Bitcoin Forum
June 19, 2018, 10:40:41 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 [262] 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 ... 468 »
  Print  
Author Topic: [Mining OS] SimpleMining.net - Easy to use GPU MINING Operating System  (Read 709464 times)
dijsil
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
September 19, 2017, 05:04:15 AM
 #5221

Hi,

I just downloaded and installed simplemining on usb using ether setup 1.1.2 however when trying to boot I am getting the below error

error: incompatible license
enter rescue modgrup rescue>

motherboard is Asus z270-A

I tried redownloading the image and reinstall on usb using same software but issues still persists
I changed the email to my @hotmail.com account

anyone ?
I tried booting from usb on a dell laptop it booted ok so it has something to do with the Asus motherboard :S
1529448041
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529448041

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529448041
Reply with quote  #2

1529448041
Report to moderator
1529448041
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529448041

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529448041
Reply with quote  #2

1529448041
Report to moderator
The World's Betting Exchange

Bet with play money. Win real Bitcoin. 5BTC Prize Fund for World Cup 2018.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
StyriaTrading
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
September 19, 2017, 08:22:15 AM
 #5222

Hello Guys,

I tried to use XMR_STAK_AMD-Miner for Monero, but it didn't work.

I have Rigs with Sapphire RX 570 4GB Nitro+.

Typed the following: -s xmr-eu2.nanopool.org:14444 -w mywalletadress.$rigName -p z -i 1000

First of all it displayed "miner crushed", second time "New block detected", but that never changed after 5 minutes.

Do you have an idea what is wrong?

Thank you!
FirstRigger
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
September 19, 2017, 08:57:05 AM
 #5223

Hi Guys,

-first sorry for my english-

My rig is now started with SMOS. Looks nice.
I have Asrock H110 BTC, and 11x RX580.

I have two question, please help.

1. on SM dashboard I check my rig, show 11x gpu temperature and fan %, BUT only 10x gpu and mem MHz.
What can I to do to list the rest gpu too?

https://gyazo.com/7b76489cba77f32c47ca58a43785b9e1



2. I do not understand the gpu order.
For example, I see that the first gpu gets a little warmer, I want to reduce memory clock speed. In the overclock menu I enter the 11 clock signal with a comma, I saved it, reload Claymore, but the clocks which I entered are not in my order.
If I see the first card warming up and want to handle it then how do I give it in the list?


+1. Tytanic: I read in your old post that you (or your frienad?) can help to undervolt gpu bios for better wattage (fee-service). I dont would like to make a trial, please contact me.[/b][/b][/size]


Thanks for the help and happy mining. Smiley
qsb5
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
September 19, 2017, 05:13:03 PM
 #5224

can any one help me?

my clock dont go up to 1210 just in 1022

how can i fix this?
https://imgur.com/a/mDpfV

I have the same issue, using the latest dag fix image with the rx 470 4gb mining editions. I set my DPM to 7, have plenty of psu headroom. The hashrate is all over the place and I am getting higher hashrate on the old image (no dag fix)
Plumbus
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile
September 19, 2017, 06:44:23 PM
 #5225

Are individual (per card) power limits for nvidia cards working yet?
davidadrake
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 38
Merit: 0


View Profile
September 19, 2017, 07:47:47 PM
 #5226

I thought I had read that you could mine other coins with other miners like EWBF. I want to mine equihash, but is that not possible? I read through a bunch of posts, and they talk about XMR-STACK or whatever it is, but I can't find any directions on how to enable that.

Also, there is nothing in the core/mem spot for my GPUs, just for a minute while reloading the miner. I have  3 x EVGA 1080 Ti FTW3 Hybrid. Thanks in advance.
Saki3d
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
September 19, 2017, 08:26:04 PM
 #5227

@tytanick

Hi, today i send etc but my balance is not increased, can u check please.

ID: saki3d@gmail.com
Azjon
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
September 19, 2017, 08:26:36 PM
 #5228

Hi. Im having slow Hashrates on SMOS about 2mh/s slower than the same cards on windows.

I have 8x rx 470 4gb doing 28.5 mhs on windows and 26.3 mh/s on SMOS.

The amd drivers update fix was already incorporated into simplemining or we have to do it manually?

I mean this update: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2102129.msg21304863#msg21304863



^^
I'd like to know about this as well.
xtoff
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 187
Merit: 100


Tru Reputation Network - Proof of Reputation


View Profile WWW
September 19, 2017, 09:30:07 PM
 #5229


When mining ETH my rig is very unstable and restart multiple times a day, but I been mining XMR for more than 24hours and not a single restart.. you think this could be an issue whit Claymore?

No you only have to high OC

XMR and ETH don't need same parameters and xmr accepts highest OC
Barbar User
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
September 19, 2017, 10:40:46 PM
 #5230

Hi Guys,

-first sorry for my english-

My rig is now started with SMOS. Looks nice.
I have Asrock H110 BTC, and 11x RX580.

I have two question, please help.

1. on SM dashboard I check my rig, show 11x gpu temperature and fan %, BUT only 10x gpu and mem MHz.
What can I to do to list the rest gpu too?

https://gyazo.com/7b76489cba77f32c47ca58a43785b9e1



2. I do not understand the gpu order.
For example, I see that the first gpu gets a little warmer, I want to reduce memory clock speed. In the overclock menu I enter the 11 clock signal with a comma, I saved it, reload Claymore, but the clocks which I entered are not in my order.
If I see the first card warming up and want to handle it then how do I give it in the list?


