colombuszka
|
|
November 09, 2017, 06:44:43 PM |
|
Nick Szabo volt az utolsó szög a SegWit2x koporsójában. Remélem megindul egy konstruktívabb párbeszéd hadiárkok ásása nélkül. Ha nem is tudjuk ki/kik voltak Satoshi Nakamoto mogott, szamomra Nick Szabo a leheto legkozelebbi. Lehet nem o a bitcoin apja, de szamontarthatjuk minimum mint nagyapja. Nekunk kulonosen kozeli a magyar kotodese miatt. Amiota en bitcoinozom azt hiszem ez az elso alkalom, hogy nincs egy elore behatarolt kovetkezo izgalom. S akkor most mi lesz a kovetkezo drama? Kár, hogy nem Szabo neve égett be a köztudatba az okos szerződések kapcsán. Apropó, erről hallottatok?: "In 2015, the subsequent blockchain Ethereum named a subunit of the Ethereum value token the "Szabo"." (Forrás: https://en.wikipedia.org/wiki/Nick_Szabo) Én igen, nekem kb. akkoriban tűnt fel "a magyar vonatkozás" az okosszerződések, és az ethereum "kapcsán Jópofa!
|
.
| .
| . ▬◇ ▬◇▬◆ ▬◇▬◇▬◆
| .
| | .
| | .
| | .
| . ◇▬ ◆▬◇▬ ◆▬◇▬◇▬
| .
| .
|
|
|
|
cryptme
|
|
November 10, 2017, 07:25:33 AM |
|
Nick Szabo volt az utolsó szög a SegWit2x koporsójában. Remélem megindul egy konstruktívabb párbeszéd hadiárkok ásása nélkül. Ha nem is tudjuk ki/kik voltak Satoshi Nakamoto mogott, szamomra Nick Szabo a leheto legkozelebbi. Lehet nem o a bitcoin apja, de szamontarthatjuk minimum mint nagyapja. Nekunk kulonosen kozeli a magyar kotodese miatt. Amiota en bitcoinozom azt hiszem ez az elso alkalom, hogy nincs egy elore behatarolt kovetkezo izgalom. S akkor most mi lesz a kovetkezo drama? Kár, hogy nem Szabo neve égett be a köztudatba az okos szerződések kapcsán. Apropó, erről hallottatok?: "In 2015, the subsequent blockchain Ethereum named a subunit of the Ethereum value token the "Szabo"." (Forrás: https://en.wikipedia.org/wiki/Nick_Szabo) Én igen, nekem kb. akkoriban tűnt fel "a magyar vonatkozás" az okosszerződések, és az ethereum "kapcsán Jópofa! Nagy fej, az biztos. Hihetetlenül tág érdeklődési köre van, ha valaki elmélyülne a publikációiban: http://unenumerated.blogspot.com
|
|
|
|
zoran.drobnjak
Member
Activity: 88
Merit: 18
|
|
November 10, 2017, 09:09:17 AM |
|
Gondolod, hogy a BCH hamarosan meghaladja a 800-at ?
|
|
|
|
cryptme
|
|
November 10, 2017, 09:14:12 AM |
|
Gondolod, hogy a BCH hamarosan meghaladja a 800-at ?
24 órás 20%-os növekedés gyanús, ha még lenne BCH-m, én biztos eladnám.
|
|
|
|
avonka
Member
Activity: 512
Merit: 10
|
|
November 10, 2017, 01:02:07 PM |
|
Megkell várni mikor lesz az új HardFork és akkor talán az altcoinok is növekedni fognak. Tul sok pénzt nyomnak a BTC . Hát ilyen a sznobizmus. Olyan mint régen az alma volt. Ha valakinek nincs BTC az már nem is ember
|
|
|
|
hannusolo
|
|
November 10, 2017, 07:42:27 PM |
|
Most már jóval 40% fölött járunk ... Nekem kicsit gyanús a dolog, valami manipuláció tuti van benne. Valami olyat olvastam, hogy mégis forkolni akarja valaki a bitcoint, gondolom ezért lehet az egész, de nincs senkinek sem akkora hashrateje hogy értelme is legyen szerintem... Én inkább kimaradok ebből sztem
|
|
|
|
colombuszka
|
|
November 11, 2017, 12:23:19 PM |
|
Megtudna erősíteni valaki abban, hogy a BTC-vel tervezett forkot végül a BCH kapja meg, mint update? Mi a fenéért ment 1000 dollár fölé?
