Bitcoin Forum
October 23, 2020, 12:28:21 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 [103] 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 ... 2086 »
  Print  
Author Topic: [XMR] Monero - A secure, private, untraceable cryptocurrency  (Read 4630407 times)
BoscoMurray
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 450
Merit: 250


View Profile
May 17, 2014, 02:26:57 PM
 #2041

So looks like I'm averaging about 20h/s, could be higher with all 8 cores and not working simultaneously.

Should I take a shot at solo mining?

I went 4 days solo mining with maybe 70H/s and found no blocks. Difficulty up since then, so I'd say pool mining is the way forward
1603456101
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1603456101

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1603456101
Reply with quote  #2

1603456101
Report to moderator
1603456101
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1603456101

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1603456101
Reply with quote  #2

1603456101
Report to moderator
1603456101
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1603456101

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1603456101
Reply with quote  #2

1603456101
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1603456101
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1603456101

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1603456101
Reply with quote  #2

1603456101
Report to moderator
David Latapie
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 500


Monero Core Team


View Profile WWW
May 17, 2014, 02:36:55 PM
 #2042

I updated the getting started page with minor improvements, mostly links and typos, plus removing some obsolete stuff.

Monero: the first crytocurrency to bring bank secrecy and net neutrality to the blockchain.HyperStake: pushing the limits of staking.
Reputation threadFree bitcoins: reviews, hints…: freebitco.in, freedoge.co.in, qoinpro
CoolForCoins
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
May 17, 2014, 02:48:02 PM
 #2043


Ah strange, I compiled from sources recently and don't seem to have this issue.

If you launch simpleminer with a script (in terminal) you can do something like:

Code:
#!/bin/bash  
#grep -c processor /proc/cpuinfo > numcores.txt

bash_suck_level=2001

while [ $bash_suck_level -ge 2000 ]; do
./simpleminer --pool-addr=198.199.79.100:5555 --login=[ADDRESS] --pass x

done;

This just puts it into an infinite loop of running simpleminer, so whenever it closes it gets launched again. Keep in mind that you still need to run 8 instances if you want 8 threads.

That did it! Thank you so much, I can actually leave the house now.  Cheesy
orinoco
Member
**
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 10

<3 big picture


View Profile
May 17, 2014, 02:52:39 PM
 #2044

According to the pool stats I'm putting out 39H/s.. but the concern is the network hash rate is huge.. 572KH/s.


Moneropool.org says 1.75 .. down from 2.x this morning..

moneropool.org is up to 2KHs, (average of 26Hs per user).  But that's still only 0.3% of the reported network rate of 575Khs. 

So either a large botnet is mining, or someone's sitting quietly on a much more efficient miner and raking in MRO.

Twitter: Omnipreneur
BoscoMurray
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 450
Merit: 250


View Profile
May 17, 2014, 02:56:54 PM
 #2045

According to the pool stats I'm putting out 39H/s.. but the concern is the network hash rate is huge.. 572KH/s.


Moneropool.org says 1.75 .. down from 2.x this morning..

moneropool.org is up to 2KHs, (average of 26Hs per user).  But that's still only 0.3% of the reported network rate of 575Khs.  

So either a large botnet is mining, or someone's sitting quietly on a much more efficient miner and raking in MRO.

And the pools report last block found on network "about a minute ago", yet the pools themselves find nothing for hours or days. I have 5 CPU's mining with 95 H/s. What kind of setup is making up the rest of the hashing power? Maybe someone has sorted themselves out with a working GPU miner...
surfer43
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 250


"Trading Platform of The Future!"


View Profile
May 17, 2014, 03:02:05 PM
 #2046

According to the pool stats I'm putting out 39H/s.. but the concern is the network hash rate is huge.. 572KH/s.


Moneropool.org says 1.75 .. down from 2.x this morning..

moneropool.org is up to 2KHs, (average of 26Hs per user).  But that's still only 0.3% of the reported network rate of 575Khs. 

So either a large botnet is mining, or someone's sitting quietly on a much more efficient miner and raking in MRO.

And the pools report last block found on network "about a minute ago", yet the pools themselves find nothing for hours or days. I have 5 CPU's mining with 95 H/s. What kind of setup is making up the rest of the hashing power? Maybe someone has sorted themselves out with a working GPU miner...
moneropool.org found a block 5 minutes ago. We were just having bad luck. The more that mine with us the more the good and bad luck cancel out.

