Bitcoin Forum
July 20, 2024, 09:58:52 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 [118] 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 »
  Print  
Author Topic: GMiner v3.44 Dero/Karlsen/Radiant/Ergo+IronFish+ZIL/KAWPOW/Equihash/Cortex  (Read 306686 times)
ASCiiDiTY
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 40
Merit: 1


View Profile WWW
May 06, 2021, 02:55:25 PM
 #2341

o7

My level of frustration explode to infinite loop error coz i hate illogical situation
SO: Windows 7 miner work
SO: Windows 10 miner fail alocate dang
GIGABYTE NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB it is a secondary on completely free, unplug from any monitor
So i really do not get it WHY ?!?!



p.s. for ppls who will want to say 3G Vram gpu can't be use on RVN or ETC here proff they can be use ... but only on linux or on win 7 ... only on windows 10 miner it fail to generate dang



It works on Windows 10 Enterprise N LTSC version.

hmm i have windows 10 Pro probabil it wil be same on win 10 home or normal edition soo gminer it have a issue with that system

It will work in either LTSC version which is stripped down a bit, or Server editions.. but not normal win 10. Trust me, try it..

Vertcoin PPLNS Pool | 0.69% fee | 0.05 VTC min payout: ACiDPOOL.CO.UK (http://acidpool.co.uk/)
sir_blacks
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 119
Merit: 3


View Profile
May 06, 2021, 03:25:06 PM
 #2342

o7

My level of frustration explode to infinite loop error coz i hate illogical situation
SO: Windows 7 miner work
SO: Windows 10 miner fail alocate dang
GIGABYTE NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB it is a secondary on completely free, unplug from any monitor
So i really do not get it WHY ?!?!



p.s. for ppls who will want to say 3G Vram gpu can't be use on RVN or ETC here proff they can be use ... but only on linux or on win 7 ... only on windows 10 miner it fail to generate dang



It works on Windows 10 Enterprise N LTSC version.

hmm i have windows 10 Pro probabil it wil be same on win 10 home or normal edition soo gminer it have a issue with that system

It will work in either LTSC version which is stripped down a bit, or Server editions.. but not normal win 10. Trust me, try it..


yup i know and i see Win 10 pro, normal, that's i make post to ... it not working and for that my frustration lvl it explode coz i not see any logical reason why not, basic mathematics (elementary one) it show everything it is fine but nop result it is other  Angry Angry Angry
conclusion or gminer it have a memory leak some were on normal win 10 or win 10 it have something extra what screw up miner when it try to run ...
atm i give up and i am stuck on a old windows 7 till i will get bored but still a illogical thing it is annoying as frack
cheers
ajax76
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
May 10, 2021, 08:43:00 AM
 #2343

For those of you with rx 6800 cards : I recently switched from phoenixminer to gminer (due to PM errors after epoch 412) . This was the best thing to do ever, hashrates are 1-2 mh/sec lower BUT are stable, not fluctuating anymore. Also 3xxx series seem to have minimal hashrate and stability increase.

Thank you Gminer developers, you are doing an awesome job Wink
ajax76
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
May 10, 2021, 09:53:12 AM
 #2344

Back again, I do have an actual problem : Gminer is filling up my free ram. It will be full soon, so any ideas how to free it up? Thanks in advance

fanmir
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
May 10, 2021, 01:31:17 PM
 #2345

Hello,

Starting from version 2.53 or 2.54 I am getting "Invalid memory access" every couple of hours and miner is restarting (1080 or 3070)

In version 2.52 no any problems - miner can works without resets for weeks.
YukitoEiri
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
May 12, 2021, 03:33:33 AM
 #2346

In this miner, you can see the transfer speed to the pool like a phoenix? I'm thinking of switching from Phoenix to this miner.
highlander1992
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
May 19, 2021, 08:12:13 PM
 #2347

In this miner, you can see the transfer speed to the pool like a phoenix? I'm thinking of switching from Phoenix to this miner.

