lhajnal
Newbie
Activity: 18
Merit: 0
|
|
October 27, 2017, 07:11:45 AM |
|
Meg ott az a rengeteg airdroppolt eth token manapság (eBTC, eDASH, stb.), nem tudom mi értelmük van.
1. "dev" megalkotja a tokent. 2. airdrop 3. a sajátján kívül a többi accountnál letiltja a küldést. 4. dumpolja etherdeltán 5. lelép a dumpból szerzett etherrel. És ismét jön az első pont. Manapság ezzel a sok szutyok semmire nem jó ICO-val is hasonlóan érzek.. Kb ugyanez a technika ott is Igen, csak azzal már nehezebb eltűnni, mert egy ICO-bol már dollármilliók szoktak jönni. Nem beszélve arról, hogy ott azért sokkal nagyobb erőbefektetés kell a csaló részéről, már-már valami hasznosat is kitalálhatna az alatt az idő alatt. Ez is igaz, viszont nagyobb időbefektetés + tervezés => nagyobb haszon Igen, pontosan, éppen ezért mondtam, hogy annyi energiabefektetéssel már valami a cryptoközösség számára hasznos dolgot is kitalálhatna, abból lehet még többet is tudna kaszálni, mint scammeléssel. Nagy valoszinűség, hogy legtöbb eTOKEN az scam. Mondjuk az eBTC-nél az az érdekeség, hogy bejelentkezett egy személy névvel és vezetéknévvel LINKEDIN adatával, aki az Ericsson cégnél dolgozik a blockchain technológia fejlesztésnél. Na most ő leírta, hogy mi az amiben van potencijál az eBTC-ben és szerinte van neki jövője. Persze ez sok mindentől függ. Ő személy szerint befektetett ebbe a tokenbe. Csak azért említem, mert ha valaki ilyen cégnél dolgozik és ért a tehnologiához akkor az nem fektet be bárhova. Ahogy említettem Ő nem azt mondta, hogy az eBTC 100% siker, csak azt, hogy van benne potenciál. Na igen, de én is készíthetek egy ilyen profilt, akkor nekem is hinni fogsz?
|
|
|
|
flekkelek
|
|
October 27, 2017, 01:51:02 PM |
|
Meg ott az a rengeteg airdroppolt eth token manapság (eBTC, eDASH, stb.), nem tudom mi értelmük van.
1. "dev" megalkotja a tokent. 2. airdrop 3. a sajátján kívül a többi accountnál letiltja a küldést. 4. dumpolja etherdeltán 5. lelép a dumpból szerzett etherrel. És ismét jön az első pont. Manapság ezzel a sok szutyok semmire nem jó ICO-val is hasonlóan érzek.. Kb ugyanez a technika ott is Igen, csak azzal már nehezebb eltűnni, mert egy ICO-bol már dollármilliók szoktak jönni. Nem beszélve arról, hogy ott azért sokkal nagyobb erőbefektetés kell a csaló részéről, már-már valami hasznosat is kitalálhatna az alatt az idő alatt. Ez is igaz, viszont nagyobb időbefektetés + tervezés => nagyobb haszon Igen, pontosan, éppen ezért mondtam, hogy annyi energiabefektetéssel már valami a cryptoközösség számára hasznos dolgot is kitalálhatna, abból lehet még többet is tudna kaszálni, mint scammeléssel. Nagy valoszinűség, hogy legtöbb eTOKEN az scam. Mondjuk az eBTC-nél az az érdekeség, hogy bejelentkezett egy személy névvel és vezetéknévvel LINKEDIN adatával, aki az Ericsson cégnél dolgozik a blockchain technológia fejlesztésnél. Na most ő leírta, hogy mi az amiben van potencijál az eBTC-ben és szerinte van neki jövője. Persze ez sok mindentől függ. Ő személy szerint befektetett ebbe a tokenbe. Csak azért említem, mert ha valaki ilyen cégnél dolgozik és ért a tehnologiához akkor az nem fektet be bárhova. Ahogy említettem Ő nem azt mondta, hogy az eBTC 100% siker, csak azt, hogy van benne potenciál. Na igen, de én is készíthetek egy ilyen profilt, akkor nekem is hinni fogsz? Igen, ez jogos, minden ICO-nál meg hasonlónál boldog-boldogtalant odaírnak, hogy "advisor" meg franc tudja, aztán ki tudja, lehet csak a takarítót is megemlítették. És nem beszélve arról, hogy láttunk már híresebb embereket is shitcoint reklámozni.
