Bitcoin Forum
December 12, 2017, 10:41:27 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 »
  Print  
Author Topic: Hacking The KNC Firmware: Overclocking  (Read 143189 times)
crashoveride54902
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770


Dream become broken often


View Profile
May 17, 2014, 10:43:17 PM
 #981

tryed pad new fw...getting the same gh/s as i was before...but it's nice not having to ssh into it and reset the clocks n vrm all the time Smiley thxs pad for your hard work

Thanks for the note..

I sent it to maybe 10 folks as a favor to them and I have seen no less then three of them trying to sell it on ebay, direct, or otherwise.. It's a sad look at how a number of people in the community try and exploit someone else's work..

There is a small minority of stand up guys but they are definitely a minority..

just had to power down units, hmm still had to ssh back into it to run vrm.sh Sad so great if ya don't have to shut'em off Smiley

Dreams of cyprto solving everything is slowly slipping away...Replaced by scams/hacks Sad
1513118487
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513118487

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513118487
Reply with quote  #2

1513118487
Report to moderator
1513118487
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513118487

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513118487
Reply with quote  #2

1513118487
Report to moderator
Each block is stacked on top of the previous one. Adding another block to the top makes all lower blocks more difficult to remove: there is more "weight" above each block. A transaction in a block 6 blocks deep (6 confirmations) will be very difficult to remove.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513118487
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513118487

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513118487
Reply with quote  #2

1513118487
Report to moderator
1513118487
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513118487

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513118487
Reply with quote  #2

1513118487
Report to moderator
1513118487
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513118487

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513118487
Reply with quote  #2

1513118487
Report to moderator
sillywhim
Member
**
Offline Offline

Activity: 97


View Profile
May 18, 2014, 12:43:32 AM
 #982

tryed pad new fw...getting the same gh/s as i was before...but it's nice not having to ssh into it and reset the clocks n vrm all the time Smiley thxs pad for your hard work

Thanks for the note..

I sent it to maybe 10 folks as a favor to them and I have seen no less then three of them trying to sell it on ebay, direct, or otherwise.. It's a sad look at how a number of people in the community try and exploit someone else's work..

There is a small minority of stand up guys but they are definitely a minority..

I never shared mines I got from you for 0.25 BTC to anyone! Makes me sad though to see it posted here for free.

...just sayin'
Powell
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 428


View Profile
May 18, 2014, 01:02:56 AM
 #983

Yeah fucked up to whoever had it posted on Ebay.  And to the guy who posted it wanting tips that is fucking bs... 

I sent .3BTC before he even sent the software.  He deserves every bit of it and I had no problem giving him BTC for it.
padrino
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400


https://www.bitworks.io


View Profile WWW
May 19, 2014, 03:04:45 AM
 #984

Half that sent BTC spoke up, thanks again for doing it guys as it was a huge help and I'm glad you received it weeks ago..

Given how it has started to make the rounds, and is already spawning some slime balls to come out of the woodwork I will be moving to post it soon, if anything to keep the shit versions from coming out, and those that are attempting to insert backdoors (yes I found one effort in my email from someone passing it along)..

In any case thanks to J-J from the KNC forums we are close after one false start..

Donations welcome as always since it was time and money to get it where it is, and also add some of the new things I am working on now..

Thanks to all of the bitcointalk users that asked i send it with a donation afterward, aside from a small group that spoke up already it's been a sad showing... The KNC forum users have been better overall..

1CPi7VRihoF396gyYYcs2AdTEF8KQG2BCR
https://www.bitworks.io
Searing
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568


Tips for help? 1BzbfMHCrTeLjc7eCGrYVhH3QXSRodSuke


View Profile
May 19, 2014, 04:45:34 AM
 #985

Half that sent BTC spoke up, thanks again for doing it guys as it was a huge help and I'm glad you received it weeks ago..

Given how it has started to make the rounds, and is already spawning some slime balls to come out of the woodwork I will be moving to post it soon, if anything to keep the shit versions from coming out, and those that are attempting to insert backdoors (yes I found one effort in my email from someone passing it along)..

In any case thanks to J-J from the KNC forums we are close after one false start..

Donations welcome as always since it was time and money to get it where it is, and also add some of the new things I am working on now..

