Bitcoin Forum
December 04, 2016, 12:22:42 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 [174] 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 ... 426 »
  Print  
Author Topic: [CLOSED] BTC Guild - Pays TxFees+NMC, Stratum, VarDiff, Private Servers  (Read 828580 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
demonmaestro
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518


Mining for the hell of it.


View Profile
September 04, 2013, 12:55:57 AM
 #3461

i have notice over the past couple of days the pool has started to level off as far as in speed.

Also its kinda funny over the top 3 users how big of a jump it is to first place.
1st     23,506.34 GH/s
2nd      5,476.64 GH/s
3rd       5,413.26 GH/s

Also how many overall users are there on BTCGuild?

A fun ShoutBox. http://shoutscloud.com | Feel Like Donating? 1E1tJhAHVLCyw58pN7jXSFMLMrK6cDhw8v
Buy/Sell BitCoin & LiteCoin  Click here! | Looking for a great exchange? CoinBase Has you covered.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480854162
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480854162

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480854162
Reply with quote  #2

1480854162
Report to moderator
1480854162
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480854162

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480854162
Reply with quote  #2

1480854162
Report to moderator
Taugeran
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658


CCNA: There i fixed the internet.


View Profile
September 04, 2013, 12:59:53 AM
 #3462

i have notice over the past couple of days the pool has started to level off as far as in speed.

Also its kinda funny over the top 3 users how big of a jump it is to first place.
261043     23,506.34 GH/s
256259   5,476.64 GH/s
253209   5,413.26 GH/s
us holiday weekend. no shipping. wait til this week

edit: who the F#$% is running 23 Thash on a pool? split it off and mine on your own

Bitfury HW & Habañero : 1.625Th/s
tips/Donations: 1NoS89H3Mr6U5CmP4VwWzU2318JEMxHL1
Come join Coinbase
os2sam
Legendary
*
Online Online

Activity: 1918


Think for yourself


View Profile
September 04, 2013, 02:45:16 AM
 #3463

i have notice over the past couple of days the pool has started to level off as far as in speed.

Also its kinda funny over the top 3 users how big of a jump it is to first place.
261043     23,506.34 GH/s
256259   5,476.64 GH/s
253209   5,413.26 GH/s
us holiday weekend. no shipping. wait til this week

edit: who the F#$% is running 23 Thash on a pool? split it off and mine on your own


If it's an individual, it's easier than running your own pool software to just solo mine.  Bitcoin-QT can't handle that much hashrate.

A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing on usenet and in e-mail?
millsdmb
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280


View Profile
September 04, 2013, 04:12:51 AM
 #3464

Bitcoin-QT can't handle that much hashrate.

interesting. I never knew that.

Hitler Finds out about the Butterfly Labs Monarch http://www.youtube.com/watch?v=4jYNMKdv36w
Get $5 worth of BTC Free when you buy $100 worth at coinbase.com/?r=51dffa8970f85a53bd000034
jarhed
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322



View Profile
September 04, 2013, 11:47:16 AM
 #3465

Bitcoin-QT can't handle that much hashrate.

interesting. I never knew that.

Nonsense, Qt can handle anything you throw at it. To say otherwise is to doubt Satoshi, and I will not have it.

/Troll
os2sam
Legendary
*
Online Online

Activity: 1918


Think for yourself


View Profile
September 04, 2013, 12:09:12 PM
 #3466

Bitcoin-QT can't handle that much hashrate.

interesting. I never knew that.

Nonsense, Qt can handle anything you throw at it. To say otherwise is to doubt Satoshi, and I will not have it.

/Troll

People that have solo mined with high hash rate ASIC's have setup their own pool software to do it.

The Bitcoin-QT client has no Stratum protocol nor variable difficulty.

Edit: All I am trying to say is that solo mining 23,506.34 GH/s is no trivial task.

A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing on usenet and in e-mail?
twmz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 737



View Profile
September 04, 2013, 01:24:06 PM
 #3467

Bitcoin-QT can't handle that much hashrate.

interesting. I never knew that.

Nonsense, Qt can handle anything you throw at it. To say otherwise is to doubt Satoshi, and I will not have it.

/Troll

People that have solo mined with high hash rate ASIC's have setup their own pool software to do it.

The Bitcoin-QT client has no Stratum protocol nor variable difficulty.

Edit: All I am trying to say is that solo mining 23,506.34 GH/s is no trivial task.

He was being sarcastic Smiley

Was I helpful?  1TwmzX1wBxNF2qtAJRhdKmi2WyLZ5VHRs
WoT, GPG

Bitrated user: ewal.
kano
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1918


Linux since 1997 RedHat 4


View Profile
September 04, 2013, 01:27:03 PM
 #3468

Bitcoin-QT can't handle that much hashrate.

interesting. I never knew that.

