Bitcoin Forum
November 21, 2017, 02:08:06 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 ... 749 »
  Print  
Author Topic: Claymore's ZCash/BTG GPU Miner v12.6 (Windows/Linux)  (Read 3656491 times)
charles2k
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 295


View Profile
November 07, 2016, 10:31:34 PM
 #1461

so default intensity in V2.1 is 1 ?
1511273286
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511273286

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511273286
Reply with quote  #2

1511273286
Report to moderator
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511273286
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511273286

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511273286
Reply with quote  #2

1511273286
Report to moderator
mettalmag
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770


≡v≡


View Profile
November 07, 2016, 10:33:07 PM
 #1462

reference rx480 8g 53h/s maximum
what about you guys ?
carlo_0000
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


View Profile
November 07, 2016, 10:37:58 PM
 #1463

so default intensity in V2.1 is 1 ?
it s 0 i think

my BTC  3Lt6aNAsetewmMsgnjHtx659qcVchhS2nK
my HBN  F1DMYtUYMV7fSVXphFLnAub7ACfLkunaQz
twente-mining
Member
**
Offline Offline

Activity: 83


View Profile
November 07, 2016, 10:46:52 PM
 #1464

Sapphire R9 280X 3GB GDDR5 OC VAPOR-X varies from 44 to 50 h/s with version 2.1 on -i-2

edit : -cclock 1100 -mclock 1500 i get 50 tot 51 h/s on i-2 and -tt 70

poweruse on an Asrock BTC Pro with G1820 and 8GB DDR = 189 watts total

buying some cheap a$$ vapors extra tomorrow...


▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
tiCeR
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 433



View Profile
November 07, 2016, 10:53:09 PM
 #1465

reference rx480 8g 53h/s maximum
what about you guys ?

only 44/sol Sapphire Nitro+ RX480

SNOVio – Decentralized Lead Generation  |   Telegram  |   Facebook
adaseb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1414



View Profile
November 07, 2016, 11:29:15 PM
 #1466

These speed improvements are great however there is just one small problem...



FORTUNEJACK.COM[
                            
9 BTC WELCOME PACK FOR 1ST 5 DEPOSITS
FREE 1,000 mBTC daily for LuckyJack winners
[
          
]
fury420
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 55


View Profile
November 07, 2016, 11:31:22 PM
 #1467

@ claymore

Random error.. Any idea's? (2.1 w8 x64, 280x x4 rig, all stock)

Code:
21:08:43:862 fd8 GPU returned incorrect data! 424b112
21:08:53:424 fd8 GPU returned incorrect data! fc9b503
21:09:05:307 af4 GPU returned incorrect data! e0b4f1d6
21:09:37:719 fd8 GPU returned incorrect data! edc8702
21:09:39:805 fd8 GPU returned incorrect data! b3228d3
21:09:42:240 af4 GPU returned incorrect data! f14d425
21:09:43:716 fd8 GPU returned incorrect data! c78f4ed3

I have the exact same random error on a couple of my 4-5 card Tahiti rigs with intensity of 2
using -i 1 resolved it, at the cost of some hashrate

Also the same error on one rig with 3x 7950 1x 270, this time caused by the 270 and resolved by using -i 2,2,2,0

All rigs using win7 x64, 16.10.3 driver
Trimegistus
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 743



View Profile
November 07, 2016, 11:33:41 PM
 #1468

These speed improvements are great however there is just one small problem...



