Bitcoin Forum
August 01, 2021, 07:06:22 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... 122 »
  Print  
Author Topic: GMiner v2.63 Ethash/KAWPOW/Equihash/CuckooCycle  (Read 286293 times)
Zminer777
Member
**
Offline Offline

Activity: 413
Merit: 37


View Profile
October 27, 2018, 07:41:20 PM
 #81

Is there any extra flags to add?
There is no hidden command line arguments, to view available command line arguments run
Code:
./miner --help
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
luckydoky
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 231
Merit: 1


View Profile
October 27, 2018, 09:30:19 PM
 #82

Great miner I'm loving it.

Gained quite a bit of hashrate compared to ewbf (almost 10%, using 1070s).

Genesisnetwork.io │ P2P Payment Ecosystem │ POW-MNs
Solution for businesses & e-commerce
Fair Launch │ Airdrops & Bounties
pogadaev
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 201
Merit: 0


View Profile
October 31, 2018, 10:01:57 AM
 #83

Hello prompt I use awesomeminer if I run with the parameter -- api 0.0.0: 4028 miner crashes
for monitoring as EWBF
Zminer777
Member
**
Offline Offline

Activity: 413
Merit: 37


View Profile
October 31, 2018, 12:56:39 PM
 #84

Hello prompt I use awesomeminer if I run with the parameter -- api 0.0.0: 4028 miner crashes
for monitoring as EWBF
Hello,

Currently GMiner's API isn't compatible with EWBF's API, we will add EWBF's API compatibility in next version (0.7).
You will be able use GMiner in awesome miner soon.

Best Regards.
fistsofgod
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 167
Merit: 0


View Profile
November 01, 2018, 12:55:19 AM
 #85

plans to add 210,9 for Aion?
Zminer777
Member
**
Offline Offline

Activity: 413
Merit: 37


View Profile
November 01, 2018, 08:02:37 AM
 #86

plans to add 210,9 for Aion?
Yes, we will add Equihash 96,5 and Equihash 210,9 in near future.
Currently we are working on optimization of Equihash 144,5 and Equihash 192,7.
I guess we release +5-10% speedup for that algorithms within week.
fistsofgod
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 167
Merit: 0


View Profile
November 01, 2018, 02:37:48 PM
 #87

plans to add 210,9 for Aion?
Yes, we will add Equihash 96,5 and Equihash 210,9 in near future.
Currently we are working on optimization of Equihash 144,5 and Equihash 192,7.
I guess we release +5-10% speedup for that algorithms within week.
Fantastico
luckydoky
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 231
Merit: 1


View Profile
November 01, 2018, 06:16:36 PM
 #88

plans to add 210,9 for Aion?
Yes, we will add Equihash 96,5 and Equihash 210,9 in near future.
Currently we are working on optimization of Equihash 144,5 and Equihash 192,7.
I guess we release +5-10% speedup for that algorithms within week.

That's great news !
Both the fuuture algos and the speedup. Smiley

Genesisnetwork.io │ P2P Payment Ecosystem │ POW-MNs
Solution for businesses & e-commerce
Fair Launch │ Airdrops & Bounties
fistsofgod
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 167
Merit: 0


View Profile
November 02, 2018, 12:03:55 AM
 #89

Im really annoyed that the miner exits when the devfee pool is not available. this is really frustrating. It's not my fault the pool isnt available, but you have the miner exit. it it's f*cking annoying. I have the miner in a script that restart pc in case of miner exit, usually from an error. and now it resets when the devfee pool isnt avail. thats not my fault but the miner exits...... its stupid
Zminer777
Member
**
Offline Offline

Activity: 413
Merit: 37


View Profile
November 02, 2018, 06:48:29 AM
 #90

Im really annoyed that the miner exits when the devfee pool is not available. this is really frustrating. It's not my fault the pool isnt available, but you have the miner exit. it it's f*cking annoying. I have the miner in a script that restart pc in case of miner exit, usually from an error. and now it resets when the devfee pool isnt avail. thats not my fault but the miner exits...... its stupid
Miners exits ONLY IF ALL devfee pools are not available AND AT LEAST ONE user pool is available.
We use 3 devfee pools for Equihash 144,5: miningpoolhub, suprnova, 2miners, I guess it's almost impossible that all 3 most popular pools are down.
fistsofgod
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 167
Merit: 0


