Bitcoin Forum
November 15, 2018, 11:43:05 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 [277] 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 ... 494 »
  Print  
Author Topic: [Mining OS] SimpleMining.net - Easy to use GPU MINING Operating System  (Read 727936 times)
DigitalVHS
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
October 04, 2017, 11:15:20 AM
 #5521

Hi, why i see only 10 gpu in SMOS? i have 13 gpu and all 13 work but in field mem/core  in SMOS i see only 10 mem/core parametars.  And  i dont know how to oc all my cards becouse i dont see all 13.Sory for bad english, i hope you understud me.
1542282185
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542282185

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542282185
Reply with quote  #2

1542282185
Report to moderator
1542282185
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542282185

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542282185
Reply with quote  #2

1542282185
Report to moderator
1542282185
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542282185

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542282185
Reply with quote  #2

1542282185
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
FirstRigger
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
October 04, 2017, 11:44:48 AM
 #5522

Hi, why i see only 10 gpu in SMOS? i have 13 gpu and all 13 work but in field mem/core  in SMOS i see only 10 mem/core parametars.  And  i dont know how to oc all my cards becouse i dont see all 13.Sory for bad english, i hope you understud me.

Admin knows that, he has this issue in his todo, will fix it soon.
FirstRigger
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
October 04, 2017, 12:01:21 PM
 #5523

I try to test the undervolting with my 11x RX580, Asrock 110.

The card bios need to have the factory mV settings, like this (my original backup):
https://gyazo.com/01dbd07f38198fd6e5076c027653e440


Until now I did the undervolting directly in card-bios, so I have lower wattage.
https://gyazo.com/6e882a10110e923b83ad2177ca4f4ec6


Also I have now flashed on the cards the second (lower mV directly in bios). I setup in dashboard/overclocking nothing than 1000mV than 800mV to test,
but the result is always the same, 2130Watt from Wall with 11x RX580.
smOS dont can to overwrite the modified bios, right?



Very interesting.
I have 72 cards. Rx580 8g Nitro + only. They run on Windows and i Was waiting for proper oc and voltage management  in SMOS prior to switching.

All my cards have modded bios. Not the voltage but bios timing straps only.
Anyone has experience with modded straps ?
Today On Windows i get 31,5mhs eth + 980 mhs dcr @1000w for 6 cards. VCore @1150/900  Vram@ 2200/900

 I should start migration by tomorrow, hope i will get similar résults

My best result with smOS (before the last undervolt, etc. update).
11x RX580 Sapphyre Nitro+ 8g, Asrock 110h. All cards has ASIC between 71 and 79, all card accept the settings below (850mV), rig runs since ~3 Weeks stable (I have smOS since 3 Weeks.)
I use risers only with min 4 condenser (ver. 006c).

Only ETH: 335mhs @ 1760W @ 1175/2200, powerstage 1 (undervoltage 850mV direct in card bios - without this I had +~25W/card)

Dual ETH + DCR: 329/6580 @ 2035 @ 1130/2200, -dcri 20, powerstage 1 (undervoltage same direct in card bios)

I will try the undervolting from overclock modul, but I think, I need in card bios the original factory mV settings - I must try it yet.
gimliminer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
October 04, 2017, 04:21:47 PM
 #5524

Hi, I am using Biostar TB-BTC Pro (12x GPU) and also TB-BTC 6.0 (6x GPU). Have tried many configurations of hardware setup but could only detect 6x AMD GPU.

I understand that RX OS dagfix only works on AMD GPU and NV OS only on Nvidia GPUs and I should not mix GPUs in single rig.

New to mining and SMOS as well. Am considering to hire someone whom can make my life easier with pre-configured miner configs (no idea how to get it run) - some basic lessons on pools setting/failover pools. as well as some basic lessons/assistance on undervolt/overclock GPU (currently using Power Color Red Devil 8GB RX 580 and Gigabyte GTX 1070 Gaming OC).

Tried to go into the http://chat.miningsimple.net - but couldn't seem log in.