|
.
| .
| . ▬◇ ▬◇▬◆ ▬◇▬◇▬◆
| .
| | .
| | .
| | .
| . ◇▬ ◆▬◇▬ ◆▬◇▬◇▬
| .
| .
|
|
|
|
flekkelek
|
|
November 11, 2017, 12:38:36 PM |
|
Megtudna erősíteni valaki abban, hogy a BTC-vel tervezett forkot végül a BCH kapja meg, mint update? Mi a fenéért ment 1000 dollár fölé? Szokásos "ki tudja mi lesz" hype, sokan toltak bele egy hirtelen ugrást remélve. Nagy most a kavarodás, mindenki próbálja megcsinálni a szerencséjét.
|
|
|
|
|
itf991
|
|
November 12, 2017, 03:00:26 AM Last edit: November 12, 2017, 03:18:48 AM by itf991 |
|
Először is köszi a megosztást. Egyet tudok érteni a leírtakkal és valóban csak dump & pump a BTC ami már nem az eslő alkalommal történik meg. A napi kereskedés amúgy sem egy egyszerű feladat amit már oly sokan megtapasztaltuk. Ma már én is a HODL csapatot erősítem egészen addig, amíg az Exscudo exchange megnyitja kapuit ahol az ICO befektetők az akkoriban befektetett BTC összeg értékének arányával megfelelően, napi szinten tudnak majd kereskedni költségmentesen.
|
|
|
|
Zandorek
|
|
November 12, 2017, 03:29:17 AM |
|
Először is köszi a megosztást. Egyet tudok érteni a leírtakkal és valóban csak dump & pump a BTC ami már nem az eslő alkalommal történik meg. A napi kereskedés amúgy sem egy egyszerű feladat amit már oly sokan megtapasztaltuk. Ma már én is a HODL csapatot erősítem, de ezt is csak egészen addig amíg az Exscudo exchange megnyitja kapuit ahol az ICO befektetők a az akkoriban befektetett BTC összeg értékének arányával, napi szinten tudnak majd kereskedni költségmentesen. Exscudo exchange ilyeneket ígér? Kár, hogy az ICO-juk május végén befejeződött. Azt hallottam 2017.11.13-ra terveznek BCH forkot a Segwit2x-et meg lehet, hogy mégis végrehajtják?
|
|
|
|
Raymee
|
|
November 16, 2017, 03:28:22 PM |
|
bitcore coinba még érdemes lehet beszállni? mi a véleményetek róla?
|
|
|
|
colombuszka
|
|
November 16, 2017, 10:15:54 PM |
|
Úgy tudom van weekly airdrop, érdemes lenne utánanézni. Mivel pumpolt az ár most, érdemes lehet várni míg lecsillapodnak a kedélyek minden olyan coinnál, ami "bit"tel kezdődik
|
.
| .
| . ▬◇ ▬◇▬◆ ▬◇▬◇▬◆
| .
| | .
| | .
| | .
| . ◇▬ ◆▬◇▬ ◆▬◇▬◇▬
| .
| .
|
|
|
|
hannusolo
|
|
November 16, 2017, 10:20:40 PM |
|
Nem gondoltam, hogy ilyen ütemben fog felpattani a BTC árfolyama ez ez egész BCH flippening próba után. Elég durva, az előbb bifinexen egy rövid időre 8000$ fölé ugrott, új ATH! Vajon meglesz idén a 10000$? Mit gondoltok?
|
|
|
|
cryptme
|
|
November 17, 2017, 08:06:23 AM |
|
Nem gondoltam, hogy ilyen ütemben fog felpattani a BTC árfolyama ez ez egész BCH flippening próba után. Elég durva, az előbb bifinexen egy rövid időre 8000$ fölé ugrott, új ATH! Vajon meglesz idén a 10000$? Mit gondoltok? Szerintem idén valahol 9700 - 10000 között érjük el a ATH-t. Az év vége általában jó a bitcoinnak, biztos emlékeztek, a tavaly épp év végére ugrott át 1000 dolláron az ára. Persze mindez ha nem lesz egy újabb dráma, most épp az USDT (egyesek szerint) ponzi miatt áll a bál: https://medium.com/@bitfinexed/the-bitfinex-dilemma-blow-up-now-or-try-a-hail-mary-to-retain-in-business-10b9d989359fEgyesek már temetik a Bitfinexet és a Bithumbot.