View Profile
November 02, 2018, 07:26:10 AM
Last edit: November 02, 2018, 06:02:05 PM by fistsofgod
 #91

Im really annoyed that the miner exits when the devfee pool is not available. this is really frustrating. It's not my fault the pool isnt available, but you have the miner exit. it it's f*cking annoying. I have the miner in a script that restart pc in case of miner exit, usually from an error. and now it resets when the devfee pool isnt avail. thats not my fault but the miner exits...... its stupid
Miners exits ONLY IF ALL devfee pools are not available AND AT LEAST ONE user pool is available.
We use 3 devfee pools for Equihash 144,5: miningpoolhub, suprnova, 2miners, I guess it's almost impossible that all 3 most popular pools are down.
stop it? just have the miner restart....whats the purpose of exit? to punish us for not being able to mine the devfee? I can have the miner restart on any exit, why make this an exit?

Your "almost impossible" happened twice in few days and I don't use this software 24/7. Each time is risking the loss of block rewards on a pplns pool
luckydoky
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 231
Merit: 1


View Profile
November 02, 2018, 11:35:40 AM
 #92

Im really annoyed that the miner exits when the devfee pool is not available. this is really frustrating. It's not my fault the pool isnt available, but you have the miner exit. it it's f*cking annoying. I have the miner in a script that restart pc in case of miner exit, usually from an error. and now it resets when the devfee pool isnt avail. thats not my fault but the miner exits...... its stupid

I understand where you're coming from but to be fair I've been using this miner full time and this never ever happened to me.
Not once have all the devpools been down at the same time (for me...).

Genesisnetwork.io │ P2P Payment Ecosystem │ POW-MNs
Solution for businesses & e-commerce
Fair Launch │ Airdrops & Bounties
Zminer777
Member
**
Offline Offline

Activity: 413
Merit: 37


View Profile
November 02, 2018, 07:22:22 PM
 #93

GMiner v1.07 available for download

v1.07
+ performance improvements +5-10% dependent on device
+ devfee optimized for PPLNS pools
+ support monitoring via Awesome Miner (add an external miner and select "BTMiner NebuTech compatible")
+ display GPU manufacturer (EVGA, MSI, GIGABYTE, ...)
+ renamed "--telemetry" parameter to "--api"

Performance on stock GPU settings:
Equihash 144,5:
Palit GTX 1070 Ti JetStream 8GB ~59 Sol/s
MSI GTX 1080 SEA HAWK EK X 8GB ~61 Sol/s
EVGA GTX 1080 Ti Founders Edition 11GB ~82 Sol/s
Gigabyte 1080 Ti AORUS Waterforce WB Xtreme Edition 11GB ~87 Sol/s

Equihash 192,7:
Palit GTX 1070 Ti JetStream 8GB ~33 Sol/s
MSI GTX 1080 SEA HAWK EK X 8GB ~33 Sol/s
EVGA GTX 1080 Ti Founders Edition 11GB ~47 Sol/s
Gigabyte 1080 Ti AORUS Waterforce WB Xtreme Edition 11GB ~49 Sol/s

Join GMiner group in telegram: https://t.me/gminer_equihash

Download links:
Linux x64 https://mega.nz/#F!HeIHzYDI!Rf3-qpxMjAkeQ7SDeeN2rw
Windows x64 https://mega.nz/#F!2GQl0AaR!_YzlNiVNNOUbEqYwz40E8A
Brzina
Member
**
Offline Offline

Activity: 74
Merit: 20


View Profile
November 02, 2018, 07:29:33 PM
 #94

Do you work with ethcontrol.com


I am using many rigs with them, still no support for your miner...
Zminer777
Member
**
Offline Offline