Our block wasn't orphaned. Looks like longpolling works. Smiley
sxh
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 58
Merit: 0


View Profile
May 17, 2014, 03:02:42 PM
 #2047

This theory is very creative. Expect prices to skyrocket.
emontmon
Member
**
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 10


View Profile
May 17, 2014, 03:06:37 PM
 #2048

how do you transfer mro.

i want to send mro is this how

transfer 0 476vSXvkSEP9EjwiDDUS4Q86absLKEeYVg4piy6bpQLnUXoNwMbx1qQUjUxPg79TxUdyArDL6uukgWu LQkz4WaNFVhvAgVf 0.05

where 0 is the mixin count; what is the result if i do not put a number here. is it the minimum of 10.
0.05 is the amount to be sent.

is the above correct
surfer43
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 250


"Trading Platform of The Future!"


View Profile
May 17, 2014, 03:07:54 PM
 #2049

how do you transfer mro.

i want to send mro is this how

transfer 0 476vSXvkSEP9EjwiDDUS4Q86absLKEeYVg4piy6bpQLnUXoNwMbx1qQUjUxPg79TxUdyArDL6uukgWu LQkz4WaNFVhvAgVf 0.05

where 0 is the mixin count; what is the result if i do not put a number here. is it the minimum of 10.
0.05 is the amount to be sent.

is the above correct
I'm pretty sure you have to specify the mixin count. That looks correct.
orinoco
Member
**
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 10

<3 big picture


View Profile
May 17, 2014, 03:29:46 PM
 #2050

And the pools report last block found on network "about a minute ago", yet the pools themselves find nothing for hours or days. I have 5 CPU's mining with 95 H/s. What kind of setup is making up the rest of the hashing power? Maybe someone has sorted themselves out with a working GPU miner...

I figure its either:

  • A 20-30000 computer bot-net
  • Someone developed a gpu miner on the quiet
  • The pools are all reporting the wrong network data (I hope its this - but the rate of discovery of blocks by pools would suggest otherwise)

Is there a bounty for a GPU miner?

Twitter: Omnipreneur
darlidada
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 723
Merit: 503


View Profile
May 17, 2014, 03:31:35 PM
 #2051

how do you transfer mro.

i want to send mro is this how

transfer 0 476vSXvkSEP9EjwiDDUS4Q86absLKEeYVg4piy6bpQLnUXoNwMbx1qQUjUxPg79TxUdyArDL6uukgWu LQkz4WaNFVhvAgVf 0.05

where 0 is the mixin count; what is the result if i do not put a number here. is it the minimum of 10.
0.05 is the amount to be sent.

is the above correct
I'm pretty sure you have to specify the mixin count. That looks correct.

He can use a mixing count of 0. The problem is the space in your adress betweeen WU and LQ. It happens everytime you copy paste an adress from bitcointalk (i think ?). I dont know if the devs can correct this, but its very annoying Sad
darlidada
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 723
Merit: 503


View Profile
May 17, 2014, 03:35:15 PM
 #2052

And the pools report last block found on network "about a minute ago", yet the pools themselves find nothing for hours or days. I have 5 CPU's mining with 95 H/s. What kind of setup is making up the rest of the hashing power? Maybe someone has sorted themselves out with a working GPU miner...

I figure its either:

  • A 20-30000 computer bot-net
  • Someone developed a gpu miner on the quiet
  • The pools are all reporting the wrong network data (I hope its this - but the rate of discovery of blocks by pools would suggest otherwise)

Is there a bounty for a GPU miner?


It's not a botnet. Its an admin with a lot of servers. So its someone who has invested a lot of money and hast costs to cover. I dont know if you guys realise but there wasnt a cryptocoin as exciting since Bitcoin. Thus, this project attracted a lot of people with CPU farms,  many Hero members and people with the skills to optimise code. What do you think would have happened if people had this awareness about crypto in 2009 ? People would have invested big money into mining. This is what is happening. I suggest that if you can't mine, or if you cant mine as much as you would like, buy and buy fast before you regret it.
Keyboard-Mash
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
May 17, 2014, 03:38:37 PM
 #2053

how do you transfer mro.

i want to send mro is this how

transfer 0 476vSXvkSEP9EjwiDDUS4Q86absLKEeYVg4piy6bpQLnUXoNwMbx1qQUjUxPg79TxUdyArDL6uukgWu LQkz4WaNFVhvAgVf 0.05

where 0 is the mixin count; what is the result if i do not put a number here. is it the minimum of 10.
0.05 is the amount to be sent.

is the above correct
I'm pretty sure you have to specify the mixin count. That looks correct.