Nonsense, Qt can handle anything you throw at it. To say otherwise is to doubt Satoshi, and I will not have it.

/Troll
Satoshi has nothing to do with the code any more ... it's full of ... other ... non-Satoshi ... code now Smiley

Pool: https://kano.is BTC: 1KanoiBupPiZfkwqB7rfLXAzPnoTshAVmb
CKPool and CGMiner developer, IRC FreeNode #ckpool and #cgminer kanoi
Help keep Bitcoin secure by mining on pools with Stratum, the best protocol to mine Bitcoins with ASIC hardware
os2sam
Legendary
*
Online Online

Activity: 1918


Think for yourself


View Profile
September 04, 2013, 02:22:59 PM
 #3469

Bitcoin-QT can't handle that much hashrate.

interesting. I never knew that.

Nonsense, Qt can handle anything you throw at it. To say otherwise is to doubt Satoshi, and I will not have it.

/Troll

People that have solo mined with high hash rate ASIC's have setup their own pool software to do it.

The Bitcoin-QT client has no Stratum protocol nor variable difficulty.

Edit: All I am trying to say is that solo mining 23,506.34 GH/s is no trivial task.

He was being sarcastic Smiley

Ah, sarcasm, a difficult concept to master.  Smiley
Thanks,
Sam

A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing on usenet and in e-mail?
eleuthria
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1750


BTC Guild Owner


View Profile WWW
September 04, 2013, 06:35:43 PM
 #3470

The new server for the database has been delivered to the colo this morning.  The new server is planned to go online at 5 PM (PST) on Friday.  This will require a brief restart on all pool servers in order to redirect them to the new database.

The website may have a few lag spikes during the next 24-48 hours as parts of the database are copied over to the new server.  Once everything is moved, this should drastically reduce the current lag spikes that happen about twice per hour, and the minor lag spikes that happen about four times per hour as a result of all the scripts that are needed to keep the statistics updated.

R.I.P. BTC Guild, 2011 - 2015.
BTC Guild Forum Thread
demonmaestro
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518


Mining for the hell of it.


View Profile
September 04, 2013, 07:25:29 PM
 #3471

Keep up the good work. Go BTCGuild!  Cool

A fun ShoutBox. http://shoutscloud.com | Feel Like Donating? 1E1tJhAHVLCyw58pN7jXSFMLMrK6cDhw8v
Buy/Sell BitCoin & LiteCoin  Click here! | Looking for a great exchange? CoinBase Has you covered.
jarhed
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322



View Profile
September 04, 2013, 11:28:32 PM
 #3472

Bitcoin-QT can't handle that much hashrate.

interesting. I never knew that.

Nonsense, Qt can handle anything you throw at it. To say otherwise is to doubt Satoshi, and I will not have it.

/Troll

People that have solo mined with high hash rate ASIC's have setup their own pool software to do it.

The Bitcoin-QT client has no Stratum protocol nor variable difficulty.

Edit: All I am trying to say is that solo mining 23,506.34 GH/s is no trivial task.

He was being sarcastic Smiley

Yep.

So hard to /Troll these days.

/Sarcasm

jarhed
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322



View Profile
September 04, 2013, 11:34:58 PM
 #3473

........
The website may have a few lag spikes during the next 24-48 hours as parts of the database are copied over to the new server.  Once everything is moved, this should drastically reduce the current lag spikes that happen about twice per hour, and the minor lag spikes that happen about four times per hour as a result of all the scripts that are needed to keep the statistics updated.

I need a server closer to my location. Any plans to expand somewhere eastward, say Florida?
centove
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 194


View Profile
September 04, 2013, 11:53:03 PM
 #3474

........
The website may have a few lag spikes during the next 24-48 hours as parts of the database are copied over to the new server.  Once everything is moved, this should drastically reduce the current lag spikes that happen about twice per hour, and the minor lag spikes that happen about four times per hour as a result of all the scripts that are needed to keep the statistics updated.

I need a server closer to my location. Any plans to expand somewhere eastward, say Florida?
I can provide colocation space if he wants (reasonable prices as well!)

Smiley

Give me Btc: 1BRkf5bwSVdGCyvu4SyYBiJjEjbNiAQoYd Mine on my node: http://ask.gxsnmp.org:9332/
eleuthria
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1750


BTC Guild Owner


View Profile WWW
September 05, 2013, 12:36:25 AM
 #3475

........
The website may have a few lag spikes during the next 24-48 hours as parts of the database are copied over to the new server.  Once everything is moved, this should drastically reduce the current lag spikes that happen about twice per hour, and the minor lag spikes that happen about four times per hour as a result of all the scripts that are needed to keep the statistics updated.

I need a server closer to my location. Any plans to expand somewhere eastward, say Florida?

Latency has a very little impact on earnings, and it's easily outweighed by the uptime at the Chicago colo.