|
|
|
|
itf991
|
|
November 17, 2017, 03:44:33 PM |
|
A bitcoin-ba mindig is erdemes lesz beszallni. Vannak akik azt mondjak es koztuk en is ott vagyok,hogy el fogja erni a 100 000 dollart is. Ha azt nezzuk akkor ahhoz kepest meg mindig van hova fejlodni. Az hogy jelen pillanatban erdemes-e venni az toled fugg,mert ugyebar mar eleg regota pumpaljak es hat ugye kellene jonnie egy korrekcionak hamarosan. Amikor en vasaroltam BTC-t akkor csak 480 dollar volt es par hettel elotte meg a fele. Utana nem sokra ra 2013 december kornyeken elerte az 1300-at majd valamikor jott kinabol egy rossz hir es leesett 200 dollar kornyekere most meg 9000 folott jar. Nem hiaba a mondas,hogy sosem lehet a legjobbkor beszalni mert minidg lehetne jobban.
|
|
|
|
colombuszka
|
|
November 18, 2017, 10:41:40 AM |
|
A bitcoin-ba mindig is erdemes lesz beszallni. Vannak akik azt mondjak es koztuk en is ott vagyok,hogy el fogja erni a 100 000 dollart is. Ha azt nezzuk akkor ahhoz kepest meg mindig van hova fejlodni. Az hogy jelen pillanatban erdemes-e venni az toled fugg,mert ugyebar mar eleg regota pumpaljak es hat ugye kellene jonnie egy korrekcionak hamarosan. Amikor en vasaroltam BTC-t akkor csak 480 dollar volt es par hettel elotte meg a fele. Utana nem sokra ra 2013 december kornyeken elerte az 1300-at majd valamikor jott kinabol egy rossz hir es leesett 200 dollar kornyekere most meg 9000 folott jar. Nem hiaba a mondas,hogy sosem lehet a legjobbkor beszalni mert minidg lehetne jobban. Így van, teljesen jól összefoglaltad, és a példa is jó. Ha most beszállsz nincs kizárva, hogy korrekció lesz, viszont hosszútávon mindenképpen megéri a dolog. Ha nem akarsz kockáztatni, a helyedben nem csak BTC-t vennék, hanem egyéb erős altokat is (ETH), illetve igazán nagy durranás előtt álló, de már fejlesztés alatt lévő coinokat (személyes vélemény: pl. WAVES, STRAT). A diverzifikáció fontos eleme a cryptonak
|
.
| .
| . ▬◇ ▬◇▬◆ ▬◇▬◇▬◆
| .
| | .
| | .
| | .
| . ◇▬ ◆▬◇▬ ◆▬◇▬◇▬
| .
| .
|
|
|
|
cryptme
|
|
November 18, 2017, 12:47:35 PM |
|
A bitcoin-ba mindig is erdemes lesz beszallni. Vannak akik azt mondjak es koztuk en is ott vagyok,hogy el fogja erni a 100 000 dollart is. Ha azt nezzuk akkor ahhoz kepest meg mindig van hova fejlodni. Az hogy jelen pillanatban erdemes-e venni az toled fugg,mert ugyebar mar eleg regota pumpaljak es hat ugye kellene jonnie egy korrekcionak hamarosan. Amikor en vasaroltam BTC-t akkor csak 480 dollar volt es par hettel elotte meg a fele. Utana nem sokra ra 2013 december kornyeken elerte az 1300-at majd valamikor jott kinabol egy rossz hir es leesett 200 dollar kornyekere most meg 9000 folott jar. Nem hiaba a mondas,hogy sosem lehet a legjobbkor beszalni mert minidg lehetne jobban. Így van, teljesen jól összefoglaltad, és a példa is jó. Ha most beszállsz nincs kizárva, hogy korrekció lesz, viszont hosszútávon mindenképpen megéri a dolog. Ha nem akarsz kockáztatni, a helyedben nem csak BTC-t vennék, hanem egyéb erős altokat is (ETH), illetve igazán nagy durranás előtt álló, de már fejlesztés alatt lévő coinokat (személyes vélemény: pl. WAVES, STRAT). A diverzifikáció fontos eleme a cryptonak Teljesen egyetértek az előttem írókkal. Élvezem amikor egyesek azt írják, vesznek bitcoint "csak kicsit menjen le az ára". Vagyis 3000-ről 1800-ra? Vagy 7800-ról 5800-ra? Ezek felhővárak, a piac lényege, hogy kiszámíthatatlan, emiatt sosem tudod mikor épp olcsó vagy drága a bitcoin. Jellemzően aki eddig vett az mind olcsón vett Szerintem most érdemes bármilyen kriptovalutát vásárolni. Lehet BTC, ETH, LSK, WAVES, STRAT, XMR, ZEC vagy szinte bármi a top 50-ből ami nem friss ICO. A fejlesztések meghozzák az értéket, szerintem érdemes hosszútávon ebbe befektetni.
