Bitcoin Forum
December 07, 2016, 02:29:10 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 ... 201 »
  Print  
Author Topic: [OLD] Eligius: ASIC, no registration, no fee CPPSRB BTC + 105% PPS NMC, 877 #  (Read 417877 times)
-ck
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2002


Ruu \o/


View Profile WWW
April 30, 2013, 03:22:49 PM
 #1501

Ok thanks, I'm going to try cgminer 3.0.1. But why does this error occur out of the blue? It worked for days without problems.
If one end of the client-server relationship remains unchanged, and then something breaks, then one must point the finger at the other end.

Primary developer/maintainer for cgminer and ckpool/ckproxy.
Pooled mine at kano.is, solo mine at solo.ckpool.org
-ck
1481120950
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481120950

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481120950
Reply with quote  #2

1481120950
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481120950
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481120950

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481120950
Reply with quote  #2

1481120950
Report to moderator
klotzenhotz
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


View Profile
April 30, 2013, 03:31:06 PM
 #1502

Ok thanks, I'm going to try cgminer 3.0.1. But why does this error occur out of the blue? It worked for days without problems.
If one end of the client-server relationship remains unchanged, and then something breaks, then one must point the finger at the other end.

I think it's a way to put it. Even without errors now I'm getting hashrate ups and downs (gpu intensity falls to 0, then rises again) in eligius pool. Another pools work fine. Maybe it's time to get the next payout and changing pools then...
wizkid057
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1168


View Profile
April 30, 2013, 03:38:39 PM
 #1503

Ok thanks, I'm going to try cgminer 3.0.1. But why does this error occur out of the blue? It worked for days without problems.
If one end of the client-server relationship remains unchanged, and then something breaks, then one must point the finger at the other end.

I think it's a way to put it. Even without errors now I'm getting hashrate ups and downs (gpu intensity falls to 0, then rises again) in eligius pool. Another pools work fine. Maybe it's time to get the next payout and changing pools then...

If you look at the majority of our contributors you'll see thst this is not a full on pool side problem.  If some people are experiencing issues and not others with no pool side changes in over a week, then, well.... its either a very localized pool side issue that I cant replicate or a client side problem.

Cgminer has known issues with GBT mining, so could be related and useful to point out since Eligius uses GBT and does not advertise an automatic switch to stratum.

-Wk

Tips: 1LDQrLr6dPVqNJmpZm82eZVKqDFRk7ERW8
Operator of the Eligius Mining Pool - 0% Fee, CPPSRB, GBT, Stratum, IRC+Phone Support, Awesome stats, Generation payouts, and more.
Don't feed the trolls. Science Confirms: Internet Trolls Really Are Narcissistic, Psychopathic, and Sadistic (1)
GuiltySpark343
Member
**
Offline Offline

Activity: 98



View Profile
April 30, 2013, 04:43:54 PM
 #1504

Been using BFGMiner 3.0.0 and 3.0.2 and both give me the same error others are reporting. Hashrate down, shares not increasing, lots of problems getting work from server. Nothing has changed on my end.

Rebooted miner, rebooted router. No difference. Can mine on other pools without any problems.

Had been mining with exact same setup last week. If client didn't change, and pool didn't change... maybe something in-between did. Eligius is across the pond from me, after all. Glad to know it's not just me though Smiley

I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve.
Ƀ:17wbDetEw2aESM5oWXbm5ih9NSdDruyWNT
purelithium
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
April 30, 2013, 10:16:24 PM
 #1505

Same here. BFGMiner 3.0.0 and nothing but problems. I doubt it's the miner, since 50btc connects fine. Something is wrong with the pool end. You can even see the pool hashrate has gone down about 15-20%, just like my personal hashrate.


Like my post? 1H7bfRYh7F89mfmFgsRCdn4awDaUHQmYqY
Luke-Jr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2086



View Profile
April 30, 2013, 10:19:15 PM
 #1506

Still not having any problems myself, but wizkid057 and I are working on doing some upgrades to hopefully handle things better.

wizkid057
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1168


View Profile
April 30, 2013, 10:19:34 PM
 #1507

You can even see the pool hashrate has gone down about 15-20%

Not sure where you're getting this info.  Definitely not my stats, as they show a pretty normal pool hashrate graph with the same hour by hour variance we experience normally.

Tips: 1LDQrLr6dPVqNJmpZm82eZVKqDFRk7ERW8
Operator of the Eligius Mining Pool - 0% Fee, CPPSRB, GBT, Stratum, IRC+Phone Support, Awesome stats, Generation payouts, and more.
Don't feed the trolls. Science Confirms: Internet Trolls Really Are Narcissistic, Psychopathic, and Sadistic (1)
purelithium
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
April 30, 2013, 11:02:36 PM
 #1508

You can even see the pool hashrate has gone down about 15-20%

Not sure where you're getting this info.  Definitely not my stats, as they show a pretty normal pool hashrate graph with the same hour by hour variance we experience normally.