Thanks to all of the bitcointalk users that asked i send it with a donation afterward, aside from a small group that spoke up already it's been a sad showing... The KNC forum users have been better overall..

where is the legit version and/or where do i send a donation? (trying to be legal here even if I'm still chik*sh*t to actually put it on the miner till maybe this weekend


er I also did PM you a couple days about this as well ...

thanks for your efforts

Searing

       ▀
   ▄▄▄   ▄▀
   ███ ▄▄▄▄  ██
       ████
    ▄  ▀▀▀▀
▄▄
      ██    ▀▀
██▄█▄▄▄████████
▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀███▀▀▀
██████████████████
████▄▀▄▀▄▀███▀▀▀▀▀
████▄▀▄▀▄▀███ ▀
████▄▀▄▀▄▀████████
▀█████████████████
]
CoinPayments
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
taurus01
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
May 19, 2014, 06:25:04 AM
 #986

Hello,

i am new here.  Smiley

Please help me, i have 2 Jupiter with firmeware 1.01 (the backend says 1.00) and the miner are november-batch. My problem is that i can´t switch to a higher MHZ as 775. There is no bigger/higher number i can choose.
elasticband
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036


Nighty Night Don't Let The Trolls Bite Nom Nom Nom


View Profile
May 19, 2014, 09:10:20 AM
 #987

clear your browser cashe
taurus01
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
May 19, 2014, 10:40:35 AM
 #988

clear your browser cashe

Good idea! But dosent work. I testet it with Google Chrome, Firefox and Internetexplorer too.

Sad

Other ideas?

I listen about a new firmware, calls 1.01.1 - maybe i need that? Can somebody give it to me?
crashoveride54902
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770


Dream become broken often


View Profile
May 20, 2014, 01:47:47 AM
 #989

clear your browser cashe

Good idea! But dosent work. I testet it with Google Chrome, Firefox and Internetexplorer too.

Sad

Other ideas?

I listen about a new firmware, calls 1.01.1 - maybe i need that? Can somebody give it to me?

did you hit ctrl+r? you sure you installed 1.01?

Dreams of cyprto solving everything is slowly slipping away...Replaced by scams/hacks Sad
daddyfatsax
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 857


Anger is a gift.


View Profile
May 20, 2014, 02:08:40 PM
 #990

So I have a 6 module Nov. Jupiter with padrino 1.01. I have absolutely no clue what these clock settings mean and this rig has been 100% stable at 1.45 TH/s and 1400W. The only thing I have done is change the volts on some dies. SPI voltage is 1.95 and locked. SPI freq is 201442 hz. What can I do to push a little bit more out of this unit?

padrino
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400


https://www.bitworks.io


View Profile WWW
May 20, 2014, 02:15:31 PM
 #991

So I have a 6 module Nov. Jupiter with padrino 1.01. I have absolutely no clue what these clock settings mean and this rig has been 100% stable at 1.45 TH/s and 1400W. The only thing I have done is change the volts on some dies. SPI voltage is 1.95 and locked. SPI freq is 201442 hz. What can I do to push a little bit more out of this unit?


Just keep bumping up the clock speed, 0x361 is workable on a number of the November units and will get you a good bump over what you have now..

1CPi7VRihoF396gyYYcs2AdTEF8KQG2BCR
https://www.bitworks.io
daddyfatsax
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 857


Anger is a gift.


View Profile
May 20, 2014, 02:16:41 PM
 #992

So I have a 6 module Nov. Jupiter with padrino 1.01. I have absolutely no clue what these clock settings mean and this rig has been 100% stable at 1.45 TH/s and 1400W. The only thing I have done is change the volts on some dies. SPI voltage is 1.95 and locked. SPI freq is 201442 hz. What can I do to push a little bit more out of this unit?


Just keep bumping up the clock speed, 0x361 is workable on a number of the November units and will get you a good bump over what you have now..

Awesome. I will give it a shot. Did not want to screw anything up by just blindly changing clocks.
GaryL
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
May 20, 2014, 03:14:46 PM
 #993

This post is very interesting, I will continue to pay attention to you!
daddyfatsax
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 857


Anger is a gift.