|
|
|
|
Raymee
|
|
November 19, 2017, 10:19:03 AM |
|
A bitcoin-ba mindig is erdemes lesz beszallni. Vannak akik azt mondjak es koztuk en is ott vagyok,hogy el fogja erni a 100 000 dollart is. Ha azt nezzuk akkor ahhoz kepest meg mindig van hova fejlodni. Az hogy jelen pillanatban erdemes-e venni az toled fugg,mert ugyebar mar eleg regota pumpaljak es hat ugye kellene jonnie egy korrekcionak hamarosan. Amikor en vasaroltam BTC-t akkor csak 480 dollar volt es par hettel elotte meg a fele. Utana nem sokra ra 2013 december kornyeken elerte az 1300-at majd valamikor jott kinabol egy rossz hir es leesett 200 dollar kornyekere most meg 9000 folott jar. Nem hiaba a mondas,hogy sosem lehet a legjobbkor beszalni mert minidg lehetne jobban. Így van, teljesen jól összefoglaltad, és a példa is jó. Ha most beszállsz nincs kizárva, hogy korrekció lesz, viszont hosszútávon mindenképpen megéri a dolog. Ha nem akarsz kockáztatni, a helyedben nem csak BTC-t vennék, hanem egyéb erős altokat is (ETH), illetve igazán nagy durranás előtt álló, de már fejlesztés alatt lévő coinokat (személyes vélemény: pl. WAVES, STRAT). A diverzifikáció fontos eleme a cryptonak Teljesen egyetértek az előttem írókkal. Élvezem amikor egyesek azt írják, vesznek bitcoint "csak kicsit menjen le az ára". Vagyis 3000-ről 1800-ra? Vagy 7800-ról 5800-ra? Ezek felhővárak, a piac lényege, hogy kiszámíthatatlan, emiatt sosem tudod mikor épp olcsó vagy drága a bitcoin. Jellemzően aki eddig vett az mind olcsón vett Szerintem most érdemes bármilyen kriptovalutát vásárolni. Lehet BTC, ETH, LSK, WAVES, STRAT, XMR, ZEC vagy szinte bármi a top 50-ből ami nem friss ICO. A fejlesztések meghozzák az értéket, szerintem érdemes hosszútávon ebbe befektetni. srácok egy kicsit félreértettetek bitcore coint írtam az a BTX 1 hete 3-5 dollár volt vettem 50 darabot belőle majd 3-4 napra rá már 40 dollár volt és gondoltam, hátha tudjátok, hogy miért szárnyal, de aztán jött a korrekció most 30 dolcsi alatt ugrál ui: még jó hogy nem szálltam be 40 dollárnál is egy pár darabbal mert az bukó lett volna így meg szépet nyertem amúgy a bitcoinról meg ugyanazt vallom amit ti
|
|
|
|
hannusolo
|
|
November 19, 2017, 08:24:50 PM |
|
A bitcoinnal kapcsolatban nem az a kérdés hogy eléri-e a (szúrj be ide tetszőleges $ árfolyamot)-ot, hanem az hogy mindezt mikor. Vannak már sokkal jobb technológiájú cryptok, amik messze meghaladták a btc-t. De az az alfája és omegája ennek az iparnak, és óriási közössége van. Amíg bármilyen crypto a megy a pénz addig lényegében a btc-be is.
|
|
|
|
|