At the time of posting stats showed about 1500 Gh/s, but I see it's gone back up.

Specifically the problem is high reject rates on the stratum port, and GBT work requests are failing, so it falls back to GW.

Like my post? 1H7bfRYh7F89mfmFgsRCdn4awDaUHQmYqY
wizkid057
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1168


View Profile
April 30, 2013, 11:03:44 PM
 #1509

You can even see the pool hashrate has gone down about 15-20%

Not sure where you're getting this info.  Definitely not my stats, as they show a pretty normal pool hashrate graph with the same hour by hour variance we experience normally.

At the time of posting stats showed about 1500 Gh/s, but I see it's gone back up.

Specifically the problem is high reject rates on the stratum port, and GBT work requests are failing, so it falls back to GW.

I still can't seem to duplicate this... still hunting though.

-wk

Tips: 1LDQrLr6dPVqNJmpZm82eZVKqDFRk7ERW8
Operator of the Eligius Mining Pool - 0% Fee, CPPSRB, GBT, Stratum, IRC+Phone Support, Awesome stats, Generation payouts, and more.
Don't feed the trolls. Science Confirms: Internet Trolls Really Are Narcissistic, Psychopathic, and Sadistic (1)
JayCoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


Crypt'n Since 2011


View Profile WWW
April 30, 2013, 11:16:25 PM
 #1510

I am getting the same issues. bfgminer 3.0.0

Hello There!
purelithium
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
April 30, 2013, 11:42:57 PM
 #1511

Here's my stats if that helps:

http://eligius.st/~wizkid057/newstats/userstats.php/1CNbRmNKxUrJ8vBb7HGQBKb79egFnGMoMX

Like my post? 1H7bfRYh7F89mfmFgsRCdn4awDaUHQmYqY
GigaWave
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 244


View Profile
May 01, 2013, 04:30:20 AM
 #1512

I've been seeing a reduced has rate as well. I've been running bfgminer 2.10.6 for most of this month. Just switched to 2.9.6 just now(just to see if helps). Here is my hash graph as of right now.


Any large dips are not downtime/throttling on my side.
phrozenspite
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266



View Profile WWW
May 01, 2013, 07:02:14 AM
 #1513

I've been having some issues similar to what others have had intermittently both in CG and BFG, it will start out fine but after a few minutes all of my shares get rejected saying unknown work

tempero
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
May 01, 2013, 07:34:49 AM
 #1514

I'm unable to mine using cgminer 2.11.3:

Quote
D:\Downloads\cgminer-2.11.2-win32\cgminer-2.11.3-win32>cgminer.exe -u 1XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX -p x -o http://mining.eligius.st:8337 -d 0
 [2013-05-01 09:17:44] Started cgminer 2.11.3
 [2013-05-01 09:17:44] Probing for an alive pool
 [2013-05-01 09:18:44] No servers were found that could be used to get work from.
 [2013-05-01 09:18:44] Please check the details from the list below of the servers you have input
 [2013-05-01 09:18:44] Most likely you have input the wrong URL, forgotten to add a port, or have not set up workers

 [2013-05-01 09:18:44] Pool: 0  URL: http://mining.eligius.st:8337  User: 1XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX  Password: x

 [2013-05-01 09:18:44]
Summary of runtime statistics:

 [2013-05-01 09:18:44] Started at
 [2013-05-01 09:18:44] Pool: http://mining.eligius.st:8337
 [2013-05-01 09:18:44] Runtime: XXXX hrs : XX mins : XX secs
 [2013-05-01 09:18:44] Average hashrate: 0.0 Kilohash/s
 [2013-05-01 09:18:45] Solved blocks: 0
 [2013-05-01 09:18:45] Best share difficulty: 0
 [2013-05-01 09:18:45] Queued work requests: 0
 [2013-05-01 09:18:45] Share submissions: 0
 [2013-05-01 09:18:45] Accepted shares: 0
 [2013-05-01 09:18:45] Rejected shares: 0
 [2013-05-01 09:18:45] Accepted difficulty shares: 0
 [2013-05-01 09:18:45] Rejected difficulty shares: 0
 [2013-05-01 09:18:45] Hardware errors: 0
 [2013-05-01 09:18:45] Efficiency (accepted / queued): 0%
 [2013-05-01 09:18:45] Utility (accepted shares / min): 0.00/min
 [2013-05-01 09:18:45] Work Utility (diff1 shares solved / min): 0.00/min

 [2013-05-01 09:18:45] Discarded work due to new blocks: 0
 [2013-05-01 09:18:45] Stale submissions discarded due to new blocks: 0
 [2013-05-01 09:18:45] Unable to get work from server occasions: 0
 [2013-05-01 09:18:45] Work items generated locally: 0
 [2013-05-01 09:18:45] Submitting work remotely delay occasions: 0
 [2013-05-01 09:18:45] New blocks detected on network: 0

 [2013-05-01 09:18:45] Summary of per device statistics:

 [2013-05-01 09:18:45] GPU0                | (1s):0.000 (avg):0.000h/s | A:0 R:0 HW:0 U:0.0/m I: 0
No servers could be used! Exiting.