yes you can + this miner is faster then phoenix
delatour
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
May 22, 2021, 08:51:29 PM
 #2348

GMiner v2.54 available for download

v2.54
+ generates valid DAG on higher OC modes
+ improved speed of DAG generation (up to 2x)

Ethash fee is 0.65%
KAWPOW fee is 1%

Hello Gminer team :-)

You removed xmv (monerov) just after 2.39
You may watch your wallet and noticed it pumped a few times : https://tradeogre.com/exchange/BTC-XMV
I gave you, i hope, a nice 10% fee :-D

Bad news is they shut down the official pool and 2.39 pointed to that pool, so now, it doesnt see the pool and disconnects constantly. I cant use gminer anymore, and their official miner is slow as hell.

I wonder if you can point the mining fee to another pool ( https://miningpoolstats.stream/monerov ) or maybe just kill the mining fee if you are not interested in monerov anymore ? And release that new version...

Thank you in advance :-)

Edit : that said, https://blog.monerov.online/monerov-micropool-how-to-guide/ is most of the hashrate, so if gminer could work with the solo pool it would be great
Cryptoseekert
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 1


View Profile
May 23, 2021, 02:24:01 AM
 #2349

hello guys Smiley i hope you are doing good Smiley

i wanted to ask:
is there any command for target temperature? so the fans automatically adjust to get to that temp?
so i dont have to put a fixed fan speed?

also, how is it the hashrate of rx 570 4gb on kawpow ravencoin windows 10?


thanks Smiley
sxemini
Member
**
Offline Offline

Activity: 1558
Merit: 69


View Profile
May 23, 2021, 11:13:26 AM
 #2350

hello guys Smiley i hope you are doing good Smiley

i wanted to ask:
is there any command for target temperature? so the fans automatically adjust to get to that temp?
so i dont have to put a fixed fan speed?

also, how is it the hashrate of rx 570 4gb on kawpow ravencoin windows 10?


thanks Smiley

Use Teamredminer, it is the fastest miner for AMD on kawpow.
WARMANGALAXY
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 1


View Profile
May 23, 2021, 03:29:13 PM
 #2351

hello guys Smiley i hope you are doing good Smiley

i wanted to ask:
is there any command for target temperature? so the fans automatically adjust to get to that temp?
so i dont have to put a fixed fan speed?

also, how is it the hashrate of rx 570 4gb on kawpow ravencoin windows 10?


thanks Smiley

--tfan' - space-separated list of target temperatures for fan (0 - ignore), only Windows is supported (for example: '65 0 70')
--tfan_min' - space-separated list of minimal fan speed (0 - ignore) for tfan option, only Windows is supported (for example: '30 0 35') 
--tfan_max' - space-separated list of maximal fan speed (0 - ignore) for tfan option, only Windows is supported (for example: '90 0 80')
Digital_Seytan
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 222
Merit: 2

digiseytan@walletofsatoshi.com


View Profile WWW
May 27, 2021, 12:21:24 PM
 #2352

Hello Good day GM DEV,

Please ad  The mining algorithm Autolykos2 is for ERGO coin.


 Roll Eyes Roll Eyes

DonateSATS:Digiseytan@WALLETOFSATOSHi.COM
SHOPFREE: https://satsback.com/register/1QEJyGPlg4LN5kwx
ETC+Zil Pool:https://k1pool.com/invite/895eb07555
birdjan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
May 27, 2021, 01:18:48 PM
 #2353

your gm25.4 is the best miner for eth for my gtx1070.Can you add support for ergo coin? Regards from Serbia.
dlare9
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
May 28, 2021, 02:06:28 PM
 #2354

Keep getting this type of error. Any idea on why does this happens.

https://imgur.com/7U1TuMV
Cryptoseekert
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 1


View Profile
June 02, 2021, 02:20:13 AM
 #2355

hello guys Smiley i hope you are doing good Smiley

i wanted to ask:
is there any command for target temperature? so the fans automatically adjust to get to that temp?
so i dont have to put a fixed fan speed?

