Bitcoin Forum
July 20, 2019, 03:10:46 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 [146] 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 »
  Print  
Author Topic: [Setup & Troubleshoot] Bitmain AntMiner S1 180GH/S miner  (Read 445673 times)
norgan
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 250

Decentralize your hashing - p2pool - Norgz Pool


View Profile WWW
May 29, 2014, 04:05:19 AM
 #2901

Are you sure you didn't lose connection to the pool for whatever reason? Because that will also happen if its not hashing, meaning no connection to pool. If it happens again see if it is hashing. I would venture to guess its not a fan problem.

no the hashing looked fine and the miner status page showed everything hashing away merrily. the front fan had completely stopped though.

Miner, tech geek, operator of NorgzPool - Sydney Australia P2Pool Node creator of p2pool fancy front end

Tips: 1NorganBbymShTN2MMpfGzRYJF8mcPeXjv Exchange BTC locally in Australia or Donate to p2pool miners
1563635446
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1563635446

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1563635446
Reply with quote  #2

1563635446
Report to moderator
1563635446
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1563635446

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1563635446
Reply with quote  #2

1563635446
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1563635446
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1563635446

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1563635446
Reply with quote  #2

1563635446
Report to moderator
1563635446
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1563635446

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1563635446
Reply with quote  #2

1563635446
Report to moderator
minternj
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 250


View Profile
May 29, 2014, 04:28:06 AM
 #2902

What was the temp when it stopped spinning?

Warning about Nitrogensports.eu
https://bitcointalk.org/index.php?topic=709114.0
norgan
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 250

Decentralize your hashing - p2pool - Norgz Pool


View Profile WWW
May 29, 2014, 04:30:08 AM
 #2903

42-44 degrees. I've put a rear fan on out of an old antec power supply so it's staying quite cool.

Miner, tech geek, operator of NorgzPool - Sydney Australia P2Pool Node creator of p2pool fancy front end

Tips: 1NorganBbymShTN2MMpfGzRYJF8mcPeXjv Exchange BTC locally in Australia or Donate to p2pool miners
kakostox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
May 30, 2014, 04:17:58 PM
 #2904

Hi i follow the guides you post but i can setup my antminer s1.Is there anyone expert that can help me? A teamviewer to have a look will be nice
kakostox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
May 31, 2014, 09:33:52 AM
 #2905

Please I really need help.Am trying to setup the antminer s1 more than 3 weeks!! The antminer is not mining.. http://myweb.host22.com/images.png
I would like someone to help me before I sent the antminer back.Am a new here and as my first antminer s1 I really have a bad experience.
jedimstr
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798
Merit: 1000



View Profile
May 31, 2014, 10:02:19 AM
 #2906

Please I really need help.Am trying to setup the antminer s1 more than 3 weeks!! The antminer is not mining..
I would like someone to help me before I sent the antminer back.Am a new here and as my first antminer s1 I really have a bad experience.

Wow, 3 weeks and you only come for help now?

Try different pools.  You have Slush's Pool listed three times.  The purpose of having three pool fields is so you have a backup pool working when your primary pool doesn't.  It makes no sense to list the same pool three times, especially when that pool isn't working for you.

kakostox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
May 31, 2014, 10:10:03 AM
 #2907

Which pool shall i try? Also why i cant see any details of the blades?
kakostox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
May 31, 2014, 10:31:04 AM
 #2908

i tired btc guild still nothing Sad
zamot
Member
**
Offline Offline

Activity: 121
Merit: 10



View Profile
May 31, 2014, 10:49:45 AM
Last edit: May 31, 2014, 07:57:46 PM by zamot
 #2909

i tired btc guild still nothing Sad
For Slush pool just type http://stratum.bitcoin.cz:3333 not stratum+tcp://stratum.bitcoin.cz:3333 .
Do you have configured DNS ?
Why do you have three times the same pool with different worker. You should have another pool if previous one fails.

kakostox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
May 31, 2014, 11:03:33 AM
 #2910

can you have a look with teamviewr pls?? not sure for my dns.. Cause am using 1 modem and 1 router
kakostox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
May 31, 2014, 11:29:20 AM
 #2911

http://myweb.host22.com/image%202.png

these are my settings.are correct?
navigator
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 359
Merit: 250


View Profile
May 31, 2014, 03:44:41 PM
 #2912

these are my settings.are correct?

