Bitcoin Forum
June 13, 2021, 04:38:51 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 »
  Print  
Author Topic: GMiner v2.56 Ethash/KAWPOW/Equihash/CuckooCycle  (Read 284657 times)
toy023
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 1


View Profile
August 23, 2019, 12:48:27 PM
 #1461

Reverted back to 1.55. Pretty sure 1.59 is broken.
1623602331
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1623602331

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1623602331
Reply with quote  #2

1623602331
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1623602331
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1623602331

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1623602331
Reply with quote  #2

1623602331
Report to moderator
1623602331
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1623602331

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1623602331
Reply with quote  #2

1623602331
Report to moderator
1623602331
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1623602331

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1623602331
Reply with quote  #2

1623602331
Report to moderator
91to
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
August 23, 2019, 04:39:20 PM
 #1462

sorry for maybe stupid question. If i use linux or ubuntu system, performance will be better than on windows 10 system (with same settings core, memory, etc)?
I am mining btg 144.5, windows 10, and i have two cards:
1080 ti - 96 sol/s (average)
1070    - 64 sol/s (average)
With linux will be more?
openpass
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
August 23, 2019, 07:24:41 PM
 #1463

May be you can optimize 192.7 for RTX card?
msi gaming 2070 have 35 sol/s and 173watt
msi armour 1070 ti have 36 sol/s and 141watt
unreal results for rtx!
invizion
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile
August 24, 2019, 08:26:28 AM
 #1464

Please optimize 210.9 for RTX cards too

<3
twente-mining
Member
**
Offline Offline

Activity: 176
Merit: 10


View Profile
August 24, 2019, 10:36:53 AM
 #1465

same here, I much prefer running em cool and quiet with minor performance impact

1.59 --oc1 enabled
1080ti
165w
~55 Sols


Yeah, around same settings here. 165w, core +100 and mem +300 ( Smos )

just for fun, try v1.55 without --oc1 with the same settings, and you will see more hashes then with version 1.59
I saw a little more powerdraw in v1.59 but not more performance.
Thats just for the 1080ti cards.

Could be difference in brands, i have several different ones.





MSI TRIO 1080ti - 1.59 with --OC 1:

GPU0: 56,7 Sol/s
GPU0: 44 ℃ 40 % - fan
GPU0: 158.76 W

ECO - 1.59 with __OC1:

GPU0: 51,5 Sol/s
GPU0: 43 ℃ 40 % - fan
GPU0: 135.31 W


1080 gigabyte windforce 3X - 1.55

GPU0: 39,7 Sol/s
GPU1: 38,5 Sol/s
GPU2: 39,2 Sol/s
GPU3: 38,8 Sol/s
GPU4: 41,3 Sol/s
GPU5: 38,1 Sol/s
GPU6: 39,9 Sol/s
GPU0: 58 ℃ 55 % - fan
GPU1: 60 ℃ 64 %
GPU2: 61 ℃ 64 %
GPU3: 60 ℃ 57 %
GPU4: 60 ℃ 57 %
GPU5: 60 ℃ 55 %
GPU6: 61 ℃ 55 %
GPU0: 125.25 W
GPU1: 126.29 W
GPU2: 119.87 W
GPU3: 111.60 W
GPU4: 118.26 W
GPU5: 126.28 W
GPU6: 120.69 W

What are you're Core and Mem settings with 1080TI in ECO mode ?

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
btc00
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 369
Merit: 111


View Profile
August 25, 2019, 11:29:02 AM
 #1466

GMiner v1.59 available for download

v1.59
+ improved performance on RTX2070 SUPER & RTX2080 SUPER for BeamHashII and ZelCash
+ minor performance improvements on some GTX cards for BeamHashII
+ added option to select OC kernels for each device --OC
+ added option to enable OC1 kernels for all devices (if available, currently supported only GTX1080 TI on BeamHashII algo)

Telegram group: https://t.me/gminer_equihash
Telegram beta test group: https://t.me/gminer_beta

Download links:
GitHub: https://github.com/develsoftware/GMinerRelease/releases/tag/1.59


How to choose oc for each card? can an example. thx

https://t.me/crypto_tops aвтopcкий кaнaл o кpиптe и нe тoлькo
https://t.me/shared_masternodes  чaт
Zminer777
Member
**
Offline Offline

Activity: 404
Merit: 34


View Profile
August 25, 2019, 01:12:42 PM
 #1467

How to choose oc for each card? can an example. thx
Suppose you have 4 GPUs.
Code:
--OC 0 1 1 0
Set OC0 (default) mode for GPU0, GPU3
Set OC1 mode for GPU1, GPU2
Miner report about this to console.
topteam
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 157
Merit: 0