also, how is it the hashrate of rx 570 4gb on kawpow ravencoin windows 10?


thanks Smiley

Use Teamredminer, it is the fastest miner for AMD on kawpow.

thanks Smiley
sadly, trm does not support core and mem clocks/voltage on the miner. is there a way to control that ? as msi afterburner has been a pain Sad i am used to use commands on the miner for target temperature and clocks volts Sad

thanks Cheesy
Cryptoseekert
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 1


View Profile
June 02, 2021, 02:28:22 AM
 #2356

hello guys Smiley i hope you are doing good Smiley

i wanted to ask:
is there any command for target temperature? so the fans automatically adjust to get to that temp?
so i dont have to put a fixed fan speed?

also, how is it the hashrate of rx 570 4gb on kawpow ravencoin windows 10?


thanks Smiley

--tfan' - space-separated list of target temperatures for fan (0 - ignore), only Windows is supported (for example: '65 0 70')
--tfan_min' - space-separated list of minimal fan speed (0 - ignore) for tfan option, only Windows is supported (for example: '30 0 35') 
--tfan_max' - space-separated list of maximal fan speed (0 - ignore) for tfan option, only Windows is supported (for example: '90 0 80')

thanks you Sad

i am getting this:
gygabite radeon rx 570 4gb not supported for this algorithm Sad i ma using kawpow ravencoin on windows 10 Sad

is that true? or is an error? or do i need to do something else?

thanks
WARMANGALAXY
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 1


View Profile
June 02, 2021, 01:25:13 PM
 #2357

hello guys Smiley i hope you are doing good Smiley

i wanted to ask:
is there any command for target temperature? so the fans automatically adjust to get to that temp?
so i dont have to put a fixed fan speed?

also, how is it the hashrate of rx 570 4gb on kawpow ravencoin windows 10?


thanks Smiley

--tfan' - space-separated list of target temperatures for fan (0 - ignore), only Windows is supported (for example: '65 0 70')
--tfan_min' - space-separated list of minimal fan speed (0 - ignore) for tfan option, only Windows is supported (for example: '30 0 35') 
--tfan_max' - space-separated list of maximal fan speed (0 - ignore) for tfan option, only Windows is supported (for example: '90 0 80')

thanks you Sad

i am getting this:
gygabite radeon rx 570 4gb not supported for this algorithm Sad i ma using kawpow ravencoin on windows 10 Sad

is that true? or is an error? or do i need to do something else?

thanks

You need to use linux
sxemini
Member
**
Offline Offline

Activity: 1558
Merit: 69


View Profile
June 02, 2021, 01:30:20 PM
 #2358

hello guys Smiley i hope you are doing good Smiley

i wanted to ask:
is there any command for target temperature? so the fans automatically adjust to get to that temp?
so i dont have to put a fixed fan speed?

also, how is it the hashrate of rx 570 4gb on kawpow ravencoin windows 10?


thanks Smiley

--tfan' - space-separated list of target temperatures for fan (0 - ignore), only Windows is supported (for example: '65 0 70')
--tfan_min' - space-separated list of minimal fan speed (0 - ignore) for tfan option, only Windows is supported (for example: '30 0 35')  
--tfan_max' - space-separated list of maximal fan speed (0 - ignore) for tfan option, only Windows is supported (for example: '90 0 80')

thanks you Sad

i am getting this:
gygabite radeon rx 570 4gb not supported for this algorithm Sad i ma using kawpow ravencoin on windows 10 Sad

is that true? or is an error? or do i need to do something else?

thanks

You need to use linux

Why? 4GB are enough for mining kawpow on windows10!!

hello guys Smiley i hope you are doing good Smiley

i wanted to ask:
is there any command for target temperature? so the fans automatically adjust to get to that temp?
so i dont have to put a fixed fan speed?

