:24:49 PM
 #876

Hi, anyone knows why right now CoinTracking is showing USD price for STR (Stellar) as $0.122 when it's actually $0.22? I noticed their chart also doesn't show that the price ever went above $0.18 which is just plain wrong.
bitman40
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
December 28, 2017, 08:53:56 PM
 #877

I'm been using CoinTracking for about a week so far and do a moderate amount of trading (~150 trades in Dec).  I've found this tool to be extremely useful, especially as I am dreading filling my taxes for 2017.  I see a number of people have or are considering upgrading their accounts to the unlimited or pro.  I highly recommend it, but it does cost a shiny satoshi.  Don't be like me and pay full price! <Edit>...Oops...I guess I can't post a affiliate link.  FYI, if you can find one you'll save 10 %.
iamnoobplzhelp
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 100


View Profile
December 28, 2017, 10:31:21 PM
 #878

CoinTracking not importing all my trades, especially for altcurrencies.

I purchased Pro because it looks like a promising tool. After entering the API feeds from Coinbase, GDax, and Bittrex, I noticed my account holdings were way off. It is showing holdings way higher than I actually have.

I started to do some manual searching through the trades. I noticed that pretty much all of my alt-currency trading on Bittrex is missing. I tried re-doing the import, but they were still missing. I own a little bit of like 10 different coins in Bittrex, but Cointracking is not showing any of them. What gives? Anyone know?
deepocean2012
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
December 28, 2017, 11:00:36 PM
 #879

Exchange Request.  Please ADD Uphold.com to your exchanges with API. This is an interesting and useful exchange for fiat and crypto currencies globally. Thanks
owen_chino
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
December 29, 2017, 06:56:43 AM
 #880

How can one add/link the price of a coin? I added waves in my portfolio and it's showing 0 price. Can I do it manually or should I ask support to add the coin to their database?
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!