|
|
|
|
powerman24
Member
Activity: 448
Merit: 12
|
|
October 28, 2017, 10:35:11 AM |
|
Szerintem ahol mar kernek 0.001 eth az mar atveres nagyon sok ilyennel talalkoztam A postoken volt most a legjobb es a deeponion csak sajnos en nem vehettem reszt .
|
|
|
|
Zandorek
|
|
October 28, 2017, 01:59:51 PM |
|
Szerintem ahol mar kernek 0.001 eth az mar atveres nagyon sok ilyennel talalkoztam A postoken volt most a legjobb es a deeponion csak sajnos en nem vehettem reszt . Az ETHEAL token 0,0008 ETH pre-saleben, így akkor az első körben megfelelő
|
|
|
|
Raymee
|
|
October 28, 2017, 06:00:55 PM |
|
innova coin sem volt rossz 25 darabokat osztogattak és 30 pár ezer satoshiért megy az ára 25x30k= 0.0075 btc a semmiért oké nem sok de kb 20 másodpercembe telt és még feljebb mehet az ára is
|
|
|
|
coinbirds
|
|
October 28, 2017, 10:50:27 PM |
|
Minden ami ingyen jön annak nem kell nézni az árát. Igyekezni kell minél könnyeben és fájdalommentesen eladni. Zsebpénzből sosem elég
|
|
|
|
flekkelek
|
|
October 28, 2017, 11:01:28 PM |
|
Minden ami ingyen jön annak nem kell nézni az árát. Igyekezni kell minél könnyeben és fájdalommentesen eladni. Zsebpénzből sosem elég Nem tudom volt-e már: http://airdrops.wiki/ezekkel pár dolcsit össze lehet guberálni.
|
|
|
|
cryptme
|
|
October 29, 2017, 08:35:54 AM |
|
Minden ami ingyen jön annak nem kell nézni az árát. Igyekezni kell minél könnyeben és fájdalommentesen eladni. Zsebpénzből sosem elég En egy airdroprol tudok amibol akar lehetne egy jovokepes coin: byteball (GBYTE). A kovetkezo airdrop 5 nap mulva lesz. https://byteball.orgSzerintem a fejlesztesuk jeles, a dag kategoriaban a IOTA-nal sokkal jobb megoldas. Az airdrop 16 BTC utan ad 0.1 GBYTE-ot, illetve 1 GBYTE utan szinten 0.1 GBYTE-ot. A fejleszo ismert, a wallet gyonyoru es stabil, mar vannak partnereik ahol felhasznalhato a coin, szerintem akar jovoje is lehet.
|
|
|
|
hannusolo
|
|
October 29, 2017, 05:23:35 PM |
|
Olvassátok ezt el, elég jo cikk a variance.hu-n http://variance.hu/2017/10/29/az-ertek-internete-a-felnott-kor-kuszoben/Sok érdekes felvetés, és információ van benne. Ez alapján nagypn kivácsi vagyok mi lesz a fork után. Ha stabil marad az árfolyam, új korszakba léphet a crypto világ, ha pukkad egyet, akkor ez mind késik, és szerintem egy jó befektetési lehetőség fok kialaklulni
|
|
|
|
Raymee
|
|
October 29, 2017, 06:52:30 PM |
|
az innova airdroppja sem volt rossz 25 darabot osztogattak ingyéé 4,5 dolcsi most az ára szerintetek lesz valami belőle?