Besides, price keeps plummeting while difficulty keeps steady or rising

That's a big problem... ZEC mining days are over! At least for me and for all of those who have to pay for electricity and have latest generation GPUs




Cryptozillah
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 616


View Profile
November 07, 2016, 11:43:46 PM
 #1469

My Reference 480 8GB cards with strap mod do 55-57s/s with -i 2
bronsky
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29


View Profile
November 07, 2016, 11:47:22 PM
 #1470

My Reference 480 8GB cards with strap mod do 55-57s/s with -i 2

nice, how about watt on the wall? worthed??
adaseb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1414



View Profile
November 07, 2016, 11:51:11 PM
 #1471

Damn Semprons, should of got some FX instead during the Litecoin boom


FORTUNEJACK.COM[
                            
9 BTC WELCOME PACK FOR 1ST 5 DEPOSITS
FREE 1,000 mBTC daily for LuckyJack winners
[
          
]
Cryptozillah
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 616


View Profile
November 07, 2016, 11:53:41 PM
 #1472

My Reference 480 8GB cards with strap mod do 55-57s/s with -i 2

nice, how about watt on the wall? worthed??
I can check powerdraw tomorrow
Mugatu
Member
**
Offline Offline

Activity: 86


View Profile
November 07, 2016, 11:56:14 PM
 #1473

Damn Semprons, should of got some FX instead during the Litecoin boom



I feel your pain :/
adaseb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1414



View Profile
November 08, 2016, 12:01:33 AM
 #1474

Anyone getting crazy 20% rejections on some of their rigs?

Its mostly on my Celerons but CPU usage is only 50% still. i3 seems fine

FORTUNEJACK.COM[
                            
9 BTC WELCOME PACK FOR 1ST 5 DEPOSITS
FREE 1,000 mBTC daily for LuckyJack winners
[
          
]
Lafu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602


www.cryptopia.co.nz


View Profile WWW
November 08, 2016, 12:08:45 AM
 #1475

Anyone getting crazy 20% rejections on some of their rigs?

Its mostly on my Celerons but CPU usage is only 50% still. i3 seems fine




            
                          
                    
                       ▄███████▄ 
                      ███████████   
                     █████████████   
          ▄████████▄  ███████████   
         ████████████  ▀███████▀  
        ██████████████ 
         ████████████  ▄████████▄  
          ▀████████▀  ████████████
                     ██████████████ 
                      ████████████
                       ▀████████▀
     

..Cryptopia..██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
.★★★ Cryptocurrency Platform Services ★★★ 
...Exchange | Mineshaft |  Marketplace | Rewards | CoinInfo 
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
.f. ▄████████████████████████████████████▄
████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████
█████████▀████████████▀▀▀▀▀██▀██████████
█████████  ▀████████          ▀█████████
██████████    ▀▀████          ██████████
█████████▀▀                  ███████████
██████████                  ▄███████████
███████████▀               ▄████████████
████████████▄▄▄           ▄█████████████
█████████▀▀▀▀         ▄▄████████████████
███████████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███████████████████
████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████
 ▀████████████████████████████████████▀
       ███  ██
       ███  ██
  ██████████████
  ████████████████▄
  ▀▀▀█████▀▀▀▀███████
     █████     ██████
     █████▄▄▄▄█████▀
     ████████████████
     █████▀▀▀▀▀▀█████▄
     █████      ██████
     █████▄▄▄▄▄▄█████
  ███████████████████
  ██████████████
       ███  ██
       ███  ██
Master-Peter
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11


View Profile
November 08, 2016, 12:10:09 AM
 #1476

Hi folks,

here's my short story ... so far.

I came into mining about 6 months ago. Had a HP 8600W Workstation, that was running 24/7 quite underutilized. So I thought why not making some extra money?!
To stay easy I went with nicehash. I soon noticed my good old trusted Nvidia Quadro was no more beefy enough for nowadays. So I ended up adding 400,-- € with 2 RX290x cards to my system. Seemed to make them pay themself in 2-3 months at that point, selling hashpower for ether. Let them run with minor tweaking and now, just a few days ago they paid themself (as long as I dont calculate power use). Great so far, profit might be coming.

Thats when I learned about Zcash and the Claymore miner. Went fast, quite easy installation and worked fine. Have been running V1, V1.1 and V2 with success, for about a day each . Made about 50% more BTC than on Ether for a Moment. Then I got greedy. Tweaked settings up to 1125/1500 with good result. Ran for hours ...