Short of losing more hair over these, am open to consider hiring assistance for the above. Thanks.
dakky
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
October 04, 2017, 04:39:48 PM
 #5525

Can anyone tell me what is going on, everything was fine till few minutes ago... 3 AMD rigs are OFF in SMOS and in the pool as well they're off but I can see they're mining through Claymore monitor port...?! What's happening?
propergol
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
October 04, 2017, 04:53:48 PM
 #5526

I can confirm the issue with NVIDIA GPUs (12 x 1060 6gb here on Asrock h110) :

the first 2 cards are randomly overclocked, sometime they are sometime not.

Very happy to read I wasnt alone in this case.
laik2
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 471
Merit: 260



View Profile
October 04, 2017, 05:13:03 PM
 #5527

"    /root/utils/wolfamdctrl -i $x --core-state $coreState --mem-state $memoryState --core-clock ${coreArray[$i]} --mem-clock ${memoryArray[$j]} --volt-state $coreState --vddc-table-set ${coreVoltArray[$i]} "
This is  not going to affect voltage asof voltage settings.

ZEC: t1KbbHtXqzSS6qHBaPZDKyWnzxhRjr9oCtW
Warlockmng
Member
**
Offline Offline

Activity: 90
Merit: 10


View Profile
October 04, 2017, 05:26:04 PM
 #5528

Hello,

I'm trying to run the dag fix version on this rig but it's not booting (same problem if I update the final version)....

Mobo Asus z270-P
4GB RAM
Celeron G4400
5x Sapphire RX580 8GB

Can someone help me to fix it?

Thanks in advance
Saradu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
October 04, 2017, 05:36:14 PM
 #5529

Hello,

I'm trying to run the dag fix version on this rig but it's not booting (same problem if I update the final version)....

Mobo Asus z270-P
4GB RAM
Celeron G4400
5x Sapphire RX580 8GB

Can someone help me to fix it?

Thanks in advance
I have the same mobo and "simpleminer-RX-v1118-kernel4.11-17.30-noae[Suspicious link removed]g.." , and it runs ok with the undervolting
Warlockmng
Member
**
Offline Offline

Activity: 90
Merit: 10


View Profile
October 04, 2017, 06:05:08 PM
 #5530

Hello,

I'm trying to run the dag fix version on this rig but it's not booting (same problem if I update the final version)....

Mobo Asus z270-P
4GB RAM
Celeron G4400
5x Sapphire RX580 8GB

Can someone help me to fix it?

Thanks in advance
I have the same mobo and "simpleminer-RX-v1118-kernel4.11-17.30-noae[Suspicious link removed]g.." , and it runs ok with the undervolting

Ok, then it should work... will try again. Thanks
Marvell2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 119


View Profile
October 04, 2017, 06:29:30 PM
 #5531

Thinking of trying this OS vs Eth OS , my main question is do they have drivers now on Linux for the Blockchain fix ?

otherwise there is really no point to using this with claymore since you get a way lower hash-rate withoute the blockchaindrivers

private pool discord
https://discord.gg/7VRe2aW
crypik
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
October 04, 2017, 06:47:31 PM
 #5532

Same problem using asrock h110 pro btc+ first two cards randomly overclocked or not overclocked at all
every card running at 22.7 first two 19.2... 1060's, also Having the same error for overclocking as yesterday even if I'm currently at the newest smos version... please fix as soon as possible. All rigs installed today have issues...
propergol
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
October 04, 2017, 07:01:30 PM
 #5533

Same problem using asrock h110 pro btc+ first two cards randomly overclocked or not overclocked at all
every card running at 22.7 first two 19.2... 1060's, also Having the same error for overclocking as yesterday even if I'm currently at the newest smos version... please fix as soon as possible. All rigs installed today have issues...
Same numbers here  Undecided

A question regarding the h110 : did you managed to figure if the SMOS GPUs numbering match the motherboard PCIe order?
I mean is the first PCIe near the proc the number 1 inside SMOS?
twofreckles
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 367
Merit: 250


View Profile
October 04, 2017, 07:05:39 PM
 #5534

I thought I'll share my results. Thats combination of os undervolting + offset. We are back to old results Smiley

That's 6x Sapphire Pulse RX 570 with hynix memory.




deadsix
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 502


Fail to plan, and you plan to fail.