It's been working well for weeks so there must be some problem at the pool side...  Sad
GuiltySpark343
Member
**
Offline Offline

Activity: 98



View Profile
May 01, 2013, 10:41:29 AM
 #1515

Not sure how to get a log out of BFGMiner, but after running on Eligius 3334 overnight (at 260 MH/s) I get these stats:

A:1177
R:145
S:307

DW:718041
GW:532
LW:721826
GF:29
NB:50

Seems to me that Discarded Work is extremely high?!

I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve.
Ƀ:17wbDetEw2aESM5oWXbm5ih9NSdDruyWNT
klotzenhotz
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


View Profile
May 01, 2013, 10:44:38 AM
 #1516

Quite similar here:  A:5612 R:296. Compared to my other miner on another pool: A:12211 R:42

(btw: already using the recommended 3.0.1 cgminer. I guess, it's really on the other end...)
Blowfeld
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 53



View Profile
May 01, 2013, 08:11:43 PM
 #1517

I have also been having problems the last 3 days.

I have a linux system with two NVIDIA cards, mining with two instances of rpcminer, each pointed at mining.eligius.st:8337.  I haven't touched the configuration of these miners in several weeks.  Just in the last days, each instance stops finding shares (at different times) until I restart them, yet each instance keeps its GPU busy.  This happens a couple times a day for each instance of rpcminer.  Would it be worthwhile to switch over to mining.eligi.us?  Or has your new DNS become stable?

I also have a new system, with a Radeon 7950.  The system is in flux as I have switched off between Windows 7 and Windows 8.  Having limited time, mining hasn't been my top priority, but I did configure the default Eligius pull-down server option of guiminer (v2012-12-03).  It worked well the first couple of days, giving a fairly consistent 400 MH/s.  But over the last three days, it reports incessant, but intermittent "connection problems".  Eventually, it stops mining until I Stop Mining/Start Mining.  The default Eligius pull-down uses poclbm, pointed at mining.eligius.st:8337.

I'll try BFGminer for the 7950, but that wouldn't explain the similar problems with my Linux system.  The only things common between the two systems are the networks and computers from my ISP to your pool.  It seems likely you have changed something on your end.  Perhaps your new DNS provider or your new DNS configuration?

1BLowmewTGDsLYEAbvenZCcEnLJzwuFssX
toolbag
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
May 01, 2013, 08:15:05 PM
 #1518

Now that I'm finally not a noob on this forum I can post this: me too! I noticed the weird drop-off in hash rate and frequent errors begin very suddenly a couple of days ago. I switched to the stratum port and things were better, but not great. Now it appears that the stratum port is fine but that the getwork/getblocktemplate port is still doing something weird and broken.

I'm running bfgminer 3.0.1 on Ubuntu 12.04, for the record.

Tips weclome and appreciated: 1LRxTZT76SE1UqB1ijvGp46qWJXV7BQczk
Tia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27


View Profile
May 01, 2013, 09:48:28 PM
 #1519

There is something going on, I have been having connection issues as well:

http://i.imgur.com/CMQMeZ5.png
And same here, for several days. Pathetic really. Was very happy with things running smoothly and then WHAM. Server stats went offline for part of the day today, like the web server crashed. I am pretty sure Luke and Wiz are working on things but I'm also forced to switch pools for the time being. I haven't changed things on my end, and I'll even entertain the idea that something could be going on with routing of our traffic. Speaking of that, any of you people with the same problems happen to be running over VPN? I am not.
Oh, and I'm using CGminer 2.11.4, but we all know it's not a problem specific to our Miner app, so lets not point that finger anymore, ok? We can at least put our heads together and provide some useful info to help isolate the issue. My ISP is Comcast. Anyone else care to share yours?
toolbag
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
May 01, 2013, 10:45:08 PM
 #1520

My ISP is Time Warner, but I tried mining through the Tor hidden service for a while just to see if that helped or otherwise made a difference, and it did not. It has worked just fine when I've done this in the past.

Tips weclome and appreciated: 1LRxTZT76SE1UqB1ijvGp46qWJXV7BQczk
Pages: « 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 ... 201 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!