When I stopped the miner for some updates, the system fried. Got a black screen and the system blackscreens again at boot up or after login. Even with different GPUs. I'll go on figuring out tomorrow. Right now, I'd say I killed the board or the PSU or both and a "new" used Workstation might be needed. If that's the case I'll be set another 500,-- € back.

At least unpleasurable when you are already set back with a big Vets bill because of some asshole that poisened and killed your dog.  Cry

So worth the money? I'd say no. But it's a experience and a gamble.

I'll be back soon, maybe...

Cheers Peter
bardacuda
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 398


View Profile
November 08, 2016, 12:20:08 AM
 #1477

Hi folks,

here's my short story ... so far.

I came into mining about 6 months ago. Had a HP 8600W Workstation, that was running 24/7 quite underutilized. So I thought why not making some extra money?!
To stay easy I went with nicehash. I soon noticed my good old trusted Nvidia Quadro was no more beefy enough for nowadays. So I ended up adding 400,-- € with 2 RX290x cards to my system. Seemed to make them pay themself in 2-3 months at that point, selling hashpower for ether. Let them run with minor tweaking and now, just a few days ago they paid themself (as long as I dont calculate power use). Great so far, profit might be coming.

Thats when I learned about Zcash and the Claymore miner. Went fast, quite easy installation and worked fine. Have been running V1, V1.1 and V2 with success, for about a day each . Made about 50% more BTC than on Ether for a Moment. Then I got greedy. Tweaked settings up to 1125/1500 with good result. Ran for hours ...

When I stopped the miner for some updates, the system fried. Got a black screen and the system blackscreens again at boot up or after login. Even with different GPUs. I'll go on figuring out tomorrow. Right now, I'd say I killed the board or the PSU or both and a "new" used Workstation might be needed. If that's the case I'll be set another 500,-- € back.

At least unpleasurable when you are already set back with a big Vets bill because of some asshole that poisened and killed your dog.  Cry

So worth the money? I'd say no. But it's a experience and a gamble.

I'll be back soon, maybe...

Cheers Peter

Pre-built systems have crap power supplies that are lucky to live through the warranty period without adding any extra hardware. I'm surprised it even had a motherboard that allowed you expand to two cards, or enough 6 and 8-pin connectors on the PSU in the first place. Lesson learned. Hopefully the more expensive components are still good and it's just the board or PSU.
miropp
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 133


View Profile
November 08, 2016, 12:22:05 AM
 #1478

So i tried it on several rigs,
-i 0 is fine - the same hashrate as V2.0, but much less CPU usage
-i 1 hashrate the same or aprox. 1% more, CPU usage 5% less than in V2.0
-i 2 a lot of problems (my CPU mostly Celeron G1840)
      - some rigs - OpenCL error #101 - -61 and hashrate 0
      - other rigs - many messages GPU returned incorrect data!
      - otherwise hashrate 1-3% more, CPU usage aprox. 5% more than in V2.0

tried with R9 380, R9 270X and R9 280X GPUs
fury420
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 55


View Profile
November 08, 2016, 12:25:39 AM
 #1479

Anyone getting crazy 20% rejections on some of their rigs?

Its mostly on my Celerons but CPU usage is only 50% still. i3 seems fine

Yup, seems to be issues with -i 2 on some of the older cards, I've noticed issues with both incorrect data and rejected shares (different rigs)

-i 0 and 1 seem to run great
klondike_bar
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1638

ASIC wannabe


View Profile
November 08, 2016, 12:27:54 AM
 #1480

What's the easiest way to do the strap mod on an msi 470 gaming?

Is it with winflash, doing 1 card at a time?

Followup: my 470 cards don't like running headless and it forces the resolution to 640x800 (which makes teamviewer annoying to use, and prevent the use of atiwinflash)

24" PCI-E cables with 16AWG wires and stripped ends - great for server PSU mods, best prices https://bitcointalk.org/index.php?topic=563461 also selling 6" M-F-M PCIe splitters and PCIe-PCIe
No longer a wannabe - now an ASIC owner!
Pages: « 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 ... 749 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!