+1. Tytanic: I read in your old post that you (or your frienad?) can help to undervolt gpu bios for better wattage (fee-service). I dont would like to make a trial, please contact me.[/b][/b][/size]


Thanks for the help and happy mining. Smiley



WITH YOUR MOTHERBOARD;

PCI16 IS GPU0 NEAR CPU LACK ONE IS GPU1 AND AFTER PCI16 FIRST BLACK SLOT IS GPU2-3-4-5-6 AND NEAR CPUWHITE ONE GPU6-7-8-9-10-11-12-13

SO DONT USE PCI16 AND USE ONLY BLACK ONES SO YOU HAVE GPU0-1-2-3-4 THAN COMBACK NEXT TO CPU AGAIN USE WHITE ONE GPU6-7-8-9-10-11-12


ITTOOK ME AWHILE TO UNDERSTAND. LUCKY ME I HAD DIFFERANT GPU TO UNDERSTAND THE ORDER.
CryptoDj
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
September 20, 2017, 06:32:11 AM
 #5231


When mining ETH my rig is very unstable and restart multiple times a day, but I been mining XMR for more than 24hours and not a single restart.. you think this could be an issue whit Claymore?

No you only have to high OC

XMR and ETH don't need same parameters and xmr accepts highest OC

I also thought that too much OC whats the problem, but I restored to default values, and still, have the same issue.
tpd09
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 100



View Profile
September 20, 2017, 06:57:00 AM
 #5232

Are individual (per card) power limits for nvidia cards working yet?


^^
is this on the plans for implementation?

edit: it works similar to OS settings.

1784 1835 1759 1860 1911 1822 2100 (210,220,220,220,230,220,230)
5151 5151 5151 5151 5151 5151 5151
xtoff
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 187
Merit: 100


Tru Reputation Network - Proof of Reputation


View Profile WWW
September 20, 2017, 07:29:49 AM
 #5233


When mining ETH my rig is very unstable and restart multiple times a day, but I been mining XMR for more than 24hours and not a single restart.. you think this could be an issue whit Claymore?

No you only have to high OC

XMR and ETH don't need same parameters and xmr accepts highest OC

I also thought that too much OC whats the problem, but I restored to default values, and still, have the same issue.

With ETH have you try with no value, let the gpu choose.
  • If not OK check the riser
  • If OK increase OC step by step tu reach the limit level



IrenaN
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
September 20, 2017, 08:21:18 AM
 #5234

hi everyone!

Tytanik, the amd dag fix for linux is released at last.

How long will it take You to implement the fix?

Thank You!
MetaSk
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


View Profile
September 20, 2017, 08:48:24 AM
 #5235

hi everyone!

Tytanik, the amd dag fix for linux is released at last.

How long will it take You to implement the fix?

Thank You!

Thank you for the great news!
marimach77
Member
**
Offline Offline

Activity: 90
Merit: 10


View Profile
September 20, 2017, 08:55:17 AM
 #5236

hi everyone!

Tytanik, the amd dag fix for linux is released at last.

How long will it take You to implement the fix?

Thank You!
Are you sure it's not implemented already? https://download.simplemining.net - file simpleminer-RX-v1118-17.30-dagfix.img.zip 
IrenaN
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
September 20, 2017, 09:43:39 AM
 #5237

hi everyone!

Tytanik, the amd dag fix for linux is released at last.

How long will it take You to implement the fix?

Thank You!
Are you sure it's not implemented already? https://download.simplemining.net - file simpleminer-RX-v1118-17.30-dagfix.img.zip 

i`m talking about this https://steemit.com/ethereum/@walczakit/amd-blockchain-drivers-are-finally-available-for-linux

is this the same? coorect me if i`m mistaking.

anyway, will it be autoupdated or not?
telep
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 1


View Profile
September 20, 2017, 11:07:07 AM
 #5238

hi everyone!

Tytanik, the amd dag fix for linux is released at last.

How long will it take You to implement the fix?

Thank You!
Are you sure it's not implemented already? https://download.simplemining.net - file simpleminer-RX-v1118-17.30-dagfix.img.zip 

I hope this is not the final SMOS version with official amd dagfix drivers, it has a lot of power comsumption and the rigs generates higer temperatures; if you dont have a good cooling system it may reboots or freeze the rig.

Anyone can explain the difference between 16.60 and 17.30 kernel in https://download.simplemining.net ??


Smiley   0x8B67f5AfaD6e2561eea710Bde7C4Ab428B13f6Ef
amans.su
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
September 20, 2017, 11:45:52 AM
 #5239

Hi everyone!


Question first:

Tell me, what's the difference between "noaer"-version of the SMOS from and the ordinary?

Question two:

I have image for nVidia SMOS. In overclocking-panel, I write the frequency of the cores, memory and Power Limits separated a comma. Why are these values applied to only one video card? If I writing one value instead of a list, then the same thing happens.
6 GPU nVidia 1070 on the MB Biostar TB250-BTC Pro.

In overclocking panel:

Core MHz: 100,100,100,100,100,100
Memory MHz: 500,500,500,500,500,500
Power Limit (watt): 150,150,150,150,150,150


Results in dashboard:

1822 1835 1860 1708 1873 1835 (150,150,150,150,150,150)
4050 4050 4050 4762 4050 4050


It's error in SMOS or not ?

Help me, please guys!
Temporel
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
September 20, 2017, 01:10:27 PM
 #5240

I finally managed to make it works yesterday:

1- Mining ZEC was extremely slow about half the speed I ever had with Windows 10
2- Can we tweak the cards individually ? I have a mix of 1070 and 1080 Ti on that rig
3- Even if I never used SMOS before, it says my trial period is over.

TYIA



Pages: « 1 ... 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 [262] 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 ... 468 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!