He can use a mixing count of 0. The problem is the space in your adress betweeen WU and LQ. It happens everytime you copy paste an adress from bitcointalk (i think ?). I dont know if the devs can correct this, but its very annoying Sad

Yes, every time you post on btctalk it will do this. If you want to make it appear as it should you can use code brackets

Code:
476vSXvkSEP9EjwiDDUS4Q86absLKEeYVg4piy6bpQLnUXoNwMbx1qQUjUxPg79TxUdyArDL6uukgWuLQkz4WaNFVhvAgVf

and it won't break up the address. I know there was talk of removing the whitespace automatically when copypasting in a GUI wallet, so they know about it for sure.
GreekBitcoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 1001


getmonero.org


View Profile WWW
May 17, 2014, 03:47:15 PM
 #2054

I made a simple Digital Ocean guide for pool mining. It should work for most Debian distros too. However i am not sure how stable miner or pools are. For example i am getting failed to call rpc command after 2 tries error...

https://bitcointalk.org/index.php?topic=612795
DLow
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 621
Merit: 500



View Profile
May 17, 2014, 03:50:10 PM
 #2055

so, i'm on moneropool.org, a block was found, theoretically i should receive my share, right?

now the tricky stuff.. i downloaded the blockchain, placed it in the appropriate folder. next i start bitmonerod.exe?

since it does stuff (synching the blockchain?) i'll just let it run for a while.

later i'll just start simplewallet.exe and type "balance". am i correct?
GreekBitcoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 1001


getmonero.org


View Profile WWW
May 17, 2014, 03:51:24 PM
 #2056

so, i'm on moneropool.org, a block was found, theoretically i should receive my share, right?

now the tricky stuff.. i downloaded the blockchain, placed it in the appropriate folder. next i start bitmonerod.exe?

since it does stuff (synching the blockchain?) i'll just let it run for a while.

later i'll just start simplewallet.exe and type "balance". am i correct?

yep. but although i dont know about windows i think "balance" should be "refresh"
fr0wn3r
Member
**
Offline Offline

Activity: 75
Merit: 10


View Profile
May 17, 2014, 03:59:01 PM
 #2057

Hi all!

I've been mining MNR on moneropool.com using the easyminer - no block found for 20 hours there, that's ok...
Anyway, I see easyminer created file called wallet (don't see the extension of it, what is it? ) wallet.address and wallet.keys... So i copied the wallet file and tried to load it in simplewallet and it can't be loaded with it, is it the way it should work?

Thanks in advance.
BoscoMurray
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 450
Merit: 250


View Profile
May 17, 2014, 04:00:35 PM
 #2058

so, i'm on moneropool.org, a block was found, theoretically i should receive my share, right?

now the tricky stuff.. i downloaded the blockchain, placed it in the appropriate folder. next i start bitmonerod.exe?

since it does stuff (synching the blockchain?) i'll just let it run for a while.

later i'll just start simplewallet.exe and type "balance". am i correct?

pretty much. once you get green text saying synchronised OK from bitmonerod.exe, open simplewallet, type your wallet filename (mine is wallet.bin and lives in the same folder as bitmonerod and simplewallet).

The simplewallet balance will refresh automatically from bitmonerod each time you run it. If you've left the wallet open, you can manually refresh the balance by typing refresh in the simplewallet client.
surfer43
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 250


"Trading Platform of The Future!"


View Profile
May 17, 2014, 04:01:19 PM
 #2059

Automatic payment went out for moneropool.org. Was everyone paid? TX ID: fb379aa81ce5360ed7d43e9589b9e492d16a09fe5d57d8faa7658fc642f6e44f
BoscoMurray
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 450
Merit: 250


View Profile
May 17, 2014, 04:03:22 PM
 #2060

Hi all!

I've been mining MNR on moneropool.com using the easyminer - no block found for 20 hours there, that's ok...
Anyway, I see easyminer created file called wallet (don't see the extension of it, what is it? ) wallet.address and wallet.keys... So i copied the wallet file and tried to load it in simplewallet and it can't be loaded with it, is it the way it should work?

Thanks in advance.


It is likely wallet.bin.

To make things easier, when you have Windows Explorer open, go to >Organize >Folder and search options >View

Uncheck the "Hide extensions for known filetypes" option and press OK.

You should now be able see file extensions for files like wallet.bin, simpleminer.exe, etc
Pages: « 1 ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 [103] 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 ... 2086 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!