Bitcoin Forum
November 16, 2018, 02:59:48 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 [294] 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 ... 494 »
  Print  
Author Topic: [Mining OS] SimpleMining.net - Easy to use GPU MINING Operating System  (Read 728026 times)
ertha
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
October 22, 2017, 06:42:22 AM
 #5861

1. Have you swapped cards about?
2. Have you got Bios set to AUTO, not Gen1,2 etc?

are you referring to me?

Hi. Yes. Sorry deleted the quote by mistake

so bios should be set to auto? Unlike config for windows?

Oh and I don't really understand about swapped cards about? What does that mean
1542380388
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542380388

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542380388
Reply with quote  #2

1542380388
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542380388
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542380388

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542380388
Reply with quote  #2

1542380388
Report to moderator
1542380388
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542380388

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542380388
Reply with quote  #2

1542380388
Report to moderator
1542380388
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542380388

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542380388
Reply with quote  #2

1542380388
Report to moderator
citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162
Merit: 1036


---- winter*juvia -----


View Profile
October 22, 2017, 06:44:05 AM
 #5862

how many NVIDIA GTX 1080 TI can this OS run? with Asus Mining Expert 19 GPU slots motherboard.
 Roll Eyes


If I recall correctly from Tytannick... smOS GPU limit is 15 x GPUs

If I provided you good and useful info or just bring a smile to your day, consider sending me merit points to further validate this Bitcointalk account ~ useful for future account recovery... BINANCE vs Huobi.Pro - Buy/Sell hash at Nicehash - Rent Rigs at MRR - SMOS -BBT/VOSK/AANTONOP/CBB/PM57/CryptoNEWS/CoinMktCap/Cryptoboreas/BITBLASTER!
jp26jp
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
October 22, 2017, 08:15:30 AM
 #5863

Can you overclock nvidia cards on simplemining? I haven't been able to do it so I'm asking whether its user error or if it's just not possible yet.
rebelmalangi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
October 22, 2017, 09:23:40 AM
 #5864

Hi Folks,
             Something weird happened to my miner it was running fine till yesterday from last 1 month and  yesterday onwards it keep rebooting I tried to remove OC setting , remove 1 GPU via claymore -di setting from PSU (to check maybe power issue) but still the same and now finally it showing 0 Hs and change Mem and Core Clock to 300 and 500 sometimes. Anyone having similar issue,  I think I have to reinstall SMOS and check. Last month also suddenly some issues happened to my same rig and OS got corrupted and I reinstall the SMOS then it start worked but why this issue came up while everything are running stable Sad .
maxfunky
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 158
Merit: 100


View Profile
October 22, 2017, 10:06:26 AM
 #5865

Can I mine with RX550/560 on SMOS  Huh
adore
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
October 22, 2017, 10:59:27 AM
 #5866

how many NVIDIA GTX 1080 TI can this OS run? with Asus Mining Expert 19 GPU slots motherboard.
 Roll Eyes


If I recall correctly from Tytannick... smOS GPU limit is 15 x GPUs
"B250 Mining Expert currently supports a total of up to eight NVIDIA and AMD GPUs. An unlimited number of GPUs will be supported following a driver update that is planned for Q4 2017."
Saradu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
October 22, 2017, 12:03:28 PM
 #5867

Can I mine with RX550/560 on SMOS  Huh
Yes!
jp26jp
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
October 22, 2017, 12:05:20 PM
 #5868

Can you overclock nvidia cards on simplemining?
DevonMiner
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 467
Merit: 250


View Profile
October 22, 2017, 12:14:11 PM
 #5869


I tried SMOS a good many months ago and it didn't quite hit the spot for me, however I've been back on it for a few days (especially as I have more rigs now) and getting on well ... I only have Nvidia cards.

Sorry if this has been covered before, but are there any plans to add nvOC miner by fullzero to the Nvidia version?

(Maybe there is a technical/dev reason why it isn't already there?)

jp26jp
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
October 22, 2017, 12:58:57 PM
 #5870


I tried SMOS a good many months ago and it didn't quite hit the spot for me, however I've been back on it for a few days (especially as I have more rigs now) and getting on well ... I only have Nvidia cards.

Have you been able to overclock the cards?
danishkhan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
October 22, 2017, 01:05:01 PM
 #5871

hi
i am using simplemining os for rx 470,
it was working fine through usb,
but yesterday its start showing error

"pciehp card not present
sata link down
etc etc..'
Xazax310
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 107
Merit: 1


View Profile
October 22, 2017, 04:46:49 PM
 #5872

Hi all, I'm using SMOS, with 12 GTX 1070's + 1 GTX 1060, on Asrock BTC H110(G3930/4GB/Dual 1300w PSUs) but keep having issues it seems with SMOS. It says MIT-Cookie error, not apply OCs. When I try to apply clocks it will go extremely slow, Additionally, it will run for 5-9 hours then auto restart. I'm just running out of ideas. Is it too many cards? When I had 11 GPUs it ran fine on ETH run for days without problems, I swapped to ZEC due to difficulty and I just added 2 more cards to this rig then started having all this MIT-cookie and other random problems/crashes. I swapped back to ETH now, still getting errors and problems, beyond frustrating. Appreciate any ideas or help.

