Bitcoin Forum
December 09, 2016, 03:58:21 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 ... 168 »
  Print  
Author Topic: Blockchain.info - Bitcoin Block explorer & Currency Statistics  (Read 414694 times)
2weiX
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1638


View Profile
July 19, 2012, 07:42:08 PM
 #1161

Feature Request

When Sending coin from your wallet and using the custom option


The Default Setting on
"Return Change:" is "New Address"
If i'm sending alot of transactions and I don't change it it spams my wallet with a bunch of accounts.
All i'm requesting is a option to set the default Return Change address to the Sending Address


+1


also, please add feature to massimport private keys from text file.
i have vanitygen running and sometimes it finds 200 matching addresses
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
piuk
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 910



View Profile WWW
July 20, 2012, 01:31:35 AM
 #1162

Can you also add a public page with a status of all these instances ( up and running or down ) and counts-down to the restart on all of them?

You can glean a bit of that information from http://blockchain.info/status_check which is the script pingdom monitors. Restart times are not available to the web interface since it's literally just a bash script script that kills bitcoind every few hours.

While I'm sure this message from the chrome extension is benign, it's still a bit scary.

Why does the extension now require these permissions?

The permissions were reverted back to their old permissions after the RPC interaction functionality was moved to a separate extension. The extension can only read data at blockchain.info, www.blockchain.info and local.blockchain.info (Points to localhost for development).

Is there any reason Blockchain.info should continue displaying a QR code that contains a broken URI?

Because bitcoin: would not work with some of the social media share links, I think Facebook and G+ would accept bitcoin:// links but not bitcoin:

I really don't think it is a big deal. Nearly all APIs where you register a protocol handler register the prefix e.g. "bitcoin" not specifying bitcoin:// or bitcoin: so it seems logical that software should support both. Adding support to Bitcoinj (which blockchain uses) was a one line addition uriString = uriString.replace("bitcoin://", "bitcoin:");

It's not quite a one line change because it also needs changing on the android and iPhone app.

All i'm requesting is a option to set the default Return Change address to the Sending Address

Will do.

also, please add feature to massimport private keys from text file.
i have vanitygen running and sometimes it finds 200 matching addresses

I think it would be better to add support for the vanitygen format. What does the output look like? JSON?

2weiX
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1638


View Profile
July 20, 2012, 05:58:27 AM
 #1163

The output is a simple textfile

Code:

Pattern: 123abc
Address: 123abc287---------------------------------
Privkey: 5KWYR-------------------------------------
Pattern: 123abc
Address: 123abcq6----------------------------------
Privkey: 5K7in-------------------------------------

ErebusBat
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560

I am the one who knocks


View Profile
July 20, 2012, 01:48:41 PM
 #1164

The output is a simple textfile

Code:

Pattern: 123abc
Address: 123abc287---------------------------------
Privkey: 5KWYR-------------------------------------
Pattern: 123abc
Address: 123abcq6----------------------------------
Privkey: 5K7in-------------------------------------


I would make Pattern an optional field as this format is pretty universal and could be re-used for most purposes.

░▒▓█ Coinroll.it - 1% House Edge Dice Game █▓▒░ • Coinroll Thread • *FREE* 100 BTC Raffle

Signup for CEX.io BitFury exchange and get GHS Instantly!  Don't wait for shipping, mine NOW!
2weiX
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1638


View Profile
July 20, 2012, 01:49:57 PM
 #1165

The output is a simple textfile

Code:

Pattern: 123abc
Address: 123abc287---------------------------------
Privkey: 5KWYR-------------------------------------
Pattern: 123abc
Address: 123abcq6----------------------------------
Privkey: 5K7in-------------------------------------


I would make Pattern an optional field as this format is pretty universal and could be re-used for most purposes.

dude, i'm just sayin how the file looks, you do your thang^^
nimda
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784


0xFB0D8D1534241423


View Profile
July 20, 2012, 04:21:44 PM
 #1166

Don't want pattern?
Code:
grep -P "^A|^Pr"

I recommend asking me for a signature from my GPG key before doing a trade. I will NEVER deny such a request.
ErebusBat
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560

I am the one who knocks


View Profile
July 20, 2012, 06:59:16 PM
 #1167

Don't want pattern?
Code:
grep -P "^A|^Pr"
It wasn't for my benefit, but for other users without the skill.  Also just as easy to add the regex to the import code.

░▒▓█ Coinroll.it - 1% House Edge Dice Game █▓▒░ • Coinroll Thread • *FREE* 100 BTC Raffle

Signup for CEX.io BitFury exchange and get GHS Instantly!  Don't wait for shipping, mine NOW!
foo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 409



View Profile
July 20, 2012, 11:07:46 PM
 #1168


Is there any reason Blockchain.info should continue displaying a QR code that contains a broken URI?

Because bitcoin: would not work with some of the social media share links, I think Facebook and G+ would accept bitcoin:// links but not bitcoin:

Why on earth would you share a naked bitcoin: URI on Facebook? Surely it would be the web page containg the payment link that would be shared. Anyway, I don't think you should output broken URIs because of this. Remember Postel's law: "be conservative in what you send, liberal in what you accept".

If Facebook is broken then a bug report should be sent to them, we shouldn't break the rest of the Internet because of it.

I know this because Tyler knows this.
piuk
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 910



View Profile WWW
July 20, 2012, 11:12:40 PM
 #1169

Whoever made an anonymous transaction to SatoshiDICE thats not a good idea. Any winnings will be automatically sent back to 1dice causing a endless loop until the eventually the house wins.

You did win twice in a row though. http://blockchain.info/address/15GvJVi9mhcgWNEUUqXDvY44L87d4BzPZN

Bonus is up btw.