|
|
|
|
Raymee
|
|
October 29, 2017, 08:43:51 PM |
|
tudnátok nekem tápegységek terén segíteni? akármilyen tápot nézek, mindegyiken 6 darab 8 pines csatlakozó van abból ugye az egyiket elviszi a cpu most akkor marad 5 hely a videókártyáknak... akkor hogy csinálnak sokan 8 as rendszert 1 táppal? a 6 pines részre dugják rá átalakítóval? az biztonságs megoldás? vagy tudtok olyan tápot mondani, amire rálehet kötni minimum 6-7-8 vgat 1 cpuval ?
|
|
|
|
hannusolo
|
|
October 29, 2017, 09:14:06 PM |
|
tudnátok nekem tápegységek terén segíteni? akármilyen tápot nézek, mindegyiken 6 darab 8 pines csatlakozó van abból ugye az egyiket elviszi a cpu most akkor marad 5 hely a videókártyáknak... akkor hogy csinálnak sokan 8 as rendszert 1 táppal? a 6 pines részre dugják rá átalakítóval? az biztonságs megoldás? vagy tudtok olyan tápot mondani, amire rálehet kötni minimum 6-7-8 vgat 1 cpuval ? Az a 2 db 8 pin nem ugyanaz a 8 pin. Más a csatlakozó a procihoz és a vidikarikhoz. Szóval 6 db marad a kartyáknak. Amúgy az összteljesítményét kell nézni a kártyáknak, meg amit a táp le tud adni a megfelelő ágon. Mivel banyaszol és gondolom optimalizálod a fogyasztást, nem fogják a teljes rendelkezésre álló TDP keretet bekajálni. Amúgy meg van ilyen tápduplázó NYÁK amit lehet venni, és úgy két táp is tud menni egyszerre, 7-8 kártyánál lehet elkél.
|
|
|
|
colombuszka
|
|
October 29, 2017, 10:15:35 PM |
|
Ismeri valaki innen a TaaS projektet? Ha nem, hagy adjak egy tippet a magyar közösségnek https://bitcointalk.org/index.php?topic=1775766Ez az első olyan token, ami igazi kifizetést hajtott végre a birtokolt tokenek számától függően. Mondhatni, hogy egy crypto befektetési alapként működik, ami az elért nyereség 50%-át negyedévente visszaosztja a holdereknek. Az ICO már áprilisban lezárult, viszont az első kifizetés gond nélkül végbement 3 hónapja, amikor 1 token 29 centet fizetett (ETH-ben). Október 31-ig kell saját tárcába, pl. myetherwalletbe küldeni a tokeneket, ami után 1-2 nappal készül egy snapshot az egyenlegekről, ami alapján a kifizetést indítják. Egyelőre egész jó áron van a token, bár a kereslet miatt most kicsit felugrott: https://coinmarketcap.com/currencies/taas/
|
.
| .
| . ▬◇ ▬◇▬◆ ▬◇▬◇▬◆
| .
| | .
| | .
| | .
| . ◇▬ ◆▬◇▬ ◆▬◇▬◇▬
| .
| .