Things I've tried:
All good, tested newest Risers, Version 008C with LED indicator
I've reformatted and reinstall SMOS 16GB Sandisk USB, to fresh latest version Using Etchertool and Rufus. Still get the non-clocking problem.
Swapped motherboards CPU/RAM
Changed USB ports for the Sandisk


Errors I get
MIT Cookie error http://img.techpowerup.org/171018/smos-gpu-errors.jpg
ERROR: The control display is undefined; please run `nvidia-settings --help` for usage information.

all my other rigs, that have the same issue with non-clocking issue using SMOS, I've only had this error in the past month when the Etherum Difficutly spike hit, I swapped to Zcash, seems after that I've been having nothing but problems with SMOS.
twofreckles
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 367
Merit: 250


View Profile
October 22, 2017, 08:16:53 PM
 #5873

Can you overclock nvidia cards on simplemining?

yeap

Plumbus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
October 23, 2017, 03:02:27 AM
 #5874

Where can I download the latest version? The auto-update feature has been broken for me for several months now and my rigs stop working the next time I reboot after an update is released
Warlockmng
Member
**
Offline Offline

Activity: 90
Merit: 10


View Profile
October 23, 2017, 05:21:26 AM
 #5875

Which miner should I use to mine Vertcoin?
marktaylorza
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
October 23, 2017, 06:06:58 AM
 #5876

Hi Guys,

I have a few Nvidia GTX 1060 rigs running SM without issues.
Now that RX580 cards are starting to become available again I am considering building a few RX580 rigs.

I have seen a few mentioning issues when using RX series cards with SM and I want to confirm if the issues are resolved or can be resolved in the near future before building rigs based on the RX580.

Has the "dag" or speed issue of RX cards been resolved?
Does overclocking core and memory work?
Does under volting work?

Regards,

Mark


naxx89
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
October 23, 2017, 06:46:08 AM
 #5877

Hi all, I'm using SMOS, with 12 GTX 1070's + 1 GTX 1060, on Asrock BTC H110(G3930/4GB/Dual 1300w PSUs) but keep having issues it seems with SMOS. It says MIT-Cookie error, not apply OCs. When I try to apply clocks it will go extremely slow, Additionally, it will run for 5-9 hours then auto restart. I'm just running out of ideas. Is it too many cards? When I had 11 GPUs it ran fine on ETH run for days without problems, I swapped to ZEC due to difficulty and I just added 2 more cards to this rig then started having all this MIT-cookie and other random problems/crashes. I swapped back to ETH now, still getting errors and problems, beyond frustrating. Appreciate any ideas or help.

Things I've tried:
All good, tested newest Risers, Version 008C with LED indicator
I've reformatted and reinstall SMOS 16GB Sandisk USB, to fresh latest version Using Etchertool and Rufus. Still get the non-clocking problem.
Swapped motherboards CPU/RAM
Changed USB ports for the Sandisk


Errors I get
MIT Cookie error http://img.techpowerup.org/171018/smos-gpu-errors.jpg
ERROR: The control display is undefined; please run `nvidia-settings --help` for usage information.

all my other rigs, that have the same issue with non-clocking issue using SMOS, I've only had this error in the past month when the Etherum Difficutly spike hit, I swapped to Zcash, seems after that I've been having nothing but problems with SMOS.


I have a similar situation. Getting these errors also
ERROR: The control display is undefined; please run `nvidia-settings --help` for usage information.

What happens with my rig, the first two cards dont OC and the rest OC just fine.
That happened on 1070 rig with 12 cards. 
ipnp
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
October 23, 2017, 07:18:40 AM
 #5878

On some rigs didn't work overclocking settings.
I set pl 220 , but I have 260-265 watt on all cards
I think that does not apply the settings
1080ti
jp26jp
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
October 23, 2017, 07:23:51 AM
 #5879

Can you overclock nvidia cards on simplemining?

yeap

What cards are you overclocking and do you have any troubleshooting tips?
ipnp
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
October 23, 2017, 07:39:41 AM
 #5880

Can you overclock nvidia cards on simplemining?

yeap

What cards are you overclocking and do you have any troubleshooting tips?

Its work not good.
Some rig overclocking settings was applied , another rig do not apply. And I not understanding why.
Pages: « 1 ... 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 [294] 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 ... 494 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!