View Profile
August 25, 2019, 10:51:41 PM
 #1468

how use oc with .cfg file?
Code:
oc=1 1 1 1 1 1 1
only use 0 or 1?
is it oc=2 mode work?
bitcoinminer0319
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 55
Merit: 0


View Profile
August 28, 2019, 08:01:34 PM
 #1469

does the gminer 1.60 support 1660/ti when i use --oc1 or not?
Zminer777
Member
**
Offline Offline

Activity: 404
Merit: 34


View Profile
August 29, 2019, 05:11:06 AM
 #1470

does the gminer 1.60 support 1660/ti when i use --oc1 or not?
only for GTX 1070 and GTX 1080 TI on BeamHashII algo atm
Zminer777
Member
**
Offline Offline

Activity: 404
Merit: 34


View Profile
August 29, 2019, 06:41:15 AM
 #1471

GMiner v1.60 available for download

v1.60
+ support AMD cards for ZelCash
+ improved performance for Equihash 144.5/192.7 on RTX SUPER cards
+ support OC parameter in config files
+ added OC1 kernel for BeamHashII for GTX 1070

Telegram group: https://t.me/gminer_equihash
Telegram beta test group: https://t.me/gminer_beta

Download links:
GitHub: https://github.com/develsoftware/GMinerRelease/releases/tag/1.60
ayiphelmy
Copper Member
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 380
Merit: 104


View Profile
August 29, 2019, 07:58:39 AM
 #1472

does the gminer 1.60 support 1660/ti when i use --oc1 or not?
only for GTX 1070 and GTX 1080 TI on BeamHashII algo atm
1070TI? 2080TI?
ekiller
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 977


LLP Programming & Electronics


View Profile
August 29, 2019, 09:12:07 AM
 #1473

How to use OC1 kernels  on command line ?  what is parameters ?

Efendiler, biz tekke ve zaviyeleri din düşmanı olduğumuz için değil; bilakis, bu tip yapılar din ve devlet düşmanı olduğu, Selçuklu ve Osmanlı'yı bu yüzden batırdığı için yasakladık. Çok değil, yüz yıla kalmadan, eğer bu sözlerime dikkat etmezseniz göreceksiniz ki bazı kişiler bazı cemaatlerle bir araya gelerek bizlerin din düşmanı olduğunu öne sürecek, sizlerin oyunu alarak başa geçecek ama sıra devleti bölüşmeye geldiğinde birbirine düşeceklerdir. Ayrıca, unutmayın ki o gün geldiğinde her bir taraf diğerini dinsizlikle suçlamaktan geri kalmayacaktır. Mustafa Kemal Atatürk  // ekiller en son neler yazmış : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=667791;sa=showPosts // İzle Düşün Anla : https://www.youtube.com/watch?v=tYayX-CfvZM
scryptr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1785
Merit: 1025



View Profile WWW
August 29, 2019, 03:30:53 PM
 #1474

How to use OC1 kernels  on command line ?  what is parameters ?

THE SYNTAX IS STRICT--

For a simple command line flag, it took a while to figure out.  If you have one (1) card try:

        "miner -a algorithm --OC 1"

If you have four (4) cards try:

        "miner -a algorithm --OC 1 1 1 1"

The flag is space-delineated, do not use commas.  If you have a weak card that will not work with an overclock (OC) kernel, use "0" instead of "1".  A setting of "0" is the same as default, or no setting at all.  If you have improper syntax, the miner may not launch.

I do not believe that setting "--OC 1" for a multi-card rig will work properly, each separate card must have a corresponding "0" (no overclock), or "1" (overclock).

My 3GB 1060 cards and my 1070ti cards see a slight improvement at best.  If I am wrong, please correct me if you know better.       --scryptr

TIPS:  BTC - 1Fs4uZ6a9ABYBTaHGUfqcwCQmeBRxkKRQT    DASH - XrK81tW31SLsVvZ2WX9VhTjpT6GXJPLdbQ
          SCRYPTR'S NOTEBOOK: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5035515.msg46035530#msg46035530
          GITHUB: "github.com/scryptr"  MERIT is appreciated, also.  Thanks!
Dr_Victor
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 918
Merit: 250


View Profile
August 29, 2019, 03:38:47 PM
 #1475

How to use OC1 kernels  on command line ?  what is parameters ?

THE SYNTAX IS STRICT--

For a simple command line flag, it took a while to figure out.  If you have one (1) card try:

        "miner -a algorithm --OC 1"

If you have four (4) cards try:

        "miner -a algorithm --OC 1 1 1 1"

The flag is space-delineated, do not use commas.  If you have a weak card that will not work with an overclock (OC) kernel, use "0" instead of "1".  A setting of "0" is the same as default, or no setting at all.  If you have improper syntax, the miner may not launch.