View Profile
October 04, 2017, 07:19:35 PM
 #5535

I thought I'll share my results. Thats combination of os undervolting + offset. We are back to old results Smiley

That's 6x Sapphire Pulse RX 570 with hynix memory.





This looks mighty inspiring, maybe ill switch back to smOS, undervolting was the one thing keeping me away Smiley
Would you care to share your clocks/volts too? Also by offset, you mean a hardcoded bios offset, right?

The BEST Crypto exchange in India, where you can buy/sell/trade Bitcoin, BitcoinCash, Litecoin, Ethereum and Ripple, and use a credit card https://koinex.in/?ref=eaa2b3 Stay away, Horrible service.
Minimalist Indian Ethereum Exchange https://ethx.in/u/?ref=RAVIN14
Ethereum/Zcash/Monero Mining Bangalore https://bitcointalk.org/index.php?topic=1703592
crypik
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
October 04, 2017, 07:21:28 PM
 #5536

Great results twofreckles

propergol, I did not test that yet I don't have time for that right now unfortunately and no body has answered this question yet Sad
twofreckles
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 367
Merit: 250


View Profile
October 04, 2017, 07:23:18 PM
 #5537


This looks mighty inspiring, maybe ill switch back to smOS, undervolting was the one thing keeping me away Smiley
Would you care to share your clocks/volts too? Also by offset, you mean a hardcoded bios offset, right?


All GPU's are different and such results are not guaranteed. Most of my rigs are running at around 800 watts.
By offset yes I mean modifying bios and manually adding and offset (for some fee I can do that for interested parties).

Here are my settings for this one particular rig


Hotmetal
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250


View Profile
October 04, 2017, 07:37:50 PM
 #5538

Pretty please could we have an API for the SimpleMining.net site? At the very least even a plain text or json return of the current "rigs list" and their relative stats.
potatotda
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
October 04, 2017, 07:39:27 PM
 #5539

I thought I'll share my results. Thats combination of os undervolting + offset. We are back to old results Smiley

That's 6x Sapphire Pulse RX 570 with hynix memory.

https://i.imgur.com/UvXXgXs.png

https://i.imgur.com/rvcXkft.jpg

This looks mighty inspiring, maybe ill switch back to smOS, undervolting was the one thing keeping me away Smiley
Would you care to share your clocks/volts too? Also by offset, you mean a hardcoded bios offset, right?

great !

how much did you undervolt ? what GPU and Memory clocks ?

Thanks
deadsix
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 502


Fail to plan, and you plan to fail.


View Profile
October 04, 2017, 08:09:01 PM
 #5540


This looks mighty inspiring, maybe ill switch back to smOS, undervolting was the one thing keeping me away Smiley
Would you care to share your clocks/volts too? Also by offset, you mean a hardcoded bios offset, right?


All GPU's are different and such results are not guaranteed. Most of my rigs are running at around 800 watts.
By offset yes I mean modifying bios and manually adding and offset (for some fee I can do that for interested parties).

Here are my settings for this one particular rig



Nice. So help me understand what the Bios offset is doing in this scenario since the core is already at 850mv?

The BEST Crypto exchange in India, where you can buy/sell/trade Bitcoin, BitcoinCash, Litecoin, Ethereum and Ripple, and use a credit card https://koinex.in/?ref=eaa2b3 Stay away, Horrible service.
Minimalist Indian Ethereum Exchange https://ethx.in/u/?ref=RAVIN14
Ethereum/Zcash/Monero Mining Bangalore https://bitcointalk.org/index.php?topic=1703592
Pages: « 1 ... 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 [277] 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 ... 494 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!