View Profile
May 20, 2014, 05:43:21 PM
 #994

Bumped my clocks up some and now I am getting 1.5 TH/s at 1450W. HW errors are .002% and all the temps look good. Thanks padrino!
Searing
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568


Tips for help? 1BzbfMHCrTeLjc7eCGrYVhH3QXSRodSuke


View Profile
May 21, 2014, 12:09:21 AM
 #995

So I have a 6 module Nov. Jupiter with padrino 1.01. I have absolutely no clue what these clock settings mean and this rig has been 100% stable at 1.45 TH/s and 1400W. The only thing I have done is change the volts on some dies. SPI voltage is 1.95 and locked. SPI freq is 201442 hz. What can I do to push a little bit more out of this unit?


Just keep bumping up the clock speed, 0x361 is workable on a number of the November units and will get you a good bump over what you have now..


still have no access to get a "legit" version of this file would prefer the 'author" point me in the right direction rather then
the possible scammers mentioned on here that downloaded other files....Thanks!

Searing

       ▀
   ▄▄▄   ▄▀
   ███ ▄▄▄▄  ██
       ████
    ▄  ▀▀▀▀
▄▄
      ██    ▀▀
██▄█▄▄▄████████
▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀███▀▀▀
██████████████████
████▄▀▄▀▄▀███▀▀▀▀▀
████▄▀▄▀▄▀███ ▀
████▄▀▄▀▄▀████████
▀█████████████████
]
CoinPayments
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
taurus01
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
May 21, 2014, 03:08:56 PM
 #996

clear your browser cashe

Good idea! But dosent work. I testet it with Google Chrome, Firefox and Internetexplorer too.

Sad

Other ideas?

I listen about a new firmware, calls 1.01.1 - maybe i need that? Can somebody give it to me?

did you hit ctrl+r? you sure you installed 1.01?

Yes i had the 1.01 firmeware. Now i installed 1.01.1-padrino and it works.

If i push ctrl+r i can see this:

a) But what means it?
b) I cant choose more than 0x295 Mhz - what means 0x335 = 940Gh´s - because i cant see more than 0x295 Mhz
c) How mutch Volt is okay vor the dies before they will damage?

http://s14.directupload.net/images/140521/xgncvq57.jpg

?
daddyfatsax
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 857


Anger is a gift.


View Profile
May 21, 2014, 03:15:40 PM
 #997

So I put my Kill-A-Watt meter on 1 of my 2 EVGA 1000W PSU's. The meter is reading 1050W, but the web gui only shows that the rig is using 1450W. Why is that PSU maxed out?
DPoS
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462



View Profile
May 21, 2014, 03:39:27 PM
 #998

So I put my Kill-A-Watt meter on 1 of my 2 EVGA 1000W PSU's. The meter is reading 1050W, but the web gui only shows that the rig is using 1450W. Why is that PSU maxed out?

is that the PSU that is also powering the control board?  those watt reading you see are only for the chip not everything else like fans, control board and the psu itself


~~BTC~~GAMBIT~~BTC~~Play Boardgames for Bitcoins!!~~BTC~~GAMBIT~~BTC~~ Something I say help? Donate BTC! 1KN1K1xStzsgfYxdArSX4PEjFfcLEuYhid
daddyfatsax
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 857


Anger is a gift.


View Profile
May 21, 2014, 04:30:36 PM
 #999

So I put my Kill-A-Watt meter on 1 of my 2 EVGA 1000W PSU's. The meter is reading 1050W, but the web gui only shows that the rig is using 1450W. Why is that PSU maxed out?

is that the PSU that is also powering the control board?  those watt reading you see are only for the chip not everything else like fans, control board and the psu itself

No that PSU is powering 3 of the 6 modules. Other PSU is powering the other 3 and the control board.
Biffa
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372



View Profile
May 21, 2014, 08:00:49 PM
 #1000

clear your browser cashe

Good idea! But dosent work. I testet it with Google Chrome, Firefox and Internetexplorer too.

Sad

Other ideas?

I listen about a new firmware, calls 1.01.1 - maybe i need that? Can somebody give it to me?

did you hit ctrl+r? you sure you installed 1.01?

Yes i had the 1.01 firmeware. Now i installed 1.01.1-padrino and it works.

If i push ctrl+r i can see this:

a) But what means it?
b) I cant choose more than 0x295 Mhz - what means 0x335 = 940Gh´s - because i cant see more than 0x295 Mhz
c) How mutch Volt is okay vor the dies before they will damage?



?
Means you have a October Jupiter

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!