Bitcoin Forum
June 18, 2018, 02:11:24 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... 69 »
  Print  
Author Topic: [ANN] Bminer: a fast Equihash/Ethash miner for CUDA GPUs (8.0.0)  (Read 41980 times)
realbminer
Member
**
Offline Offline

Activity: 173
Merit: 16


View Profile WWW
January 12, 2018, 09:50:04 AM
 #301

This doesn't work on nicehash servers, it says

Code:
[WARN] [2018-01-11T01:46:33Z] Get error: The length of server side nonce is 17 (>16), which is incompatible with this solver, resetting in 5 seconds

Can this be fixed please?

Yes. It should be fixed in the next release.

When Crypto-mining Made Fast. @realbminer on TWTR
1529331084
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529331084

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529331084
Reply with quote  #2

1529331084
Report to moderator
The World's Betting Exchange

Bet with play money. Win real Bitcoin. 5BTC Prize Fund for World Cup 2018.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1529331084
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529331084

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529331084
Reply with quote  #2

1529331084
Report to moderator
1529331084
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529331084

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529331084
Reply with quote  #2

1529331084
Report to moderator
SPEC1AL1ST
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
January 12, 2018, 10:45:49 AM
 #302

Hello!
Thanks for miner Smiley
1) You can add GPU temps on miner window?
2) You can add colors to miner window for best reading?
3) Please fix empty graphics on page https://c2n.me/3QZUO75
digitalblacksmith
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
January 12, 2018, 04:54:08 PM
 #303

Tried it.  Working well on single coins (Zclassic currently).  Only seeing a 1% gain over the DSTM Zec miner, but 1% is still good.

However, I can't seem to point it at an algo-switching pool.  I'm still pretty new, so many I'm missing something.  Keep getting an end of file error.

Also, anyone know how to get this into AwesomeMiner so it will auto-restart if it dies?  I haven't been successful yet.
realbminer
Member
**
Offline Offline

Activity: 173
Merit: 16


View Profile WWW
January 12, 2018, 07:48:42 PM
 #304

Hello!
Thanks for miner Smiley
1) You can add GPU temps on miner window?
2) You can add colors to miner window for best reading?
3) Please fix empty graphics on page https://c2n.me/3QZUO75

Just wondering which browser are you using?

When Crypto-mining Made Fast. @realbminer on TWTR
Jsorrentino
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
January 12, 2018, 07:55:52 PM
 #305

firefox


bottom of pic
Nexworks
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
January 12, 2018, 09:44:46 PM
 #306

I'm wondering, if Bminer sol/s is showing net (dev-fee deducted) rate or not?

Looks like pool side is around 10% lower than actually sol/s rate showed by bminer...

Cheers,
Andy


It actually shows all sols computed by the bminer. Note that the number remains the same even the devfee is turned off (which does not submit devfee shares but it disables *quite a few* optimizations).

Did you turn off devfee? You might want to try it again with devfee turned on. Thanks.

Im curious what these optimizations do?
SPEC1AL1ST
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
January 13, 2018, 09:13:42 AM
 #307

Hello!
Thanks for miner Smiley
1) You can add GPU temps on miner window?
2) You can add colors to miner window for best reading?
3) Please fix empty graphics on page https://c2n.me/3QZUO75

Just wondering which browser are you using?
Tried on firefox and chrome

Im curious what these optimizations do?
Interesting too
Welsh_Surfer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
January 13, 2018, 09:46:05 AM
 #308

Hi all.. Sorry if these are stupid questions, I'm new to all this.

What sort of temperature is safe for GPU to be running at?

Will this work with an Nvidia GeForce GTX 970M on a laptop?
mejutty
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
January 13, 2018, 01:27:41 PM
 #309

I have 3 pc's and 1 will not run bminer it just sits there for about 3 seconds shows now output on screen then just exits.  Anything I can do to see why it's just not starting or even throwing an error??  It just the other 2 equihash miners just fine.
SPEC1AL1ST
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
January 13, 2018, 01:31:44 PM
 #310

I have 3 pc's and 1 will not run bminer it just sits there for about 3 seconds shows now output on screen then just exits.  Anything I can do to see why it's just not starting or even throwing an error??  It just the other 2 equihash miners just fine.
Show your .bat
mejutty
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
January 13, 2018, 01:33:41 PM
 #311

I have 3 pc's and 1 will not run bminer it just sits there for about 3 seconds shows now output on screen then just exits.  Anything I can do to see why it's just not starting or even throwing an error??  It just the other 2 equihash miners just fine.
Show your .bat

bminer -api 127.0.0.1:1880 -uri stratum://address.name2:x@us.miningspeed.com:3072

that is it

on all 3 pc's two work one doesn't. 
sogakira
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 13, 2018, 02:00:22 PM
 #312

Support for Suprnova ?
cryptoyes
Member
**
Offline Offline

Activity: 171
Merit: 10


View Profile
January 13, 2018, 02:12:26 PM
 #313

Hello!
Thanks for miner Smiley
1) You can add GPU temps on miner window?
2) You can add colors to miner window for best reading?
3) Please fix empty graphics on page https://c2n.me/3QZUO75

+1 for temps, fan speed, power usage (in Watts, not %) reported in output. Sol/W would also be nice.

@realbminer, could you please add a command-line option for each? An option would be better than enabling by default because polling the driver for temperature and fan speed can slow down the mining, at least under Linux (e.g. when TDP is lowered and the GPU is at 100% utilization). I have that issue on many of my 1070s when running "nvidia-smi stats -c 1 -d gpuUtil" takes ages. I'm not sure if reading the temp and fan speed via CUDA calls is any better.