R.I.P. BTC Guild, 2011 - 2015.
BTC Guild Forum Thread
Trongersoll
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448


Retired Software Engineer


View Profile
September 05, 2013, 12:38:50 AM
 #3476

how come package tracking isn't working for my latest order. Says "Information for this number isn't available at this location." doing something differently?

*insert appropriate begging line here* 
BTC: 1CS6AV7VnjcPLxaTFoUhTjXK4mQCTzfSxE
Doge: DB22tiynvXKg7SyPpnH9jyfitKLTZb6ejc
eleuthria
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1750


BTC Guild Owner


View Profile WWW
September 05, 2013, 01:04:30 AM
 #3477

how come package tracking isn't working for my latest order. Says "Information for this number isn't available at this location." doing something differently?

It probably hasn't been scanned in yet.  It sometimes takes a day or so before it shows up in the tracking system.  If your order was packed after ~3 PM yesterday, it wouldn't have been scanned in yet.  Yesterday's pickup was a bit early, and today's pickup hasn't shown up yet.

R.I.P. BTC Guild, 2011 - 2015.
BTC Guild Forum Thread
Trongersoll
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448


Retired Software Engineer


View Profile
September 05, 2013, 02:03:26 AM
 #3478

how come package tracking isn't working for my latest order. Says "Information for this number isn't available at this location." doing something differently?

It probably hasn't been scanned in yet.  It sometimes takes a day or so before it shows up in the tracking system.  If your order was packed after ~3 PM yesterday, it wouldn't have been scanned in yet.  Yesterday's pickup was a bit early, and today's pickup hasn't shown up yet.

ok, cool, just curious.

*insert appropriate begging line here* 
BTC: 1CS6AV7VnjcPLxaTFoUhTjXK4mQCTzfSxE
Doge: DB22tiynvXKg7SyPpnH9jyfitKLTZb6ejc
jedimstr
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784



View Profile
September 05, 2013, 05:14:56 PM
 #3479

The new server for the database has been delivered to the colo this morning.  The new server is planned to go online at 5 PM (PST) on Friday.  This will require a brief restart on all pool servers in order to redirect them to the new database.

The website may have a few lag spikes during the next 24-48 hours as parts of the database are copied over to the new server.  Once everything is moved, this should drastically reduce the current lag spikes that happen about twice per hour, and the minor lag spikes that happen about four times per hour as a result of all the scripts that are needed to keep the statistics updated.

Are the current site issues (refuse to load, not even cloud fire, or issues changing worker settings) related to today's dbase copying or is this another attack/site issue. Also when I was able to get in, the pool stats showed the US stratum server status as "Dead:105m". Related?  From BFGMiner's status though, it looks like I've been able to hash away and submit status updates without failover on stratum.btcguild.com.

eleuthria
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1750


BTC Guild Owner


View Profile WWW
September 05, 2013, 06:02:17 PM
 #3480

The new server for the database has been delivered to the colo this morning.  The new server is planned to go online at 5 PM (PST) on Friday.  This will require a brief restart on all pool servers in order to redirect them to the new database.

The website may have a few lag spikes during the next 24-48 hours as parts of the database are copied over to the new server.  Once everything is moved, this should drastically reduce the current lag spikes that happen about twice per hour, and the minor lag spikes that happen about four times per hour as a result of all the scripts that are needed to keep the statistics updated.

Are the current site issues (refuse to load, not even cloud fire, or issues changing worker settings) related to today's dbase copying or is this another attack/site issue. Also when I was able to get in, the pool stats showed the US stratum server status as "Dead:105m". Related?  From BFGMiner's status though, it looks like I've been able to hash away and submit status updates without failover on stratum.btcguild.com.

The website has had no issues on my side, but there have been issues changing workers, related to one specific server not acknowledging the requests.  That should be over now.  Mining software should have redirected to the alive servers fairly effectively (based on pool speed, that did happen successfully).


Just an update, there is a flaw in the Slush stratum mining proxy that was found recently.  The first method a client is supposed to send with stratum is a mining.subscribe method.  This tells the server to start sending you work at each update, and sends you the default server difficulty (1).  Later on, slush added the ability for the proxy itself to authorize as a worker, rather than passing worker authorization from the software pointed at the proxy.  This authorization happens BEFORE the mining.subscribe method is sent, and causes a conflict.  When you auth the worker, it sends you the worker minimum difficulty and work to start on.  THEN the proxy sent the subscribe, which by default sends server difficulty (1).  This is confusing the mining proxy and causing significant lowdifficulty rejects.

A fix is being pushed out today to work around this flaw in the stratum proxy.  A temporary workaround for users is to leave your minimum difficulty at 1, or simple don't run the proxy with '-cu and -cp' arguments.

R.I.P. BTC Guild, 2011 - 2015.
BTC Guild Forum Thread
Pages: « 1 ... 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 [174] 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 ... 426 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!