Surely it would be the web page containg the payment link that would be shared.
What if you don't want to rely on a 3rd party site, just have a desktop client automatically open.

zebedee
Donator
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 666



View Profile
July 21, 2012, 01:53:02 AM
 #1170

It seems it's not too hard to associate inputs and outputs through your anonymizer.

You're looking for a single payment to the input address, and for the same amount paid to a single output address, less 0.0001 x N fees, for small N, typically 2, within say 10 blocks of each other.  For most amounts this should be not too hard to find given the irregular payment amounts.

Is there a plan to fix this?
k
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 452


View Profile
July 21, 2012, 09:44:27 PM
 #1171

Great site and getting better all the time.

One possible very minor improvement suggestion. When I'm looking at the charts I like to look at at few different ones and I find it takes more clicks than it probably should. After clicking into a particular chart, if I want to look at another one I have to go back to the main charts page and then choose the next chart to look at. Maybe have a list of the other charts included on each chart page (maybe down the RHS where there is white space) to save the back click.

keep up the great work. thanks.
coretechs
Donator
Sr. Member
*
Offline Offline

Activity: 362



View Profile
July 22, 2012, 12:15:02 AM
 #1172

Just wanted to mention an issue I'm having with the send to email function.

I have a few watch addresses in my wallet along with an address with valid private keys that has 2 btc.  I tried using the send to email function to send 1 btc to a friend.  Whenever I go to send, it begins the process and indicates that it has created a new receiving address, but then it prompts me to import the private key for the first watch address in my wallet even though I have a subsequent addresses with private keys that have enough BTC.  Initially I thought it might be due to the # of confirmations but I waited a day and the same issue is still occurring.

I tried using the custom send feature which lists "Bitcoin Address, Email or Firstbits" as the options in the receiving address field, but when I enter the email address as the recipient I get an error stating that it is an invalid receiving address.  I'm guessing the custom send feature can only take a btc address and not an email address as is indicated in the form field prior to entry, but it may be a bug with sending to email in the custom send feature otherwise.

That aside, thanks for all your hard work on the site, it just keeps getting better and I love all the new features.  I also sent you a PM with some other questions if you have a few minutes to discuss.

http://bitcoindoc.com - The Rise and Rise of Bitcoin | http://nxtportal.org - Nxt blockchain explorer
Stephen Gornick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2002



View Profile
July 22, 2012, 11:46:46 AM
 #1173

The list of counties for SMS appears to be out of date.  For instance, in the U.S., I no longer am shown a button to purchase with SMS.

 - http://blockchain.info/wallet/sms-phone-deposits

Serge
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050


View Profile
July 23, 2012, 03:20:54 AM
 #1174

I'd like to make a suggestion. On the home page, in "recent blocks" table if possible or viable, include column for  tx fees that blocks incur
Stephen Gornick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2002



View Profile
July 23, 2012, 05:13:02 AM
 #1175

I see that the DNS for blockchain.info supports SPF (for helping to ensure the message wasn't spoofing) but it appears misconfigured.

It currently explicitly includes mail coming from uservoice, but the notifications are sent from a host with blockchain.info in the hostname, so the SPF check results in a soft fail as blockchain.info isn't included as one of the hosts that should be sending mail for this domain.
 

payb.tc
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 812



View Profile
July 23, 2012, 05:26:50 AM
 #1176

i discovered a weird bug lately.

if you leave an address page open and send it some coins, sometimes it counts those coins twice.

eg.

open blockchain.info/address/1someaddress and leave it open in your browser

let's say that has 100 btc in it.

next, send it 1 btc... that browser page will detect the unconfirmed deposit and show 101 btc without refreshing the page.

BUT if you leave that window open, it will sometimes add the latest transaction again (i think this is happening when the tx gets it's first confirmation).

that page will show the balance as 102 btc.

hit refresh and it will display everything correctly... 101 btc with only 1 copy of the tx you sent.


anyone else notice this?
ErebusBat
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560

I am the one who knocks


View Profile
July 23, 2012, 06:15:48 PM
 #1177

I have noticed that my status is constantly disconnected in Firefox. Anyone else see this behavior?

░▒▓█ Coinroll.it - 1% House Edge Dice Game █▓▒░ • Coinroll Thread • *FREE* 100 BTC Raffle

Signup for CEX.io BitFury exchange and get GHS Instantly!  Don't wait for shipping, mine NOW!
rjk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


1ngldh


View Profile
July 23, 2012, 06:22:15 PM
 #1178

I have noticed that my status is constantly disconnected in Firefox. Anyone else see this behavior?
+1, and hitting the refresh button forces me to log in again, including the OTP and all that.

Mining Rig Extraordinaire - the Trenton BPX6806 18-slot PCIe backplane [PICS] Dead project is dead, all hail the coming of the mighty ASIC!
ErebusBat
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560

I am the one who knocks


View Profile
July 23, 2012, 06:36:25 PM
 #1179

I have noticed that my status is constantly disconnected in Firefox. Anyone else see this behavior?
+1, and hitting the refresh button forces me to log in again, including the OTP and all that.
That is to be expected; there is however a sync button at the top right corner (looks like a little circle) that will sync the data... it just isn't realtime.

EDIT:  Just fired up firebug and there is a security exception happening that I wonder if it is related:

░▒▓█ Coinroll.it - 1% House Edge Dice Game █▓▒░ • Coinroll Thread • *FREE* 100 BTC Raffle

Signup for CEX.io BitFury exchange and get GHS Instantly!  Don't wait for shipping, mine NOW!
knight22
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358


--------------->¿?


View Profile
July 23, 2012, 10:08:31 PM
 #1180

This great site should be translated at least in French and Spanish to reach a wider range of people.

Pages: « 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 ... 168 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!