Activity: 413
Merit: 37


View Profile
November 02, 2018, 07:38:15 PM
 #95

Do you work with ethcontrol.com


I am using many rigs with them, still no support for your miner...
Currently nope, we will support ethcontrol in next update.
Yarik47
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 36
Merit: 0


View Profile
November 02, 2018, 08:17:50 PM
 #96

Zminer777
Version 1.06 more productive Sol/W ..
Version 1.06 - 5x GTX1070 ~ 230Sol ~ 530W ~ 0.43Sol/W
Version 1.07 - 5x GTX1070 ~ 240Sol ~ 600W ~ 0.38Sol/W
Is it possible to make a special version with new features, but with the old performance?
TAKCuCT
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
November 02, 2018, 08:23:07 PM
 #97

Can you make a scripts for HiveOS? Like this http://download.hiveos.farm/custom/
fistsofgod
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 167
Merit: 0


View Profile
November 02, 2018, 08:32:32 PM
 #98

Zminer777
Version 1.06 more productive Sol/W ..
Version 1.06 - 5x GTX1070 ~ 230Sol ~ 530W ~ 0.43Sol/W
Version 1.07 - 5x GTX1070 ~ 240Sol ~ 600W ~ 0.38Sol/W
Is it possible to make a special version with new features, but with the old performance?
whats your OC settings? your efficiency should not be so low. which make/model of your 1070s?

I run my EVGA 1070 FTW at little over .50sol/w and the EVGA SC at about .465 sol/w which I have found is max efficiency for both cards using my most stable oc settings of 100/440 for the FTW cards and 100/420 for the SC cards. especially at high difficulty  efficiency becomes more important.
Yarik47
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 36
Merit: 0


View Profile
November 02, 2018, 09:40:03 PM
 #99

Zminer777
Version 1.06 more productive Sol/W ..
Version 1.06 - 5x GTX1070 ~ 230Sol ~ 530W ~ 0.43Sol/W
Version 1.07 - 5x GTX1070 ~ 240Sol ~ 600W ~ 0.38Sol/W
Is it possible to make a special version with new features, but with the old performance?
whats your OC settings? your efficiency should not be so low. which make/model of your 1070s?

I run my EVGA 1070 FTW at little over .50sol/w and the EVGA SC at about .465 sol/w which I have found is max efficiency for both cards using my most stable oc settings of 100/440 for the FTW cards and 100/420 for the SC cards. especially at high difficulty  efficiency becomes more important.
low efficiency ?! then tell me how much your 1070 consumes, what is the temperature and RPM of the cooling system?
It matters to me how my cards work! My 1070 consume ~ 105W and give ~46Sol/s (5x46 = 230)! they heat at the same time 52-54C(38% RPM)!
fistsofgod
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 167
Merit: 0


View Profile
November 02, 2018, 10:06:06 PM
 #100

Zminer777
Version 1.06 more productive Sol/W ..
Version 1.06 - 5x GTX1070 ~ 230Sol ~ 530W ~ 0.43Sol/W
Version 1.07 - 5x GTX1070 ~ 240Sol ~ 600W ~ 0.38Sol/W
Is it possible to make a special version with new features, but with the old performance?
whats your OC settings? your efficiency should not be so low. which make/model of your 1070s?

I run my EVGA 1070 FTW at little over .50sol/w and the EVGA SC at about .465 sol/w which I have found is max efficiency for both cards using my most stable oc settings of 100/440 for the FTW cards and 100/420 for the SC cards. especially at high difficulty  efficiency becomes more important.
low efficiency ?! then tell me how much your 1070 consumes, what is the temperature and RPM of the cooling system?
It matters to me how my cards work! My 1070 consume ~ 105W and give ~46Sol/s (5x46 = 230)! they heat at the same time 52-54C(38% RPM)!
1.06:
EVGA FTW are 45 sol/s @ 89.57w
EVGA SC are 43.2 sol/s @ 92.75w

Haven't used 1.07 yet
Pages: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... 122 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!