also, how is it the hashrate of rx 570 4gb on kawpow ravencoin windows 10?


thanks Smiley

--tfan' - space-separated list of target temperatures for fan (0 - ignore), only Windows is supported (for example: '65 0 70')
--tfan_min' - space-separated list of minimal fan speed (0 - ignore) for tfan option, only Windows is supported (for example: '30 0 35')  
--tfan_max' - space-separated list of maximal fan speed (0 - ignore) for tfan option, only Windows is supported (for example: '90 0 80')

thanks you Sad

i am getting this:
gygabite radeon rx 570 4gb not supported for this algorithm Sad i ma using kawpow ravencoin on windows 10 Sad

is that true? or is an error? or do i need to do something else?

thanks

Use Teamredminer for rx570 and kawpow. It is the fastest one for AMD. Hashrate for RX570 13 - 14 mh on kawpow with Teamredminer
Cryptoseekert
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 1


View Profile
June 02, 2021, 04:02:39 PM
 #2359

hello guys Smiley i hope you are doing good Smiley

i wanted to ask:
is there any command for target temperature? so the fans automatically adjust to get to that temp?
so i dont have to put a fixed fan speed?

also, how is it the hashrate of rx 570 4gb on kawpow ravencoin windows 10?


thanks Smiley

--tfan' - space-separated list of target temperatures for fan (0 - ignore), only Windows is supported (for example: '65 0 70')
--tfan_min' - space-separated list of minimal fan speed (0 - ignore) for tfan option, only Windows is supported (for example: '30 0 35')  
--tfan_max' - space-separated list of maximal fan speed (0 - ignore) for tfan option, only Windows is supported (for example: '90 0 80')

thanks you Sad

i am getting this:
gygabite radeon rx 570 4gb not supported for this algorithm Sad i ma using kawpow ravencoin on windows 10 Sad

is that true? or is an error? or do i need to do something else?

thanks

You need to use linux

Why? 4GB are enough for mining kawpow on windows10!!

hello guys Smiley i hope you are doing good Smiley

i wanted to ask:
is there any command for target temperature? so the fans automatically adjust to get to that temp?
so i dont have to put a fixed fan speed?

also, how is it the hashrate of rx 570 4gb on kawpow ravencoin windows 10?


thanks Smiley

--tfan' - space-separated list of target temperatures for fan (0 - ignore), only Windows is supported (for example: '65 0 70')
--tfan_min' - space-separated list of minimal fan speed (0 - ignore) for tfan option, only Windows is supported (for example: '30 0 35')  
--tfan_max' - space-separated list of maximal fan speed (0 - ignore) for tfan option, only Windows is supported (for example: '90 0 80')

thanks you Sad

i am getting this:
gygabite radeon rx 570 4gb not supported for this algorithm Sad i ma using kawpow ravencoin on windows 10 Sad

is that true? or is an error? or do i need to do something else?

thanks

Use Teamredminer for rx570 and kawpow. It is the fastest one for AMD. Hashrate for RX570 13 - 14 mh on kawpow with Teamredminer

thank you very much for your answer.

i am using trm, the thing is, trm cant control via commands core clock, memclock, voltage, target temperature, etc.

what can i use for that? i am trying msi afterburner, but it has some issues (sometimes it gets the clocks and voltages only on the 1st gpu, i have to use a flat fan speed, etc)

is there other software that is better than msi afterburner?
thanks again Smiley
solved.tech
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
June 03, 2021, 09:44:44 AM
 #2360

Hi,

don't know if anyone else has this issue, but I have 2 Navi (5600XT) and 2 Big Navi (6800XT) cards and I get an error when using --mclock option that memory clock couldn't be set for Big Navi and I need to run miner as admin (win10; gminer 2.54) ...
But I am running it in admin mode and miner sets memory speed for Navi cards without any errors, but not for Big Navi ...

Don't know if this is a bug or something, but it is weird ...

Thanks.
Pages: « 1 ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 [118] 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!