Your "IPv4 broadcast" should be 192.168.1.255
The default settings should have been correct.
chadwickx16
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 1000



View Profile
May 31, 2014, 04:47:01 PM
 #2913


these are my settings.are correct?

Why are you using a static address if you are on a local network, try using DHCP from the WAN settings.


███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███



░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
░░░░░░░░░░░░░░███████████████████████
░░░░░░░░░░███████████████████████████████
░░░░░░░░███████████████████████████████████
░░░░░░███████████████████████████████████████
░░░░███████████████████████████████████████████
░░░████████████████▀▀░░░░░░░░░░▀▀███████████████
░░░██████████████░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀████████████
░░████████████▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░████████
░░███████████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░███
░░██████████
░░██████████
░░██████████
░░░██████████
░░░████████████░
░░░░█████████████████████████████████████
░░░░░▀███████████████████████████████████
░░░░░░░▀▀▀▀▀█████████████████████████████
░░░░░▄▄██████████████████████████████████
░░░░█████████████████████████████████████
░░░████████████
░░███████████
░██████████▌
▐█████████▌
▐█████████▌░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░███
▐██████████▌░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█████
░███████████▌░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█████████
░▐████████████▌░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█████████████
░░▐███████████████▄▄▄░░░░░░░░░░▄▄████████████████
░░░░███████████████████████████████████████████
░░░░░░███████████████████████████████████████
░░░░░░░░░████████████████████████████████
░░░░░░░░░░░░░█████████████████████████
░░░░░░░░░░░░░░░░░▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███

███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███

███
███



███
███



███
███
*
!
#
HOMEPAGE
ANNOUNCEMENT
JOIN US ON SLACK
zamot
Member
**
Offline Offline

Activity: 121
Merit: 10



View Profile
May 31, 2014, 08:01:49 PM
 #2914

these are my settings.are correct?
Leave the IPv4 broadcast empty. In the field Use custom DNS servers enter 8.8.8.8
For the Protocol leave it as static so you will have static address of you S1 any you can access it on this address - in you case 192.168.1.99

kakostox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
May 31, 2014, 10:46:36 PM
 #2915

nothing work guys..Sad tried with the DCHP on wan also. i set dns 8.8.8.8 I clear the broadcast ipv4..i set the correct slush pool but still  nothing.. Cry
Phosphorous
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 559
Merit: 500


View Profile
June 01, 2014, 12:55:47 AM
 #2916

Did you change your Miner Configuration to http://stratum.btcguild.com:3333 ?
kakostox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
June 01, 2014, 01:08:48 AM
 #2917

yes.. Undecided
BCwinning
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 500


View Profile
June 01, 2014, 01:54:14 AM
 #2918

i tired btc guild still nothing Sad
For Slush pool just type http://stratum.bitcoin.cz:3333 not stratum+tcp://stratum.bitcoin.cz:3333 .
Do you have configured DNS ?
Why do you have three times the same pool with different worker. You should have another pool if previous one fails.
Don't think it matters that much. I use the stratum+tcp and it has been working with no issues.
I have dns config'd on my main router but never set anything on the S1. works ok over wifi.
Agree with same pool and different workers.

https://www.rixty.com?ref=1337507 sign up for rixty
privacy, it does the body good.
Official Bitcoin Foundation Secretariat
The New World Order thanks you for your support of Bitcoin and encourages your continuing support so that they may track your expenditures easier.
kakostox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
June 01, 2014, 09:31:01 AM
 #2919

I tried everything you suggest me but nothing.Am kind dissapoind for a new user using antminer s1 Embarrassed
zamot
Member
**
Offline Offline

Activity: 121
Merit: 10



View Profile
June 01, 2014, 09:32:12 PM
 #2920

I tried everything you suggest me but nothing.Am kind dissapoind for a new user using antminer s1 Embarrassed
Can you post an screen shot of Network overview status ( when you log into your S1 status page is loaded, scroll down to the network ).
Do you have any security in setted on your router?
Does the time sync with time serves ? You can see this on system log page, S1 tries to sync time right after reboot, and you will see this in system log if it has errors on or it works.
I assume you have problems with DNS.
Maybe you should try to input an pool address with IP. For stratum.bitcoin.cz is ip 95.211.52.40 .

Pages: « 1 ... 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 [146] 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!