I do not believe that setting "--OC 1" for a multi-card rig will work properly, each separate card must have a corresponding "0" (no overclock), or "1" (overclock).

My 3GB 1060 cards and my 1070ti cards see a slight improvement at best.  If I am wrong, please correct me if you know better.       --scryptr
I am using '--oc1'  for 7-card rig.

yobit.net is banned from signatures
scryptr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1785
Merit: 1025



View Profile WWW
August 29, 2019, 04:06:11 PM
 #1476

How to use OC1 kernels  on command line ?  what is parameters ?

THE SYNTAX IS STRICT--

For a simple command line flag, it took a while to figure out.  If you have one (1) card try:

        "miner -a algorithm --OC 1"

If you have four (4) cards try:

        "miner -a algorithm --OC 1 1 1 1"

The flag is space-delineated, do not use commas.  If you have a weak card that will not work with an overclock (OC) kernel, use "0" instead of "1".  A setting of "0" is the same as default, or no setting at all.  If you have improper syntax, the miner may not launch.

I do not believe that setting "--OC 1" for a multi-card rig will work properly, each separate card must have a corresponding "0" (no overclock), or "1" (overclock).

My 3GB 1060 cards and my 1070ti cards see a slight improvement at best.  If I am wrong, please correct me if you know better.       --scryptr
I am using '--oc1'  for 7-card rig.

DOES THE MINER EVEN LAUNCH? --

The flag is "--OC", followed by a space, as in "--OC 1".  If you actually typed "--oc1", the flag that you presented may be completely ignored, at best.  The string"--oc1" is not a correct flag.

Do you notice any improvement in hash rate?  What I do notice is that upon initial launch, there is no report to the console that the overclock kernel is being activated by the miner program.  If there is any improvement in Equihash, it is small.       --scryptr

TIPS:  BTC - 1Fs4uZ6a9ABYBTaHGUfqcwCQmeBRxkKRQT    DASH - XrK81tW31SLsVvZ2WX9VhTjpT6GXJPLdbQ
          SCRYPTR'S NOTEBOOK: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5035515.msg46035530#msg46035530
          GITHUB: "github.com/scryptr"  MERIT is appreciated, also.  Thanks!
fapar
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1162
Merit: 267


View Profile WWW
August 29, 2019, 04:07:02 PM
 #1477

Prompt cards RX480/580 the following parameters: -- oc/oc1 is supporting? Where can I read about this setting and which graphics cards are supported?
On my Giga 580 MI get average 16.3-16.5 Sol/s.
2h4u
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 55
Merit: 0


View Profile
August 29, 2019, 04:41:35 PM
 #1478

I am using '--oc1'  for 7-card rig.

'--oc1' for miniz, not gminer.
Zminer777
Member
**
Offline Offline

Activity: 404
Merit: 34


View Profile
August 29, 2019, 04:55:35 PM
 #1479

'--oc1' for miniz, not gminer.
Are you sure? '--oc1' enable OC1 kernels for all devices if available (for GMiner)
Dr_Victor
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 918
Merit: 250


View Profile
August 29, 2019, 05:09:27 PM
 #1480

How to use OC1 kernels  on command line ?  what is parameters ?

THE SYNTAX IS STRICT--

For a simple command line flag, it took a while to figure out.  If you have one (1) card try:

        "miner -a algorithm --OC 1"

If you have four (4) cards try:

        "miner -a algorithm --OC 1 1 1 1"

The flag is space-delineated, do not use commas.  If you have a weak card that will not work with an overclock (OC) kernel, use "0" instead of "1".  A setting of "0" is the same as default, or no setting at all.  If you have improper syntax, the miner may not launch.

I do not believe that setting "--OC 1" for a multi-card rig will work properly, each separate card must have a corresponding "0" (no overclock), or "1" (overclock).

My 3GB 1060 cards and my 1070ti cards see a slight improvement at best.  If I am wrong, please correct me if you know better.       --scryptr
I am using '--oc1'  for 7-card rig.

DOES THE MINER EVEN LAUNCH? --

The flag is "--OC", followed by a space, as in "--OC 1".  If you actually typed "--oc1", the flag that you presented may be completely ignored, at best.  The string"--oc1" is not a correct flag.

Do you notice any improvement in hash rate?  What I do notice is that upon initial launch, there is no report to the console that the overclock kernel is being activated by the miner program.  If there is any improvement in Equihash, it is small.       --scryptr
Guys, you are awesome! I had said that '--oc1' working for 7-cards rig. Why are you still speculating?

yobit.net is banned from signatures
Pages: « 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!