Support for Suprnova ?

+1 ... even though I hate suprnova for the ridiculous payment fees and lies (claims the fee is the network's, but it's 10x higher than what the network charges for ZEN, similar story for ZCL and ZEC).
SPEC1AL1ST
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
January 13, 2018, 03:16:47 PM
 #314

Support for Suprnova ?
Yes im mine on suprnova

I have 3 pc's and 1 will not run bminer it just sits there for about 3 seconds shows now output on screen then just exits.  Anything I can do to see why it's just not starting or even throwing an error??  It just the other 2 equihash miners just fine.
Show your .bat

bminer -api 127.0.0.1:1880 -uri stratum://address.name2:x@us.miningspeed.com:3072

that is it

on all 3 pc's two work one doesn't.  
Try that:
Code:
@echo OFF

REM Change the following address to your Zcash taddr.

SET ADDRESS=t1bFZqnd9xrV7aUheYSTM4D6xmzXQebM39Z

SET USERNAME=%ADDRESS%.GPU

SET POOL=eu1-zcash.flypool.org:3333

SET SCHEME=stratum

START "Bminer: Flypool ZEC" bminer.exe -uri %SCHEME%://%USERNAME%@%POOL% -api 127.0.0.1:1880 -no-timestamps

Change your ADDRESS
CarlOrff
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 384



View Profile
January 13, 2018, 04:34:00 PM
 #315

Support for Suprnova ?
Yes, no problem.

Bitcoin + privacy respect = BitcoinZ (topic BitcoinZ)
The only decentralized crypto that complements Bitcoin on privacy.
You missed Bitcoin in 2009 ? Do not miss BitcoinZ in 2018 !
realbminer
Member
**
Offline Offline

Activity: 173
Merit: 16


View Profile WWW
January 13, 2018, 11:40:38 PM
 #316

firefox


bottom of pic

Tested on the latest version of Firefox (57.0.4) and Chrome (60.0.3112.113). Both worked for me.

You might need to wait for a few minutes to see the graphs as they are updated every minute.

When Crypto-mining Made Fast. @realbminer on TWTR
realbminer
Member
**
Offline Offline

Activity: 173
Merit: 16


View Profile WWW
January 13, 2018, 11:41:39 PM
 #317

Hello!
Thanks for miner Smiley
1) You can add GPU temps on miner window?
2) You can add colors to miner window for best reading?
3) Please fix empty graphics on page https://c2n.me/3QZUO75

+1 for temps, fan speed, power usage (in Watts, not %) reported in output. Sol/W would also be nice.

@realbminer, could you please add a command-line option for each? An option would be better than enabling by default because polling the driver for temperature and fan speed can slow down the mining, at least under Linux (e.g. when TDP is lowered and the GPU is at 100% utilization). I have that issue on many of my 1070s when running "nvidia-smi stats -c 1 -d gpuUtil" takes ages. I'm not sure if reading the temp and fan speed via CUDA calls is any better.

Support for Suprnova ?

+1 ... even though I hate suprnova for the ridiculous payment fees and lies (claims the fee is the network's, but it's 10x higher than what the network charges for ZEN, similar story for ZCL and ZEC).


The UI actually have all the information. Is it sufficient?

Suprnova is supported out-of-the-box. See https://www.bminer.me/examples/#mining-bitcoin-gold-btg-on-suprnova for an example.

When Crypto-mining Made Fast. @realbminer on TWTR
securitizones
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
January 13, 2018, 11:58:30 PM
 #318

Can you please get this working for nicehash.  Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley
realbminer
Member
**
Offline Offline

Activity: 173
Merit: 16


View Profile WWW
January 14, 2018, 12:16:34 AM
 #319

The miner doesn't work on Ubuntu 14 (Ethos)

./bminer: relocation error: ./bminer: symbol _ZTTNSt7__cxx1118basic_stringstreamIcSt11char_traitsIcESaIcEEE, version GLIBCXX_3.4.21 not defined in file libstdc++.so.6 with link time reference

What to do?


Can you please try the following?

Quote

sudo add-apt-repository ppa:ubuntu-toolchain-r/test
sudo apt-get update
sudo apt-get install libstdc++6


When Crypto-mining Made Fast. @realbminer on TWTR
mejutty
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
January 14, 2018, 01:05:49 AM
 #320

Support for Suprnova ?
Yes im mine on suprnova

I have 3 pc's and 1 will not run bminer it just sits there for about 3 seconds shows now output on screen then just exits.  Anything I can do to see why it's just not starting or even throwing an error??  It just the other 2 equihash miners just fine.
Show your .bat

bminer -api 127.0.0.1:1880 -uri stratum://address.name2:x@us.miningspeed.com:3072

that is it

on all 3 pc's two work one doesn't.  
Try that:
Code:
@echo OFF

REM Change the following address to your Zcash taddr.

SET ADDRESS=t1bFZqnd9xrV7aUheYSTM4D6xmzXQebM39Z

SET USERNAME=%ADDRESS%.GPU

SET POOL=eu1-zcash.flypool.org:3333

SET SCHEME=stratum

START "Bminer: Flypool ZEC" bminer.exe -uri %SCHEME%://%USERNAME%@%POOL% -api 127.0.0.1:1880 -no-timestamps

Change your ADDRESS

Same result exits after about a 2 second pause but no output at all.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... 69 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!