|
|
|
|
Raymee
|
|
October 30, 2017, 12:29:53 AM |
|
tudnátok nekem tápegységek terén segíteni? akármilyen tápot nézek, mindegyiken 6 darab 8 pines csatlakozó van abból ugye az egyiket elviszi a cpu most akkor marad 5 hely a videókártyáknak... akkor hogy csinálnak sokan 8 as rendszert 1 táppal? a 6 pines részre dugják rá átalakítóval? az biztonságs megoldás? vagy tudtok olyan tápot mondani, amire rálehet kötni minimum 6-7-8 vgat 1 cpuval ? Az a 2 db 8 pin nem ugyanaz a 8 pin. Más a csatlakozó a procihoz és a vidikarikhoz. Szóval 6 db marad a kartyáknak. Amúgy az összteljesítményét kell nézni a kártyáknak, meg amit a táp le tud adni a megfelelő ágon. Mivel banyaszol és gondolom optimalizálod a fogyasztást, nem fogják a teljes rendelkezésre álló TDP keretet bekajálni. Amúgy meg van ilyen tápduplázó NYÁK amit lehet venni, és úgy két táp is tud menni egyszerre, 7-8 kártyánál lehet elkél. tehát azt mondod, hogy https://www.google.hu/search?biw=1280&bih=614&tbm=isch&sa=1&ei=BHL2Wc_rIoK7aaTohsAK&q=corsair+1200+hx&oq=corsair+1200+hx&gs_l=psy-ab.3...2353.2773.0.3002.3.3.0.0.0.0.103.294.2j1.3.0....0...1.1.64.psy-ab..0.1.102...0i24k1.0.N5HvDK6ObBs#imgrc=UCgweJ_MswRNmM: erre én nem tudok rádugni még 6 videókártyát sem? ugyanis most ilyen tápot vettem ez a CORSAIR hx1200 as 6x 8 pines csatlakozó van hozzá de ugye 8 pines a cpu is
|
|
|
|
AnCrypto
Newbie
Activity: 10
|
|
October 30, 2017, 11:45:39 AM |
|
Sziasztok! Egy gyors segítség kellene nekem, vagyis csak informálódók. Még most ismerkedek, próbálkozok az Airdroppokkal, eddig kaptam már eEthereum, Ethereum Blue, EXRP Network és eBIT tokeneket. Ezek a MyEtherwalletemben vannak elvileg. De gyakorlatilag nem látom őket, vagy hogyan kell ezeket kiküldeni valaholva? Walletre vagy Exchangere?
|
|
|
|
flekkelek
|
|
October 30, 2017, 01:29:22 PM |
|
Sziasztok! Egy gyors segítség kellene nekem, vagyis csak informálódók. Még most ismerkedek, próbálkozok az Airdroppokkal, eddig kaptam már eEthereum, Ethereum Blue, EXRP Network és eBIT tokeneket. Ezek a MyEtherwalletemben vannak elvileg. De gyakorlatilag nem látom őket, vagy hogyan kell ezeket kiküldeni valaholva? Walletre vagy Exchangere?
mindegyik tokennél ott van a contract address. Show tokens myetherwalleten. Ha nincs a listában, akkor add custom token és hozzáadod, utána látni fogod. Ezt az összes új tokennel el kell játszani egyenként sajnos. (mistben elég csak a contract addresst megadni, úgy rémlik myetherwalleten a rövidítést és a decimals-t is neked kell megadnod hozzá, de a token threadjében ott kell lennie mindennek.)
|
|
|
|
dns
Newbie
Activity: 70
|
|
October 30, 2017, 01:34:06 PM |
|
Elvileg be kell állítani a "saját token" menüben a 1.- contract address-t, 2. - a token nevét és a 3. - decimalt. Ha minden igaz, akkor - mindegyik tokennél -látnod kell a darabszámokat (már amennyiben valóban küldtek). Viszont én vettem cartaxi (CTX) tokeneket, amiket látom is a MEW-emben, de az etherscan és ethplorerben nyoma sincs. Ez mitől lehet?
|
|
|
|
Uhu77miner
Newbie
Activity: 24
Merit: 2
|
|
October 31, 2017, 10:13:02 AM |
|
Hello mindenkinek! Na csak megtaláltam , hogy van magyar fórum rész is.
|
|
|
|
Raymee
|
|
October 31, 2017, 02:24:47 PM |
|
Hello mindenkinek! Na csak megtaláltam , hogy van magyar fórum rész is. Hello Uhura örülök hogy megtaláltad, üdv a bitcointalkon
|
|
|
|
colombuszka
|
|
October 31, 2017, 10:42:06 PM |
|
Hello mindenkinek! Na csak megtaláltam , hogy van magyar fórum rész is. Üdv! Gyártsuk a kontentet, bár ez elég régóta nem sikerül Ha elegen leszünk elég hozzászólással, kaphatunk saját fórumot is
|
.
| .
| . ▬◇ ▬◇▬◆ ▬◇▬◇▬◆
| .
| | .
| | .
| | .
| . ◇▬ ◆▬◇▬ ◆▬◇▬◇▬
| .
| .
|